Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Sa 3-2 došao do 11-3 s warriorom u areni.

I izgubim zadnji game za 2 life-a {#}

Trebao mi je run završit na nekih 6-7 winova, al warlock napravio grešku i išao napao mene umjesto mog miniona i taman izvučem kartu i pobijedim zato što sam imao miniona na polju {#}

LOL EUNE: slinA
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
AmonZero kaže...

Sreća prati hrabre :P
Ma bezveze haha

16 godina

Evo jedan dobar tool za izabrat određenu kartu u areni:

http://hearthspot.net/arena

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nego ljudovi sta igrate trenutno? Ja sam preso na tier 1 deckove jel mi ovo vise ne vrjedi zajebancije vec 3. season zavrsavam na ranku 2. Tako da je sada miracle rouge all the way.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
14 godina
R4zOR229 kaže...

Nego ljudovi sta igrate trenutno? Ja sam preso na tier 1 deckove jel mi ovo vise ne vrjedi zajebancije vec 3. season zavrsavam na ranku 2. Tako da je sada miracle rouge all the way.

znaci imam i ja miracle rogue sve karte osim edwina ali nema sanse da mogu iti jedan game odigrat kako spada, previse spellova nema sanse ima neko dobar deck ili savjet da me uputi
17 godina

Pa poanta decka je stalas igru i snowbolas malo protivnika dok ne izvuces leeroy shadowstep combo. Nzn kolko igras al to ti bas i nije deck za pocetnike jel je dosta tezak za igrat, al mozes otic na twitch i gledat forsena i kolenta kak igraju oni su stalno medu top10 EU nekad cak i NA i vecinu vremena igraju miracle.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
14 godina
R4zOR229 kaže...

Pa poanta decka je stalas igru i snowbolas malo protivnika dok ne izvuces leeroy shadowstep combo. Nzn kolko igras al to ti bas i nije deck za pocetnike jel je dosta tezak za igrat, al mozes otic na twitch i gledat forsena i kolenta kak igraju oni su stalno medu top10 EU nekad cak i NA i vecinu vremena igraju miracle.

massana isto gledo ali se ne snalazim sa deckom bas :P a nis ne preostaje nego ucit

[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
17 godina

Šuška se i o mogućem nerfanju roguea zajedno sa novom ekspanzijom.

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 0
17 godina

Nebuju nista nerfali bilo bi jednostavno glupo, rade nek bufaju par ostalih klasa, ak nerfaju rouga opet ostaje warlock sa svojim turbo overpowerd hero powerom sto sumnjam da ce nerfat pa onda druid sa onim bolesnim combom...a i ben brode je reko da nema nerfanja dok ne vidi kak ce se meta mjenjat nakon ekspanzije.

16 godina
neaktivan

Evo i ja sam konačno došao do svojih prvih 12 pobjeda u areni {#} Dosad mi je rekord bio 9.

Karte koje se nevide su 3 holy nove, 2 cabal priesta i ogre.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
17 godina

Svaka cast je s priestom nisam nikad preko 8 uspio

15 godina

Ja sa paladinom danas 2-3 -.-' a jučer s rogom 5-3.

S rogom sam ko iz šale napravit sigurno 3 više pobjede jer sam svaki put krivo odigrao kartu. Poludio sam svaki put i gasia igru {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma cijena je bezveze, mislio sam kupit novcima jel mi fali jos 30ak karata pa onda gold troisit na to. Al za tjedan dana girndanja  skupim 1000+ golda tak da nema bas smisla, i jos je prvi wing besplatan ako ga odigras u ovom mjesecu.

14 godina
anarky1988 kaže...

i opet nisu naveli kad izlazi...

[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
12 godina

Pozz,imam jedan problem.Igram sa mage-om cjelo vrijeme i sve je radilo normalno.Ali sada kada sam htio ponovno sa njome,stoji mi velik X preko nje i nemogu je izabrati.Zna mozda netko zasto?Ostale likove mogu birati,ali nju nemogu niti u practice,ranked niti arenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kakav X? Daj slikaj taj X u areni jel je to nemoguce, a u ovim ostalima se to dogodi ako npr dishantas neku kartu koju imas u tom decku onda ga vise naravno nemozes koristit jel ti fali karta.

12 godina

Evo,ovak mi stoji u bilo koju zonu da ulazim.Pogledao sam si deck,jer sam mislio,da mozda nemam full deck 29/30.Ali kada sam isao pogledat,stoji mi da imam psreman deck 30/30...

slika1 slika1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To sam viđao samo kad nije kompletan deck tj kao što je kolega rekao, kad disenchantas neku kartu koju ovaj deck koristi. 

Također, to je u beti bio known issue koji izgleda da nisu popravili:

Most likely the case, however, there is an occasional bug (I'm guessing it's a save bug) where the deck gets corrupt, and even at 30 cards it still has the X. In that case the only way to clear it is to back out to the collection manager. Push the x in the top right corner to completely delete / remove the deck, and rebuild it from scratch.

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 15:23 (Tanelorn).

0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Evo,ovak mi stoji u bilo koju zonu da ulazim.Pogledao sam si deck,jer sam mislio,da mozda nemam full deck 29/30.Ali kada sam isao pogledat,stoji mi da imam psreman deck 30/30...

I di je slika X u areni? Vec sam ti reko da ti fali karta sumnjam da je ikakav bug, al onda fino slikaj deck obrisi ga i opet napravi pa ces vidjet oce ti falit koja karta ili je bug(u sto cisto sumnjam)uglavnom tako ces rjesit problem.

16 godina

Sutra kreće prvi od nekoliko turnira koji će sve odvijat svakog tjedna. Imaju čak i neke nagrade. Slobodno se prijavite

http://www.e-sports.hr/hs/tournaments/e-sports-hr-weekly-1-nedjelja-13-07-2014/

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Napravi novi deck,vjerojatno si neku kartu disenchantao da nis ini skuzio

17 godina
AmonZero kaže...

Sutra kreće prvi od nekoliko turnira koji će sve odvijat svakog tjedna. Imaju čak i neke nagrade. Slobodno se prijavite

Ajd konacno da su se sjetili, al im se turnir sutra poklapa s ESL-om pa su mogli na to pripazit al ok.

12 godina

Evo,napravio sam semu tako sto sam izbacio neku kartu i ponovno je vratio u deck i onda mi radi mage.Ali kada restartam igru opet prekrizen mi je mage.Imam osjecaj da nesto ne stima sa hearthstonom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Endymon kaže...

Evo,napravio sam semu tako sto sam izbacio neku kartu i ponovno je vratio u deck i onda mi radi mage.Ali kada restartam igru opet prekrizen mi je mage.Imam osjecaj da nesto ne stima sa hearthstonom.

Napravi novi deck sa tim kartama?

12 godina

Nista,na novo sam napravio deck sa istim kartama i ustanovio,da mi 2 karte fale,sto znaci da i ako su one bile registrirane gore pod deck,ipak su falile.Ugl...sta mislite na ovaj deck?Za sada,imam same pohvale,posto ovako na casual i ranked mi dosta dobro ide.

slika1 slika1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo da se pohvalim osvojil sam onaj esports hr cup {#}

16 godina
R4zOR229 kaže...

Bravo ! {#}

Ja igro protiv onog litvanca. Nemam pojma kako je njemu bilo dozvoljeno igrat. Lik legend i ima golden druida kojeg dobijem u prvom game-u i onda me dobije 3 zaredom s ZOO-om. U 3 game-a on izvuče 5 soulfire i 3 doomguarda pa ti igraj.

12 godina
AmonZero kaže...
R4zOR229 kaže...

Bravo ! {#}

Ja igro protiv onog litvanca. Nemam pojma kako je njemu bilo dozvoljeno igrat. Lik legend i ima golden druida kojeg dobijem u prvom game-u i onda me dobije 3 zaredom s ZOO-om. U 3 game-a on izvuče 5 soulfire i 3 doomguarda pa ti igraj.

E da,kako ste se prijavili za taj kup?I gdje se odvijao?

17 godina
AmonZero kaže...

-_-

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice