ANKETA ZATVORENA!
Veceras oko 9 ide destrukcija ove mape, a nakon toga nova mapa i tada će biti zabranjen give i WE.
Ako pocnete bez mene svi ce biti bannani
ANKETA ZATVORENA!
Veceras oko 9 ide destrukcija ove mape, a nakon toga nova mapa i tada će biti zabranjen give i WE.
Ako pocnete bez mene svi ce biti bannani
Kak mogu igru probat, a da ne iskesiram 15 eura?
Ako ništa drugo, legalno je.
Mozes otici na oficijalnu stranicu i skinuti mc. Pa kada te pita da se ulogiras nemoj nista napisat i klikni play in offline mode, pa malo probaj. (Novije je od Demo-a)
Krepo je server
Krepo je server
Kazes mi da nema lagga... ROFL!
hr.hosting = shit
Mozes otici na oficijalnu stranicu i skinuti mc. Pa kada te pita da se ulogiras nemoj nista napisat i klikni play in offline mode, pa malo probaj. (Novije je od Demo-a)
Ali nije moguće skinuti bez logiranja, a dok ne skineš ne možeš ni igrat offline.
@rebelsy Znam minimalno 3 servera koja su tamo hostana bez ikakvih problema...
o boze!jeli ovo opet pa server!
Ej.
dal si mogu ja skinove instalirat ako nemam org?!
o boze!jeli ovo opet pa server!
Oni 512MB reklamiraju za 8-10 slotova s vanillom, a mi imamo bukkit(kojem je min. system req. 1GB) i 15 slotova... Iskreno, ja sam jako zadovoljan kako radi...
Opet je pao ili sam to samo ja :P
No inace super je,u 15 min imam pola stacka (uskoro stack) cactija te 2 i po stacka secerne trske :D
Inace ja i tomo_pnv (zajednicka farma) brzo sirimo farmu...
I evo opet ne radi. Ajde ukloni WE i ostale beskorisne pluginove da više nemamo ovolikog rušenja servera! I ako treba, barem neki auto restart da ne dođe do samog rušenja i gubitaka.
NOVI MAIL SMO DOBILI
Poštovani,
Vaš server je suspendiran jer korisiti više od 100% CPU-a i 4GB rama.
Molimo da preko FTP-a ispravite greške kako bi vam se server mogao ponovno aktivirati.
LP
NOVI MAIL SMO DOBILI
Poštovani,
Molimo da preko FTP-a ispravite greške kako bi vam se server mogao ponovno aktivirati.
LP
I sad reci da je hrv. hosting super.
Uvedite no pay = no game i uzmite neki bolji hosting.
NOVI MAIL SMO DOBILI
Poštovani,
LP
Hocemo, nisam nikad rekao da je super, ali sam govorio da nije tako nepodnosljiv(vise necu)
IMA LI ITKO NEKI DOBAR HOSTING ZA PREPORUCITI(do max 100kn)
NOVI MAIL SMO DOBILI
Poštovani,
LP
Hocemo, nisam nikad rekao da je super, ali sam govorio da nije tako nepodnosljiv(vise necu)
IMA LI ITKO NEKI DOBAR HOSTING ZA PREPORUCITI(do max 100kn)
multiplay :D
game.hr
100kn
24 slota / 1GB
Evo, poslao sam im mail da sam napravio sve sto mogu, izbrisao sam neke plugine(WE, Jail, CopyCat), smanjio limit na 12 igraca i zbilja ne znam sto bih vise....
server je down vec duze vrijeme
server je down vec duze vrijeme
Pročitaj prošlih 5-6postova
Koje trenutno plugine imate i koliko prosječno igrača istovremeno? Koristite bukkit?
jel moguce igrat na vasem serveru bez da platis igru?
nemojte me popljuvat odma nego samo lijepo pitam
Samo se traži donacija, može se igrat besplatno sve dok je plaćeno od samih donatora i vlasnika servera.
Koje trenutno plugine imate i koliko prosječno igrača istovremeno? Koristite bukkit?
Bukkt i previse i igraca i plugina za 512MB :D, ali na starom hostingu je i puno vise radilo bez lagga i rusenja na 700 i nesto MB. Mogu ti poslati listu kad budem na kompu... Nema veze, server je aktiviran :P
Aj pošalji kad stigneš, baš me zanima da li ovi u hostingu zezaju ili stvarno
Aj pošalji kad stigneš, baš me zanima da li ovi u hostingu zezaju ili stvarno
Evo samo za tebe sam upalio komp(a bilo mi je jako tesko :D)
Plugini:
A limit za igrace nam je 15, iako nisam jos vidio da nas je preko 13 ikada bilo online(a i tih 13 je bilo 1-2x, inace je izmedju 5 i 10)
P.S. mapa je 3 dana stara s time da smo potpuni ukinuli give pa nema ni TNTa niti puno stvari uopce jos.
Makni ili World Guard ili Big Brother (preporučam da makneš WG) jer imaju skoro istu ulogu, ali BB nudi više mogućnosti (a oba su najveći mogući gutači resursa). Ovo drugo ne troši previše, jedino možda Essentials. Za što vam služi? Sve u svemu 512 MB je malo za to sve. Dobro da i radi.