Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
doktor1 kaže...

Evo jedna vožnja sa volanom. Napominjem da tu nisam podesio volan kako mi paše, te da sam u isto vrijeme snimao i vozio te mi je FPS pao na kakvih 25 pa je vožnja malo...li la.... (neznam zašto je u 4:3 formatu kada sam stavio u 16:9)

Kakav je osjećaj igrati s volanom? Je li bolje sređeno nego s jedinicom? Usporedba igranja s volanom F1 2010 i Shift 2?

14 godina

Crack je vani pst pst ...

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Kakav je osjećaj igrati s volanom? Je li bolje sređeno nego s jedinicom? Usporedba igranja s volanom F1 2010 i Shift 2?

Puno bolje nego u jedinici, nema više onogkada okreneš volan do kraja, a na ekranu ovaj pomakne za 3 milimetra, ali u F1 2010 volan ipak bolje reagira. Ali način vožnje F1 i ovdje je totalno drugačiji

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Miki Liki kaže...

Zbog ovakvih postova ćete ukenjat temu jer će moderatori doć kenjat (šta im je i posao). Sada si ti otkrio toplu vodu.....

ššššš - možda su u šumi
17 godina
doktor1 kaže...

Evo jedna vožnja sa volanom. Napominjem da tu nisam podesio volan kako mi paše, te da sam u isto vrijeme snimao i vozio te mi je FPS pao na kakvih 25 pa je vožnja malo...li la.... (neznam zašto je u 4:3 formatu kada sam stavio u 16:9)

ciljaj apex zavoja tj. oštrije ulazi u njega i rasturit ćeš ih

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Riker kaže...

Puno bolje nego u jedinici, nema više onogkada okreneš volan do kraja, a na ekranu ovaj pomakne za 3 milimetra, ali u F1 2010 volan ipak bolje reagira. Ali način vožnje F1 i ovdje je totalno drugačiji

Ofkors, F1 bolid ipak drugačije reagira nego auto, ali doista se nadam da je osjetna razlika jer se sjećam koliko sam bio razočaran kad nisam mogao voziti kako treba u jedinici.

14 godina
doktor1 kaže...
Miki Liki kaže...

Zbog ovakvih postova ćete ukenjat temu jer će moderatori doć kenjat (šta im je i posao). Sada si ti otkrio toplu vodu.....

Rekao sam da je vani nisam rekao da ga moraš skinuti i gdje ga možeš skinuti. so back off

A ja imam pravo surfat webom za informacijama i djeliti ih s drugima ako želim {#}

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
17 godina
nixass kaže...

ciljaj apex zavoja tj. oštrije ulazi u njega i rasturit ćeš ih

Znam kolega, ali volan mi nije bio podešen. Sensitivity na 25% dok mi je sada nakon podešavanja na 85. Pa zamisli koliko sam morao manevrirat sa volanom za odvozit krug (skoro rame isčašio). Kolda sam sa Rabom vozio krug.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 12:19 (doktor1).
15 godina
neaktivan

ljepo ljep :) samo neznam zašto meni neće ni pokrenut shift 2 .. znači upali se i odma ugasi.. šteta a baš sam mislio da ču ga moć igrat

0 0 hvala 0
15 godina

Evo i ja sam probao igru i sve same rijeci hvale. Ono sto se promjenilo od Shifta se promjenilo nabolje. Nema onog glupog proklizavanja u svakom zavoju. Helmet cam je nesto sto treba biti obavezno u svakoj racing igri. Nekako je lakse proci zavoj kad vidis gdje se glava okrece. i primjetio sam jedan bug. Dok sam vozio prvu pravu utrku sezone (onu sto je doktor1 snimio) volan se okretao, a ruke su stajale na mjestu. Probao sam cijeli krug Nurburgringa po noci i to je briljantno. Iskljucite one pokazivace po ekranu poput pokazivaca brzine, onaj neki experience i sve gluposti da ostanete samo vi i cesta. Osjecaj je nevjerojatan!!!!!!!!!!!{#}{#}

BBC2 nick: reader562
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 15:38 (mitchell).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I jel bolji od gt5 kaj se fizike tice?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...
doktor1 kaže...

Mislim općenito kolega. Meni nakon ovog helmet moda to izgleda tako sterilno, monotono, bez života...

u potpunosti se slažem sa kolegom...

nakon što je prvi shift uveo dinamičnu kameru unutar automobila, vožnja u ostali igrama, recimo Grid, Dirt 2, izgleda siromašno

a ovo bacanje po autu, zanašanje kamere, gledanje u zavoj, sve je odlično napravljeno

tako da mi je ovaj helmet cam pun pogodak u stvaranju realnije slike kako izgleda vožnja utrka

i znam da će me fanovi GT5 mrzit zbog ovog, ali samo ću reći, GT5 got owned BIG TIME by Shift 2

Ja oduvijek pratim gt serijal i najdraži mi je ali vožnja u shiftu 2 je dosta bolja nego u gt5 mislim naravno na helmet cam, ali gt5 mi je draži.

ma da
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Nije, ali je bolji osječaj vožnje i brzine

ma da
15 godina
neaktivan

Probao igru i isto kao i Mitchell imam samo riječi hvale. Handling je puno bolji od jedinice, osjećaj brzine također, ponašanje auta na cesti, grafika odlična i super mi radi, sve high 45-55 FPS-a, možda malo smanjim sjene pa naguram do 60.

Koliko vas ima original ili planira kupiti? Ja mislim da bi ga uzeo.

Mogli bi otvoriti jednu temu za Hot Lapove pa upisivati najbolja vremena, mada će to biti malo teže za upejtati i pratiti jer nije kao u F1 da je samo jedna klasa.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

E da je li iko probao kako radi damage?

Nemam volje sad se ici namjerno zabijati da to provjerim.

BBC2 nick: reader562

0 0 hvala 0
17 godina
XXL Gamer kaže...
kach kaže...

Nije, ali je bolji osječaj vožnje i brzine

Meni dovoljno da bude bolji. Ali sto ljudi, sto čudi. Šta vrijedi GT da ima onoliko auta kada ja vozim UVIJEK sa kokpit kamere... i sl. Rečeno mi je na jednom forumu. "Ha ha ha doktore ja svoj GT5 spojim na FullHD 22" monitor i da vidiš kako to izgleda, nemaš pojma" I onda ja kažem da ću ja SHIFT2 spojit na 24" FullHD monitor i tada jazavac kaže kako on može spojit svoj PS3 i na plazmu od 58456 centimetara... tada sam pogledao godište i mali je bio neko 1998 godište i tu je svaka daljnja rasprava sa moje strane stala.

Svatko neka igra što mu se sviđa. Da imam GT5 igrao bi i jedno i drugo iako mi se je SHIFT2 više sviđa šta se tiče voznog modela a da ne govorim helmet moda, (igrao često GT5 kod prijatelja) kao i grafika je mnogo bolja.

I samo nemojte one fore kako "ja svoj PS3 spojim na LCD/plazmu pa da vidiš..." Vjerujem da velika većina ima i računalo spojeno na LCD monitore a ne CRTove od 15" kako to obično djeluje u takvim komentarima.

ššššš - možda su u šumi
17 godina
mitchell kaže...

Evo i ja sam probao igru i sve same rijeci hvale. Ono sto se promjenilo od Shifta se promjenilo nabolje. Nema onog glupog proklizavanja u svakom zavoju. Helmet cam je nesto sto treba biti obavezno u svakoj racing igri. Nekako je lakse proci zavoj kad vidis gdje se glava okrece. i primjetio sam jedan bug. Dok sam vozio prvu pravu utrku sezone (onu sto je pirat snimio) volan se okretao, a ruke su stajale na mjestu. Probao sam cijeli krug Nurburgringa po noci i to je briljantno. Iskljucite one pokazivace po ekranu poput pokazivaca brzine, onaj neki experience i sve gluposti da ostanete samo vi i cesta. Osjecaj je nevjerojatan!!!!!!!!!!!{#}{#}

ja mislim da si gledao moj video, a ja sam još uvijek doktor1.... {#}

Taj bug nisam imao.

ššššš - možda su u šumi
15 godina
jeli igra dobro optimizirana?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako ce na mome core duo 3.0 radit za ovo se mora dati pare :) Ako su popravili handling i slicne vozne nebuloze

nece mi biti zao ni kune. Samo da mi radi na mojoj konfi :) Jedva cekam da probam.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mitchell kaže...

i mene to interesuje dal se bas vidi damage na autu?!? :D

15 godina
neaktivan
DangerousB kaže...
mitchell kaže...

Imaš full damage, visual only ili isključeno oboje.

Uglavnom, vidi se, otpadaju spojleri, udubine u autu, auti stanu sa strane ako se dosta razlupaju, puno realnije nego u npr. GT5

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 16:23 (thesekiman).
17 godina
neaktivan

Vidi se. Nisam puno sprobaval to zaletavanje, al ima vidljivog damage-a i jako je lako prehititi auto. Možda čak i prelako, al nije bitno. Onda se auto super raspadne, odlično je napravljeno.

PSN id - ManTheRamparts01

0 0 hvala 0
17 godina

Zadovoljan sam sa igrom. Vozni model, fizika, upravljanje volanom, grafika, zvuk..... Jedino mi fali ono za čime plačem, a to je nekakva GT karijera ili prvenstvo.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 16:48 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
doktor1 kaže...

Zadovoljan sam sa igrom. Vozni model, fizika, upravljanje volanom, grafika, zvuk..... Jedino mi fali ono za čime plačem, a to je nekakva GT karijera ili prvenstvo.....

Meni to općenito najviše fali u ovakvim igrama.Od Dirta,Shifta....

15 godina
neaktivan

da li se moze igrat ova singleplayer kampanja bez ovog autologa?

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i sad ja odem na poso i ne vidim da je na netu igra. tek sad skidam... ali 31-og dolazi key pa ću samo istestirat, i nastavit shift 1 dok ne dobijem key..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mitchell kaže...

Iskljucite one pokazivace po ekranu poput pokazivaca brzine, onaj neki experience i sve gluposti da ostanete samo vi i cesta. Osjecaj je nevjerojatan!!!!!!!!!!!{#}{#}

MOZE SE!!!!!!!!!! odlicno, vec mi se prisralo od onog XP metera...sta ce mi to boze mili, boli me njonja kad cu dic level...VOZNJAAAAAAAAAAA BEZ ICEGA OKO SEBE - neprocjenjivo!!! jos po noci uffffff

thesekiman kaže...

Koliko vas ima original ili planira kupiti? Ja mislim da bi ga uzeo.

skida se EPIDEMZ verzija, frend ima CLONE DVD ako se ne varam je skinuo, pa cemo probat koja se da instalirati, SKIDROW nisam mogao zaobic activation :( i ako bude dobra (a najvj oce) onda lijepo na basehost po key :)

thesekiman kaže...
DangerousB kaže...
mitchell kaže...

Imaš full damage, visual only ili isključeno oboje.

Uglavnom, vidi se, otpadaju spojleri, udubine u autu, auti stanu sa strane ako se dosta razlupaju, puno realnije nego u npr. GT5

ufff odlicno, predobro...vidio sam i da kotaci otpadaju, nadam se ne precesto hehehe

15 godina
doktor1 kaže... 

jel mi moze netko objasniti kakvi su ovo zvukovi u svakom zavoju skoro, neki klopot, kao kad vlak prolazi po spojnicama tracnica? klop-klop-klop u skoro svakom zavoju...

poslusajte malo, cuje se na oba filmica...toga nije bilo u S1, a kako vidim ce me zivcirati u S2 :(

15 godina
neaktivan

Kvačilo? Kočnica? Puno toga može proizvoditi takav zvuk u automobilu. Pogotovo u sportskim automobilima, sjećam se nekoliko cockpit kamera sa slikom i zvukom iz pravih utrka gdje bih čuo takav zvuk, točno takav.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 17:45 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

jel mi moze netko objasniti kakvi su ovo zvukovi u svakom zavoju skoro, neki klopot, kao kad vlak prolazi po spojnicama tracnica? klop-klop-klop u skoro svakom zavoju...

poslusajte malo, cuje se na oba filmica...toga nije bilo u S1, a kako vidim ce me zivcirati u S2 :(

Stavi malo na jubito snimku neke GT utrke iz kokpita pa ćeš čuta klepetanja i raznoraznih zvukova. Zvuk je fenomenalan...

ššššš - možda su u šumi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice