zna neko kad ce ta nova mapa izac playing grounds

Samo za ekipu koja place za PBEom, u mad? :D
koji ti samo scumbag , danas smo igrali ja i scar na novoj mapi ez vs ez 7-2 pa se izvlacia na lag na PBE serveru ka da ga ja neman
kad izađe ovaj patch, pa između njega i drugog patcha... ali se cijelo vrijeme može igrati na PBE
Dođe mi da deinstaliram igru...
Imam 11/0 i oni surrenderaju iako ja ubijem 4 heroja bez da izgubim pola hp...
još gameova s dariusom
Savjet: nije ti bas isplativo kupit tier 3 boots, jer donose samo 20ms(mislim da je tolko) vise nego tier 2, a tier 2 ima mnogo ofenzivnih/defanzivnih statova
To mi je najkorisnije jer as mi netreba ka ni mr,armor,magic penetration...
Zato i gubiš jer misliš da ti ne treba. Darius nije tipičan AD kojem treba buildat samo AD i ništa više... on je naj korisniji kada ga gradiš malo tenkasto... Znači FM, Maw, Madred's Bloodrazor, etc... mislim može ti iči i na full AD ali ja sam ga dosta igrao i uvijek je najbolji bio kao tenkast...
M5 JE IZGUBIO ! TOOOO! SVAKA ČAST CLG-U ZA FANTASTIČAN PREOKRET!
M5 je mogao to završit, ali da, svaka čast CLG-u...
pulsefire ezreal ce kostat 3250 rpa
Da, mogao je da se nisu glupirali. Ali jebiga, svaka čast clg-u što su izdržali :D
Da, mogao je da se nisu glupirali. Ali jebiga, svaka čast clg-u što su izdržali :D
Nisam gledao partiju, ali čitam da je M5 vodio oko 25k golda, pa kako su onda uspjeli izgubiti to??? To vjerojatno nebi ni neki 1000 ELO tim propustio...
U tako dugim gejmovima, sve što treba je jedan teamfight i gg. Bez obzira na gold, i jedni i drugi su imali full build vjerojatno.
U tako dugim gejmovima, sve što treba je jedan teamfight i gg. Bez obzira na gold, i jedni i drugi su imali full build vjerojatno.
Tu su prednost imali u 40-oj minuti, dakle M5 je bio blizu full buildova, a CLG.eu miljama daleko...
Evo još malo čitam i neki sumnjaju u puštanje M5-a, dobili su Curse.eu sada, a ne Fnatic... njihova igra kad su bili toliko snažniji je bila nastavak farmanja, što nitko ne radi ( a M5 je poznat kao tim koji želi završit igru što prije može ), tako da mi ta teza uopće ne zvuči nelogično...
Imao sam 7 pobjeda zaredom s Fiorom... i sada naravno 4 poraza zaredom jer imao sam 12/2/6 i izgubimo... uništim 3 turreta i izgubimo jednostavno ne mogu sam, a kreteni kao da su lv 1, a ne 30
2 ranked lose za redom, trenutni elo 949
Imao sam 7 pobjeda zaredom s Fiorom... i sada naravno 4 poraza zaredom jer imao sam 12/2/6 i izgubimo... uništim 3 turreta i izgubimo jednostavno ne mogu sam, a kreteni kao da su lv 1, a ne 30
Fiora je champ koji u mid-late gejmu jednostavno ne može carryiat team, bez obzira koliko si ufidan, tako da s tim moraš računati.
AP Ezreal, cs je takoreci dominantan :D
ne zaboravi radit lich bane ako vec igras AP ezreala dosta dobar item na njemu
ovo je sad normalno ????
Nemoj mislit da je samo tvoja krivica. Pretpostavljam da si igrao top protiv garena, on ima 8/3/4 a ti imas 1/2/2 znači da je on imao puno veću prisutnost na mapi, više je gankao i bio od veće pomoći teamu. Ako ti vidiš da mid owna tvog mida, razmisli malo o ganku. A pošto vidim da je to low elo najbolje ti je samo igrat, nije kao da imaš nešto izgubit.
Ja sam 20 pobjeda u plusu i ELO samo 900...
nemoj izlazit iz champion selecta
Mislim da se više ne gubi ELO kad se leava champion select , barem sam tako naso na netu LINK
As of 6/17/12 there is no longer a penalty to ELO for dodging but the queuing penalty is greatly increased
A kaj je s elo-om kad ne igraš neko vrijeme?
Prije je padao, ne?
A kaj je s elo-om kad ne igraš neko vrijeme?
Prije je padao, ne?
i sada dok je iznad 1400
i sada dok je iznad 1400
Jel znaš možda nakon kolko, vremenski mislim?
Meni je bio iznad 1400 i nije se niš promjenilo mislim čak 2 mjeseca (ak ne i više), a do neki dan nisam igrala na glavnom acc.
i sada dok je iznad 1400
Jel znaš možda nakon kolko, vremenski mislim?
Meni je bio iznad 1400 i nije se niš promjenilo mislim čak 2 mjeseca (ak ne i više), a do neki dan nisam igrala na glavnom acc.
nezz ja mislim da je svakih 2 tjedna.. a ako uopce ne igras vjerojatno se ni ne dira... jer bi bilo glupo da nemozes igrat a elo ti pada..
Ma dobar je samo što, dosta treba dobro znati se postavit snjim ap, jer mu je E AP a e flash...Skužićeš kasnije da je sranje xD... Nekad za fun je zanimljivo bacit ali za ozbiljno NE!
Ma dobar je samo što, dosta treba dobro znati se postavit snjim ap, jer mu je E AP a e flash...Skužićeš kasnije da je sranje xD... Nekad za fun je zanimljivo bacit ali za ozbiljno NE!
Boldano...
Oke nisam bas skuzio ovo xD, al istina, nemozes za ozbiljno s njim ap, zajebancija cista :)
Kiša će..
Ovo mi se nije dogodilo od prošle godine.
Sviđam ovaj Soraka game
Kiša će..
Ovo mi se nije dogodilo od prošle godine.
Sviđam ovaj Soraka game
one does simply not steal kills with support