Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.301.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

Ako ima tih spomenutih bonusa (kakvih?) npr. da imaš buffove koji su perzistentni kroz smrt i logoff i vrijede za PvE, to bi bilo super i podiglo WvW na razinu važnog elementa. Posve nova svrha i definitivno stvara želju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2!
Tonči kaže...

Ako ima tih spomenutih bonusa (kakvih?) npr. da imaš buffove koji su perzistentni kroz smrt i logoff i vrijede za PvE, to bi bilo super i podiglo WvW na razinu važnog elementa. Posve nova svrha i definitivno stvara želju.

imas npr orb of power, kojeg cuva keeper of the orb. nega ubijes, to je kao world boss i stavis orb na altar of power i zavisi koliko orbova stavis (a ima ih ukupno 3) dobijes 5% hp na tvom serveru za svaki orb

i imas ovo da ne pisem click

http://wiki.guildwars2.com/wiki/File:WvWbonus.png 

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 13:23 (Obi Wan).
17 godina
Guild Wars 2!

Imas raznih bonusa koji su perzistentni za server i resetiraju se tek sa resetom WvW svaka 2 tjedna.

Bonusi su recimo veca sansa za pronalazak magicnih itema, bonusi pri craftanju... Osvajaju se sakupljanjem bodova u WvW, kako se predje koji prag tako se otkljuca pojedini bonus. Takodjer postoje i guild bonusi tj. bonusi koji nagraduju pojedine guildove za svoj doprinos WvW (naravno oni vrijede samo svim igracima u guildu koji je osvojio te bodove drzanjem nekog outposta, keepa ili slicno).

Pojedini guid bonusi se otkljucavaju i sa influencom, odnosno valutom kojom se kupuju upgradei za guild, netko ih je linkao koju stranicu ranije.

Igra ima mnogo aspekata kojih se nitko ne sjeti spomenuti, a do kojih se ni ne dolazi u ovoj temi jer vecinu vremena raspravljamo sa ljudima koji opisuju WoW i kako je on u stvari super. Kako je reko kolega, svima nam je lagano pun k...ufer WoW-a u ovoj temi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Jos jednom da ponovim, imate stvarno sve na wikiju, tako da ako vas bilo sto u detalje zanima, samo skok na http://wiki.guildwars2.com/

Tamo je odgovoreno bas sve sto je poznato u igri, a ima cak i nekih spekulacija.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

0 0 hvala 0
17 godina

da li iko zna koliko golda dode jedan gem. ili 100 gemova... samo da imam neku referencu za racunanje...

17 godina
Guild Wars 2!

A to ce se vidjet jednom kad se uspostavi kakva takva ekonomija. Pretpostavljam da ce nama koji startamo koji dan ranije, moguce biti jednostavno doci do gemova odnosno da ce se za nekoliko golda moci dobiti 100njak gemova jer ce svi krenuti sa silverom i copperom. Nakon nekoliko tjedana mislim da ce se rasptavljati o 1 platina = 100 gemova ali to su sve spekulacije.

U svakom slucaju 4000 gemova je 50€ ako sam dobro shvatio? To je po meni dosta skupo koliko se sjecam... oko 800 gemova je bio transfer na drugi server? To je 10€. 500 gemova dodatni char slot... A kupuju se i dodatni bag slotovi za sve charove, to se nemre drugacije ingame otkljucat, pa storage u banci... najvece vrece (20 slotova) takodjer...

Ja cu ispocetka farmat gold i pokusat doc do gemova jeftinije, ali pretpostavljam da ce svi imati slicne ideje i da ce to postat problem vrlo brzo. Pogotovo sto ne ocekujem tonu ljudi koji ih kupuju po tim cijenama masovno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Uvijek ce biti onih bogatasa kojima je mrsko grindati a nemaju love, pa ce kupiti gemove i prodavati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Sve cemo vidjet, za sada je tesko spekulirat, buduci beta nije bila relevantna. Ljudi su davali svasta po bilo kakvim cijenama jer ionako nije bilo neke kazne za krivu procjenu, sve se resetiralo. U igri ce se tek vidjet koliko ko cijeni gemove, gold, vrijeme, iteme materijale i slicno. Meni je tu recimo nefer sto se u SAD-u kupuje 4000 gemova za 50$, u EU se kupuje 4000 gemova za 50€. Moras kupit u svojoj valuti jer moras igrat na svome serveru (osim ako igras preko proxya). Sa druge strane, koliko sam shvatio, ekonomija je globalna i na AH kupujes od bilo koga, neovisno o serveru. Samim time bi ljudi iz SAD-a bili u prednosti.

Neka me netko ispravi ako ima drugacije informacije.

U svakom slucaju ja znam da cu biti jedan od onih koji ce dio vremena farmat gold i kupovati gemove, ako nesta onda za storage space jer sam ko hrcak i moram imati svega.

Jos jedna vijest, onima koje zanima igra polywog iz jedinice. Igra postoji i u nastavku, i navodno ce se igrati sa minipetovima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...

mene WvWvW podsjeca na jedan ogromni clusterf*ck... s obzirom kako je netko ovdje rekao da se igraci samo cekaju na choke pointovima i onda udri sa aoe ne vidim kako me to moze privuci... uostalom bas me interesira kako ce ljudi uopce uspjeti ista napraviti po pitanju laga, kojeg sam ja imao i bio je abnormalno visok. 

vidim na imaju i neki bonusi ako tvoj server pobijedi, ali nekako mi se cine jako malim i zanemarivim

drugi pvp mi je i interesantan s obzirom da ima capture the flag i vise izrazen timski rad i naravno manje ljudi, vise se orijetira na single dmg nego na retardirano spammanje aoe-a

ja sam si bio nasao grupicu koja je bila spremna ici BEL (behind enemy lines) i stvarno smo radili svakakve probleme, presretali suppy magarce da ne stignu do tvrdava, sabijali pojacanja koja su se kretala prema utvrdama u malim grupama (2-3). pokusavali rijesiti onaj veliki hub u vodi sto daje neki veliki bonus. ciljano napadali s ledja i unistavali artiljeriju. jednostavno nismo sudjelovali u aoe spamu i gledanju protivnika. sve zavisi kakvu ekipu imas s kojom igras, moze biti super zabavno moze biti ultra dasadni osjecaj da gubis vrijeme.

daj se smirite s tim bijesnim ispadima kada se wow spomene, sasvim je normalno da se gw2 usporedjuje s trenutno vrhom mmo.a u svijetu. ne mora vam se svidja, mozete i mrziti blizz ali se skulirajte jer se konstruktivno raspravlja. vecina nas pokusava obrazloziti plus i minus i steta je da zbog par budala koji upadne sa spikama wow je car gw2 je smece na svaki replay koji je vezan uz usporedbu s wow.om dobivamo flejm war. ovo je mjesto gdje se raspravlja o gw2 mmo.u, sasvim je normalno da se dio rasprave svodi na usporedbu s drugim mmo.ima na trzistu.

krenimo u tom smijeru:

LFG sustav koji ne postoji u gw2 me je kostao vremena i zivaca. jednostavno dungeon se nalazi u lv12 podrucju. jako su male sanse da se koji lv30 tu nalazi. nema lfg ili global chat. a moras naci 4 igraca. ja sam to rijesio tako da sam se porto u lv 25-35 podrucja i spamo /map.. kada sam okupio ekipicu pola ih nije znalo gdje je dungeon niti su imali wp do tamo ni blizu ascalona. morao sam ih voditi pjeske u lionas arch pa onda tp u black citadel pa pjesice do ulaza. to je sve uzelo 30ak minuta na gluposti. jos s time da nisam znao uopce kakvi su igraci i koliko ce tesko biti s njima proci instancu. bilo je manje vise ok, trash je tezi od boss.a i na pola nam je jedan igrac morao ici. da nismo imali prijatelja od prijatelja (koji je isto morao pjeske uz nase upute doci do nas u instncu) nemam pojma kako bi mi to zavrsili. jer ja sigurno vise nisam imao volje portati se u 25-35 podrucje i spamati i voditi lika za ruku tamo.

price oko toga kako LFG unistava social aspect mmo.a su glupost zesca. bilo koja grupa koju sam sastavio preko chata sam zaboravio da postoje nakon sto smo obavili sto smo trebali. a i tokom procesa nismo nista pretjerano komunicirali, pogoto ne s necim sto neam veze s gw2. ionako se social aspect gradi unutar guilde (grupe frendova). Po meni je nedostatak bilo kakvog oblika LFG zesci fail. a za ekipu koja tvrdi da je /LFG kanal odlicno rijesenje neka mi objasni:

Gdje je socialni aspekt u spamanju klase/rase/lv.a/ach/opreme koju trazis od covjeka?

Sto kada 1 ode unutar dungeon.a?

Sto kada ekipa mora propjesaciti pola mape jer igraju human klasu i nisu bili ni blizu charr podrucja (konkretno lv30 ascalon thombs instanca)

i na kraju, zbog cega ja ne bi uzivao u istrazivanju, farmanju, lore.u i stvarima vezano uz igru dok cekam da mi sustav slozi grupu za instancu, nego spamao LFG citao gluposti, trazio, navlacio, objasnjavao?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 14:15 (smiglcro).
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

definitivno mi taj wvwvw pvp daje nadu da cu imati sto raditi kada se zasitim pve.a

Mene kao i tebe koji imamo slicne stavove prema mmo igrama najvise brine end game. planiram istraziti cijeli svijet, pokupiti 100% izvrsenih zadataka na svim podrucjima i onda se bojim sto cu dalje raditi. ostaje mi grind za neku dobru opremu, pvp mod i to njihovo end game rijesenje te velike konstantne borbe za podrucja koja onda otvaraju neke nove stvari. onda se nadam nekim ekspanzijama i dodavanjem dodatnog sadrzaja. igra je odlicna, ne smiju dopustiti da umre, jer ako nakon 3-4 mjeseca igranja vise ne budem imao sto raditi to bi bilo to od mene za gw2 :(

Siguran sam da ćeš imat šta za radit i nešto što će ti privuči pažnju kad "završiš" pve...recimo, tu su i ostale klase ostale profesije (drugačiji personal story), craftanje, dungeoni, viste, jumping puzzle, razno razna dostignuća (mislim na achivements), a da ne govorim o sPvP i WvW. Još i danas znam likove u GW koji nakon 7 godina bez premisa igraju PvP i lupaju ga redovito svaki dan, formaju GvG, igraju monthly turnire itd itd. Svatko si nađe svoju vrstu zabave, eo ja sam recimo neki dan napravio novog lika u GW (necra) i idem sve iz početka. Meni je to zanimljivo. Zanimljiva mi je i trgovina u GW. Vjerujem da te Anet neće iznevjerit po pitanju sadržaja u bilo kojem smislu :)

Vidio sam da želiš više bodova za HoM. Javi se, mogu ti pomoć.

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 3:56 (Fluid Chili).
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

da li iko zna koliko golda dode jedan gem. ili 100 gemova... samo da imam neku referencu za racunanje...

Totalbiscuit u svom zadnjem videu priča kolko je spičko i kolko šta vrijedi u dolarima pa pogledaj.

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
17 godina
Fluid Chili kaže...
Obi Wan kaže...

Totalbiscuit u svom zadnjem videu priča kolko je spičko i kolko šta vrijedi u dolarima pa pogledaj.

procitaj opet sinko... ja sam pita koliko golda, ne love...

15 godina
Fluid Chili kaže...
smiglcro kaže...

definitivno mi taj wvwvw pvp daje nadu da cu imati sto raditi kada se zasitim pve.a

Mene kao i tebe koji imamo slicne stavove prema mmo igrama najvise brine end game. planiram istraziti cijeli svijet, pokupiti 100% izvrsenih zadataka na svim podrucjima i onda se bojim sto cu dalje raditi. ostaje mi grind za neku dobru opremu, pvp mod i to njihovo end game rijesenje te velike konstantne borbe za podrucja koja onda otvaraju neke nove stvari. onda se nadam nekim ekspanzijama i dodavanjem dodatnog sadrzaja. igra je odlicna, ne smiju dopustiti da umre, jer ako nakon 3-4 mjeseca igranja vise ne budem imao sto raditi to bi bilo to od mene za gw2 :(

Siguran sam da ćeš imat šta za radit i nešto što će ti privuči pažnju kad "završiš" pve...recimo, tu su i ostale klase ostale profesije (drugačiji personal story), craftanje, dungeoni, viste, jumping puzzle, razno razna dostignuća (mislim na achivements), a da ne govorim o sPvP i WvW. Još i danas znam likove u GW koji nakon 7 godina bez premisa igraju PvP i lupaju ga redovito svaki dan, formaju GvG, igraju monthly turnire itd itd. Svatko si nađe svoju vrstu zabave, eo ja sam recimo neki dan napravio novog lika u GW (necra) i idem sve iz početka. Meni je to zanimljivo. Zanimljiva mi je i trgovina u GW. Vjerujem da te Anet neće iznevjerit po pitanju sadržaja u bilo kojem smislu :)

Vidio sam da želiš više bodova za HoM. Javi se, mogu ti pomoć. Moj IGN je Fluid Chili.

hvala sto nudis pomoc, na zalost ostali su mi samo bodovi za koji treba platine i platine. nemam ni jednog pve lv 20 i nemam vremena sada dizati jednog na 20lv. tak da mi ostaje, unique miniature, neki armor set i neki od weapona sto idu u HOM a oni bome kostaju min po 50P svaki :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ovisi o tvom tempu igre, ali mozes cijelo vrijeme uz levelanje ici u WvW, pomagati svojima, sudjelovati u osvajanju bodova za bonuse, te se onda vracati u PvP. Uvijek mozes raditi SPvP i osvajati si glory za otkljucavanje PvP opreme (koja se od ostalih razlikuje u izgledu, ne u snazi).

PvE je ogroman, imam osjecaj da bi trebalo 2-3 mjeseca samo da se istrazi 100% mape. Imaj na umu da nece bit puno lakse istrazivati lvl 15 mapu na lvl 80 zbog downscale sustava... iako laz je da nece biti lakse nego da si stvarno lvl 15.

Endgame u ovoj igri je sve... svih 24-26 dungeona, minudungeoni, jumping puzzleovi, hrpetina eventaka koja se odvija u svijetu, assault na Orr koji nije jedino lvl 80 podrucje...

Ako bas SVE obavis sa likom ostat ce ti farmanje legendary oruzja koja su ubacili da bi zadovoljili ekipu koja voli grindat takve stvari, sad su dosle neke indicije da bi osim posebnog izgleda i efekata ta oruzja mogla biti i nesto jaca od ostalih max lvl oruzja.

A kad ti sve to dosadi, za sto ce ti po meni trebat vise od 3-4 mjeseca, uvijek mozes isprobati jos jednu klasu (sto i jest ideja GW-a - ja sam uvijek imao sve slotove popunjene sa max level likovima, to u GW nije bio problem, a koliko vidim u GW 2 ce za to trebat nekih 100njak sati, dakle takodjer nece biti pretjerani problem).

Ne znam kojim tempom planiraju izdavati ekspanzije, ali igra se, buduci nema pretplatu, ionako bazira na prodaji ekspanzija, tako da je njima u interesu izbacivat ih cim vise. U GW 1 su izbacili relativno brzo 2 ekpanzije, i onda je umjesto slijedecih ekspanzija dosao Eye of the north jer su se odlucili, pomalo naglo, da ce raditi GW2 umjesto daljnjih ekspanzija. Trebla im je koja godina vise nego je bilo prvotno zamisljeno, istina, ali sad ce vjerojatno nastavit tempom od 1-2 ekspanzije godisnje.

Ti samo ponavljas riječi developera tj. to su njihove riječi,igrao si i betu,to je ok, ali i sam kazes da jos nista od igre nismo iskusili tj. od mapa tako da ne mozemo jos u stvari nista znati dok ne odigramo 3-4 mjeseca. Sve rasprave o end-game su uzaludne dok to sami ne iskusimo. Sve ostalo je rekla kazala...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 14:22 (drocketman).
17 godina
Guild Wars 2!

Ne ponavljam rijeci od developera jer govorim sa svojim iskustvom iz GW1 - znam otprilike koliko sam i kako igrao i sto sam radio jednom kad sam "presao igru". Igrao sam GW maltene od izlaska i znam kako smo se onda zabavljali kad smo presli glavnu pricu, a nije jos bilo maltene nikakvih dodatnih sadrzaja. Imaj na umu da se GW1 mogao preci u 2-3 dana.

Sa druge strane odigro sam bete dovoljno da vidim neke poveznice i da mogu procijenit koliko sta vremenski uzima.

Shvacam da ne zanima sve jednako svaki aspekt igre i mozda nekoga ne zanima istrazivanje mape, mozda nekoga ne zanima PvP ili ih zanima samo PvP, nekoga ne zanima craftanje ni achievementi, ali sa druge strane, ako nekog zanima samo 1 aspekt igre, recimo preci igru sa 1 likom do kraja, mislim da je GW2 opet igra za njih. Ovo je pay to play igra, kosta u rangu dragons age origin kad je izasao, trebat ce vise vremena da ju ce predje nego je trebalo za DA:O i nakon toga, ako vam i dosadi, naprosto ju ostavite i igrajte nesto drugo, nije da ste bili prisiljeni platit mjesec ili 2 pretplate i da ce vam nesto propast.

Iskreno ova igra potencijalno nudi mjesece zabave, a nekome je i ova beta bila previse. Mozda je Anet zasr*o end game, stina, to cemo vidjet tek kad do toga dodjemo, nece biti ni prva ni zadnja igra kojoj se to desilo. Ipak imam osjecaj, buduci da (navodno) nisu imali nikakav pritisak oko releasea i cijelo vrijeme su tvrdili da ce igru izdat tek kad ce biti spremna, da ce igra biti super od pocetka do kraja. Vidjevsi evente i nacin na koji se progresira kroz pricu, i uz cinjenicu da sam 5 likova kroz 3 bete doveo na 10+ evel a jednoga i na 30+, mogu zakljuciti da su mi sva podrucja jednako zanimljiva i da je meni osobno, mogucnost za ponovnu igru ogromna.

EDIT: istina, takodjer, da ono sto sam napisao o endgme-u vise forsiraju developeri nego je meni osobno pojam endgamea. Oni kazu da zbog downscale sustava mozes u endgame raditi bilo sto na bilo kojoj mapi ili intanci i smatrati to dobrim endgameom. Ja se donekle slazem, to jest endgame koji je bolji nego u ostalim MMO-ima gdje si kao lvl 60/70/18000/whatever, isao u neko low level podrucje i tamo gazio sve pred sobom, pa se nije ni imao potrebe tamo ici tj. bilo je dosadno, a u GW2 ce to i dalje biti izazov. Ali ja u endgameu zelim gledati stvari koje su namijenjene za moj level. Tako ce se endgameom, pravim, smatrati napad na Orr, druga lvl 80 mapa, ako se dobro sjecam postoji lvl 80(ish) instanca, a sa vremenom ockujem i dodatne sadrzaje kako se u GW1 uveo UW, FOW, Sorrow's furnace itd. Odlazak u lvl 30 mapu na lvl 80 i dalje moze biti izazovan u ovoj igri, ali shvacam ako vam, kao ni meni, ne djeluje kao "ultimativno endgame iskustvo". Bit cu kao i mnogi razocaran ako se slucajno desi da je to sve sto je Anet mislio ponudit.

Blizu izlaska igre trebao bi biti i prvi globalni event, kad pocne Halloween bit ce podosta posebnog sadrzaja i evenata (tako je bilo u GW1, najave su da ce biti i u GW2) koji bi trebali dodatno zaciniti stvari, pa ce doci Wintersday eventi i slicno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 15:22 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Fluid Chili kaže...
Obi Wan kaže...

procitaj opet sinko... ja sam pita koliko golda, ne love...

sry sinko nisam namjerno...živ i vesel bio! prstić dolje ti je super :)

15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

hvala sto nudis pomoc, na zalost ostali su mi samo bodovi za koji treba platine i platine. nemam ni jednog pve lv 20 i nemam vremena sada dizati jednog na 20lv. tak da mi ostaje, unique miniature, neki armor set i neki od weapona sto idu u HOM a oni bome kostaju min po 50P svaki :)

Pa dobro u čemu je problem u 50k? Smješno :) Sam se ti javi...za pol sata sam kod kuće.

17 godina

sta ste se svi uvatili tog end-game sadrzaja

ako bude sranje pa sta, platija si igru jednom i to je to, ne moras placat 100k svaki misec. uostalom imate jos 4 dodatna slota pa dizite likove... dosta vam je do lvl 30 da vidite kako koja profesija funkcionira. mene vise interesira da sa likom napravim 100% mapu i vidim sve te dungeons. 

a kako sam sebi zacrta vjerojatno cu napravit minimalno 2 lvl 80 lika, a za ostalo ko ziv, ko mrtav...

17 godina
Guild Wars 2!

Mozda neko s ovog foruma radi u ArenaNetu {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Virty kaže...

da to nisi ti? {#}

17 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...

da to nisi ti? {#}

Informaticar jesam, ali developer nisam...druga bransa :)

17 godina
Obi Wan kaže...

sta ste se svi uvatili tog end-game sadrzaja

ako bude sranje pa sta, platija si igru jednom i to je to, ne moras placat 100k svaki misec. uostalom imate jos 4 dodatna slota pa dizite likove... dosta vam je do lvl 30 da vidite kako koja profesija funkcionira. mene vise interesira da sa likom napravim 100% mapu i vidim sve te dungeons. 

a kako sam sebi zacrta vjerojatno cu napravit minimalno 2 lvl 80 lika, a za ostalo ko ziv, ko mrtav...

Tako i ja, ako mi se ne svidi, nikome nista, nece prvi put bit da sam dao pare uzalud, prezivit cu.

U svako slucaju, potrudit cu se dignit lika do max levela, vidit sve dungeone, pogledam iza koje se stine krije koji cvijet i ruda {#}

Ako mi bude odgovaralo, igrat cu je na duze staze, ako ne, kad mi dica stasaju, neka se oni zabave {#}

Posto smo vidili i odigrali bete koliko nas je zanimalo (ekipa iz RL), ne ocekujemo da ce ovo biti neka super-uber igra (malo nam je spalo odusevljenje koje nas je drzalo prije beta - najave, price...), ali bi tribala biti svakako zanimljiva, barem u pocetku {#}

17 godina

evo za ljude koji su trazili...

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

http://www.arena.net/blog/telling-stories-from-global-to-personal-and-back-again

evo zanimljiv blog post koji me iskreno jos vise zainteresirao za pricu...nevjerovatno kako me ova igra iznenadila, na srecu ugodno. Oduvijek sam vise uzivao u PvP-u u igrama i vecinom se fokusirao na njega, no ovdje me toliko taj PvE svijet privlaci da mislim da cu prilicno zanemarit PvP prvih par mjeseci.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Jako ljepo napisao.

Kupio bih rado al 400 kn ..malo mi je to puno.. cekam 300 kn:).

To mi bi bio prvi MMORPG koji nije F2P.. i nadam se da nece razocarati premda me po beti odusevio .. kraftanje je super... a kad nesto stavim u AH odmah i prodam:)... samo da je graficki malo nezahtjevnije dok je puno ljudi:).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Ako mi tko moze pomoci sto prije, zelim napraviti Pre-Purchase GW2 preko paypala ali kad odem pod country nema Hrvatske, koju zemlju da stavim?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 21:57 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Ajde netko molim vas

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Mislim da samo mozes primati novce preko PP u hrvatskoj.

Mislim da nemozes i nije pametno stavljati drugu državu.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Vec sam bio kupovap RP u LoL-u na taj nacin preko PP i nije blio problema pa ne kuzim sto bi sad bilo frke, nije fizicka verzija igre nego digitalna jel tako pa ak mi posalju link i key sve OK jel tako?

Ako je tko to radio nek mi javi bilo bi super

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 22:12 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mariossa kaže...

http://www.arena.net/blog/telling-stories-from-global-to-personal-and-back-again

evo zanimljiv blog post koji me iskreno jos vise zainteresirao za pricu...nevjerovatno kako me ova igra iznenadila, na srecu ugodno. Oduvijek sam vise uzivao u PvP-u u igrama i vecinom se fokusirao na njega, no ovdje me toliko taj PvE svijet privlaci da mislim da cu prilicno zanemarit PvP prvih par mjeseci.

mislim da cu poludit dok ovih misec dana dok gw2 ne izade...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice