Kako j*beno ne mogu docekat ovu igru, necu izlazit iz kuce tjedan dana.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ona majca je od onog metal benda iz VC-a....
Quadovi, jet skii, predobro:) ...Ja se iskreno nadam i vjerujem da bi GTA5 mogao bit prekretnica GTA SA...cak i zabavniji...jetskijevi quadovi i jos nek stave sto sta u njega..
Ja jedino znam da više ne mogu čekati taj drugi trailer. Nek se čim prije oporave od Sandya kaj možemo pogledat novi trailer. 
To sam ja napravio za GTA4 :) Otiso na godišnji 7 dana...rekao zarucnici da tko god zove da kaze da sam umro, da me nema, sta god...da ne smetaju :))...
Zove me mama, odnosno roditelji na telefon, Javi se zarucnica i govori "A nema njega, umro je na 7 dana radi neke igre" hahahaha... :))
Niti ja bogami, ovo se čeka pun qurac, prvo ću uživat u igri istraživat i onda misije i zajebancija po gradu :)
Ni ja nemogu docekati nove informacije. Isto sam siguran da ce te nove informacije odusevit sve koji su ih cekali.
GTA je jedna od rjetkih igara koja nudi cistu zabavu igracu, sa pregrst sadrzaja.
To sam ja napravio za GTA4 :) Otiso na godišnji 7 dana...rekao zarucnici da tko god zove da kaze da sam umro, da me nema, sta god...da ne smetaju :))...
Zove me mama, odnosno roditelji na telefon, Javi se zarucnica i govori "A nema njega, umro je na 7 dana radi neke igre" hahahaha... :))
Ja sam GTA 4 igro na PCu kad je izaso makar sam imo jedva 25FPS na low, ali igralo se 
Kako sad stvari stoje, ovo će biti vrhunska igra. Jedva čekam da izađe.
Ubosti neku bolju grafu i to je to.
I ubost kakav proc minimalno quad...:)a mozda i X6-X8
I ubost kakav proc minimalno quad...:)a mozda i X6-X8
JA ću si ubost samo grafu i ramu neku u budučnosti. Ima vremena još.
Ma poslužit će i Phenom X3 + neka GTS 450/GTX 460. Ionako ne patim za max detaljima. Meni da se vrti na med sa 30 FPS+, ja zadovoljan. :)
Samo da je dobro optimiziraju i to je to.
Tetovaza (pik) = bikeri iz GTA VC
Lik mi u faci pomalo vuče na ostarjelog Vercettija 
Vi koj ste pregledavali i analizirali trailer 1 kao i ja puno puta...dal ste znali da tommy u traileru za VC, isto drzi kalaš, i isto vozi plavi auto, i scene su slicne...
Toliko sam puta analizirao trailer 1 da bi mogao bibliju napisat...al uglavnom :)
upravo gledajući ovu sliku koja prikazuje kartu i meni pomislim na sličnost gta IV neoptimiziranost, bugovi i ostala shranja.... ne mora značit da će se to dogodit i sa V ali uvijek ovo ali ne valja ni očekivat previše.... samo se može nagađat što i kako će bit.... nikakve koristi ako žure a kasnije krpaju igru od silni bugova.... imali su dosta vremena....sad što su u to vrijeme napravili neće pokazat jedan trailer...pokazat će igra koja dospije u nečije ruke i na nečije računalo konzolu itd... ne valja prerano sudit i laprdat gluposti.... uz veliko iznenađenje stoji i ogromno razočaranje... 
rockstar ima obicaj tkao neke poveczice ubacivat i slicno
rockstar ima obicaj tkao neke poveczice ubacivat i slicno
Pa fala bogu, ipak je to cijeli univerzum u kojem su svakakve reference, od prethodnih (ponekad i budućih) igara, pa do stvarnog života.
Ja sam uvjeren, da ce radi uragana koji je bio u NY, trailer doc, kako tako prije GI cover priče od 18 stranica...znaci prije 8.11...
Mislim da se iz ove vijesti krije pozitiva :)
Evo jedan dio teksta koji sam iščupao: Ekipa iz Rockstara koja se bavi tehničkim detaljima naglasila je moć modernih PC-eva koje će GTA V iskoristiti u potpunosti te će postaviti neke nove standarde u gamingu, kao što je postavio i San Andreas. (Prevedeno)
Po ovome bi GTA V trebao doći na PC, kasniti će 5-7 mjeseci, nadam se da će zahtjevi biti kao za Max Payne 3!
...nadam se da će zahtjevi biti kao za Max Payne 3!
Na to zaboravi. MP3 je igra koja se odvija na relativno malim linearnim hodnicima i s maksimalno deset-petnaest više manje skriptiranih NPC-eva. Ak će GTA V zbilja iskoristiti snagu modernih računala bit će sigurno dosta zahtjevniji.
Što se tiče mene nema veze, ja kupujem PS3 samo zbog GTA V, ali ostali PC gameri koji su uložili po 10k u konfiguraciju su opet ostali iznevjereni! 
Što se tiče mene nema veze, ja kupujem PS3 samo zbog GTA V, ali ostali PC gameri koji su uložili po 10k u konfiguraciju su opet ostali iznevjereni! 
5000kn je sasvim dovoljno ako se zeli igrat na high postavkama. je malo skuplji sport nego PS3 to svakako, ali vjerujem da jednom PC gameru nije problem izdvojit 5000kn svake 3-4 godine. 10000kn je apsolutno nepotrebno.
Ja uzimam Xbox/PS3 jedino ako ce za PC kasnit dugo, dobije se za 600-800kn nešto.
Evo jedan dio teksta koji sam iščupao: Ekipa iz Rockstara koja se bavi tehničkim detaljima naglasila je moć modernih PC-eva koje će GTA V iskoristiti u potpunosti te će postaviti neke nove standarde u gamingu, kao što je postavio i San Andreas. (Prevedeno)
Po ovome bi GTA V trebao doći na PC, kasniti će 5-7 mjeseci, nadam se da će zahtjevi biti kao za Max Payne 3!
Moze izvor?
I za ovog iznad sto pominje max payne 3, mp3 se neporedi sa open world igrama kao gta, u mp su tu samo 10tak ljudi okolo, mali prostor, nema vozila, nema promjene vremenskih uvjeta, nema toliko sjena okolo....
Ugl u gta procesor treba puno raditi zbog puno ljudi, vozila, svih okolnosti koje trebak ontrolirati, fizika je isto tu...
Bilo bi super da gta 5 podrzi physic, to bi olaksalo stvari procesoru ako dobro naprave, takoder ljudi s jakim karticama a slabijim procesorom ce bolje proci sto je cest slucaj.
nadam se da neće
5000kn je sasvim dovoljno ako se zeli igrat na high postavkama. je malo skuplji sport nego PS3 to svakako, ali vjerujem da jednom PC gameru nije problem izdvojit 5000kn svake 3-4 godine. 10000kn je apsolutno nepotrebno.
vidit ces ti kad to cudo izade, nece ti ni 10 k kuna bit dosta.
moc ce se za 5000kn slozit da ce moc pokrenut na full postavkama.moj frend je slozio pc za 2000kn i moze pokrenut bf3 na najjace postavke ,skyrim...