Za balkanske servere posjeti crocraft.com
To je hrvatska Minecraft zajednica i tamo ima dio foruma di se reklamiraju serveri. Siguran sam da ces tamo naci nesto po tvom ukusu
Da vidiš kako mi je sin reagirao kad sam mu pokazao tvoj post: "Samicraft - pa to je najjači server!!" :D
Ima 8 god (tonikiller_cro :D) pa ne znam koliko su ti multiplayer modovi zahtjevni. Ali obožava Minecraft. Kad ga ne igra onda gleda na YT nekoga srbu, taj mu je najdraži.
Ništa, fala ljudovi
Hahahah :D
Pretpostavljam da gleda SerbianGamesBL
Ako si iskusniji igrač možeš se prijaviti na naš vanilla server. Whitelist je i premium tako da dobro filtriramo publiku. Ako si spreman za zajebanciju, a i znaš solidno graditi i igrati, prijavi se. Server se zove Laganica, potraži nas na crocraft forumu. Ima nas svakakvih godina, od prištavih pubertetlija do žene s djecom. Stvarno, ako hoćeš normalnu ekipu, prijavi se.
Fala stari :D Ma to vise gledam za sina. Starcraft 2 i Richard Burns Rally mi vec uzimaju ono malo slobodnog vrimena sta imam, morao sam i Battlefield stavit sa strane ali lijepo zvuci, zabavno. U penziji planiram igrat te igre koje se mogu igrat po cijele dane XD

Nothing is true,everything is permitted.