Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 568.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
Mitsuoka kaže...
EVO kaže...

NFS 1-2: Na prvom mjestu je osvajanje auta, te utrkivanje

NFS 3-6: Sada je na prvom mjest policija, sve se svodi na potjere(Porsche Unlreashed izuzetak, po meni jedan od najboljih NFS-a)

NFS 7-12: Sve se svodi na ilegalne utrke, nabrijavanje, opake face u podzemnom svijetu, respect...(Underground 1 i 2 su još nekako išli dobro sa ovim opakim facama i respectom)

NFS 13, 16: Kružne utrke i realnost, s tim da 16 tj. Shift 2 gubi dio NFS

NFS 14: Driftanje, sve u obliku crtića,nema veze s vezom, al bitno da ima NFS logo

NFS 15: Opet policija, uvođenje Autologa, tj. neke socijalne mreže, sve liči više na Burnout

Uglavnom nisam pribrojo:

Special Edition's

Motor City On-Line

World

NFS 11, 13, 17: Kružne utrke

True, ali 11(Pro Street) se više fokusiro na Pimp my Ride, nego na neki real racing.

uglavnom kad će više Shift 2.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
14 godina
neaktivan

Ja sam svoje najbolje NFS dane proveo uz UG2, MW i C, mada i oni stari su za svaku pohvalu.

Cini se da NFS ide u nekom novom smjeru, dosta expreimentise, izdaju naizmjenicno i arkadu i arkadnu sumulaciju, pa sta se kome svidja. Ocigledno je dobro imati 2 razvojna tima, to se i za CoD serijal ogroomno isplatilo, ispravite me ako grijesim.

btw., dok se mi krpimo sta je bolje od NFS-a, TDU 2 ce da projuri pored nas{#}

0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Update:

Shift 2 Unleashed, će bit dio NFS serijal-a, premda u nazivu neće sdržavat Need for Speed

Trenutno možete obavit pre-order na EA.com. Ako napravite pre-order, dobit će te jedan od tri limited edition auta: Nissan spec.R Aero (S15), Alfa Romeo Giulietta QV, Lamborghini Murcielago LP640.

Steam verzija bi trebala doć mjesec dana poslije.

Izašla je Autolog aplikacija za iPhone: http://itunes.apple.com/us/app/need-for-speed-autolog/id406011579?mt=8&ign-mpt=uo%3D4#, za sada podržava Hot Purusit, ali kada Shift 2 Unleashed izađe, doće verzija koja će podržavat obje igre.

Za sve koji nisu znali, Shift 2, je dobio dodatak Unleashed, po nastavku NFS Porsche Unleashed. 

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
16 godina

Napokon stigao i prvi gameplay video.

Moj PC  
0 0 hvala 4
14 godina
neaktivan

..jao jedva cekam zaigrat..ovo bi mogo bit najjaci NFS do sad..{#}

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kažu iz EA da Shift 2 more konkurirat GT5. Nego hoćeš li u novom shiftu moć vozit obični auto tipa Focus ST na otvorenoj cesti il samo nabrijane trkaće aute na stazama?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Z_interactive kaže...

kažu iz EA da Shift 2 more konkurirat GT5. Nego hoćeš li u novom shiftu moć vozit obični auto tipa Focus ST na otvorenoj cesti il samo nabrijane trkaće aute na stazama?

ne mozes vozit na otvorenoj cesti, i nije samo nabrijane aute nego normalne aute. Ubiti jesi igra shift, ako jesi takav princip igre je

17 godina
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Nešto se slabo raspravlja oko "najrealnije igre ikad".{#}

Novi trailer je tu

#!

Mora se reći da izgleda obećavajuće i ako stvarno bude dobar kao što očekujem - ovo se definitivno kupuje!

Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina

Shift 2 Unleashed - Career Mode Video

- slike izvučene iz videa

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 19:53 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Shift 2 Unleashed - Career Mode Video

- slike izvučene iz videa

ovaj trailer je JUST AMAZING..i jel se znaju sistemski zahtjevi??

15 godina

ovo mi premocno izgleda:

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

..iskreno ocekum dosta od ovog nastavka..shift1 je bio jako dobar po meni najbolji nfs do sad..samo se nadam da ce grafa bit nesto bolja nego u Hot Pursuit..nekako je bilo puna crtica u igri koda je rez slaba,a igro u 1920x1080..

1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Shift 2 Unleashed: Need for Speed Updated Hands-On

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

..iskreno ocekum dosta od ovog nastavka..shift1 je bio jako dobar po meni najbolji nfs do sad..samo se nadam da ce grafa bit nesto bolja nego u Hot Pursuit..nekako je bilo puna crtica u igri koda je rez slaba,a igro u 1920x1080..

za to krivi AA. ionako me nije dugo zamarao {#}

16 godina
moderator

Lighting & Damage Interview

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Očekujem puno od ovog naslova. Zanima me onaj "elite simulation mod".... I nadam se da će se moći vozit karijera u GT1 i GT3 prvenstvu pod 100% dužine utrke kao i funkcionalnim boksevima (i da neću u karijeri dobit 100 bodova jer sam prošao idealno zavoj ili 200 bodova jer sam izguro Maserati MC12 Vitaphone sa staze). E dajte to, odličnu grafiku, fiziku (iako je lako moderi riješe), podršku za volane i imamo hit (još po mogućnosti dozvoljeno modanje...)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Očekujem puno od ovog naslova. Zanima me onaj "elite simulation mod".... I nadam se da će se moći vozit karijera u GT1 i GT3 prvenstvu pod 100% dužine utrke kao i funkcionalnim boksevima (i da neću u karijeri dobit 100 bodova jer sam prošao idealno zavoj ili 200 bodova jer sam izguro Maserati MC12 Vitaphone sa staze). E dajte to, odličnu grafiku, fiziku (iako je lako moderi riješe), podršku za volane i imamo hit (još po mogućnosti dozvoljeno modanje...)

Nažalost (ili nasreću) nagrađivanje exp bodovima za gluposti će ostat.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
Da mi je znati sta vam ti jadni bodovi unutar igre smetaju? Meni sa bas ljepo vidi kad mi se filaju bodovi zato sta svaki zavoj prodem savršeno, Cjepidlacite Previse.
I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 18:05 (microman).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je potpuno svejedno jel ih ima ili ne. Zato sam i napisao "ili nasreću".

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

Jesi ti čuo za forsiranje AA filtra kroz drivere?
I'll be back
16 godina
neaktivan
microman kaže...
_CR7_ kaže...

neznam za nVidiu, ali u doba izlaska igre sa AA filterom preko ATi drivera se rusila igra... sad ne znam za najnovije drivere jer sam igru kratko igrao pa uninstall

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 18:10 (Mitsuoka).
17 godina
microman kaže...
Da mi je znati sta vam ti jadni bodovi unutar igre smetaju? Meni sa bas ljepo vidi kad mi se filaju bodovi zato sta svaki zavoj prodem savršeno, Cjepidlacite Previse.

Ne cjepidlačim. ako već imaju licencu za FIA GT1 i GT3 neka naprave neku karijeru. A ne da vozim SUMO POWER Nissan i dobivam bodove jer sam protivnika izguro sa staze i on se je još okrenuo na krov pa je COMBO x12.

Ako će već stavljat taj neki elite simulation neka naprave to normalno

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
microman kaže...

..ne,nisam cuo de mal pojasni!?..

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ne cjepidlačim. ako već imaju licencu za FIA GT1 i GT3 neka naprave neku karijeru. A ne da vozim SUMO POWER Nissan i dobivam bodove jer sam protivnika izguro sa staze i on se je još okrenuo na krov pa je COMBO x12.

Ako će već stavljat taj neki elite simulation neka naprave to normalno

Ajde mi objasni šta ti smetaju oni bodovi? Ionako ne utjece na karijeru ni na trku.

I da cjepidlačiš.

_CR7_ kaže...

..ne,nisam cuo de mal pojasni!?..

Dakle umjesto igrinog implementiranog AA filtra, koristiš Filtar implementiran u drivere. Dovoljno je samo u igri isključit filtriranje i u driverima namjestit željenu razinu.

Fora je u tome šta kod ATI/AMD-ovih grafa više radi probleme nego koristi, kod nvidie to nije slučaj

I'll be back
14 godina
neaktivan

..el zna ko oce igra podrzavat dx11??..

0 0 hvala 0
16 godina

Evo jedan opsežan tekst što se tiče fizike u Shiftu 2.

http://speedhunters.com/archive/2011/02/02/shift2-unleashed-gt-gt-on-the-subject-of-physics.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
alo curo ... koji si level na Call of Duty-u !?
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

..kako jadna grafa jbt,pa na ovim autima koda je rez 600x400 ..WTF?!

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice