ja nemam taj problem u jedinici na volanu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ahahaha evo vec je procurio na torente i skidrow crack :D
Damn
golf 1 FTW
Nema još, ne širi dezinformacije
FLT se bacio na posao
..
Odigral par sati na Xboxu - vozni model je, kolko sam prek kontrolera (na elite postavkama) mogel dobiti osjećaj, nekaj između simulacije i arkade (s kontrolerom više vuče na arkadu, za volan ne znam - pa ne komentiram), poboljšano je u odnosu na prvi Shift (nema onog klizanja etc.). Prvi dojmovi su bili pozitivni, ali onda je nakon nekog vremena isplival na površinu debilan AI (nisu agresivni ko na prvom, al su glupiiiii jao) - bilo je puuunoo situacija da sam moral restartati utrku zbog njihovog zaletavanja u mene, ko da nisu svjesni igrača na stazi.
To mi je potpuno pokvarilo doživljaj i trenutno mi je igra za 7/10. Mislim da bude dobar ekipi koja bude imala živce za naguravanje s AI protivnicima. Ja nemam.
Možda PC verziju moderi srede.
ako rijesis one ankete - nadaj se da ce ti ga dat...
nema nista na SR-ovoj stranici, bit ce za dan dva...strpljen spasen...ili predbiljezba na base hostu
Nema još, ne širi dezinformacije
FLT se bacio na posao
Izašao je to to to;)) napokon.:DDDD
gledam malo po torrentima kako se kreće veličina igre i vidim da ne prelazi 7 gb a clone dvd je
toliko je i prvi dio bio, nadam se da ovaj neće bit puno grafički zahtjevniji u odnosu na prvi
ako mi se svidi igra možda se i key uzme
Helmet mod je nešto najbolje šta se je dogodilo racing igrama. Igra izgleda fantastico, fizika i volan naspram jedinice drugi svemir.... Krećem u testiranje i lako moguće da se ova igra kupi....
Vožnja i upravljanje sa volanom je odlično....
Helmet mod je nešto najbolje šta se je dogodilo racing igrama. Igra izgleda fantastico, fizika i volan naspram jedinice drugi svemir.... Krećem u testiranje i lako moguće da se ova igra kupi....
doktore koliko fps-ova imate u igri i kako su vam postavke grafike??
izgleda da je dosla na torrente, skidam je , ali necu je instalirat dok ne prodem crysis 2 xd.
Kak je optimizirana igra?
Postavke na prvoj slici, vrti se od 35-60 FPSa... Radi fluidno....
Ako je tako onda nije loše optimizirana.
onda bi i meni trebalo sve max , evo skida se , samo moram dovrsit crysis 2 da je zaigram xd
Ako je osjećaj igranja s volanom riješen kao u F1 2010, onda će igra biti odlična. U prethodniku volan nisam mogao nikako namjestiti, dok je kod F1 radio k'o urica bez ikakvih postavki.
Ma meni je do sada Shift najbolji Need For Speed, ako ovo ima imalo veze s jedinicom vjerujem da će me dugo zadržati za volanom.
Ako je tako onda nije loše optimizirana.
izgleda da nije
nadam se da na lapu neću imat problema sa igranjem toga na večim postavkama (moj pc)
Kakva je fizika auta,ponašanje,,fluidnost..zanima me?
Kakva je fizika auta,ponašanje,,fluidnost..zanima me?
Neki drugi svemir naspram prethodnika. Stavio sam video da se uploada sa malo vožnje u prvoj utrci pa ću ubost. Stavio sam na Elite i prilikom jaček udarca u suparnički auto postoje jako velike mogućnosti da vas izvrti. Bolje od jedinice....
Neznam koju sam igru ovako jako čekao, jedva čekam.
Sa grafičke strane igra izgleda i radi odlično. Auto ispred vas diže lišće sa staze, otpadaju mu komadi guma, udaraju u vašu šajbu... i da, jesam spomenu helmet mode.... Oni statični pogledi iz kabine su s*anje!! Žao mi je šta nema nekog FIA GT prvenstva kao takvog, ali igra će poslužit za zabavu...
I napokon su dali da se mogu namjestit tipke za pogled ljevo i desno. Sjetimo se u prethodniku su te tipke bile samo na numeričkoj strani tipkovnice dok i sada bez problema prebacim na volan....
Oni statični pogledi iz kabine su s*anje!!
Zašto?
Hehe, pazi podešavanja, tlak u gumama.
Oni statični pogledi iz kabine su s*anje!!
Zašto?
Mislim općenito kolega. Meni nakon ovog helmet moda to izgleda tako sterilno, monotono, bez života...
Mislim općenito kolega. Meni nakon ovog helmet moda to izgleda tako sterilno, monotono, bez života...
Aha,ja mislio da su nešto zaj... s kamerom iz kokpita.
u potpunosti se slažem sa kolegom...
nakon što je prvi shift uveo dinamičnu kameru unutar automobila, vožnja u ostali igrama, recimo Grid, Dirt 2, izgleda siromašno
a ovo bacanje po autu, zanašanje kamere, gledanje u zavoj, sve je odlično napravljeno
tako da mi je ovaj helmet cam pun pogodak u stvaranju realnije slike kako izgleda vožnja utrka
i znam da će me fanovi GT5 mrzit zbog ovog, ali samo ću reći, GT5 got owned BIG TIME by Shift 2