Life is Hard

poruka: 1.197
|
čitano: 113.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Morao sam :))

Početak nacističkog pokreta, Njemci šalju generale po zemljama Europe da nađu saveznike.

1919. - 1929. ?

U hrvatsku dolazi General Dickhammer i sastaje se sa tadašnjim vojinm vrhom, te ponudi im
savezništvo sa Hitlerom u zamjenu za određen broj ljudstva koje će biti na raspolaganju u
svakom trenutku "Velikom vođi".
Nešto kao elitna peta kolona ?
General Dickhammer mi ne zvuči kao visoki njemači general, nego kao set-joke sa snimanja
holivudske komedije. Ili scenarista Zauderfilma.
General Horvat, tadašnji zapovjednik, i glavni među svim generalima ne pristaje na te uvjete, iako je većina drugih generala pristala.
Koji su uvjeti ? Nakon Dickhammera evo generala Horvata.
Jeli Čagalj Horvat ili neki drugi? Ovo oko uvjeta podsjeća na
MOL i INU.
/edit/
general horvat je jedini pravi domoljub. Ove jude prodale su
svoju čestitu hrvatsku zemljicu za 30 škuda i 2 wolksvagen bube.
Ne imali mira.
Vjeće se malo posvađalo
ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
te je konačna odluka odgođena za par dana. Tu večer, kad je završila sjednica generala su u
kući dočekala 20-orica vojnika te njemački general.
wow. zvuči kao početak SSexploatation filma.
Bez ikakvog objašnjenja ubili su mu kčer, ženu a potom i njega, dok je njegov sin Ivan sve
to gledao.
Heeeej. Tu već ima problema. Life is hard ima istu temu. Nešto mi smrdi
na family-business. Imaš neku kaznu pa ne smiješ van? Ukinuli su džeparac ?
Što nam želiš poručiti time ?
Vidim priču ako ikada odlučite raditi npr. pang klon.
"Jedne večeri mladom kinezu u kuću su ušle ogromne loptice i
poubijale mu cijelu famliju. On se odlučuje osvetiti."
Ili tetris-klon
"Jednog dana mladom Branimiru ogromne geometrijske kocke poubijale
 su cijelu familiju. On odlučuje stati tome na kraj, poredati ih u linije
 i streljati"

Ali njega nisu ubili jer su mislili da je premlad i da se toga neće sjećati te su ga poslali u logor.

Tu su monstrumi pokazali svoje ljudsko lice (i totalno nonsense kriterije za ubojstvo).

- dramatična muzika -

Na svoju nesreću.

IVAN HORVAT U OSVETNIČKOM POHODU.

ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PREDOBRO SVAKA VAM ČAST !

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 2:32 (konflikt).

2 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Life is Hard

evo ja skidam ali kad vama nemoze onda meni nece moci 1000% :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Sve sam instalirao i sve je bilo uredu kad sam pokrenuo igricu na pocetku mi je pisalo da mi graficka kartica nemoze podrzati sve detalje i onda je ono nastavilo ucitavati i doslo je do load i onda se pojavio error " runtime error 506" al nema veze vidio sam main menu :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Life is Hard

Trenutno nisam doma pa imam laptop samnom , na laptopu >5fps .

ivek
15 godina
konflikt kaže...

Morao sam :))

Početak nacističkog pokreta, Njemci šalju generale po zemljama Europe da nađu saveznike.

1919. - 1929. ?

