ee ovako,danas sam kupio nfs2 ..vecsam na 7,8 lvl.. pa bih molio da me dodate tko hoce ..nick mi je ivan_bassta ...jako samdobar vozac,samoda malo priviknem na dvojku jer ju nikad nisamigrao ..hvala unapriejd, i ako mi netko moze reci kako se dodavaju prijatelji?? a grafika mi radi odlicno bez imalo frke :))
e gdje kupujem dlc???
zanima me jel se moze igrat shift 2 preko hamachia
ajde jel netko za utrku... tamo u shampionschip ...nikako ta naidje igrac,a neda mi se cekati :D ..trebam za drugi turnir.. prvi sam prosao :d
Ima li koga da ovo čudo još igra? Se isplati kupiti igru sada?
ovisi ako imaš dobar volan,da...
Kupio za 50ak kuna i igram na xbox 360 kontroleru.. nije loše ;)
Kupio za 50ak kuna i igram na xbox 360 kontroleru.. nije loše ;)
nogrip racing forum, brdo modova
ja sam stavio UCP mod i PTMu mod i igra je totalno drugačiji svijet od stocka, puno bolje i zanimljivije za vozit
topla preporuka, ali pripremi prostor na disku, jer otpakiravanjem i modanjem igra je oko 21 gb
Treba mi pomoc, instalira sam ga jer mi se malo vozikalo.
Kad idem loadat bilo koju utrku igra se crasha i pise shift 2 stopped working. Instalirao patch 1.01 i probao više jogurta.
Korisitm win8 64bit. Konfa pod moj PC.
bok ekipa,jel ima itko možda linkove za ferrari pack i onu realniju fiziku? na nogripu je pokvaren link
nogrip racing forum, brdo modova
ja sam stavio UCP mod i PTMu mod i igra je totalno drugačiji svijet od stocka, puno bolje i zanimljivije za vozit
topla preporuka, ali pripremi prostor na disku, jer otpakiravanjem i modanjem igra je oko 21 gb
Mozes mi samo rec ako instaliram nesto s te stranice dali mogu normalno online da me ne banaju ili nesto.Instalirao bi te neke stvari ali muci me samo to da me ne banaju ako stavim nesto gore,tnx
Iz nekog razloga mi ne radi search na ovoj temi (i na dosta drugih?) pa moram pitati ovako, koje mi modove preporucujete?