Odavno nisam upućen u te "vode" pa bi nekoga ko prati situaciju zamolio da mi preporuči nešto zanimljivo, ali ne previše zahtjevno jer sam na laptopu i imam slabašnu Nvidia 8400M G. Nekad sam igrao Freelancer, Civ serijal, Max payne, i svakojake strategije. Zanima me nešto u tim ili sličnim stilovima... Unaprijed hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako si igrao max payne onda imas jako slicnu igru na 3 cd-a the punnisher to je skoro isto a i dosta je zanimljivo ja mislim da bi ti trebalo ic na tom kompu, slobodno si mos nabavit i armies of exigo to je dobra strategija ili diablo 2 najbolja igra vremena i skines si sa neta chaos empire dodatak koj prosiruje igru i cini ju pre dobrom naravno moras imat i expension pack Lord of destracrion, a ako bas oces imas i fallout 1 i 2. Za mene su to pre dobre igre uz koje sam proveo dosta vremena pa sad ti sam odluci naprimjer fallout 2 sam presao 4 puta jer svaki put imas nesta sta bi napravio drukcije a mogu ti dat popis par igara pa si pogledaj sta ti odgovara. BloodRayne 1, Carmageddon 2, sommandos 1, gorky 17 i tako dalje ma ih dosta eto neznam koliko sam pomogao ali eto to bi preporucio.
BloodRayneHvala na brzom odgovoru. :)
Evo pogledao sam naslove, čini mi se zanimljivim ovaj fallout serijal, to ću prvo provati. Punisher neću ni skidati jer loše radi preko winea, a windowse nemam pa nema smisla.
Svak mi hvali taj Diablo, moram vidit šta je to...
Diablo 2 s Lord of Destruction ekspanzijom obavezno... moraš biti dosta strpljiv s tom igrom, da igraš par sati na dan, prvih tjerdana na normal težini ti je bezveze, čekaj da dođeš ne nightmare, to je onda poso... igram ga pomalo već par mjeseci, onak za opuštanje... i s ekipom prek LAN-a u igraoni ili Hamachija... upravo s barbarianom počeo na hell težini i gotovo je nemoguće igrat... opet sam se zapalil za igru i kupujem orig za battle.net, online igranje... dok ti boss baci rukavice iz Immortal King seta, jednostavno moraš nastavit igrat da ga skupiš cijelog... možda za par godina. Uglavnom preporučam je toplo
Ako si volio Max Paynea, obavezno zaigraj Mafiu. Malo drugacije okruzenje ali mozda cak i kvalitetnije.
U stilu Freelancera nazalost nema nicega, ali probaj nabavit X-Wing: Alliance (igra je iz '99, da se ne prepadnes da je prastara) plus sto postoji mod koji su napravili fanovi, s novim teksturama, modelima i jos ponecim... Vec dugo to planiram slozit pa opet zaigrat al nikako. Jedino, za to nabavi bilo kakav joystick, gust je neusporediv.
Strategije - sad kad su Command & Conquer i Red Alert besplatni, di ces bolje preporuke :) Bas opet igram C&C i gustam do bola, jedva cekam RA - za njega mi nekak pase snjezni ugođaj vani, hehe...
Ja posjedujem istu grafiku (samo za stolna računala) i preporučio bih ti FarCry 2 ili COD5...
Ja posjedujem istu grafiku (samo za stolna računala) i preporučio bih ti FarCry 2 ili COD5...
Nisam bas to siguran da igras CoD 5 1024*768 na najnizim postavkama sa tojom konf...
Ali dobro.
Igra slicna MaxPayne je i Hitman ( imas dosta djelova ), Total Overdose, ali je malo djecija!