Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 190.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

meni se vise svida novi max payne zato sta je igra ka film ima puno cutsenova i to mi se svida i pisme su odlicne ovim starijim gejmerima se nece svidat zato sta su se navikli na staro

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Max Payne 3
PeTaR_HR kaže...

meni se vise svida novi max payne zato sta je igra ka film ima puno cutsenova i to mi se svida i pisme su odlicne ovim starijim gejmerima se nece svidat zato sta su se navikli na staro

nije stvar da se nekom ovdje ne sviđa novi max payne nego samo govorimo da nije bolji od starog.

17 godina
Max Payne 3

eo nakon par dana primio sam se maxa te odigrao od 6 do 9 chaptera , 7,8 najbolji do sad pogotovo graficka izvedba 

ulica Sao Paula mrak , totalno atmosferican prikaz istog

za sad Max rula , igrao sam multy nesto sitno ... i nije mi bog zna sto ... imo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...

Nije tu u pitanju navika. Ako se nešto naziva nastavkom onda je razumno očekivati da bude napravljen u istom stilu kao i prethodnici.

Kada je konkretno Max u pitanju onda moraš uzeti u obzir da su ugođaj, razmišljanja, halucinacije, određeni stil muzike, način na koji se priča odvija i prenosi igraču uz bullettime bili jednako ključni čimbenici koji su Maxa definirali i proslavili. Zato svatko tko je odigrao jedinicu i dvojku može s pravom očekivati da se od nekih stvari ne odmiče previše. I jednako tako prigovoriti ako je do toga došlo.

Ja sam stava da su za fanove određene neugodne promjene bile očekivane jednostavno zato što trojku nije radio Remedy. Rockstar radi odlične igre, bez daljnjega. Ali baš da mogu napraviti Maxa na istoj razini kao i netko tko ga je izmislio, to nije bilo realno za očekivati. Pa ako je igra samo malo lošija od prethodnika mislim da je to i više nego dobro odrađen posao s Rockstarove strane.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 18:15 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Da je igra ista ko 1 i 2 svi bi se žalili kak su napravili Copy Paste 1 i 2 i kukali bi kak nema ništa novoga. Ko će svima udovoljiti...

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

ko se uopce zali na trojku? tko je reko da je to losa igra? govorimo samo da nije bolja od proslih nastavaka, to ne znaci automatski da je igra losa.

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

U max paynu 1 i 2 si mogao imati puno puno više oružja (sada da ne nabrajam) šteta što su izbacili ručne granate....Bilo bi baš dobro kad bi im bacio granatu u onaj vlak....Mene je u jedinici i dvojki smetalo loše vrijeme NPR(kiša,grmljavina,snjeg ITD) Sada u trojci ima puno više sunca što je i bolje....Max payne 1 i 2 su bili prokleto dobri...Ali meni je Max payne 3 ipak NAJBOLJI...Mada ruku na srce sve rockstarove igre su jako dobre....

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Vec sam nabrojao u cemu je bolji 1. i 2. dio, trojka ima samo doradeniji bullet time, fiziku, animacije, AI i bolju grafiku... odnosno tehnicku stranu sto je i razumljivo, takav napredak smo mogli i ocekivati za igru novijeg datuma, normalno da nece biti isto kao 10 godina starija igra.

Dovoljno je da se sjetite samo onog humora, a ovo ce znati samo oni koji su pratili citavu pricu, svaki dialog bez obzira na to je li bilo vezano za misiju/story ili ne...... sjetite se onih mracnih scena, halucinacija etc. npr. ono stubiste sto na prvi pogled kao da nikako nema kraja, to je meni bilo tako jezivo, pa onda kada vidi sam sebe i prati ga niz hodnik, a nigdje kraja... pa njegovo dijete itd itd. To su samo primjeri, novi Max Payne 3 nema takvu atmosferu, takvu odlicnu radnju/pricu.... zbog toga mi je trojka losija, a opet ne toliko losa da zasluzuje pljuvanje.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 18:05 (lovac82).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

Ja imam problem s MP3 .. Naime, kad restartam isti checkpoint po vise puta, sljedeci puta kad restartam checkpoint, kao da mi je aimanje lockano kad se spawnam .. I uz to kaj mi je lockan aim, nemogu ni pucat :/ 

Igra nije updateana, jel mozda do toga ?

WHY SO SERIOUS ??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Imam jedan problem.Igra normalno radi,sve super,ali mi nece stavit na dx11.Kad promijenim graficke postavke i stavim na dx11 restarta igru i opet udem pod graphics i tamo stoji dx9.Jel iko zna mozda u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Max Payne 3

vidim da je to mobilni gpu , probaj stvait zadnje dostupne drivere za isto 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

vidim da je to mobilni gpu , probaj stvait zadnje dostupne drivere za isto 

Stavio sam najnovije prije par dana

17 godina
Max Payne 3

mozda nije igra kompatibilna sa tim driverima ili lapom , proguooglaj po nvidia i max forumima {#}

lik u gornjem videu kaze da isto nemoze igrat u dx11 , cudno posto tvoj lap podrzava isto 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 19:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

mozda nije igra kompatibilna sa tim driverima ili lapom , proguooglaj po nvidia i max forumima {#}

lik u gornjem videu kaze da isto nemoze igrat u dx11 , cudno posto tvoj lap podrzava isto 

Hm,da,takoder govore da ne mogu prebacit na dx11,sad citam po forumima da takoder neki sa ovom grafickom ne mogu prebacit na dx11

16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Evo ga,uspio sam.Rjesenje za one koji imaju isti problem,znaci

1)uci u game folder,desni klik na ikonicu playmaxpayne3,send to desktop

2)na desktopu desni klik na shortcut iz gornjeg posta,properties,pod target napisati ovo:  -adapter 1 -dx11

Znaci to bi izgledalo ovako: "D:\Program Files (x86)\Black_Box\Max Payne 3\PlayMaxPayne3.exe" -adapter 1 -dx11

3)klik na ok i pokrenite igru.

Evo nadam se da ce onima koji imaju isti problem ovo pomoci :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

Pozz, rajo...

Jel ima ko da živi blizu Autobusnog a da je skinuo Max Paynea3?

Ko mi  ga donese na HDDu ,poklanjam karticu na kojoj je CD-key za Guest Pass za Diablo3...

Najme , imam mobilni internet i limit mi je 20 gb pa mi je to preteško za skinut...

Trebaju mi jos ove igre, zelim prvo isprobat, pa ako valja da si kupim...

U glavnom, ak iko ima to slucajno na hardu, a blizu mu je Radnička-Supilova ak vam se da ,svratite

da si to pocuclam s HDDa i dam vam guest pass....

Bitan mi je Max Payne 3, ostalo bi bilo lijepo ,al nije bitno...

Max Payne 3

Alan Wake American Nightmare
Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad GOTY
Game of Thrones

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

Zna li itko kad Max Payne dolazi u Algoritam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Evo nesto sto sam uhvatio dok sam bio u NYC ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Nakon svega što sam pročitao po raznim forumima i recenzijama krenuo sam u igru s sniženim očekivanjima. No svejedno samo ostao razočaran. Level dizajn, storytelling, soundtrack i sama atmosfera koju on stvara su jednostavno podbacili. Zapravo možda je bolje reći da su se previše odmaknuli od početne ideje, od onoga što su trebali biti.

Čak sam malo odigrao i dvojku da ne bi bilo da donosim zaključke samo na temelju nostalgije. Ali i nakon igranja dvojke zaključak je ostao isti. Max Payne 3 je možda u nekim tehničkim aspektima bolja igra od jedinice i dvojke. Ali bolji Max Payne nije sigurno. Šteta.

Ukratko, da me netko baš pita kakva je igra rekao bi ovako. Svima koji nisu igrali prijašnje nastavke a vole akcijeske igre s naglaskom na priči preporučio bi da probaju. Ostali pristupite s oprezom. Postoji dobra mogućnost da vam se ne svidi što ćete vidjeti.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

Neznam jel do mene, no dal jos nekom kronicno fali metaka u MP3 ? {#}

WHY SO SERIOUS ??

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Točno to. Možda od prvog djela i jest nešto bolja, ali od drugog sigurno ne!

Level dizajn je jebote jako podbacio. Sad sve što više igram fale mi one lokacije iz prošlih nastavaka. I ona mračna atmosfera, depresivni Max Payne..

16 godina
Max Payne 3

to ti se događa jer mozes nosit samo malo oruzja, u prvim si nosio sve i onda si uvijek imao metaka, npr. potrosio si pistolje, odes na sacmaricu pa onda na automat pa opet na pistolje, ovdje moras stalno skupljat novo i nikad ti nece ponestat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Mene je malo ovaj nastavak podsječao više na Kane and Lynch nego na Max Paynea. To ne znači da je loša igra, dapače, odlična je čak mi se i priča svidjela na neki način, napucavanje je sočno i atmosfera je dobra, ali me podsječa to sve skupa jako na Kane and Lynch kao što sam i rekao.{#}

EDIT:Čak se veselim i nastavku ako će ga biti, pa makar da bio on sličan ovome sad ili starome, dobar bi bio u bilo kojem stilu

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 17:18 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

jeste skuzili da kad pređete igru mozete ic na onaj arcade mode i onda na score i tamo mozete birat svakakav izgleda za maxa i mozete sve levele doigrat s maxom iz prvog djela i drugog, skin od prvog je malo losiji ali iz drugog je odlicno napravljen, tako da ako netko ne voli celavca eto.

Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Jel ima Dead Man Walking?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nisam to skuzio ? budem probo tnx
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

jeste skuzili da kad pređete igru mozete ic na onaj arcade mode i onda na score i tamo mozete birat svakakav izgleda za maxa i mozete sve levele doigrat s maxom iz prvog djela i drugog, skin od prvog je malo losiji ali iz drugog je odlicno napravljen, tako da ako netko ne voli celavca eto.

Obavezno probam kad je pređem. Hvala.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Neznam jel do mene, no dal jos nekom kronicno fali metaka u MP3 ? {#}

Igram na hard ( ovi mi poviše još nisu otključani ), i nikad mi nije pofalilo metaka na duže od 5 sekundi. Tako da da, vjerojatno si jedini. :)

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 19:30 (thuglife).
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

Iznenađen sam kako je dobro optimizirano, imam neke nade da igram GTA V.

Igra mi je kao mješavina između Mafie II i Kane and Lyncha kao što je rekao Kuky. Totalno je vrijedna i čekanja i novaca.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice