Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 190.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Max Payne 3
Svaka čast momcima iz rockstara na optimizaciji igra radi odlicno na laptopu s i3-2330m 4gb rama i hd3000, a da ne govorim tek o priči i gameplayu.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Max Payne 3
Ma igra radi i na puno slabijim konfiguracijama, odlično je optimizirana i sve je na mjestu... Brako dečki iz Rockstara...
16 godina
H4X0R_Bug kaže...
Svaka čast momcima iz rockstara na optimizaciji igra radi odlicno na laptopu s i3-2330m 4gb rama i hd3000, a da ne govorim tek o priči i gameplayu.

Ti si pravi pokazatelj toga je li igra optimizirana, odnosno da jest s obzirom da se ne radi o 0h high end laptopu. Oni s high end racunalima ne mogu bas biti objektivni i pricati o optimizaciji kada ocekuju sve na samom maxu....  tako da, neka se sada jave oni (tocnije onaj) s TD-ovima i sumnjama. Kada je gta cetvorka izasla (december 2008) igru nisam bas mogao igrati na svom stolnom racunalu kako sam htio ili trebao moci (x1950 Pro koja je bila high end grafa tamo negdje oko desetog mjeseca u 2006 godini, odnosno pocetkom 2007), mogao sam ali 90% postavki na low.... a nista bolje od dx 9 nije niti bilo).

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 21:18 (lovac82).
15 godina
Max Payne 3

Ovoga ja se ispricavam nije HBAO vec HDAO

Ambient occlusion:SSAO ili HDAO? sto je bolje?

Edit: izgleda da je HDAO ljepsi

SSAO SSAO
HDAO HDAO
SSAO SSAO
HDAO HDAO
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 21:45 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Dakle, igra je dobro optimizirana? ^^  Ona preporučena konfiguracija je bila samo za plašenje naroda? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Optimiziacija odlicna, gameplay kao u prethodnim djelovima, gundjavi Max je tu, animacije vrhunske, detalji odlicni, multiplayer odlican. Ovo je sasvim dobar nastavak Max-a :D Nije Remedy mracan ali je ipak to stari dobri Max :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Optimiziacija odlicna, gameplay kao u prethodnim djelovima, gundjavi Max je tu, animacije vrhunske, detalji odlicni, multiplayer odlican. Ovo je sasvim dobar nastavak Max-a :D Nije Remedy mracan ali je ipak to stari dobri Max :D

Upravo to, ako imaš živaca više gledati cutscenes nego igrati prokletu igru. Ali opraštam....

16 godina
Riker kaže...

Dakle, igra je dobro optimizirana? ^^  Ona preporučena konfiguracija je bila samo za plašenje naroda? {#}

Pa pogledaj na gefroce.com i detaljnije system requirementse.... to je najjaca testna konfiguracija koju su probali s igrom, pa normalno da je preporucena (maximalni detalji-dx11, maximalne performanse), dovoljno je reci da na 8800 gt radi na dx 9 1920x 1080p high detalji (ne max) na oko cca. 25-30 FPS-a. (testirala nVidia), a po usporedbama s drugim igrama na njihovom portalu i u praksi reklo bi se da ne lazu (ne vidim ni razloga zasto bi).

BTW Imutak

Koliko znam, HDAO je za ATi-ce, HBAO za vindijase....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 0:32 (lovac82).
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Zna netko otprilike kak bi meni radila ?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

ova igra je zapravo manje zahtjevna od gta iv kojeg ni danas sa svojom masinom nemogu skroz na najjacim postavkama vrtit na 40-50 fps-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Mislim da ce ti raditi vrlo dobro na vecim detaljima... evo imas i dokaza, u opisu videa za ovaj ispod pise:

high settings, My System:
AMD Athlon X3 455 unlocked in a Phenom X4
Radeon HD 5670 512 MB GDDR5
4 GB RAM Corsair XMS3

1280x1024, tesselation normal, directx 11, fara aa , in fraps am 25-30, fara fraps 35-40. Mi-am dat si eu seama ca nu e maxed out dar ajuta putin la

Ovaj drugi video, pod opisom pise (premotaj na 1:50 za postavke u igri, odnosno slicno je kao i ovom gore):

CPU: INTEL Pentium Dual Core 5300 2.6ghz
RAM:1.5GB RAM DDR2
GPU: SAPPHIRE ATI Radeon HD 5670 512mb DDR5
Motherboard:GIGABYTE:GA-G31M-ES2C
FPS►Frps on:20/40---Fraps off:30/60

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 0:46 (lovac82).
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Tommy_123 kaže...

Mislim da ce ti raditi vrlo dobro na vecim detaljima... evo imas i dokaza, u opisu videa za ovaj ispod pise:

high settings, My System:
AMD Athlon X3 455 unlocked in a Phenom X4
Radeon HD 5670 512 MB GDDR5
4 GB RAM Corsair XMS3

1280x1024, tesselation normal, directx 11, fara aa , in fraps am 25-30, fara fraps 35-40. Mi-am dat si eu seama ca nu e maxed out dar ajuta putin la

Ovaj drugi video, pod opisom pise (premotaj na 1:50 za postavke u igri, odnosno slicno je kao i ovom gore):

CPU: INTEL Pentium Dual Core 5300 2.6ghz
RAM:1.5GB RAM DDR2
GPU: SAPPHIRE ATI Radeon HD 5670 512mb DDR5
Motherboard:GIGABYTE:GA-G31M-ES2C
FPS►Frps on:20/40---Fraps off:30/60

Opa super.Idem ski*at onda :D

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

ljudi zanima me jeli igra podrzava 4:3 rezoluciju jeli ima black corners

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Max Payne 3

Probao i ja novog Maxa. Prvo moram pohvaliti optimizaciju, s mojom 4 god starom kanticom igram na 1920x1080, high shader i texture, ostalo normal i AA nevjerojatno fluidno (30+ FPS-a na DX 10.1). Akcija je nešto najbolje što sam ikada igrao, nevjerojatno je tečna i pruža nevjerojatan osjećaj kada parate nekoga metcima. Cut scene su uglavnom preduge i djeluju forceano kako bi dobili silovani dojam dubine koju za sad nisam našao, barem ne kao u 1&2. Za sad 8.5/10 od mene, iako više naginje prema devet.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 1:49 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PeTaR_HR kaže...

Pa to je samo omjer slike, pa vidis iz video-a... podrzava 1280x 1024, a to je 4:3... i prosle R* igre su podrzavale bez crnila {#} tako da ne vidim razloga zasto nebi i ova.

16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Probao maxa, kao kolega par postova iznad, pohvaljujem optimizaciju, sve je perfektno stalo u tih famoznih cca 27 GB, dosad sam igrao oko sat i pol igre, mogu reći da sam više nego FUCKIN' AMAZED, sviđa mi se što se priča dosta razrađuje kroz cutscene-e koji se ne mogu prekinuti, upotpunjavaju rupe, bullet time je sada bolji nego ikad, grafika malo reći famozna, efekti također, inače, sve u svemu, dobri, stari alkoholozirani i nadrogirani max u novom izdanju, sve pohvale

10/10.

Također igram sve high, directx 11, 1920x1080 fluidno (ne znam koliki je fps, nisam palio fraps, međutim nema ni sekunde laga ili zastajkivanja)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 2:24 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Max Payne 3
jeli netko doznao gdje ima za kupiti box izdanje?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

bit ce ti tek u utorak kolko ja znan

13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
PeTaR_HR kaže...

Pa to je samo omjer slike, pa vidis iz video-a... podrzava 1280x 1024, a to je 4:3... i prosle R* igre su podrzavale bez crnila {#} tako da ne vidim razloga zasto nebi i ova.

ma samo pitan zato sta u nekin igrama ka sta su bulletstorm,syndicate,assassins creed...bude mi u kutevima crno pa mi je nekako sve pre malo

15 godina
PeTaR_HR kaže...
antimadridista kaže...

gdje? u Algoritmu?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
PeTaR_HR kaže...
antimadridista kaže...

gdje? u Algoritmu?

da u cilu hrvatsku

15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Da li se moze igrati gamepadom ili se moraju koristiti tastauri i misu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

imas podrsku i za gamepad..  ja vrtim hd rezu sve max shadows high, fxaa high, msaa2x tess extreme (+hdao) .. konstantno oko 50-60 fpsa.. i da.. komadi su odlicni{#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 10:36 (=xfact=).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Ok, igra je super optimizirana, to smo elaborirali.. :)

Ajmo sad malo o igrivosti, težini igre na NORMAL, i ono što me najviše interesira pored Gameplaya a to je DUŽINA trajanja igre? Vjerojatno većina još nije prešla do kraja, ali nadam se da igra traje više od 10h..

Kolika se cijena očekuje kod nas?

thx

MiR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Max Payne 3

hoću li ja moć igrat na full hd?

ako da na kojim postavkama?

0 1 hvala 0
14 godina
Ljudi zna li netko gdje ima za kupiti najjeftinije Max Payne 3 key za steam.
Hvala
robimarko@gmail.com
13 godina
protjeran
Max Payne 3

Što znači dobra optimizacija....svaka cast rockstar.You rock.

Onda kad kazu drugi da se nemoze, da treba 3X6950 za vrtit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Max Payne 3

Evo par simboličnih slika.. :)

MiR
Moj PC  
18 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

Caos narode,ja sam nov na ovom forumu... Hteo bih vas pitati,da li mogu da pokrenem Max Payne 3 na 8600GT 256 MB DDR3,2GB RAMA,INTEL CORE 2 DUO 2.66 GHZ... HVALA

malarc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Možeš, ić će na medium negdje.

Nego, mene jako živcira ono flickeranje i efekti u video-sekvencama. Valjda su mislili da će to napravit bolju atmosferu, a meni samo uništava doživljaj. Bilo bi 10x bolje kad bi bio normalan video ili kad bi se bar ti efekti mogli ugasit.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice