Tema ovog foruma je znači koje šifre koristite u određenim vrstama igara.... Znači da su uvedeni cheatovi, traineri, hackovi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne koristim cheatove.
Jedino znam koji put proci na gamefaqs.com i pogledati prohode, ako zapnem negdje.
Tema ovog foruma je znači koje šifre koristite u određenim vrstama igara.... Znači da su uvedeni cheatovi, traineri, hackovi...
Najbolje je ne koristiti cheatove baš zato da vidiš kakva je igra.
Zadnji cheat koji san koristija je bilo prije desetak godina kad san prvi puta se susreja sa DOOM-om :) ja mislin da su šifre za besmrtnost i oružje bile IDDQD i IDKFA :) i to je sve.. U današnje vrime znam samo koji prohod (walkthrough) pogledat za određene teške avanture koje san igra..
Po mom mišljenju igra automatski izgubi smisao i draž kad igraš sa cheatovima..
Ne koristim nikakve cheatove.Ako nešto ne znam pogledam prohod na ign guides.
ovo je najgluplja tema na cijelom forumu... ne koristim cheatove
Nemožeš uživati u igri ako koristiš cheatove.
Da, ak neku igru baš nemreš beš cheatova, rađe ju opče ne igraj.
Za to kaj igram, ne trebam cheatove
Tak bi trebali svi.
Jedino "giveusatank" u San Andrease rula.
Ma ne koristim ni ja cheatove, samo sam bezveze otvorio temu za probu, al ju više neznam zatvorit...
Nisi ti otvorio samo ovu temu nego jos more drugih jednako besmislenih!!! Ocigledno ti je jako dosadno i zelis da sto prije povecas broj svojih postova, neznam samo odakle izvlacis takva pitanja.
Osobno ne koristim cheatove, jednom dok sam igrao Cid Mayer Civilizations sam slucajno umjesto kombinacije za save stiskao neku drugu i gle otvorio mi se izbornik gdje sam sebi mogao ubacivati bezbroj jedinica graditi sta hocu i kako hocu, otvorila mi se cjela mapa i mogao sam bez problema nabacitit svoju vojsku kraj neprijateljevog grada, da nespominjem neogranicen broj generala/znanstvenika/umjetnika. E zamislite sad igra mi u srednjem vijeku a ja sebi mogu ubaciti tenkove, to je totalno izbacilo igru iz balansa i postalo je dosadno...
Ne koristim cheatove jer uživam u svakoj igrici onaj ko koristi cheatove znači da nemože proći tu igricu i ne uživa u njoj ,bolje da ju onda ni neigra.BTW glupa tema
Bla, bla, bla... I kod ove teme je sve relativno.
1) kad koristiš cheatove bez razloga, odnosno, jedini je razlog da budeš mali bog i gaziš sve u igri, tada gubiš ono najbolje od igre, sve dobro, i na kraju ti ostane bljutav okus
2) upotreba cheatova kod nebalansiranih mjesta u igri gdje developeri nisu imali osjećaj što rade i gdje igra gubi zabavnost zbog stalnog restartanja misije zbog težine i neuspjeha - meni se to dogodilo prije neku godinu s Homeworld 2 u nekoliko misija, ali umjesto da deinstaliram igru, nastavio sam jer sam obožavao taj setting i pogledao po forumima kako ljudi jauču da je igra preteška i nažalost upotrijebio cheatove za malo poboljšanja i dalje uživao u igri. Poslije više nikad, iz gore spomenutog razloga.
Najbolje niti jedne za potpuno se uziviti u igru a i ja sam u GTA serijalu znao korisitit cheat - onaj za tenk ili za tako neke gluposti ali nikada u svrhu lakseg prelazenja igara