League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.486.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Blizek kaže...

Neznam čemu sakrivanje imena nickova, pa neće vas ostali forumaši pojesti...

Pa ono.. kad sam malo jace gladan... dalo bi se neciji acc gricnut.. {#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
League Of Legends

u novom patchu nece bit pulsefire eza :( 

LoL EUW: Pomahn1taly
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

u novom patchu nece bit pulsefire eza :( 

legendary skin nikad nije izlazia sa patchon , nego uvik tjedan dana kasnije vjerojatno ce tako i ovi put bit 

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ko zeli kupiti account ovaj mi izgleda dobar ima dosta toga,jos ak bi se mogli malo pocjenkati za oko 400 kuna isplatilo bi se.

http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/league-of-legends-account-lol-oglas-5186246

EDIT:Ima jos i ova ponuda na ebayu na bidanje i ostaje jos oko 2 dana na ovom accounta imaju svi champovi i 110 skinova

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 14:51 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

http://i.imgur.com/EIZau.jpg   another ad bruiser ...............................

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

http://i.imgur.com/EIZau.jpg   another ad bruiser ...............................

Vidio sam to  jučer kod Phreakovih masterya. Taman sam mislio nekog AP, kad ono opet....

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

EDIT:Ima jos i ova ponuda na ebayu na bidanje i ostaje jos oko 2 dana na ovom accounta imaju svi champovi i 110 skinova

150 funti za takav account je jako, jako jeftino, moram priznati... pa sama cijena svih skinova premašuje to...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovu igru se stvarno ne isplati igrati sam... 

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ma ne isplati mi se igrati rankeda danas sam igrao tri puta i u sva tri game svi neki troll pick

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

150 funti za takav account je jako, jako jeftino, moram priznati... pa sama cijena svih skinova premašuje to...

Da, ali moras se zapitat jel ti to treba u zivotu,  a ako ti treba (WTF???) onda je to best buy u svakom slucaju :-)

15 godina
League Of Legends

nastavljam priču... 16 pobjeda za redom u rankedu, mogu li nastaviti???

inace ovaj game s amumu-om je završio prije koju minutu i trajao jedan sat. vec mi je bilo pun ku*ac game-a, njima non stop razbijena 3 inhib-a, a mi ih nikako nemremo ubiti, 5-6 se rušio baron tijekom game-a.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 16:50 (null).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
null kaže...

inace ovaj game s amumu-om je završio prije koju minutu i trajao jedan sat. vec mi je bilo pun ku*ac game-a, njima non stop razbijena 3 inhib-a, a mi ih nikako nemremo ubiti, 5-6 se rušio baron tijekom game-a.

lako tebi kad nades dobar tim, kod mene svaki put troleri...

15 godina
ProTeinZ kaže...
null kaže...

lako tebi kad nades dobar tim, kod mene svaki put troleri...

od tih 16 gameova, valjda je 10 bilo na rubu izgubljene ( gdje sam ja znao govoriti "gotovo je", stavljati surrender ali neki nisu hteli pa na kraju preokrenuli), ali smo uvijek uspjeli nesto smisliti, primjeniti drugu taktiku itd... najviše se gubi kad se krivo focusa. Nekad kad je cijeli team bio fail, morao sam ih carryati jer sam bio nafidani, a nekad su i oni mene morali, npr. kod ovog kad sam s ashe imao 2-7 ili kad sam igrao kayle (isao s njom na mid protiv xera, taj game je olaf nas pocarry-al žešće jer nitko drugi nije mogao ništa, na njega sam bacao ulty i sve drugo samo da preživi i ubija ko manijak).

Tako da nije uvijek bilo bajno. A i mozda neke stvari znam jer već i dugo igram i gledam streamove tu i tamo, i pokoji turnir match (ali jedino kad je live). Sve gameove sam odigrao SOLO.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 17:10 (null).
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Da, ali moras se zapitat jel ti to treba u zivotu,  a ako ti treba (WTF???) onda je to best buy u svakom slucaju :-)

Da ali gledajte 150 funti ja ako zelis odmah uzeti trenuto bidas(onaj sa najvecom ponudom kada istekne vrijeme dobiva account) mislim da bidovi nece dostici 150 funti ,ali po mom misljenju 150 funti je puno dati za account ikao ima ovo sve.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Bugzapper kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Da ali gledajte 150 funti ja ako zelis odmah uzeti trenuto bidas(onaj sa najvecom ponudom kada istekne vrijeme dobiva account) mislim da bidovi nece dostici 150 funti ,ali po mom misljenju 150 funti je puno dati za account ikao ima ovo sve.

