age of empires demo..:D
Super Mario i BomberMan (ili tako nesto) na Nintendu Gameboy (prozirnom!!!).
Ako me sjećanje dobro služi bio je to Supaplex.

na kompu power drive (94), pa nfs1 (95), na amigi (88) neznam, imao sam disk sa 32 igrice...pa tamo neka :)
ja sam igrao prvo tertis i suermario
Snake na maminom mobitelu..
što se tiće PC igrica: Age of Empires II
a da ne govorim o Unreal '99 :P
Red Alert II, jao kaj sam klinac mali bio to me brat stariji naveo :D.
prvo neznam točno
u prvom sjećanju su mi mortal kombat c&c red alert 2 i supaplex
a an svom kompu prva je bila desert storm
Na kompu sam prvi put igrao davne 95-te Wolfenstein 3D ili Prince of Persia ili Doom, ne secam se bas koju sam od te tri prvu ukljucio, al' se secam da su bile samo te tri i one standardne koje idu uz win 95.
Seven Years War, klon Warcrafta 2
Heroes of might and magic 2
Ne znam točno koja igra, ali moj gaming je počeo sa nekom šrotavom konzolom, zvala se Rambo TV Games (lol) a to je bio negdje početak 90ih.
Čak i wikipedia ne zna ništa o ovom, jedino konkretno što sam našao je ovaj članak.
Malo poslije sam dobio Super com (fejk Super Nintendo, imao je one kazete sa npr 10000 igara koje su se kupovale na placi :D
Naravno to je u biti bilo 5 igara samo su drugi leveli bili. :D
Ali su igre bile odlične, Super Mario Bros kojeg sam najviše rasturao, žuljeve dobijao..
Negdje paralelno s tim igram neki hand-held tetris sa 100 vrsta tetrisa i sličnih igara kojeg je stara dobila u prašku za rublje ^^
Sredinom devedesetih je uletio Game Boy (ne Colour, onaj prastari debeljko), pa "pravi" Super Nintendo i tako dalje..
gran turismo 2 sa 2 godine
DOOM na starom kompu s winsima 95 . Usr*ao sam se kada sam prvi put igrao.
Rambo: First Blood (1986) Commodore 64
Znam da sam igrao neki arkanoid na maminom novom mobu, znao sam potrositi cijelu bateriju u jednom danu i manje :D. A na PS1 je bilo Carevo novo ruho, kada sa ljamom idete.
nezz jesam vec napisao ali prvu sam igro serious sam 1
Prva igra mi je bila na PS1, donesena iz njemacke, neznam kako se zove igra uglavnom neku loptu bacas sa jedne strane na drugu.
Super Mario
Ne znam točno koja igra, ali moj gaming je počeo sa nekom šrotavom konzolom, zvala se Rambo TV Games (lol) a to je bio negdje početak 90ih.
Čak i wikipedia ne zna ništa o ovom, jedino konkretno što sam našao je ovaj članak.
Malo poslije sam dobio Super com (fejk Super Nintendo, imao je one kazete sa npr 10000 igara koje su se kupovale na placi :D
Naravno to je u biti bilo 5 igara samo su drugi leveli bili. :D
Ali su igre bile odlične, Super Mario Bros kojeg sam najviše rasturao, žuljeve dobijao..
Negdje paralelno s tim igram neki hand-held tetris sa 100 vrsta tetrisa i sličnih igara kojeg je stara dobila u prašku za rublje ^^
Sredinom devedesetih je uletio Game Boy (ne Colour, onaj prastari debeljko), pa "pravi" Super Nintendo i tako dalje..
Ta konzola se zvala Atari 2600,a najvjerovatnije je da je malo kao kromirana edicija rambo tv games.
Vjerojatno Warcraft 1 ili Heroes of migh and magic 2 ne sjećam se točno (cca. 1997 Macintosh Power PC.
Možda i Wolfenstein 3D, ne znam kojim redosljedom sam to igral.