Neznam čemu sakrivanje imena nickova, pa neće vas ostali forumaši pojesti...
Pa ono.. kad sam malo jace gladan... dalo bi se neciji acc gricnut..

Neznam čemu sakrivanje imena nickova, pa neće vas ostali forumaši pojesti...
Pa ono.. kad sam malo jace gladan... dalo bi se neciji acc gricnut..
u novom patchu nece bit pulsefire eza :(
u novom patchu nece bit pulsefire eza :(
legendary skin nikad nije izlazia sa patchon , nego uvik tjedan dana kasnije vjerojatno ce tako i ovi put bit
Ko zeli kupiti account ovaj mi izgleda dobar ima dosta toga,jos ak bi se mogli malo pocjenkati za oko 400 kuna isplatilo bi se.
http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/league-of-legends-account-lol-oglas-5186246
EDIT:Ima jos i ova ponuda na ebayu na bidanje i ostaje jos oko 2 dana na ovom accounta imaju svi champovi i 110 skinova
http://i.imgur.com/EIZau.jpg another ad bruiser ...............................
http://i.imgur.com/EIZau.jpg another ad bruiser ...............................
Vidio sam to jučer kod Phreakovih masterya. Taman sam mislio nekog AP, kad ono opet....
EDIT:Ima jos i ova ponuda na ebayu na bidanje i ostaje jos oko 2 dana na ovom accounta imaju svi champovi i 110 skinova
150 funti za takav account je jako, jako jeftino, moram priznati... pa sama cijena svih skinova premašuje to...
Ma ne isplati mi se igrati rankeda danas sam igrao tri puta i u sva tri game svi neki troll pick
150 funti za takav account je jako, jako jeftino, moram priznati... pa sama cijena svih skinova premašuje to...
Da, ali moras se zapitat jel ti to treba u zivotu, a ako ti treba (WTF???) onda je to best buy u svakom slucaju :-)
nastavljam priču... 16 pobjeda za redom u rankedu, mogu li nastaviti???
inace ovaj game s amumu-om je završio prije koju minutu i trajao jedan sat. vec mi je bilo pun ku*ac game-a, njima non stop razbijena 3 inhib-a, a mi ih nikako nemremo ubiti, 5-6 se rušio baron tijekom game-a.
inace ovaj game s amumu-om je završio prije koju minutu i trajao jedan sat. vec mi je bilo pun ku*ac game-a, njima non stop razbijena 3 inhib-a, a mi ih nikako nemremo ubiti, 5-6 se rušio baron tijekom game-a.
lako tebi kad nades dobar tim, kod mene svaki put troleri...
lako tebi kad nades dobar tim, kod mene svaki put troleri...
od tih 16 gameova, valjda je 10 bilo na rubu izgubljene ( gdje sam ja znao govoriti "gotovo je", stavljati surrender ali neki nisu hteli pa na kraju preokrenuli), ali smo uvijek uspjeli nesto smisliti, primjeniti drugu taktiku itd... najviše se gubi kad se krivo focusa. Nekad kad je cijeli team bio fail, morao sam ih carryati jer sam bio nafidani, a nekad su i oni mene morali, npr. kod ovog kad sam s ashe imao 2-7 ili kad sam igrao kayle (isao s njom na mid protiv xera, taj game je olaf nas pocarry-al žešće jer nitko drugi nije mogao ništa, na njega sam bacao ulty i sve drugo samo da preživi i ubija ko manijak).
Tako da nije uvijek bilo bajno. A i mozda neke stvari znam jer već i dugo igram i gledam streamove tu i tamo, i pokoji turnir match (ali jedino kad je live). Sve gameove sam odigrao SOLO.
Da, ali moras se zapitat jel ti to treba u zivotu, a ako ti treba (WTF???) onda je to best buy u svakom slucaju :-)
Da ali gledajte 150 funti ja ako zelis odmah uzeti trenuto bidas(onaj sa najvecom ponudom kada istekne vrijeme dobiva account) mislim da bidovi nece dostici 150 funti ,ali po mom misljenju 150 funti je puno dati za account ikao ima ovo sve.
Da ali gledajte 150 funti ja ako zelis odmah uzeti trenuto bidas(onaj sa najvecom ponudom kada istekne vrijeme dobiva account) mislim da bidovi nece dostici 150 funti ,ali po mom misljenju 150 funti je puno dati za account ikao ima ovo sve.
Ja bi to kupio da:
1. Imam viška para
2. Nemam obaveza na faksu
3. Mi se neda igrat ranked
Treći uvjet je ispunjen odavno ( prelijen sam za dizanje ELO-a, a mislim da bi ipak mogao jer nemam slučajno 2000 normal ELO ), drugi nažalost nije ispunjen ( jer sam idiot koji ne uči na vrijeme ), a prvi neće bit još barem deset godina .
Ja sam 20 pobjeda u plusu i ELO samo 900...
Clg.eu vs mm 0-3 > stream stane 5 min i bam yellowpete quadrakill > win
This twitch.tv .....
Ja sam 20 pobjeda u plusu i ELO samo 900...
nemoj izlazit iz champion selecta
Dođe mi da deinstaliram igru...
Imam 11/0 i oni surrenderaju iako ja ubijem 4 heroja bez da izgubim pola hp...
još gameova s dariusom
Savjet: nije ti bas isplativo kupit tier 3 boots, jer donose samo 20ms(mislim da je tolko) vise nego tier 2, a tier 2 ima mnogo ofenzivnih/defanzivnih statova
Dođe mi da deinstaliram igru...
Imam 11/0 i oni surrenderaju iako ja ubijem 4 heroja bez da izgubim pola hp...
još gameova s dariusom
Savjet: nije ti bas isplativo kupit tier 3 boots, jer donose samo 20ms(mislim da je tolko) vise nego tier 2, a tier 2 ima mnogo ofenzivnih/defanzivnih statova
To mi je najkorisnije jer as mi netreba ka ni mr,armor,magic penetration...
To mi je najkorisnije jer as mi netreba ka ni mr,armor,magic penetration...
1 slika 4 ada, zadnja 4 ada i Yorick, ne uopce ti netrebaju armor suze na offtanku..
Valjda djeci počeli praznici pa su došli na svoje.. Nakon odličnih rezultata u zadnjih deset partija kakvih 7 poraza..... Užas. Ja mislim da treba stati sa igranjem LOLa do 9 mjeseca, dok ne počne škola...
Samo komentari:
"I fak your mom".... "Noob"..... "I am PRO".... "Top or Troll"... "Fak you all noobs"....
Valjda djeci počeli praznici pa su došli na svoje.. Nakon odličnih rezultata u zadnjih deset partija kakvih 7 poraza..... Užas. Ja mislim da treba stati sa igranjem LOLa do 9 mjeseca, dok ne počne škola...
Samo komentari:
"I fak your mom".... "Noob"..... "I am PRO".... "Top or Troll"... "Fak you all noobs"....
Kod mene su se cak dvojica potukla jer je jedan rekao njemacku rijec pa su se prebacivali hitler language itd itd... U champion selectionu je vise bilo texta nego tokom igre. -.-
Samo komentari:
Jednostavno /mute all
Samo komentari:
Jednostavno /mute all
I komuniciraj s teamom pomocu telepatije... Ignoriras ih ovako i cao.
Samo komentari:
Jednostavno /mute all
I komuniciraj s teamom pomocu telepatije... Ignoriras ih ovako i cao.
Chat size na minimum i bok
Ma ne isplati mi se igrati rankeda danas sam igrao tri puta i u sva tri game svi neki troll pick
Preporuka iz iskustva! NIKAD NE IGRAJ BLAGDANIMA ILI NEDELJOM RANKED!
EDIT: vec par dana samo 1st win radim, ako i to... igram minecrafta s frendovima preko browsera.. (znam da grafa sucka teze al igra je fkt zabavna ako si s frendovima na ts-u i ako imate smisla za zaebancijom)
a u rac igram ranked vodimo 13 3 i onda alistar leava i vlad pocne trolat, tako da smo igrali 4vs5 bez beda dok nismo backdorali i onda su nas sve pocisitli...