U hrvatsku dolazi General Dickhammer i sastaje se sa tadašnjim vojinm vrhom, te ponudi im
savezništvo sa Hitlerom u zamjenu za određen broj ljudstva koje će biti na raspolaganju u
svakom trenutku "Velikom vođi".
Nešto kao elitna peta kolona ?
General Dickhammer mi ne zvuči kao visoki njemači general, nego kao set-joke sa snimanja
holivudske komedije. Ili scenarista Zauderfilma.
General Horvat, tadašnji zapovjednik, i glavni među svim generalima ne pristaje na te uvjete, iako je većina drugih generala pristala.
Koji su uvjeti ? Nakon Dickhammera evo generala Horvata.
Jeli Čagalj Horvat ili neki drugi? Ovo oko uvjeta podsjeća na
MOL i INU.
/edit/
general horvat je jedini pravi domoljub. Ove jude prodale su
svoju čestitu hrvatsku zemljicu za 30 škuda i 2 wolksvagen bube.
Ne imali mira.
Vjeće se malo posvađalo
ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
te je konačna odluka odgođena za par dana. Tu večer, kad je završila sjednica generala su u
kući dočekala 20-orica vojnika te njemački general.
wow. zvuči kao početak SSexploatation filma.
Bez ikakvog objašnjenja ubili su mu kčer, ženu a potom i njega, dok je njegov sin Ivan sve
to gledao.
Heeeej. Tu već ima problema. Life is hard ima istu temu. Nešto mi smrdi
na family-business. Imaš neku kaznu pa ne smiješ van? Ukinuli su džeparac ?
Što nam želiš poručiti time ?
Vidim priču ako ikada odlučite raditi npr. pang klon.
"Jedne večeri mladom kinezu u kuću su ušle ogromne loptice i
poubijale mu cijelu famliju. On se odlučuje osvetiti."
Ili tetris-klon
"Jednog dana mladom Branimiru ogromne geometrijske kocke poubijale
 su cijelu familiju. On odlučuje stati tome na kraj, poredati ih u linije
 i streljati"

Ali njega nisu ubili jer su mislili da je premlad i da se toga neće sjećati te su ga poslali u logor.

Tu su monstrumi pokazali svoje ljudsko lice (i totalno nonsense kriterije za ubojstvo).

- dramatična muzika -

Na svoju nesreću.

IVAN HORVAT U OSVETNIČKOM POHODU.

ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PREDOBRO SVAKA VAM ČAST !

Pa ova prica nema nikakve veze sa igrom i stvaraocem igre Life is Hard

Ovo je sasvim drugaciji projekt, naravno prica je u doradi ovo je samo da se otprilike zna 

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
Life is Hard

ma sve ok, nisam zlonamjeran nego mi je smiješno :)

sad sam skuzio da je ovo tvoj projekt Fićo, to i nema veze,

priča je jednako prebolesna :D

for the record - morate se udaljiti od tih "pobili su mi familiju"

priča, generala-domoljuba i zlih Dickhammera {#}

malo kreativnosti molim !

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 11:09 (konflikt).

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Life is Hard

Dakle skinuo sam i prešao demo {#}

Prvo pohvale na trudu i ideju, ja sam ljubitelj WW2 tematike.

Evo moram reć da mi je žao da nisu dana nikakva vatrena oružja, bar neki luger, al ajde, šaka je poslužila.

Što se tiče neprijatelja, nisu preteški, ubio sam ih tri i na kraju nivoa imao 85 zdravlja, ne znam jesam li ga negdje pokupio ili se samo napunilo.

Grafika ok, rezolucija baš i nije, to treba sredit. Također malo poradit na izgledu menija čisto da ne izgledaju "jeftino"

Ostatak ide u spoiler:

Dobra je fora s onom tipkom u kipu, svaka, čast, trebalo bi biti možda više takvih tajni (možda neki ventovi i sl.). Dizajn nivoa je super, osim katakombe, di su ravni zidovi s teksturom, što nije baš lijepo za vidjet, to bi također trebalo sredit. Također nazvao sam onaj broj ali dobro to se valjda odnosi na nastavak igre. I ne znam koja je poanta mahanja karticom al ajde :)

Samo naprijed, htio bih vidjet ovu igru gotovu i ispeglanu {#}

I da, meni je sve pokrenulo bez ikakvih bugova, jedino malo predugo učitavanje ali nije strašno.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Potrebno mi je sad da kažete kome može igra i ko je isprobao. Izdat cu patch za promjenu rezolucije i detalja :D

10 Skinuo sam i radi
2 Skinuo sam i ne radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

pa ajde probaj pach jedan i za jos goru rezoluciju posto ja nemogu ni ovu jednimo moram na drugom kompu probati pa da vidim na njega dali oce 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Potrebno mi je sad da kažete kome može igra i ko je isprobao. Izdat cu patch za promjenu rezolucije i detalja :D

Ja sam skinuo, ali mi užasno šteka :S
jbg 

14 godina
neaktivan
Life is Hard

u kojem je ovo fps creatoru radjeno 10x ili 9x ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

X9, meni je frame od 30-35, pogledajte " Moj PC ". Izdat ću patch i za povećanje rezolucije, ali i za smanjenje. Nadam se da ću danas završiti :D

14 godina
neaktivan
Life is Hard

pogledaj ti moj pc :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
CoLdPlay kaže...
cobraIX kaže...

X9, meni je frame od 30-35, pogledajte " Moj PC ". Izdat ću patch i za povećanje rezolucije, ali i za smanjenje. Nadam se da ću danas završiti :D

Meni radi na laptopu sa g105m sasvim dobro, jedino se malo usporilo u kinu, ali sve ostalo bez problema. Sedmica i novi driveri...

14 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

Da, slab ti je PC, zato ti i šteka, igra je zahtjevna, ali obećavam da ću izdat patch :D

Evo jedan teži primjer za one koji hoće promijeniti rezoluciju :D

Odite u folder gdje je instalirana igra i nađite fajl setup ( odmah je tu kod glavnog fajla igre ). Uđite u setup fajl i nađite dole " [ GAME DEBUG ] ". Tu upišite ove tekstove " width=1280

height=1024 " i naštimajte sebi kako hoćete :D. Ako ne bude htjelo onda otvorite setup file kao administrator. 

Ovo je teži način za one koje žele odmah, bit će patch i bit će puno jednostavnije :D

14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
cobraIX kaže...

Da, slab ti je PC, zato ti i šteka, igra je zahtjevna, ali obećavam da ću izdat patch :D

Odite u folder gdje je instalirana igra i nađite fajl setup ( odmah je tu kod glavnog fajla igre ). Uđite u setup fajl i nađite dole " [ GAME DEBUG ] ". Tu upišite ove tekstove " width=1280

height=1024 " i naštimajte sebi kako hoćete :D. Ako ne bude htjelo onda otvorite setup file kao administrator. 

Ovo je teži način za one koje žele odmah, bit će patch i bit će puno jednostavnije :D

meni nece nikako ja udjem u main menu i kad dodjem do load onda mi se pojavi error ajd kad prebacim na drugi PC javim dali moze

15 godina
odjavljen
CoLdPlay kaže...
cobraIX kaže...

Puno hvala, upalilo je iz prve, evo našao sam i čakiju, nisam ju prvi put vidio, sad protivnici padaju ko kruške, tako da uopće ne bih rekao da su preteški.

14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Puno hvala, upalilo je iz prve, evo našao sam i čakiju, nisam ju prvi put vidio, sad protivnici padaju ko kruške, tako da uopće ne bih rekao da su preteški.

Koju si rezoluciju stavio ? Kakva je grafika ?

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Ponovo sam probao sam run as administrtor,i svialo mi se,umro sam negdje kod trećeg neprijatelja.

Grafički su mi se sviđale boje i bogati dekor.Također,sviđali su mi se zvukovi...

Igra ti je zakon.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ponovo sam probao sam run as administrtor,i svialo mi se,umro sam negdje kod trećeg neprijatelja.

Grafički su mi se sviđale boje i bogati dekor.Također,sviđali su mi se zvukovi...

Igra ti je zakon.

Hvala, očekujem i tvoju :D Jesi ti mjenjao rezoluciju ili ostavio isto ? 

Nego jesi li ti našao način da otvoriš ona vrata u prvoj sobi lijevo kada uđeš :D

15 godina
odjavljen
CoLdPlay kaže...
Jakovp kaže...

Stavio sam nativnu od laptopa, 13666*768, i grafika je sad puuno bolja.

Inače ljudi ne znam kako vi mlatite protivnike da vas tako ubiju...

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
g12356 kaže...

Igra ti je zakon.

Hvala, očekujem i tvoju :D Jesi ti mjenjao rezoluciju ili ostavio isto ?

Nego jesi li ti našao način da otvoriš ona vrata u prvoj sobi lijevo kada uđeš :D

Nisam još cijelo odigrao,bio sam cijelo jutro n dodjeli svjedodžbi,i sada se brinem o nabavljanju dokumenata za fakultet,a budem već odigrao...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
CoLdPlay kaže...
Jakovp kaže...

Stavio sam nativnu od laptopa, 13666*768, i grafika je sad puuno bolja.

Inače ljudi ne znam kako vi mlatite protivnike da vas tako ubiju...

Dobro je, znači radi rezolucija dobro :D Dok imam vremena već sam počeo i drugu misiju :D

14 godina
neaktivan
Life is Hard

ocu i ja igrati :( 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Life is Hard

Evo završio igru. Dojmovi:

• Postavio sam rezoluciju na full hd i igra čak lijepo izgleda na nekim djelovima, neke stvari kao i u komercijalnim igrama.
  • Put nisam odmah pronašao, morao mi je reči game creator, tako da bi bilo dobro da imamo nekakve tip-ove ako zapnemo.
  • Pola neprijatelja na mapi možda nikad ne bih niti sreo da sam odmah skužio kamo ići. Treba povezati sve prostorije u nuždu, tj. da u svakoj prostoriji moramo nešto nači, ovako mapa može ostati neistražena.
  • Zvukovi su ok, tu nemam primjedbe.
  • Atmosfera je dobra, pomažu scary zvukovi i tamnija grafika.
  • Kartica koju pokupimo kod telefona je nečitljiva pod svijetlom, treba se maknuti u mrak da bi pročitao broj na njoj. Ne znam je li tako namjerno ili...
  • Katakombe bi trebalo bolje urediti u smislu tekstura zidova, svidio mi se onaj dio sa razapetim mrtvacem :)

Eto to je otprilike to.

Okvirne ocijene po mojoj procjeni:

Grafika: 3.5/5

Zvuk: 3/5

Zanimljivost: 3/5

UI: 2/5

Sveukupno solidna trojka mogu reći, bravo i nastavi dalje i ispeglaj to {#}

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Evo završio igru. Dojmovi:

• Postavio sam rezoluciju na full hd i igra čak lijepo izgleda na nekim djelovima, neke stvari kao i u komercijalnim igrama.
  • Put nisam odmah pronašao, morao mi je reči game creator, tako da bi bilo dobro da imamo nekakve tip-ove ako zapnemo.
  • Pola neprijatelja na mapi možda nikad ne bih niti sreo da sam odmah skužio kamo ići. Treba povezati sve prostorije u nuždu, tj. da u svakoj prostoriji moramo nešto nači, ovako mapa može ostati neistražena.
  • Zvukovi su ok, tu nemam primjedbe.
  • Atmosfera je dobra, pomažu scary zvukovi i tamnija grafika.
  • Kartica koju pokupimo kod telefona je nečitljiva pod svijetlom, treba se maknuti u mrak da bi pročitao broj na njoj. Ne znam je li tako namjerno ili...
  • Katakombe bi trebalo bolje urediti u smislu tekstura zidova, svidio mi se onaj dio sa razapetim mrtvacem :)

Eto to je otprilike to.

Okvirne ocijene po mojoj procjeni:

Grafika: 3.5/5

Zvuk: 3/5

Zanimljivost: 3/5

UI: 2/5

Sveukupno solidna trojka mogu reći, bravo i nastavi dalje i ispeglaj to {#}

Hvala mnogo što si dao svoje dojmove. Znam da je malo ne povezano, druga misija i full igra će biti drugačija i mnogo bolja definitivno  :D

Ako ne možeš dobro vidjeti karticu možeš desni klik na mišu pa će ti približiti :D

Svakako hvala mnogo na ovome, dalo mi je morala da napravim još bolje. U full igri će vjerovatno doći Metro Theater, ali izmjenjen :D

16 godina
Zasto loading traje 2min?
I ja sam naso samo nekog aliena u wcu i nije me ubio jer sam cjelo vrjeme ******...
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Zasto loading traje 2min?
I ja sam naso samo nekog aliena u wcu i nije me ubio jer sam cjelo vrjeme ******...

Ima ih 6-7, a loading je takav inace :D

EDIT :

Ono što vam mogu obećati u drugoj misiji je mnogo akcije i mnogo pucanja :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 15:28 (CoLdPlay).
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Itko više skinuo, probao ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Life is Hard

Može link, odakle da skinem?

NAŠAO SAM :D

Stisni HVALA, nije teško...a i TU može :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 15:02 (nul-3).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice