Sad mi se dogodilo nešto čudno. Nikad prije nisam to primjetio pa me zanima jeli to normalno ili se radi o bugu.
Situacija je bila ovakva: lik odigra raggya i na njega casta ancestral spirit(Choose a minion. When that minion is destroyed, return it to the battlefield). I sad ja silencam raggya i ubijem ga. Ali on se oživi nakon toga...Pa to nije normalno zar ne?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad mi se dogodilo nešto čudno. Nikad prije nisam to primjetio pa me zanima jeli to normalno ili se radi o bugu.
Situacija je bila ovakva: lik odigra raggya i na njega casta ancestral spirit(Choose a minion. When that minion is destroyed, return it to the battlefield). I sad ja silencam raggya i ubijem ga. Ali on se oživi nakon toga...Pa to nije normalno zar ne?
hmm.po svemu nebi se trebao ressati
po logici barem
Zasto ne slikate takve stvari? Zanimljivo je da svi kojima se tako nesto dogodi nikad nemaju SS, fino odes na lijevu stranu na onaj history i tamo poslikas da se vidi kad si ga silenco i kad se vratio. HS ti automatski sprema SS tako da ti netreba ni xfire,fraps,bandicam il nesto slicno samo stisni printscreen i pisat ce ti SS saved.
Zasto ne slikate takve stvari? Zanimljivo je da svi kojima se tako nesto dogodi nikad nemaju SS, fino odes na lijevu stranu na onaj history i tamo poslikas da se vidi kad si ga silenco i kad se vratio. HS ti automatski sprema SS tako da ti netreba ni xfire,fraps,bandicam il nesto slicno samo stisni printscreen i pisat ce ti SS saved.
WTF?! Što me želiš naučiti kako se uzima yebeni SS?!?! FYI taj history se ne može skrolat i ne možeš vidjedti history u potpunosti.
moguce je da se desilo,koliko se ja sjecam mislim da sam na streamu kod TB-a vidio istu stvar na 6/5 mufasi ,koji je bio silencan pa ubijen i vratio se nazad.
WTF?! Što me želiš naučiti kako se uzima yebeni SS?!?! FYI taj history se ne može skrolat i ne možeš vidjedti history u potpunosti.
nema veze sta se ne vidi u cijelosti, ljepo si mogo slikat zadnji kad se vidi da je ubijen, ja sam ti samo napiso istu stvar koju bi ti napiso blizzardov stuff kad bi otiso reportat bug
staff
nije vezano za hearthstone al je za ovaj krvavi battle.net. zakljuco mi se acc valjda jel sam se pokuso logirat na drugom kompu i sad nemogu ga otkljucat jel sam si zaboravio ime koje sam stavio a ono mi treba ima ko kakav prijedlog kako mogu saznat ime (First Name)?
Meni kad se to desilo sam izabro tamo da mi posalju kod na mobitel i tako otkljuco. Ak nemas ni to kontktiraj support pa vidi jel mozes mozda nekak drugacije.
kako si iso to preko mobitela?
"Curse of Naxxramas goes live globally for Windows®, Mac®, and iPad® on Tuesday, July 22"
"Curse of Naxxramas goes live globally for Windows®, Mac®, and iPad® on Tuesday, July 22"
http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/14832730/curse-of-naxxramas%E2%84%A2-creeps-out-on-july-22-7-17-2014?cid=social_20140717_28006146
Evo ga da te ispravim
"Curse of Naxxramas goes live in Europe for Windows®, Mac®, and iPad® on Wednesday, July 23"
kako si iso to preko mobitela?
Ljepo imo sam opciju da mi posalju na mobitel, al za to trebas imat upisan i potvrden svoj broj na battle.netu a nzn dal to imas.
http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/14832730/curse-of-naxxramas%E2%84%A2-creeps-out-on-july-22-7-17-2014?cid=social_20140717_28006146
Evo ga da te ispravim
"Curse of Naxxramas goes live in Europe for Windows®, Mac®, and iPad® on Wednesday, July 23"
http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/14832730/curse-of-naxxramas-creeps-out-on-july-23-17-07-2014
Ma da to je onaj dan kad imaju server maintence, i mislim da je Americki par sati prije gotov, tak da cu prvo tamo odigrat :D
Neutral legend
http://www.hearthpwn.com/news/560-naxxramas-card-reveal-legendary-minion-loatheb
Ne svida mi se uopce i mislim da ce vrlo brzo sljedit nerf
Reverse Milhouse - po meni je karta ok. Ak Milhouse daje sve spelove za džabe što ide u korist protivnika, zakaj ovaj ne bi napravil obrnuto što ne ide u korist? Bit će situacioanalna karta (counter miracle, frost mage, druid combo, shaman itd.). Meni se sviđa iskreno, no svako ima svoje tak da poštujem ;)
Karta je preodlična,to svatko vidi.
Pa pogle statse za cost koji dobijes,a jos efekt na to.
ludnica bogte
Da al zamisli zoo sa tom kartom bace na ju na turnu 5 i nema AOE i jos 5/5 body + sve dide mide od deathrattla, uopce mi se ne svida kuda igra ide i kak se control deckovi oslabljuju.
Da al zamisli zoo sa tom kartom bace na ju na turnu 5 i nema AOE i jos 5/5 body + sve dide mide od deathrattla, uopce mi se ne svida kuda igra ide i kak se control deckovi oslabljuju.
zato kazem da je karta predobra. Ne postoji situacija u kojoj je to bad play. Jer za taj cost dobis fer statse a efekt joj je prebolestan. Nepostoji situacija u kojoj je efekt loš.
A jos je neutral.Svako je moze ugrabit.
Damn
Istina da, no vidjet ćemo kak će se razvijat dalje meta, već će HS frikovi nać da i tome stanu na kraj :D U zadnje vrijeme sam za counter Zoo počel koristit Abominationa u decku i odlično odradi svoj posao :)
Momci, za nepunih 2 sata kreće drugi kvalifikacijski "Weekly" turnir. Nakon svaka 4 Weeklya top16 rangiranih igrača razigrava za hardverske nagrade (Logitech nagrade pružene od strane našeg sponzora - Linksa).
Sve informacije možete naći na: http://www.e-sports.hr/hs/
Još od najave Naxx-a je bilo jasno u kojem smjeru ide igra. Umjesto silovanja Deathrattle mehanike mogli su ubacit i koju novu. Drže se zacrtane casual rute i to je sasvim ok ali ne vidim smisao turnira i bilo kakve rasprave o skill-u. Skill curve Hearthstone-a je otprilike kao i kod Super Mario-a.
Karta je sama po sebi super i bit će interesantno vidjeti primjenu. Aggro bi definitivno mogao imat velike koristi.
Još novih karata. Ima nekoliko jako zanimljivih. Sviđa mi se ona sa free secret
Još novih karata. Ima nekoliko jako zanimljivih. Sviđa mi se ona sa free secret
Hm...Sludge Belcher zamjena za Senjina ?
Gledam malo karte i mislim da ce stampeding kodo bit u svakom decku nakon izlaska ekspanzije, tolko miniona sa 2 atck.
Još su karata ubacili sad. Karte su predobre. Kreće nova meta
Kel'Thuzad
Koji statsi, kakav efekt i predobar art. Jedva čekam gold verziju
Već vidim turn prije Pyro. Zatim sljedeći krug Equality i onda njega pozoveš
Ili u kombinaciji s onom novom 4 mana Druid kartom. Innervate + Ta nova što sve pobije na polju + Kel'Thuzad
Gold verzije:
Ljepo to zgleda al mislim da ih necu previse craftat, zivcira me sta ih se nemoze dobit u areni ko reward tak sam bar do sad skupio vecinu gold karti koje imam.
Naxx vani!!!!!
wow uspio sam doci do rouge challenga prije nego se sve srusilo :D