Na koji način "lockam" FPS-ove?

poruka: 23
|
čitano: 4.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
pitanje

Znači zanima me postupak.

Hvala unaprijed

Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lockas? Nisam siguran na sto mislis ali ako ih hoces ogranicit za to sluzi VSync

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

mislis u igri?znam za cod 1,2,3,4,5- /com_maxfps 333

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Na koji način "lockam" FPS-ove?
prihvaćeno rješenje
šiloman kaže...

mislis u igri?znam za cod 1,2,3,4,5- /com_maxfps 333

Ne mora nuzno biti 333. Moze biti bilo koji broj od 1 do 1000, ak se ne varam.
E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

da,npr. 1(uber lag),25(big lag),33(lag),91(mali lag),125(bez laga),167(OK),250(bez ijednog laga),333(za jumpove),a na dalje mi se neda pisat. ugl necuje te se dok hodas:D

18 godina
neaktivan

Ne cuje te se tek na 500 i vise :)

E8400 3gHz // BFG GTX 260 Max Core OC // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
calypso kaže...

hahahaha.. ne cuje se na 333 fps na 500 se CUJE... vidi se da neznas.. zato su i sa cb-a stavili MAX FPS 250 lock..

/cg_DrawFPS 1
/com_maxfps 250
/r_polygonoffsetbias 0

rulez..
18 godina
neaktivan
DAXINHO146 kaže...
calypso kaže...

hahahaha.. ne cuje se na 333 fps na 500 se CUJE... vidi se da neznas.. zato su i sa cb-a stavili MAX FPS 250 lock..

/cg_DrawFPS 1
/com_maxfps 250
/r_polygonoffsetbias 0

rulez..
 Netočno. Probaj i vidjet(zapravo čut) ćeš. Od 500 na više se ne ćuje. Govorim o CoD 2, CoD 4 nisam probao.
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
17 godina
neaktivan

Nesvacan nesto,jeli kad u cod-u imas priko 500fps-a onda necujes korake, ali cuju li ih drugi sa servera, jer ako necuju onda je to ozbiljan bug u igri... Monitor ti ionako nemoze prikazat vise od 75 fps-a pa nema smisla pretjerivat!

Veni, vidi, burek!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...

Nesvacan nesto,jeli kad u cod-u imas priko 500fps-a onda necujes korake, ali cuju li ih drugi sa servera, jer ako necuju onda je to ozbiljan bug u igri... Monitor ti ionako nemoze prikazat vise od 75 fps-a pa nema smisla pretjerivat!

ma o cemiu ti koji monitor..monitor nema veze s fps-om..
Napojnica je ulaganje u buducnost
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...
Fowix kaže...

ma o cemiu ti koji monitor..monitor nema veze s fps-om..
 Monitor nema veze sa fps-on jeli?? Jesi ikad cua za refresh rate a?? Nemas pojma sinko... Ako ti je max refrash rate monitora 75 Hz monitor moze maksimalno toliko fps-a prikazat, znaci ti imas npr. 1000fpsa a vidis ih samo 75,igra mozda sama po sebi ima neke prednosti kad ide na npr. 500 fps+,ali ti opet ne vidis tih 500 fpsa ali tu neku promjenu na igri mozes primjetit npr. brzi si (brze trcis) sa 100fps-a nego sa 60 ali ti nevidis 100 fps-a nego 75 i sl.!!
I da se vratimo na temu, lockat fps ne znaci ogranicit ga do neke granice, nego da fps ne pada ispod neke granice, npr. imas max_fps 500, i odlican komp koj igru uvik vrti na 100fps+, znaci tebi je fps lockan na 100 amo rec,a moze doc do 500...
Veni, vidi, burek!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2009 0:10 (Fowix).
17 godina

Ni meni nije jasno ovo sa monitorom.....uhhhh????

Znači uzalud mi voltmod na VGA i ovi koji kupuju GTX 295/HD 4890 i sl.?????  Ništa bacam ja svoju u smeće al i od kuma također, on ima GTX 295....bacio novce čovjek bezveze....ahhh da smo ranije znali.............Smijeh

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2009 0:08 (Wiz3m4n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Ni meni nije jasno ovo sa monitorom.....uhhhh????

Znači uzalud mi voltmod na VGA i ovi koji kupuju GTX 295/HD 4890 i sl.?????  Ništa bacam ja svoju u smeće al i od kuma također, on ima GTX 295....bacio novce čovjek bezveze....ahhh da smo ranije znali.............Smijeh

Nije nuzno bacanje novaca,jer igre su obicno napravljene da na +100fps trcis brze i slicne stvari,ali cinjenica je da ti tih 100fps-a nevidis a brzinu mozda osjetis...
Veni, vidi, burek!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2009 0:13 (Fowix).
17 godina

ništa od trčanja....odo ja kumu reć da kupujemo motor, ionako nismo sportski tipovi Namigiva

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

daj sta ti pricas...nemas pojma..sta strasis ljude odan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

SmijehMa sve je u redu....subota je pa još rade dućani da ne trčimo bezze

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
 igre su obicno napravljene da na +100fps trcis brze i slicne stvari
 Ako pod "igre" smatraš COD serijal, onda si u pravu. U svim normalnim igrama sve radi na jednakoj brzini.
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

daj sta ti pricas...nemas pojma..sta strasis ljude odan..

Pogledaj na netu onda,ili jos bolje,pitaj nekoga ko igra igre cili zivot...  oooOOo pa to san jaaaa!!! Nemoras ni trazit nikoga...  Ja san ti sve lipo objasnija, ako ti nevirujes onda nemoj, ali ispadas glup, bolje se raspitaj prije nego sta postas bezvezne poruke...
Veni, vidi, burek!!
17 godina
neaktivan

dobro je pametnjakoviću....ajnštajnu..ti znaš sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
metklf kaže...
Fowix kaže...
 igre su obicno napravljene da na +100fps trcis brze i slicne stvari
 Ako pod "igre" smatraš COD serijal, onda si u pravu. U svim normalnim igrama sve radi na jednakoj brzini.
 Nije samo u cod serijalu, npr u counter strike source-u isto brze trcis na +100 fps-a,i u jos nekin igrama... Ima o tome na steam forumu,pogledaj ako te zanima.
Veni, vidi, burek!!
18 godina
neaktivan

@Wiz3m4n: bwahahahahahaha

@ostali: ionako oko ne vidi razliku preko 30 fps-a jedino se vidi razlika u npr. pucanju određenih oružja(sa vise fps-a pucaju brze - M1 Garand)

i sa 500 fps-a ili vise nitko na serveru ne cuje igraca dok hoda ili trci, naravno kad zapuca se cuje :)

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A nisi vidio kako se meci bolje "ljepe" kad imas pristojan fps(250 npr.).

Usput ovo s prikazom FPS-a je tocno,jer monitor nemoze prikazati vise fps-a on njegovog refresh rate-a.

Kolko je vec bilo ovakvih tema na forumu,sad barem trazilica radi kako treba,dajte si truda maloOsmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina

Heh, kad sam jednog vidio kako skace sa lockanim FPS-om preko 1000 (fpsa, neznam  tocno koliko) doslovno je letio, ali on kao klizi prema gore pa se brzo spusti!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice