Minecraft

poruka: 6.706
|
čitano: 1.295.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Minecraft
Roko567 kaže...

Za balkanske servere posjeti crocraft.com

To je hrvatska Minecraft zajednica i tamo ima dio foruma di se reklamiraju serveri. Siguran sam da ces tamo naci nesto po tvom ukusu

Da vidiš kako mi je sin reagirao kad sam mu pokazao tvoj post: "Samicraft - pa to je najjači server!!" :D

Ima 8 god (tonikiller_cro :D) pa ne znam koliko su ti multiplayer modovi zahtjevni. Ali obožava Minecraft. Kad ga ne igra onda gleda na YT nekoga srbu, taj mu je najdraži.

Ništa, fala ljudovi

12 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...
Roko567 kaže...

To je hrvatska Minecraft zajednica i tamo ima dio foruma di se reklamiraju serveri. Siguran sam da ces tamo naci nesto po tvom ukusu

Da vidiš kako mi je sin reagirao kad sam mu pokazao tvoj post: "Samicraft - pa to je najjači server!!" :D

Ima 8 god (tonikiller_cro :D) pa ne znam koliko su ti multiplayer modovi zahtjevni. Ali obožava Minecraft. Kad ga ne igra onda gleda na YT nekoga srbu, taj mu je najdraži.

Ništa, fala ljudovi

Hahahah :D
Pretpostavljam da gleda SerbianGamesBL 

Ako si iskusniji igrač možeš se prijaviti na naš vanilla server. Whitelist je i premium tako da dobro filtriramo publiku. Ako si spreman za zajebanciju, a i znaš solidno graditi i igrati, prijavi se. Server se zove Laganica, potraži nas na crocraft forumu. Ima nas svakakvih godina, od prištavih pubertetlija do žene s djecom. Stvarno, ako hoćeš normalnu ekipu, prijavi se.  

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 14:10 (Roko567).
14 godina
Roko567 kaže...
KIKI3ooo kaže...
Roko567 kaže...

Ništa, fala ljudovi

Hahahah :D
Pretpostavljam da gleda SerbianGamesBL 

Ako si iskusniji igrač možeš se prijaviti na naš vanilla server. Whitelist je i premium tako da dobro filtriramo publiku. Ako si spreman za zajebanciju, a i znaš solidno graditi i igrati, prijavi se. Server se zove Laganica, potraži nas na crocraft forumu. Ima nas svakakvih godina, od prištavih pubertetlija do žene s djecom. Stvarno, ako hoćeš normalnu ekipu, prijavi se.  

Fala stari :D Ma to vise gledam za sina. Starcraft 2 i Richard Burns Rally mi vec uzimaju ono malo slobodnog vrimena sta imam, morao sam i Battlefield stavit sa strane ali lijepo zvuci, zabavno. U penziji planiram igrat te igre koje se mogu igrat po cijele dane XD

12 godina
neaktivan
Minecraft

Ako gledas za sina ne salji ga na Samimicraft niti bilo koji drugi balkanski server. Tamo ti dica psuju, govore nekim glupim izmisljenim vokabularom i pisu svakakve gadarije u privatne poruke koje sad necu tu pisat. Nadi mu neki strani server, nek se uci engleski ;)
Je da je moj server, al realno nije uopce primjeren za dite od 8 godina 

1971- ∞

3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Minecraft

Video sa subotnjeg eventa na Laganica serveru

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 9:29 (Roko567).

0 0 hvala 0
14 godina
Roko567 kaže...

Ako gledas za sina ne salji ga na Samimicraft niti bilo koji drugi balkanski server. Tamo ti dica psuju, govore nekim glupim izmisljenim vokabularom i pisu svakakve gadarije u privatne poruke koje sad necu tu pisat. Nadi mu neki strani server, nek se uci engleski ;)
Je da je moj server, al realno nije uopce primjeren za dite od 8 godina 

Mali mi je već nekoliko dana na Zvjercraftu i mogu ti reć da je skroz korektno ponašanje na serveru. Dobro jedan ga je jednom poslao u tri p.m. jer mu je srušio kuću ili nešto tako ali inaće sve korektno. Ma prošao sam ja servera i servera sa onim CoD-om pa mogu reć da je najgore što su mi rekli je: "f u noob!" Tako da ću mu dopustit - bolje multiplayer nego ulica.

13 godina
neaktivan
Minecraft

ovako prijatelj kada pokrene minecraft izbaci mu ovaj error pixel format not accelerated , nemojte mi samo govoriti da mora napraviti update graficke kartice jer smo to pokusavali najmanje 15 puta , jel iko ikada rijesio ovaj problemi kako?

0 0 hvala 0
11 godina

imam problem s minecraftom,pokrece se za 2minute a prije mi se pokretao za 5 sec,moze pomoc?

12 godina
neaktivan
The_K kaže...

imam problem s minecraftom,pokrece se za 2minute a prije mi se pokretao za 5 sec,moze pomoc?

Jesi li možda stavio neki mod ili texture pack više rezolucije?

1971- ∞
11 godina

nista nisam stavljao,probao sam reinstalirati i opet mi treba 2 min da se pokrene

11 godina
neaktivan
Minecraft

Reinstall?

idi u C:\Users\Ime\AppData\Roaming i obriši folder .minecraft pa onda probaj opet pokrenuti

(ostavi si World ako imaš neku mapu što igraš, pa ga poslije vratiš u taj folder, inaće ćeš si sve izbrisati)

0 0 hvala 0
11 godina
Minecraft

Moze li mi neko posuditi minecraft account,zelim sa prijateljima igrat a nisam u mogucnosti kupiti jedan. Pa ako je neko prestao igrat i zeli mi posuditi bilo bi super.

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
Minecraft

Pita moj frend dali postoji slicna igrica minecraftu. Pošto on ne može igrati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bartaul kaže...

Moze li mi neko posuditi minecraft account,zelim sa prijateljima igrat a nisam u mogucnosti kupiti jedan. Pa ako je neko prestao igrat i zeli mi posuditi bilo bi super.

Imaš tonu hakiranih, to jest, javnih premium računa. Samo potraži negdje, sigurno ćeš naći jedan. Imaj na umu da su ti "javni" računi dostupni svima pa nikad ne znaš kad ćeš izgubit session

1971- ∞
14 godina
Minecraft

Dosadna hehehe :)

sat do sat i pol posla. 

Texture pack: FlowsHD 128x

Shaderspack: SEUS Lite

{#} 

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Minecraft

Naći ovaj problem nemogu rijesiti a to je da nemogu igrati Minecraft.

Imam windows 8.1 pro i kada otvorim minecraft otvori mi se crash report.

Pise da je mozda moj minecraft u modovima a nije.Updejto sam graficku preko amd stranice i device managera.

Moja graficka je ati radeon hd 3850 i ona samo podrzava ovaj updejt http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%207%20-%2064

Probao sam skinuti nove updejte ali na kraju nije kvacica nego x kao nije se instaliralo do kraja.

Molim vas da odgovorite jer se vec trudim 2 mjeseca a necu placat 200kn da mi on to sredi.

HVALA UNAPRIJED!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
karlo125 kaže...

Naći ovaj problem nemogu rijesiti a to je da nemogu igrati Minecraft.

Imam windows 8.1 pro i kada otvorim minecraft otvori mi se crash report.

Pise da je mozda moj minecraft u modovima a nije.Updejto sam graficku preko amd stranice i device managera.

Moja graficka je ati radeon hd 3850 i ona samo podrzava ovaj updejt http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%207%20-%2064

Probao sam skinuti nove updejte ali na kraju nije kvacica nego x kao nije se instaliralo do kraja.

Molim vas da odgovorite jer se vec trudim 2 mjeseca a necu placat 200kn da mi on to sredi.

HVALA UNAPRIJED!

Slikaj nam da vidimo u čemu je problem. Ko bi ti to naplatio 200 kuna da ti sredi?

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 14:11 (Roko567).
13 godina
neaktivan
Minecraft

Jel igra netko voltz/tekkit/feed the beast? Jel ima neki balkanski server?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

EVO VAM LINK OD MINECRAFT CRASH REPORTA!

MINECRAFT SAM SKINUO SA PIRETBAY!

http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=38029702212989713780.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 15:42 (karlo125).
12 godina
neaktivan
karlo125 kaže...

EVO VAM LINK OD MINECRAFT CRASH REPORTA!

MINECRAFT SAM SKINUO SA PIRETBAY!

http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=38029702212989713780.png

Oko cracked verzije ti ne mogu pomoć. Nabavi original ko pravi čojik, 150 kuna stvarno nije puno, pa nećeš imat takvih bugova.

1971- ∞
11 godina
neaktivan
Minecraft

pozdrav ljudi,

ja sam malo noob u multiplayeru pa me zanima ako ima koji server da nema bas puno toga napravljeno, tj. da je tek nedavno napravljeno? vec sam bio na vise servera, hrvatskih i stranih, i svugdje je vec super uređeno i ja ne mogu nista raditi/izmjenjivati.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cartman93 kaže...

pozdrav ljudi,

ja sam malo noob u multiplayeru pa me zanima ako ima koji server da nema bas puno toga napravljeno, tj. da je tek nedavno napravljeno? vec sam bio na vise servera, hrvatskih i stranih, i svugdje je vec super uređeno i ja ne mogu nista raditi/izmjenjivati.

Minecraft tema na ovom forumu je više manje mrtva. Odi na forum posvećen Minecraftu kojeg je otvorila stara ekipa iz ove teme: http://crocraft.com/

Također, tamo imaš hrpu servera pa biraj. 

1971- ∞
10 godina
neaktivan
Minecraft

Jel znate neki minecraft vanilla server ali da nije premium.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Minecraft

E ovak imamo server od verygames plačen na 6mj-pola godine al nema puno ljudi i meni i frendu se neda vise zamarat sa editanje servera i igrat mc jel smo prošli na nekaj drugo pa ako je neko voljan sredit server i brinut se o njemu i ekipi na serveru neka dode na ts3 IP 149.154.154.190 je pa da popricamo ...Naravno ako ima ko dobit ce full access control panelu i FTP pa neka si sam stavit ownera in game i ostale stvari...po mogucnosti stariji od 17god

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 16:51 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Minecraft

Dobar dan!

Tek sam instalirao minecraft i nemogu da uđem u njega.Sto bi to moglo biti

0 0 hvala 0
14 godina
XBOXER kaže...

Dobar dan!

Tek sam instalirao minecraft i nemogu da uđem u njega.Sto bi to moglo biti

Dobar dan

moze bit bilo sto 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
10 godina
neaktivan
Znam i ja to
14 godina
XBOXER kaže...
Znam i ja to

zas pitas onda? 

reci konkretnije pa cemo pomoc... kakvo pitanje takav i dogovor 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

E ovak imamo server od verygames plačen na 6mj-pola godine al nema puno ljudi i meni i frendu se neda vise zamarat sa editanje servera i igrat mc jel smo prošli na nekaj drugo pa ako je neko voljan sredit server i brinut se o njemu i ekipi na serveru neka dode na ts3 IP 149.154.154.190 je pa da popricamo ...Naravno ako ima ko dobit ce full access control panelu i FTP pa neka si sam stavit ownera in game i ostale stvari...po mogucnosti stariji od 17god

neko?

10 godina
Minecraft

jel itko ikad radio Witch Farmu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice