driver 1 na ps-u,još kad je izaša tamo davno
a na pc-u mislim da je bio dx-ball
driver 1 na ps-u,još kad je izaša tamo davno
a na pc-u mislim da je bio dx-ball
Koju sam igru u životu prvu igrao?
'Grab the tit'
A Isuse pa totalno sam zaboravio na tu igru,sate i sate sam proveo uz nju na komodorcu,Ako se ne varam (ako me pamćenje služi) mislim da je za baciti bombu bilo potezanje palice na dolje i dugme. Baš si mi uljepšao dan ovim videom,hvala.
Također jedna od meni najdražih na c64 uz:
Beach Head
Gianna sisters
Falcon patrol
Boulder dash
Manic miner i jet set willy
One on One
Decathlon - Tu su se lomili joystici i dobijali žuljevi na prstima :)
Inace ubrzo vvvvvv izlazi za C64
Canabalt vec ima konverziju
odlicna je
Davna stara, dobra vremena. Haha. Uništavanje vanzemaljskih brodova (konzola u lunaparku, 1983. '84. tko će više znati).
Commodore 64 - Dvocjevnim topom branim brod od aviona (ne znam naziv igre).
-Plovidba uz izbjegavanje torpeda a nakon iskrcavanja-bitka. (nepoznat naziv igre).
-Nekakav Aztek trči do piramide i izbjegava koplja...
ZX Spectrum 48+ - Bilijar (lega zašteko brzinu bijele kugle na max 3 (od ukupno 5)).
- Paper Boy
- Rambo (ili smo ga mi tako zvali)
PC -Zmija ('94. MS-DOS, Windowsi nepoznanica, 286)
- Tetris ('97. CPU cca 200 MHz)
- Need for speed (nedavno - 2003.)
- Chicken Village (puko sam od smijeha kad mi frend to pokazao)
- Air Strike 3D demo
- 3D Blitz
Leisure Suit Larry
Uvijek uz nekog starijeg, zbog sigurnosnih pitanja na pocetku
Leisure Suit Larry
jel to point click igra?
good ol' starcraft :D
Leisure Suit Larry
jel to point click igra?
Aha, pravi stari point 'n' click :D
ZX Spectrum 48K - Thro the Wall
ako se ne varam bio je to spyro 3
Davna stara, dobra vremena. Haha. Uništavanje vanzemaljskih brodova (konzola u lunaparku, 1983. '84. tko će više znati).
Commodore 64 - Dvocjevnim topom branim brod od aviona (ne znam naziv igre).
-Plovidba uz izbjegavanje torpeda a nakon iskrcavanja-bitka. (nepoznat naziv igre).
-Nekakav Aztek trči do piramide i izbjegava koplja...
Prve dvije su u biti jedna - Beach head. Odlicna igra, jedna od najboljih za C64. Iz pticje perspektive si na pocetku imao brod s kojim si mogao ici kroz kanal ili kroz minsko polje. Kad bi prosao kroz kanal onda bi odmah isao na borbu s avionima a imao bi 5 zivota. Ako bi isao kroz minsko polje onda bi protiv aviona imao onoliko brodova koliko si ih uspio provuci kroz mine. Kad bi protuavioncem obranio brod onda bi topom morao gadjati neprijateljske brodove u daljini. Ako bi i to prosao onda bi s brodom dosao na plazu i tu pocima ludilo. Imas 10 tenkova i poligon sa minama i protivnickim tenkovima ispred sebe. Onoliko tenkova koliko bi uspio provuci toliko bi zivota imao na zadnjem nivou gdje si se borio protiv bunkera. Kad bi uspio pobjediti bunker na njemu bi izasla bijela zastava i to je bio kraj igre.
Genijalna igra!
Sad kad sam pogledao video vidim da si sa svakim tenkom odmah nakon poligona isao na bunker. hebga, davno je to bilo :)
Jedna od mojih prvih igrica je bila Boulder dash na c64. To su bili dani :D
Za PC Golden Axe i one utrke lude, Death Rally, bolesno. Za Nintendo bi se morao sjetiti.
Commander Keen 4 u '95 kad sam imao 5 godina, Tristan i Izolda pinball te Duke Nukem 3D :D
i ne sjecam ih se bas... na staroj 386-ci, znam da je bio death rally i duke nukem 3d.
Tarzan action game XD
vjerojatno onu "papalicu" nakon odigranog flipera na veeeeliiiiikom strojceku.