Ja bi to kupio da:

1. Imam viška para

2. Nemam obaveza na faksu

3. Mi se neda igrat ranked

Treći uvjet je ispunjen odavno ( prelijen sam za dizanje ELO-a, a mislim da bi ipak mogao jer nemam slučajno 2000 normal ELO ), drugi nažalost nije ispunjen ( jer sam idiot koji ne uči na vrijeme ), a prvi neće bit još barem deset godina {#}.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam 20 pobjeda u plusu i ELO samo 900...{#}

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Clg.eu vs mm 0-3 > stream stane 5 min i bam yellowpete quadrakill > win 

This twitch.tv .....

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Ja sam 20 pobjeda u plusu i ELO samo 900...{#}

nemoj izlazit iz champion selecta

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Dođe mi da deinstaliram igru...

Imam 11/0 i oni surrenderaju iako ja ubijem 4 heroja bez da izgubim pola hp...

još gameova s dariusom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vOLT kaže...

još gameova s dariusom

Savjet: nije ti bas isplativo kupit tier 3 boots, jer donose samo 20ms(mislim da je tolko) vise nego tier 2, a tier 2 ima mnogo ofenzivnih/defanzivnih statova

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
13 godina
neaktivan
entertainer kaže...
vOLT kaže...

još gameova s dariusom

Savjet: nije ti bas isplativo kupit tier 3 boots, jer donose samo 20ms(mislim da je tolko) vise nego tier 2, a tier 2 ima mnogo ofenzivnih/defanzivnih statova

To mi je najkorisnije jer as mi netreba ka ni mr,armor,magic penetration...

15 godina
vOLT kaže...

To mi je najkorisnije jer as mi netreba ka ni mr,armor,magic penetration...

1 slika 4 ada, zadnja 4 ada i Yorick, ne uopce ti netrebaju armor suze na offtanku..

17 godina
League Of Legends

Valjda djeci počeli praznici pa su došli na svoje.. Nakon odličnih rezultata u zadnjih deset partija kakvih 7 poraza..... Užas. Ja mislim da treba stati sa igranjem LOLa do 9 mjeseca, dok ne počne škola...

Samo komentari:

"I fak your mom".... "Noob"..... "I am PRO".... "Top or Troll"... "Fak you all noobs"....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 19:54 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Valjda djeci počeli praznici pa su došli na svoje.. Nakon odličnih rezultata u zadnjih deset partija kakvih 7 poraza..... Užas. Ja mislim da treba stati sa igranjem LOLa do 9 mjeseca, dok ne počne škola...

Samo komentari:

"I fak your mom".... "Noob"..... "I am PRO".... "Top or Troll"... "Fak you all noobs"....

Kod mene su se cak dvojica potukla jer je jedan rekao njemacku rijec pa su se prebacivali hitler language itd itd... U champion selectionu je vise bilo texta nego tokom igre. -.-

Nothing lasts forever
13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Samo komentari:

Jednostavno /mute all

16 godina
Doxy_CRO kaže...
doktor1 kaže...

Samo komentari:

Jednostavno /mute all

I komuniciraj s teamom pomocu telepatije... Ignoriras ih ovako i cao.

Nothing lasts forever
13 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...
Doxy_CRO kaže...
doktor1 kaže...

Samo komentari:

Jednostavno /mute all

I komuniciraj s teamom pomocu telepatije... Ignoriras ih ovako i cao.

Chat size na minimum i bok

14 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Ma ne isplati mi se igrati rankeda danas sam igrao tri puta i u sva tri game svi neki troll pick

Preporuka iz iskustva! NIKAD NE IGRAJ BLAGDANIMA ILI NEDELJOM RANKED!

EDIT: vec par dana samo 1st win radim, ako i to... igram minecrafta s frendovima preko browsera.. (znam da grafa sucka teze al igra je fkt zabavna ako si s frendovima na ts-u  i ako imate smisla za zaebancijom)

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 22:18 (Tkalle).
14 godina
League Of Legends

a u rac igram ranked vodimo 13 3 i onda alistar leava i vlad pocne trolat, tako da smo igrali 4vs5 bez beda dok nismo backdorali i onda su nas sve pocisitli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Samo za ekipu koja place za PBEom, u mad? :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice