haha ne. alarmobot ima 3 hp,0 napada i mora docekat iduci turn.
ovo nemora docekat ista,kad umre to je to. ima 4 hp,3 napada.dost dobri statsi za mana cost. i demona na battlefield stavi...
kolko op moze bit? lol
haha ne. alarmobot ima 3 hp,0 napada i mora docekat iduci turn.
ovo nemora docekat ista,kad umre to je to. ima 4 hp,3 napada.dost dobri statsi za mana cost. i demona na battlefield stavi...
kolko op moze bit? lol
Zasto? Onda je i alarm bot OP, isti vrag
Alarm bota ubiješ i riješio si problem,a ovog pak trebaš silence-at ako želiš izbjeć big free demona.
Već vidim da će ljudi masovno krenit silence karte koristit, ak se meta okrene na iskorištavanje deathrattle-a. Znači budu Shaman, Druid i Priest bili jedna od najkorištenijih klasi ako se to dogodi.
Alarm o bot je random minion. Kod ovog moš sam izabrati kojeg ćeš staviti demona u igru. Zanimljivo!
Da, tek sam sad primjetio da nema riječi "random".
Random je 100% zato sta je deathrattle, vec je receno za rogue kartu da je random a ne pise na njoj da je random. Jel u tom slucaju bi protivnik moro cekat tebe da izaberes miniona sto nece bit slucaj.
Mislim da si u krivu.
Ako na karti nepiše random onda nije random.
Da je random demon pisalo bi tako. Ipak mislim da korisnik bira.
Text od Sylvane koja ima deathrattle:
Deathrattle: Take control of a random enemy minion.
Nema veze to je stara karta zato tako pise
https://twitter.com/PlayHearthstone/status/466624026954039296
evo vam citajte komentar od Ben Brode-a u komentima napiso je da je random
EDIT:evo pito sam i ja twitteru pa napisem kad odogovori, ali sam prilicno siguran da je random
Ma izvrsno i ovak je bilo dosta igre na srecu, sad necemo sa sigurnoscu rec jel ono sto pise stvarno tako i radi.
Najbolje da se minionima generiraju random statsi kod odigravanja, pa kud te pukne pukne.
Deathrattle je UVIJEK random, bez obzira što ovi napišu.
njihov je propust. igra bi trebala bit noob friendly ali razumljiva. neka napisu tj. dodjau jednu rijec: random unutra.
onda nema ovih polemika jel il nije random. i problem rijesen
Sta igrate trenutno? Ja skacem stalno oko 9-10 ranka i nikako da odem dalje, preso sam na handlock jel me onaj zoo izivciro al sam sad tu zapeo opet :S
Majke mi ljudi s ovog foruma su pukli :D
Zasto?
EDIT:nego vratio sam se opet malo na control huntera sad, odigro par gameova i ide bolje nego handlock. Mislim da cu sad stalno mjenjat ta dva, pa kad naletim na aggro nek ide handlock kad bude puno druida, control warriora, shamana onda hunter.
Nego evo vam sta se tice onog randoma kod karata
http://www.hearthpwn.com/news/506-ben-brode-on-the-word-random
Zasto?
EDIT:nego vratio sam se opet malo na control huntera sad, odigro par gameova i ide bolje nego handlock. Mislim da cu sad stalno mjenjat ta dva, pa kad naletim na aggro nek ide handlock kad bude puno druida, control warriora, shamana onda hunter.
Nego evo vam sta se tice onog randoma kod karata
http://www.hearthpwn.com/news/506-ben-brode-on-the-word-random
ma nisam se na tebe odnosio nego na moju izjavu da rijese dileme oko one deathrattle karte i jednostavno stave rijec random unutra gdje treba.
Ne šteti nikome,a pomaze svima. Gdje je random efekt trebalo bi pisati random. Ipak je to competitive igra,nemogu karte tako biti. Piše jedno,radi drugo. Pa moras naucit napamet šta koja radi jer ocito se nemos pouzdat u napisani tekst
Pa ako ces tako ima hrpa karata za koju nemas pojma sta rade dok ne pocnes igrat s njima ili pogledas na netu. Npr sta je dream card od ysere, sta je awsome intervention itd...
Nego zotac cup
ima jos par mjesta ako stignete, pobjednik ima kartu za blizzcon HS WC
http://prntscr.com/3qgv4a :)
može netko bacit deck za druida koji je dobar u ovoj meti
može netko bacit deck za druida koji je dobar u ovoj meti
Biraj
http://hearthstonetopdeck.com/metagame.php?m=Druid&filter=current
što im znaci ona skraćenica "BM" .na redditu svako malo neki post o tome,he wanna Bm me bla bla bla..
bad manners
prosvijetli me
Pa engleski valjda znas?
A da i ne znas odes fino na google translate upises i voila i jos ti pise pojasnjenje izraza fino jest da je opet na englesom al
https://translate.google.com/#en/hr/bad%20manners
lack of polite or well-bred social behavior
ili ljudi koji su nekulturni u igri, kad vidis ono spamanje emotiona kad te neko dobiva. Kad igra jos 5 karti a sve sta treba napravit je napast s minionom na boardu itd...
a lol ma znam što su loši maniri,mislio sam u smislu "prosvijetlio si me" bas me je kopkalo sta je taj BM.znam engleski i svaka čast kad imas tolku volju objasnjavat
Igram arene svaki dan. Nisam vidio legendary kartu već podosta vremena. I svaki put kada skupim 6 ili 7 winova kao nagradu dobijem šugavu rare ili common kartu. I to mi je hvala zato što igram arenu. Daj mi gold ili dust, koji će mi klinac karta.
Igram arene svaki dan. Nisam vidio legendary kartu već podosta vremena. I svaki put kada skupim 6 ili 7 winova kao nagradu dobijem šugavu rare ili common kartu. I to mi je hvala zato što igram arenu. Daj mi gold ili dust, koji će mi klinac karta.
Upravo to. Zadnjih 20 arena ništa od karata. I kad me konačno posralo dobijem Black Knighta kojeg naravno imam!
Ja sam prestao igrat arenu, kupujem samo boostere, nema smisla igrat arenu, gubit vrijeme i živce kad su šanse da ćeš dobit nešto šta ti triba nikakve...
Kak nema smisla kad zaradujes gold kad igras arenu? A imas sanse dobit neku kartu ko arena reward, ja sam bas nedavno dobio legenderya ko arena reward, nisam ni znao da je to moguce. A nije ni bila nesto specijalno dobra arena mislim da je bilo 8 il 9 winova.
Mislim da sam sad vidio najsick turn u areni ikada ( bar protiv mene ).
Imo sam s mageom na polju dark iron dwarfa, yetija, damaged golema i jednu kopiju mirror imagea ( svi full health ), a rogue je imo samo yetija ( isto full ).
On je došao na red s 6 mane.
Bacio je prvo gadgetzana, zatim je bacio backstab na yetija, drawa backstab kojeg baci na mirror image, odigra preparation pa eviscerate na dark iron dwarfa, baci treći backstab na damaged golema i onda ubije mog yetija sa svojim...
Još to nije bilo dovoljno, imo je poslije assasin's blade pojačan s deadly poisonom tako da je rješavo moje tauntere u šutu i imo je stealth minione ( assasin i panther ) koje mu nisam mogo polymorfat i tako me dobije.
Nisam mogo vjerovat kad je to izveo...