Life is Hard

poruka: 1.197
|
čitano: 113.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Life is Hard

U biti ne znam na koju si foru uopce radio igru,ali evo jedna prijedlog koji je na jednome forumu-davno,dozivio uspjeh!

Tip je isto radio igru,izbacio demo itd...itd!

Ali je zamolio ostale forumase za mu pomognu.Nekolicina voljnih je radila,nprm,jednoga MOBA ili cudoviste,prostorije,objekte...

Uradak je bio uploadan i link poslan samome autoru,pa je on birao naj i ubacivao ih u igru!

Igrao sam demo te igre i moram reci da mi se svidila,no ne mogu se sjetiti naziva!

U svakom slucaju,tebi ne treba pomoc,jer radis zaista pro,no razmotri ovaj prijedlog ako je moguc,

finalni produkt bi mogao ispasti jos bolji i sadrzajniji!

{#}

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Life is Hard
Godfahter kaže...

U biti ne znam na koju si foru uopce radio igru,ali evo jedna prijedlog koji je na jednome forumu-davno,dozivio uspjeh!

Tip je isto radio igru,izbacio demo itd...itd!

Ali je zamolio ostale forumase za mu pomognu.Nekolicina voljnih je radila,nprm,jednoga MOBA ili cudoviste,prostorije,objekte...

Uradak je bio uploadan i link poslan samome autoru,pa je on birao naj i ubacivao ih u igru!

Igrao sam demo te igre i moram reci da mi se svidila,no ne mogu se sjetiti naziva!

U svakom slucaju,tebi ne treba pomoc,jer radis zaista pro,no razmotri ovaj prijedlog ako je moguc,

finalni produkt bi mogao ispasti jos bolji i sadrzajniji!

{#}

Hvala dosta na prijedlogu, dosta dobra ideja. Vjerovatno ću u sljedećih par dana vidjeti i pokušati nešto organizovati. Potražiti šta mi treba. Odmah sad da pitam ima li neko ko je zainteresovan za ovu ideju ? Ako ima neko da mi predloži nešto za treću misiju također bi bilo korisno :D

14 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...

Hvala dosta na prijedlogu, dosta dobra ideja. Vjerovatno ću u sljedećih par dana vidjeti i pokušati nešto organizovati. Potražiti šta mi treba. Odmah sad da pitam ima li neko ko je zainteresovan za ovu ideju ? Ako ima neko da mi predloži nešto za treću misiju također bi bilo korisno :D

Ma ima nas dosta koji bih ti pomogli!Evo i ja imam dosta vremena,pa bih nesta probao!

Moj susjed je sudjelovao u toj igri koju sam pomenuo!

Preko nekakvog programa je modelirao kostura,drhko je 3 tjedna oko njega,razvlacio i fixao nekakve BONES(osnovna struktura lika koja je potrebna za kretanje)

Dobio osnovni skelet kojime je upravljao kako god hoce.Dodao na skelet"sminku",boju,oci,odjecu.....i dobio......Skelet-lol.

U biti dosta dobro je izgledao i taj kosturko je zazivio u to igrici,kao obicni mob kojeg sam sa gustom napucavao jer sam zamislio moga susjeda!{#}

Sjecam se jednoga forumasa koji je napravio obicno DRVO!Oh Boze kako je napravio drvo-za ne povjerovati!

Svatko zainteresiran bi dao truda za ono sta odabere ili mu se dodjeli i to bi bilo ljepo,jer kada ti sam nesta pravis,nemas ni vremena ni volje da to upicanis

i dotjeras koliko-toliko do savrsenstva!

Glasanje:

8 Pomogao bih ti
1 Ne bih ti pomogao
14 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
CoLdPlay kaže...

Ma ima nas dosta koji bih ti pomogli!Evo i ja imam dosta vremena,pa bih nesta probao!

Moj susjed je sudjelovao u toj igri koju sam pomenuo!

Preko nekakvog programa je modelirao kostura,drhko je 3 tjedna oko njega,razvlacio i fixao nekakve BONES(osnovna struktura lika koja je potrebna za kretanje)

Dobio osnovni skelet kojime je upravljao kako god hoce.Dodao na skelet"sminku",boju,oci,odjecu.....i dobio......Skelet-lol.

U biti dosta dobro je izgledao i taj kosturko je zazivio u to igrici,kao obicni mob kojeg sam sa gustom napucavao jer sam zamislio moga susjeda!{#}

Sjecam se jednoga forumasa koji je napravio obicno DRVO!Oh Boze kako je napravio drvo-za ne povjerovati!

Svatko zainteresiran bi dao truda za ono sta odabere ili mu se dodjeli i to bi bilo ljepo,jer kada ti sam nesta pravis,nemas ni vremena ni volje da to upicanis

i dotjeras koliko-toliko do savrsenstva!

Hvala ti mnogo @Godfather, ako se sakupi par ljudi, definitivno ću nešto organizovati. Neko bih mogao soundse radit, neko modelirat, neko priču dorađivat i još mnogo toga. Imam i ja primjer da mi se jučer ponudio i jedan pakistanac koji se zove Abdul i koji je rekao da može modelirati oružja za mene :D

14 godina
protjeran
Life is Hard

Evo frend koji je inace hard-core hooror gamer,daje ti prijedlog:

Ulazis u sobu koja je full mracna,tu i tamo nekakva svjetlost koja ne otkriva nista,ali opet dovoljna da se ne zabijas u zid.U pozadini svira pjesma,na gramofonskoj ploci,koja se ponavlja(prsekace),pjesma tima Lili Marlen ili tak nesta Švabsko-tek toliko da se zacini ugodaj straha.Vodilja kroz tu "labarint sobu je upravo pjesma,koja se pojacava,kako prilazimo gramofonu(koji na kraju ima nekakvu kvaku,kljuc-koji je potreban za dalje)Kada  pridemo gramofonu,primjetimo standard-Kutiju sa osiguracima u koju trebamo gurnuti osigurac,koji smo prethodno nasli u nekoj od soba!

Umetanjem osiguraca palimo svjetlo,kad ono BUUUUUAAAAAA-naravno zombaci iskacu na nas............

Ja bih se usro!

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 20:37 (Godfahter).
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Life is Hard

oce bit mp? {#}

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Godfahter kaže...

Evo frend koji je inace hard-core hooror gamer,daje ti prijedlog:

Ulazis u sobu koja je full mracna,tu i tamo nekakva svjetlost koja ne otkriva nista,ali opet dovoljna da se ne zabijas u zid.U pozadini svira pjesma,na gramofonskoj ploci,koja se ponavlja(prsekace),pjesma tima Lili Marlen ili tak nesta Švabsko-tek toliko da se zacini ugodaj straha.Vodilja kroz tu "labarint sobu je upravo pjesma,koja se pojacava,kako prilazimo gramofonu(koji na kraju ima nekakvu kvaku,kljuc-koji je potreban za dalje)Kada  pridemo gramofonu,primjetimo standard-Kutiju sa osiguracima u koju trebamo gurnuti osigurac,koji smo prethodno nasli u nekoj od soba!

Umetanjem osiguraca palimo svjetlo,kad ono BUUUUUAAAAAA-naravno zombaci iskacu na nas............

Ja bih se usro!

Dobar prijedlog, zasigurno ću ga stavit u svoju bazu. Sada radim dizajn i osvjetljenje tako da još nisam došao do tih momenata, ako ti i frend imate nekih ideja o dizajnu recite :D

Kewin kaže...

oce bit mp? {#}

Neće, Life is Hard neće sadržavati MP, možda nekad kasnije, ali sada su mi u prvom planu samo SP igre :D Ovo mi je prva, a definitivno mislim i imam ideja za još 10 :D

Sad da zamolim ove ljudine koji bi mi pomogle da se obrate na PM ili ovdje, svejedno je :D 

16 godina
Bolje je da vidis note " ne pali svjetlo " a kad ga upalis vidis ljude onjesene na visokom stropu...
citao sam creepypastu :D
Škola. BoF. Promod. Reddit. /b/. Memebase. Krevet.
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Bolje je da vidis note " ne pali svjetlo " a kad ga upalis vidis ljude onjesene na visokom stropu...
citao sam creepypastu :D

Bit će lako izvedivo, hvala na savjetu :D

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Znam, znam dosadio sam vam sa stalnim slikama, ali moram xD

Samo bih zamolio još jednom one koji bi pomogli da se jave :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Life is Hard

Meni ne radi demo igre.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vedrann kaže...

Meni ne radi demo igre.

Run as administrator

14 godina
neaktivan
vedrann kaže...

Meni ne radi demo igre.

Da, pokušaj kako ti je rekao Runner, tad bi trebala moći :D
Hvala što si skinuo :) 

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Nove 3 slike, nevjerovatno sam zadovoljan učinjenim i ova misija bi trebala biti dosta duža od misije Metro Theater :D

Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Tri nove slike, ljudi molim vas nemojte da ja opet zaredam 10 postova, potrebni su mi vaši komentari bili oni dobri ili ne :D
Nikad nisam očekivao da će biti 100 ljudi koji me podržavaju, hvala vam :D Još da komentira pola od vas bilo bi dobro, ali svakako hvala :D 

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
vedrann kaže...

Meni ne radi demo igre.

Da, pokušaj kako ti je rekao Runner, tad bi trebala moći :D
Hvala što si skinuo :) 

Demo je dosta dobar. Nisam ga još prešao. Sad radi demo igre.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 23:38 (vedrann).
15 godina
neaktivan
Life is Hard
Dizajn i osvjetljenje mi puno bolje izgleda nego prije.
Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Life is Hard

nisam pratio temu,ne kuzim se u te stvari pa me zanima u kojem to programu radite? :)

bas tako :D

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
MatijaCH kaže...

nisam pratio temu,ne kuzim se u te stvari pa me zanima u kojem to programu radite? :)

Zar je tako teško pričitati prvi post gdje sve piše? Nego rađe ovako gnjaviti ljude.

14 godina
neaktivan
vedrann kaže... 

Demo je dosta dobar. Nisam ga još prešao. Sad radi demo igre.

Hvala ti što si skinuo i isprobao, teško da ćeš ga moći i preći. Ako ne budeš našao čovjeka sa zlatnom maskom obrati mi se na PM :D

PLASMAorLCD kaže...
Dizajn i osvjetljenje mi puno bolje izgleda nego prije.

Da, puno sam napredovao od onih prvih dana, kako sam, tako i uz pomoć iskusnijih ljudi, hvala :)

MatijaCH kaže...

FPSC x9 i FPSC x10 !

Jakovp kaže...
MatijaCH kaže...

Zar je tako teško pričitati prvi post gdje sve piše? Nego rađe ovako gnjaviti ljude.

@Jakovp, znaš da ima mnogo takvih, ali nema veze :D

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Ako ima onih koji su baš zainteresirani da vide dosadašnji tok igre otvorit ću i jedan natjecaj !

Prva dva zainteresirana koja mi pošalju " Life is Hard " na PM, dobit će pristup " alpha " fazi igre, bez neprijatelja i ostalih dodataka. Moći će samo istražiti dosad završeni posao, to jest vidjeti dizajn. Također imat će priliku vidjeti 3 oružja :D Također oni koji budu dobili LF "alpha" igru obavijestit će me kako im izgleda dizajn i ako pronađu bugove u igru također bi me trebali obavijestiti :D Ime tih ljudi će biti i u završnom creditsu na kraju igre, ako im to nešto znači :D

EDIT :

Natjecaj ja završen, prihvatio sam 3 člana, možda u skorijoj budućnosti bude još jedan ovakav natjecaj :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 13:57 (CoLdPlay).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Life is Hard

Evo prešao sam do kraja pa da napišem utisak.

Jako si napredovao, to odmah moram istaknuti. Dizajn levela mi se puno puno više sviđa.

Oružja su super, pištolj mi je bolji a što se strojnice tiče, mislim da je zvuk prebrz u odnosu na trošenje metaka.

Prostorije su super ukomponirane, nemam nikakve žalbe, osvjetljenje super...

Bug-ova nisam našao, igra mi se čak i loada brže od prethodnika, ne znam hoće li tako i ostati ali mislim da to nije baš u tvojoj moći.

Treba poraditi na dizajnu izbornika, kao i ikone igre. 

Eto, to je u kratko to, samo naprijed, nadam se da kvaliteta neće pasti do izlaska full verzije.

2 0 hvala 1
16 godina
Life is Hard

Prešao sam Alpha Demo.Prvi put kad mi se igra učitavala pojavio se Error Code 13,

ali to je bilo zato što ju nisam pokrenuo kao Administrator već shortcut-om sa taskbara.

Također sam primjetio da se brže učitava u odnosu na prvi demo.

(Ovdje ide napomena da ako možeš kako utjecati na to,

da prilagodiš brzinu učitavanja i progress bar kod učitavanja )

Vidi se napredak u designu levela u odnosu na prvi level,tu te moram pohvaliti:)

E,sad...ja sam otkrio par bug-ova(volim istražiti svaki kutak)....

1. Nisam mogao sejvati promjenu rezolucije u setup.txt file-u.

2.Na pojedinim mjestima pucaju texture

3.U sobi s kaminom kad sam htio preći preko okvira kreveta...

propao sam 2x izvan levela i pri tome odoše 2 života.

Evo i par SS-ova:

Žilava.... Žilava....
...neka.... ...neka....
...kutija.... ...kutija....
dugo joj.... dugo joj....
...treba da "padne" ...treba da "padne"
Shotgun je moćan Shotgun je moćan
...može razvaliti ovu limenu bačvu.... ...može razvaliti ovu limenu bačvu....
Ovdje sam išao preći i dogodi mi se.... Ovdje sam išao preći i dogodi mi se....
...ovo.... ...ovo....
...i skončam ovako XD ...i skončam ovako XD
A,kad se popnem gore na madrac,onda bude sve OK A,kad se popnem gore na madrac,onda bude sve OK
Na ovom dijelu,kad se priđe konstrukciji i stisne skok.... Na ovom dijelu,kad se priđe konstrukciji i stisne skok....
...onda se zaglavi na tren unutar konstrukcije,još jedan skok.... ...onda se zaglavi na tren unutar konstrukcije,još jedan skok....
...i gore sam. ...i gore sam.
Ovdje pak.... Ovdje pak....
...obratite pozornost na metalnu rešetku na zidu... ...obratite pozornost na metalnu rešetku na zidu...
...sad ju vidiš.... ...sad ju vidiš....
...sad ju ne vidiš.... ...sad ju ne vidiš....
...pa opet vidiš XD ...pa opet vidiš XD
Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 18:22 (fromcelltohell).
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Evo prešao sam do kraja pa da napišem utisak.

Jako si napredovao, to odmah moram istaknuti. Dizajn levela mi se puno puno više sviđa.

Oružja su super, pištolj mi je bolji a što se strojnice tiče, mislim da je zvuk prebrz u odnosu na trošenje metaka.

Prostorije su super ukomponirane, nemam nikakve žalbe, osvjetljenje super...

Bug-ova nisam našao, igra mi se čak i loada brže od prethodnika, ne znam hoće li tako i ostati ali mislim da to nije baš u tvojoj moći.

Treba poraditi na dizajnu izbornika, kao i ikone igre. 

Eto, to je u kratko to, samo naprijed, nadam se da kvaliteta neće pasti do izlaska full verzije.

Hvala mnogo i ovdje, stvarno koristno je bilo sve što si rekao, cijenim ovaj tvoj rad i ono da ti nije bilo mrsko pokušavati ovo :D

fromcelltohell kaže...

Prešao sam Alpha Demo.Prvi put kad mi se igra učitavala pojavio se Error Code 13,

ali to je bilo zato što ju nisam pokrenuo kao Administrator već shortcut-om sa taskbara.

Također sam primjetio da se brže učitava u odnosu na prvi demo.

(Ovdje ide napomena da ako možeš kako utjecati na to,

da prilagodiš brzinu učitavanja i progress bar kod učitavanja )

Vidi se napredak u designu levela u odnosu na prvi level,tu te moram pohvaliti:)

E,sad...ja sam otkrio par bug-ova(volim istražiti svaki kutak)....

1. Nisam mogao sejvati promjenu rezolucije u setup.txt file-u.

2.Na pojedinim mjestima pucaju texture

3.U sobi s kaminom kad sam htio preći preko okvira kreveta...

propao sam 2x izvan levela i pri tome odoše 2 života.

Evo i par SS-ova:

Ovo je bio meni jedan on najkorisnijih postova koji mi je pomogao u mnogo toga, velika hvala još jednom :D

Ovo moram napomenuti da su moju igru Life is Hard, tj. neke sobe i osvjetljenje poredili i sa Amnesiom i to mi je velika čast :D

Ubrzo će uslijediti i beta pošto brzo radim, neki članovi su već sad izabrani i ako ima još nekih iskusnih gamera koji žele možda da isprobaju skorašnju betu neka mi se obrate na PM, potrebno mi je da bih napravio što bolji proizvod :D

16 godina
Life is Hard

P.S.: Zaboravio sam reći da mi se čini nesrazmjer između visine lika i visine vratiju na levelu.

Vrata kao da su preniska,ako to možeš malo pogledati i napraviti preinake?

I još nešto: Oružja se daju repetirati i kad su skroz puna.

Nije nešto bitno za samu igrivost,ali zbog konačnog dojma bi bilo

dobro to promijeniti(ako se može,naravno)

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

P.S.: Zaboravio sam reći da mi se čini nesrazmjer između visine lika i visine vratiju na levelu.

Vrata kao da su preniska,ako to možeš malo pogledati i napraviti preinake?

I još nešto: Oružja se daju repetirati i kad su skroz puna.

Nije nešto bitno za samu igrivost,ali zbog konačnog dojma bi bilo

dobro to promijeniti(ako se može,naravno)

Visina lika se nažalost ne može promijeniti, ali već sam ranije razmišljao da ubacim neka druga vrata, tako da bi tako i trebalo biti. Pogledat ću to i za oružja :D

Hvala još jednom :) Beta će sadržavati i zvukove tako da će sama atmosfera biti još bolja :)

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Prvi dojam je super.
Uspio sam promijeniti uspješno rezoluciju (1440x900) i startao bez ikakvih problema.
Loading je brži nego inače i ravnomjernije ide, ne znam jesi li ti imao išta s time.

Puno mi je bolji level design i osvjetljenje, iako mi je jedna stvar upala u oko, ne znam je li do mene, ali mi je prvo palo na pamet: ''Odakle ovdje prokletog svjetla?'' -(http://i53.tinypic.com/wmo40z.png).

Ne bi bilo loše možda na neka svjetla koja su u kutu dodati ove žice kao što je na ovom u prvoj sobi.

Inače sam hodao kuda sam god mogao i prešao čitav level uzduž i poprijeko, i jedino sam imao problema kod onog kreveta u sobi s vatrom u kaminu - propao sam ispod njega i počelo mi onako ''trzati''.

Također, moguće je reloadati i kada je sanžer pun, odlično što ima i lean, a onaj zvuk kod rafala je malo prebrz u odnosu na rate of fire.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Prvi dojam je super.
Uspio sam promijeniti uspješno rezoluciju (1440x900) i startao bez ikakvih problema.
Loading je brži nego inače i ravnomjernije ide, ne znam jesi li ti imao išta s time.

Puno mi je bolji level design i osvjetljenje, iako mi je jedna stvar upala u oko, ne znam je li do mene, ali mi je prvo palo na pamet: ''Odakle ovdje prokletog svjetla?'' -(http://i53.tinypic.com/wmo40z.png).

Ne bi bilo loše možda na neka svjetla koja su u kutu dodati ove žice kao što je na ovom u prvoj sobi.

Inače sam hodao kuda sam god mogao i prešao čitav level uzduž i poprijeko, i jedino sam imao problema kod onog kreveta u sobi s vatrom u kaminu - propao sam ispod njega i počelo mi onako ''trzati''.

Također, moguće je reloadati i kada je sanžer pun, odlično što ima i lean, a onaj zvuk kod rafala je malo prebrz u odnosu na rate of fire.

Puno hvala :D Sve sam ti već objasnio na PM xD

Nadam se ljudi da su vam svi ovi postovi alpha testera, bit će ih još dovoljan dokaz da se radi o ozbiljnoj igri koja će se usavršavati vremenom, kako ova tako i ostale moje igre :) Također volio bih da što više komentirate i da izlažete svoje prijedloge :D

I nadam se da vam je ovo povod da se prijavite na betu, ako neko želi neka me PM-a

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Samo bih ti preporučio da ovu prvo usavršiš, pa onda na sljedeće projekte. :)

Sviđa mi se viđeno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Samo bih ti preporučio da ovu prvo usavršiš, pa onda na sljedeće projekte. :)

Sviđa mi se viđeno.

Naravno, prva mi je, pa na njoj mogu dosta toga eksperimentisati :)

Zasigurno da će ti se beta još više svidjeti :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice