Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Jel vam palo na pamet da možda i zbog kreka imate neke probleme koje u punoj verziji igre ne bi imali? U zadnje vrijeme sve više i više (a pogotovo SKIDROW) krekane igre imaju neke čudne bugove... Crysis 2 postavke recimo, sjena koja pada dalje od lika... Možda i ovdje ima tako nešto.

Ja na žalost tek idući tjedan kupujem volan (jbga...) tako da vjerovatno prije toga i neću moći dati neke dojmove iako danas dobivam key...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 16:07 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanima me vi koji imate Logitech G25/7 imam za vas par pitanja.

1 .Kako reagira igra kad stisnete kvačilo?

2. Da li auto gubi na težini, kad stisnete kvačilo?

3. Što se desi kad npr iz 5 brzine stisnete kvačilo i naglo prebacite u 1 brzinu?

4. Da li je moguće krenuti u prvoj pa puštati kvačilo i dodavati gas?

5. Što bi se deslio da kreneš sve isto kao u 4. pitanju samo u 5 brzini?

Hvala

Kruger
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

NFS SHITT 2. Nije mi se još dogodilo da bi nakon prvih 2 zavoja poželio igru deinstalirati.. ali sad jesam.. Pa meni nije jasno dali ov iz EA-a ne čitaju forume i da ljudi nisu zadovoljni.. Pokvarit će naslov NFS  - legendarne igre.. {#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je ovo sad totalna smijurija... Jedni na forumu hvale igru, drugi pljuju... {#}

Daj se odlučite više... I daj vi koji pljujete (Marko3Dsign) bar malo obrazložite u čem je problem.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 16:17 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Ja sam neutralan, ali losa je zbog loseg drifta/?crack(to cemo provjeritti).
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
Minoza kaže...

Meni je ovo sad totalna smijurija... Jedni na forumu hvale igru, drugi pljuju... {#}

Daj se odlučite više... I daj vi koji pljujete (Marko3Dsign) bar malo obrazložite u čem je problem.

Sad nakon dužeg igranja ni ja neznam dal da pljujem il da hvalim ovu igru..

AI je glup ko ku***,volan kao da kasni u igri...hmmm nezz

Pogledaj video od 3.20 kako ga AI guzi i gledaj volan njemu i volan u igri...

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan

Meni je igra dobra al jedino mi ubija igru što su sa protivničkim tenkovima ubili i akciju.

Neznam kako će dalje biti al do sada sam nabrijo auto tako da im odmah u startu odmaglim.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

U jbte... Žešći lag. To mi ne izgleda obećavajuće. {#}

3D dizajner
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Zanima me vi koji imate Logitech G25/7 imam za vas par pitanja.

1 .Kako reagira igra kad stisnete kvačilo?

2. Da li auto gubi na težini, kad stisnete kvačilo?

3. Što se desi kad npr iz 5 brzine stisnete kvačilo i naglo prebacite u 1 brzinu?

4. Da li je moguće krenuti u prvoj pa puštati kvačilo i dodavati gas?

5. Što bi se deslio da kreneš sve isto kao u 4. pitanju samo u 5 brzini?

Hvala

1. auto se počne usporavat i padaju ti okretaji, ako ne promjeniš ubrzo

2. dal gubi neznam, možda u nekim simulacijama ali shift sumnjam

3. iz veće u par nižih ništa se ne desi samo vrišti auto, i naglo napuca puno okretaja pa auto počne bježat po cesti

4. vaga je normalna, neće se ugasit auto... ipak je to igra. (ali na gtr 2 mi se mislim znao ugasit pa je bila tipka da ga upališ)

5. isto kao u 4. tom pitanju to je igra mozes i u 6-toj krenut...

16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
pirat kaže...

U jbte... Žešći lag. To mi ne izgleda obećavajuće. {#}

to nije nikakav lag... to je namještavanje stupnjeva volana (mozes namjestit 900 stupnjeva, a on će u igri se pomaknut za 250). ustvari on u igri uvijek ima 250 stupnjeva, a to koliko ti sebi naštelaš volan to je tvoja volja... nije lag... igrao sam se ja već s time ali uvijek ostavim default jer mi je lakše kad je na ekranu isto šta i meni. kad bi napravili da koliko ja u opcijama namjestim stupnjeva da toliko okreće volan u igri možda bih promjenio...

14 godina
protjeran

jel bi na mojoj config radio prek 60 fps sve na high?

Kaj Dinamo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...

ja imam sličan komp  i sve mi radi na high...

17 godina
neaktivan

Shit 2...opet razočaranje...EA...nek se ugledaju na Codemasters...Grid i Dirt2 su igre za uživanje i opuštanje,ova igra to nije....

4 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala, a kad napraviš 3. pitanje da li auto počne kočit? Onako ko u živo?

6. Da li možeš igrat bez kočnica znači da kočiš tako da prebacuješ u manju brzinu?

7. Da li postoji mogućnost pregrijavanja i totalnog uništenja motora? Npr. Voziš 200 na sat i naglo promijeniš u rikverc, što će se dogoditi?

Kruger
16 godina
moderator
Bugy kaže...

Shit 2...opet razočaranje...EA...nek se ugledaju na Codemasters...Grid i Dirt2 su igre za uživanje i opuštanje,ova igra to nije....

Grid,Dirt2 i F1 2010 volan je tamo puno bolji a i ponašanje auta je dosta bolje.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

6. Da li možeš igrat bez kočnica znači da kočiš tako da prebacuješ u manju brzinu?

7. Da li postoji mogućnost pregrijavanja i totalnog uništenja motora? Npr. Voziš 200 na sat i naglo promijeniš u rikverc, što će se dogoditi?

3. da počne naglo usporavat, i to vjerovatno jer svaka brzina ima blokadu, nije kao u stvarnosti da možeš provrtit mašinu.. :)

6. ja tako igram stalno. ni ne kočim puno, samo niže pucam, osim ako je neka ravnica pa nagli zavoj... onda moraš malo

7. vidim da voliš testirat... u shiftu vjeorovatno ništa... ali sam zato u gtr 2 ganjao nekih 300 km/h i lagano kuplung i rikverc... izgorio mi motor... :)

17 godina
Domi Zagreb kaže...

U utrkama po danu bi mozda potegnuo 60 FPS-a, ali u onima po noći teško, ali će biti i dalje igrivo jako.

Inače evo par slikica od mene, a igra me sama po sebi odusevila. Kamera iz kacige je fenomenalna, a vozne osobine automobila su taman na granici izmedu arkade i simulacije. Shift 2 nije igra koja nastoji konkurirati rFactoru i slicnima, ali nudi jako zanimljivo iskustvo voznje.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 16:57 (Ad4pt3r).
16 godina
neaktivan

moj stigo... još moram čekat release date...

unreleased unreleased
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
nick54312 kaže...

3. da počne naglo usporavat, i to vjerovatno jer svaka brzina ima blokadu, nije kao u stvarnosti da možeš provrtit mašinu.. :)

6. ja tako igram stalno. ni ne kočim puno, samo niže pucam, osim ako je neka ravnica pa nagli zavoj... onda moraš malo

7. vidim da voliš testirat... u shiftu vjeorovatno ništa... ali sam zato u gtr 2 ganjao nekih 300 km/h i lagano kuplung i rikverc... izgorio mi motor... :)

Puno ti hvala, ipak sam malo više očekivao od shifta 2 nakon toliko priča o realnosti.

Što više ne igraš gtr 2? Jel ima još koja takva igra, znači da je dsota realno? I ako znaš da li je koja u pripremi? {#} FOR {#}

Kruger
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

to nije nikakav lag... to je namještavanje stupnjeva volana (mozes namjestit 900 stupnjeva, a on će u igri se pomaknut za 250). ustvari on u igri uvijek ima 250 stupnjeva, a to koliko ti sebi naštelaš volan to je tvoja volja... nije lag... igrao sam se ja već s time ali uvijek ostavim default jer mi je lakše kad je na ekranu isto šta i meni. kad bi napravili da koliko ja u opcijama namjestim stupnjeva da toliko okreće volan u igri možda bih promjenio...

Jasno mi je što govoriš ali ne mislimo na isto. Mislim na input lag, volan u igri konstantno kasni za okretanjem fizičkog volana.

3D dizajner
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Što više ne igraš gtr 2? Jel ima još koja takva igra, znači da je dsota realno? I ako znaš da li je koja u pripremi? {#} FOR {#}

gtr 2 mi je bio težak kao početniku na volanu. pa sam dosta kratko igrao. a nisam imao original pa nisam ni MP igrao.

a druge igre neznam rfactor, live for speed, sad sam pokupio neku "race on" ali nisam probao... ima toga... možda neko drugi zna...

16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Jasno mi je što govoriš ali ne mislimo na isto. Mislim na input lag, volan u igri konstantno kasni za okretanjem fizičkog volana.

ja tih problema nemam... kako smotam svoj volan tako i u igri smota, nemam nikakav lag. ljudi bi se žalili da ima. vjerovatno neki glich na videu...

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Minoza kaže...

ja tih problema nemam... kako smotam svoj volan tako i u igri smota, nemam nikakav lag. ljudi bi se žalili da ima. vjerovatno neki glich na videu...

Pirat se žalio. {#}

3D dizajner
14 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...
Domi Zagreb kaže...

U utrkama po danu bi mozda potegnuo 60 FPS-a, ali u onima po noći teško, ali će biti i dalje igrivo jako.

Inače evo par slikica od mene, a igra me sama po sebi odusevila. Kamera iz kacige je fenomenalna, a vozne osobine automobila su taman na granici izmedu arkade i simulacije. Shift 2 nije igra koja nastoji konkurirati rFactoru i slicnima, ali nudi jako zanimljivo iskustvo voznje.

a po noči kolko padne fps do 40?

Kaj Dinamo?
16 godina

Jučer sam odvozio onu prvu utrku i kad sam vidio da nemogu kupit auto sa rwd,prošla me volja za igrat,ali probat ću opet jer danas imam više vremena.

Btw igram na gamepadu bez problema(naviknuo sam se na shift1 ABS only{#})

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Pirat se žalio. {#}

e sad ja volan imam, za Pirata neznam... ali tako nešto se ne događa.

eventualno se može desit ako ti čvrsto držiš volan, a u igri te netko lupi ili poskočiš preko nečeg, pa onda ispadne da volan radi svoje u igri. al ako je to problem staviš force feedback na 200% pa ti kida ruke (probo pa znam)

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 17:16 (ranko091).
17 godina
Domi Zagreb kaže...

a po noči kolko padne fps do 40?

Ti imas nekih 20% jacu karticu od mene, a meni po noci FPS najnizi je bio oko 30-35 frameova, tak da racunaj tu negdje oko 40.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
Bugy kaže...

e ima tu malo istine ,igra je brutalno realna i to te umori dok vozis

16 godina
moderator
Minoza kaže...

Pirat se žalio. {#}

Da al ja sam rekao.....volan kao da kasni u igri...hmmm nezz

Ja sam dobio takav feeling kao da kasni,s obzirom da u grid,dirt,f1 radi savršeno...

Budem se probao još malo igrati s postavkama volana...dead zone,sensitivity i te gluposti.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 17:43 (pirat).
17 godina
pirat kaže...
Minoza kaže...

Pirat se žalio. {#}

Da al ja sam rekao.....volan kao da kasni u igri...hmmm nezz

Ja sam dobio takav feeling kao da kasni,s obzirom da u grid,dirt,f1 radi savršeno...

Budem se probao još malo igrati s postavkama volana...dead zone,sensitivity i te gluposti.

Meni volan ne kasni!!! NE KASNI (Formula Force). Ono na onom videu je s*anje i tako mi se volan ne ponaša uopće!!

ššššš - možda su u šumi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice