Znači zanima me postupak.
Hvala unaprijed
Znači zanima me postupak.
Hvala unaprijed
lockas? Nisam siguran na sto mislis ali ako ih hoces ogranicit za to sluzi VSync
mislis u igri?znam za cod 1,2,3,4,5- /com_maxfps 333
mislis u igri?znam za cod 1,2,3,4,5- /com_maxfps 333
da,npr. 1(uber lag),25(big lag),33(lag),91(mali lag),125(bez laga),167(OK),250(bez ijednog laga),333(za jumpove),a na dalje mi se neda pisat. ugl necuje te se dok hodas:D
Ne cuje te se tek na 500 i vise :)
Nesvacan nesto,jeli kad u cod-u imas priko 500fps-a onda necujes korake, ali cuju li ih drugi sa servera, jer ako necuju onda je to ozbiljan bug u igri... Monitor ti ionako nemoze prikazat vise od 75 fps-a pa nema smisla pretjerivat!
Nesvacan nesto,jeli kad u cod-u imas priko 500fps-a onda necujes korake, ali cuju li ih drugi sa servera, jer ako necuju onda je to ozbiljan bug u igri... Monitor ti ionako nemoze prikazat vise od 75 fps-a pa nema smisla pretjerivat!
Ni meni nije jasno ovo sa monitorom.....uhhhh????
Znači uzalud mi voltmod na VGA i ovi koji kupuju GTX 295/HD 4890 i sl.????? Ništa bacam ja svoju u smeće al i od kuma također, on ima GTX 295....bacio novce čovjek bezveze....ahhh da smo ranije znali.............
Ni meni nije jasno ovo sa monitorom.....uhhhh????
Znači uzalud mi voltmod na VGA i ovi koji kupuju GTX 295/HD 4890 i sl.????? Ništa bacam ja svoju u smeće al i od kuma također, on ima GTX 295....bacio novce čovjek bezveze....ahhh da smo ranije znali.............
ništa od trčanja....odo ja kumu reć da kupujemo motor, ionako nismo sportski tipovi 
daj sta ti pricas...nemas pojma..sta strasis ljude odan..
Ma sve je u redu....subota je pa još rade dućani da ne trčimo bezze
daj sta ti pricas...nemas pojma..sta strasis ljude odan..
dobro je pametnjakoviću....ajnštajnu..ti znaš sve...
@Wiz3m4n: bwahahahahahaha
@ostali: ionako oko ne vidi razliku preko 30 fps-a jedino se vidi razlika u npr. pucanju određenih oružja(sa vise fps-a pucaju brze - M1 Garand)
i sa 500 fps-a ili vise nitko na serveru ne cuje igraca dok hoda ili trci, naravno kad zapuca se cuje :)
A nisi vidio kako se meci bolje "ljepe" kad imas pristojan fps(250 npr.).
Usput ovo s prikazom FPS-a je tocno,jer monitor nemoze prikazati vise fps-a on njegovog refresh rate-a.
Kolko je vec bilo ovakvih tema na forumu,sad barem trazilica radi kako treba,dajte si truda malo
Heh, kad sam jednog vidio kako skace sa lockanim FPS-om preko 1000 (fpsa, neznam tocno koliko) doslovno je letio, ali on kao klizi prema gore pa se brzo spusti!