GTA IV can run on my PC?

poruka: 8
|
čitano: 1.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
GTA IV can run on my PC?

Ovako prije 1 sat sam kupio novi racunar, sada, da li mi komp moze otvoriti gta iv i da li ce igra stopati moja konfiguracija je:

Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz (2 CPUs)

RAM: 2048MB RAM

DirectX 9.0c

Graficka: nVidia GeForce 9600 GT 512 MB

samo odgovore da, ne nemojte stranice i konfiguracije, ja tome ne vjerujem...

Left 4 Dead Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA IV can run on my PC?

Ma radit će ti, ali ima tema o GTA IV, popriličan broj. Vidim da si novi, pa ubuduće koristi tražilicu!!!

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GTA IV can run on my PC?

uredu, nisam znao, ma nemogu se snaci na stranici, inace bih ja koristio "trazilicu" i hvala ti puno

Left 4 Dead Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA IV can run on my PC?
ma moci ces, samo nalo smanji detalje radi rama i grafičke...
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
GTA IV can run on my PC?

Off topic,ali vrijedi i za ovo

Ko prvo postoji tema o cod5 i TAMO na nekoj 22,23 strani imaš baš rješenje tog problema!=>kako ja znam na kojoj je stranici?ZATO JER SAM TRAŽIO,a ne otvarao nove teme!

Ko drugo jel imaš ti oči za pronać temu debilč***?Što otvaraš novu temu?I ja imam problema pa ne otvaram nove teme kako mi dođe!

Izgleda da ovi novaci što dođu na forum ne mogu pronaći postojeću temu(oh oprostite postojećE teme),jer svaki novi debi* koji se registrira otvara teme po volji!

I ja sam bio novi član i preko njih nekoliko tisuća je postalo(bilo jednom)novi član pa nisu otvarali nove teme,već su svoje probleme iznosili u postojeće!

I bo** me qu***ako ću dobiti žuti ili ako ću biti suspendiran!

A neki će reći,joj pa čovjek je lijepo pitao,što si tako bahat?

Ko i obično ja ću dobiti žuti i biti kažnjen jer ja budala moram reći nekome ono što i traži,i što je!

Protiv moderatora nemam ništa,ali umjesto da mene kažnjavaju mogli bi ove što bezveze otvaraju nove teme,ali da bitno je nabijat postove i pretrpati forum bespotrebnim temama!

Onda kažu"što se igraš moderatora?"očito zbog toga jer ovakve spamere ne kažnjavaju!

HVALA!Šutim

CENZURA!

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bes7 kaže...

Ovako prije 1 sat sam kupio novi racunar, sada, da li mi komp moze otvoriti gta iv i da li ce igra stopati moja konfiguracija je:

Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz (2 CPUs)

RAM: 2048MB RAM

DirectX 9.0c

Graficka: nVidia GeForce 9600 GT 512 MB

samo odgovore da, ne nemojte stranice i konfiguracije, ja tome ne vjerujem.

ma moze

tandara kaže...

Off topic,ali vrijedi i za ovo

Ko prvo postoji tema o cod5 i TAMO na nekoj 22,23 strani imaš baš rješenje tog problema!=>kako ja znam na kojoj je stranici?ZATO JER SAM TRAŽIO,a ne otvarao nove teme!

Ko drugo jel imaš ti oči za pronać temu debilč***?Što otvaraš novu temu?I ja imam problema pa ne otvaram nove teme kako mi dođe!

Izgleda da ovi novaci što dođu na forum ne mogu pronaći postojeću temu(oh oprostite postojećE teme),jer svaki novi debi* koji se registrira otvara teme po volji!

I ja sam bio novi član i preko njih nekoliko tisuća je postalo(bilo jednom)novi član pa nisu otvarali nove teme,već su svoje probleme iznosili u postojeće!

I bo** me qu***ako ću dobiti žuti ili ako ću biti suspendiran!

A neki će reći,joj pa čovjek je lijepo pitao,što si tako bahat?

Ko i obično ja ću dobiti žuti i biti kažnjen jer ja budala moram reći nekome ono što i traži,i što je!

Protiv moderatora nemam ništa,ali umjesto da mene kažnjavaju mogli bi ove što bezveze otvaraju nove teme,ali da bitno je nabijat postove i pretrpati forum bespotrebnim temama!

Onda kažu"što se igraš moderatora?"očito zbog toga jer ovakve spamere ne kažnjavaju!

HVALA!Šutim

CENZURA!

jel tebi smeta što neko otvara novu temu,nije isto kada neko s I7 i gtx295 pita za gta4 i e8400 i gf9600
amd duron 800 mhz,320 mb RAM,nvidia mx/mx 400-vrti crysis i GTA 4 max grafika sa 30-35 fps-naravno na YOUTUBE
16 godina
protjeran
GTA IV can run on my PC?

tandara, nisam ja kriv sto si ti na***cen

Left 4 Dead Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...

tandara, nisam ja kriv sto si ti na***cen

Aha ti si ovaj lik "joj mama treba napraviti novu temu:GTA 4 izašao za pc",aj sad mi logično odgovori,jesi li mogao postaviti ovo pitanje u "gta 4 za pc" kao i ostalih stotinu ljudi?
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice