Sutra ću skinit. Po SS-ovima mi se igra svidila, bravo autoru
Hvala, samo jos nisam siguran da radi, posto evo javljaju neke probleme.
Pa zar nisi ti probao da li radi?
Evo poginuo prvi put -.- Malo su prejaki protivnici, nisam im mogao ništa sa mačetom, jedva jednog ubio. Javim sve dojmove kasnije.
Siguran sam da je,ali fora je u tome da na različitim računalima postoje različiti softveri a time i različite potencijalne greške,isto tako različiti beta testeri će otkriti više grešaka nego samo jedna osob pa čak i da ta osoba ima godinu dana vremena.Ovo će on i iskoristit za peglanje grešaka.
Evo poginuo prvi put -.- Malo su prejaki protivnici, nisam im mogao ništa sa mačetom, jedva jednog ubio. Javim sve dojmove kasnije.
Dobro je pa radi. Igra je malo zahtjevnija, vjerovatno ću vam postati i mogućnost smanjenja kvalitete osvjetljena :D
Na prvu mi se sviđa...mada svakako ili smanji izdržljivost one živine ili pojačaj efikasnost oružja...
A što se grafike tiće nemožeš staviti neku opciju za odabir rezolucije??? Nije da je grafa najbitnija stvar na svijetu ali na 24"+ monitorima izgleda ko doom2. A samo promjena rezolucije bi napravila ogroman boost u vizualnom dijelu.
Di nađete oružja?
Na prvu mi se sviđa...mada svakako ili smanji izdržljivost one živine ili pojačaj efikasnost oružja...
A što se grafike tiće nemožeš staviti neku opciju za odabir rezolucije??? Nije da je grafa najbitnija stvar na svijetu ali na 24"+ monitorima izgleda ko doom2. A samo promjena rezolucije bi napravila ogroman boost u vizualnom dijelu.
Ubacit ću nešto poput toga :D
Udmah iza ulaza na stolu.
Poginuo i po drugi put. Evo osvrta:
Neprijatelji su malo preteški, skužio sam kako ih bijati bez da te taknu ali na prvu, ako nemaš prostora, dva i gotov si.
Grafiku bi trebalo poboljšati, nije baš lijepa na 1920*1080
Nisam skužio kamo treba ići, sve pobio na mapi ali nema čovjeka sa zlatnim licem :P
Atmosfera je spooky, bravo.
Eto to je to na prvu loptu.
Samo tako nastavi
Meni je loadao i javio mi se neki error 13,ali je nastavio loadati,kasnije sam došao do nekog telefona i tu je igra samo zaštekala,daljnje testiranje ću kasnije nastavit...Inače lijepo izgleda.
Također error 13, učitalo do pola i onda not responding.
Poginuo i po drugi put. Evo osvrta:
Neprijatelji su malo preteški, skužio sam kako ih bijati bez da te taknu ali na prvu, ako nemaš prostora, dva i gotov si.
Grafiku bi trebalo poboljšati, nije baš lijepa na 1920*1080
Nisam skužio kamo treba ići, sve pobio na mapi ali nema čovjeka sa zlatnim licem :P
Atmosfera je spooky, bravo.
Eto to je to na prvu loptu.
Samo tako nastavi
Znam, malo je preteško, svakako ću smanjati health. U mene nije tolika rezolucija pa i zato, ali ću izdati vjerovatno sutra patch za to :D
Poslat ću ti na PM kamo trebas ici. Hvala
Ono što trebate imati na umu je to da je ovo prva zvanična igra i mora biti nekih grešaka, vremenom će biti bolje :D
Meni je loadao i javio mi se neki error 13,ali je nastavio loadati,kasnije sam došao do nekog telefona i tu je igra samo zaštekala,daljnje testiranje ću kasnije nastavit...Inače lijepo izgleda.
Također error 13, učitalo do pola i onda not responding.
Ne znam zašto vam se to događa, ispitat ću situaciju. OrginalEXE-u radi :D
Ma super je i ovako, samo im smanji health i fixaj rezoluciju i već si na konju :)
Ja ću pokušati neke stvari,možda run as admin ili get ownership pomogne...
Hmm ne znam zašto vam ne radi. Ja nisam ništa prčkao, samo instalirao i pokrenuo.
Dobro je, malo sam se i bojao kako će biti, jedino je ta rezolucija problem, ali riješti će se to, evo već sam našao kako to napraviti :D
Nisam ni ja,samo instalirao i pokrenuo...
Je li tebi na početku bio onaj error 13 ili kako već ide ?
probajte u pokrenuti kao da imate xp i pokrenite kao admin, i meni je bilo errora ali sad ga nema, ali užasno se sporo očitava, nije još ni pola prošlo a učitava se 5 minuta -.-*
Također error 13 (kod loadanja). Ako stisnem OK, sve se nastavlja bez grešaka. Loadanje traje dobrih 30-ak sekundi, kraće mi traje učitavanje GTA San Andreas. :D
Ako, dok sam u Theatru, kliknem lijevom tipkom miša, igra se sruši. :D
Je li tebi na početku bio onaj error 13 ili kako već ide ?
tijekom loadanja mi se samo napisalo 13...
Hvala onima koji su dali prijedloge. Za error 13 kliknite OK ili run as administrator :D
Aha evo popravljeno i kod mene traje jedno minutu učitavanje, čak se crysis2 manje učitava :-D
ali atmosfera je dobra, šteta što sutra moram na faks pa idem spavati :-/
uglavnom igrao sam par minuta, uletio sam u onu sobu na katu tamo u kutu, i dva meštra su me masakrirala :-D
više sreće ću valjda imati drugi put, ali nam koju sobu da izbjegajem :-D
Da, Run as Administrator riješava error 13, pa čak i rušenje kod klikanja mišem.
Kad sa stola pokupim posjetnicu, pa mač, kako mogu šaltati između to dvoje?
Da, Run as Administrator riješava error 13, pa čak i rušenje kod klikanja mišem.
Scroll za dolje. Malo zna štekati. Probaj i sa ctrl
Jednostavno brojevima :D
Riješio sam i sa rezolucijom, to ću vam sutra objasnit :D
Samo vas molim, ko god da skine da komentira i pomogne mi da riješim bugove i napravim bolje ostale misije, ovo je ipak demo :D
Naravno da će biti bolje, to vam garantujem, ovo je prva zvanična i objavljena igra i bilo je grešaka, ali bit će bolje u full igri :D
Snagu ću riješiti, vidim da sam pretjerao. To za WC, tako i treba biti :D.
na stranu igra koju marljivo razvijaš (modeliraš od nule ili čeprkaš po
box-resursima?), prejaka mi je tema, a i naziv igre :D :D
LIFE IS HARD je'beno univerzalan naslov :)
"Ono što ću vam sad otkriti je to da se glavni lik zove Michael i da želi
da osveti svoju porodicu i svoje najmilije tako što će pronaći i likvidirati
sve one koji su naudili njegovoj porodici."
Nakon toga vidim SS-ove sa nekim čudovištima :)))) (dobro izmodeliranim!)
Vrlo maks pejn intro. čak me i majk podjsjeca na max + primjese dark seeda
s obzirom da su mu familiju koknule neke kreature
+ molim vas dajte MAŠTE da se pucačine maknu iz drugog sv. rata.
dosta 2. sv. rata i bogu i vragu, kad već mora biti rat zašto ne neki drugi ?
npr. krbavsko polje, kosovsko polje, malo klanja s turcima pa malo
balkanski gangbang međusobno
balkanski gangbang. to je i dobro ime za to.
super ti je ovaj projekt za učenje i koncipiranje vremena - fali priče.
zombija imamo na pretek.