Osobno nisam u mogućnosti nikakav download raditi...isto zbog jako lošeg neta:(
A,što se igre tiče...daj ti prvo zgotovi Life is Hard,pa onda u nove projecte kroči
A,što se igre tiče...daj ti prvo zgotovi Life is Hard,pa onda u nove projecte kroči
Hvala vam i izgleda da vas većina razumije šta se dešava.
Vjerovatno budem radio paralelno dva projekta, ne bi trebao biti problem pošto imam mnogo vremena, ali neću raditi na silu tek onoliko koliko budem imao motiva :)
nije me bilo 5 dana...a na mobu nemogu pisati po forumu, neznam zasto...citati samo
ugl, naravno da skidam, samo ti to lijepo zavrsi, ubaci u 3. lvl mapu onako kako sam ti rekao, dalje cemo vidjeti...igra ti je vrh, jedva cekam da odem dalje kroz one mracne hodnike :)
Logiraj se pa ćeš moći.
Šalu na stranu, i ja skidam, 3. nažalost nisam nikad odigrao jer sam umalo pao matematiku. :)
ulogiran sam ja sve lijepo, ali kad stisnem da napisem poruku, pojavi mi se screen sa prozorom za poruku, kojeg nemogu otvoriti i "editirati" tj. pisati...
Evo vam loading screen za drugi level, sviđa vam se ?
Možda umjesto broja levela "Part One", "Part Two"...
Ovaj loading tip, ideja je dobra, samo, jesi siguran da je gramatički ispravno?
Go piss or else you will be wet your pants!
Take a leak now, you might wet your pants.
Ili možda nešto slično ovome:
Better take your mom's pad with you, you might piss blood now on!
Ako sam pogodio gramatički i stilski, uglavnom - Bolje ponesi mamine uloške jer ćeš od sad pišat krv!
nije me bilo 5 dana...a na mobu nemogu pisati po forumu, neznam zasto...citati samo
ugl, naravno da skidam, samo ti to lijepo zavrsi, ubaci u 3. lvl mapu onako kako sam ti rekao, dalje cemo vidjeti...igra ti je vrh, jedva cekam da odem dalje kroz one mracne hodnike :)
Stavio sam neku vrstu magle i povećao osvjetljenje, tako da sada nije onoliko mračno :)
Trenutno nešto miksam oko nove igre, Life is Hard je pao u drugi plan, ali za njega imam sve razrađeno tako da neće biti problema sa završavanjem :)
Logiraj se pa ćeš moći.
Šalu na stranu, i ja skidam, 3. nažalost nisam nikad odigrao jer sam umalo pao matematiku. :)
Hebeš LF, nek si prošao Kad budeš imao prilike odigraj, pošto će level 3 sa sistemom itema doći tek kasnije :)
Ili možda nešto slično ovome:
Better take your mom's pad with you, you might piss blood now on!
Ako sam pogodio gramatički i stilski, uglavnom - Bolje ponesi mamine uloške jer ćeš od sad pišat krv!
Dobar, dobar Međutim oko toga ćemo raspravljat malo kasnije, dok sredimo sve ostalo, ali ulazi u razmatranje :)
kako napreduje igra? sry malo sam skrenuo sa teme na duze vrijeme
kako napreduje igra? sry malo sam skrenuo sa teme na duze vrijeme
Što se tiče razvoja igre on teče po planu, međutim radi loše konekcije nisam u mogućnosti da je stavim na upload. Tako da će još pričekati :) Sljedeći mjesec bi sve trebalo biti kako treba i ubrzo bi trebao početi i rad na chapteru 2. Uporedo sa Life is Hard-om radim i drugu igru. Već je na neki način tajno najavljena :)
Ima li zainterisiranih da isprobaju prvi level moje nove igre. Ako bude naišla na pozitivne kritike od testera nastavit ću sa radom, a gotovo sam 100% siguran da će naići na pozitivne kritike jer je čisto savršenstvo koje radim i za koju imam puno motiva. Nadam se da će biti onih koji žele :) Samo se javite ovdje :)
racunaj na mene, ako ne bude puno MB/GB imala, posto jako kriticno stojim sa prostorom na HDD :(
racunaj na mene, ako ne bude puno MB/GB imala, posto jako kriticno stojim sa prostorom na HDD :(
Neće imati puno, samo je jedan level u pitanju :)
Šalji link za download!
Šalji link za download!
Nije još spreman, biće ubrzo. Hvala što ćeš isprobati, ti si uvijek bio tu :)
No frx,znatiželjan sam...zato sam na dispoziciji.
Nadam se da ću moći skinuti i isprobati,pa dati feedback:)
No frx,znatiželjan sam...zato sam na dispoziciji.
Nadam se da ću moći skinuti i isprobati,pa dati feedback:)
Biće spremna za par dana i neće zauzimati puno. Ja samo molim Boga da uspijem uploadat
Ime igre je gotovo pa isto kao i Life is Hard xD
Jedan mali hint i dvije slike koje otkrivaju inovaciju koju ću uvesti.
Igra će biti svemirske tematike i biće nekih inovacija u odnosu na Life is Hard, grafički će biti i bolja od prethodnih igara. Moći ćemo većinu predmeta istražiti i pojavljivat će se tekstovi u obliku ovih slika. Malo će usporiti tempo i dodati na horor efektima :)
Šta mislite ?
Stvarno se kuzis u ove stvari.Mozda jednog dana te vidimo
u CROteam za Serious Sam 4 ;)
Izgleda awesome, i potpuno drugačije nego LH.
Ima li zainterisiranih da isprobaju prvi level moje nove igre. Ako bude naišla na pozitivne kritike od testera nastavit ću sa radom, a gotovo sam 100% siguran da će naići na pozitivne kritike jer je čisto savršenstvo koje radim i za koju imam puno motiva. Nadam se da će biti onih koji žele :) Samo se javite ovdje :)
+1
javljam se za probu :D
OFC prijava za novu igru!
Tu sam uvjek aktivan-iako ne postam,pratim ovu temu.
Prijavio bih se i ja za novu igru.Iako ne postam(moram priznati da nemam skoro nista pametno za reci),još uvijek pratim ovu temu
I ja se javljam za prijavu. Ne postam ali pratim temu. Ne logujem se sem kad imam nesto da postam...
Da nebi bilo komplikacija...
Prijavljujem se za svaki tvoj gamerski projekt koji bude tražio testiranje u idućih godinu dana. :D
Da nebi bilo komplikacija...
Prijavljujem se za svaki tvoj gamerski projekt koji bude tražio testiranje u idućih godinu dana. :D
Također!
Ja još nisam isprobao ni Life is Hard, imaš link?
I svakako ću drugu testirat
Ja još nisam isprobao ni Life is Hard, imaš link?
I svakako ću drugu testirat
Ubrzo bi trebao "izaći".
Opaa sviđa mi se, izgleda slično doom3. Prijavljujem se za test.
Hvala vam na velikoj podršci ljudi, nisam stvarno očekivao ovoliku podršku. Ne mogu sada svima pojedinačno odgovarati, ali vjerovatno će svi od vas dobiti priliku da zaigraju prvi level i vide o čemu se radi. Zaslužili ste to
Malo sam stao sa LF-om i dobio neku novu inspiraciju i počeo raditi. Ono što mi je veoma pomoglo je to da sam prvo čitav level dizajnirao na papiru i onda ga prenio u program. Već danas nastavljam i vidjet ćemo koliko budem imao inspiracije, ali svakako ubrzo očekujte neku alpha/betu prvog levela nove igre :)