Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.094.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTA 5

Kako j*beno ne mogu docekat ovu igru, necu izlazit iz kuce tjedan dana.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Ona majca je od onog metal benda iz VC-a....

Quadovi, jet skii, predobro:) ...Ja se iskreno nadam i vjerujem da bi GTA5 mogao bit prekretnica GTA SA...cak i zabavniji...jetskijevi quadovi i jos nek stave sto sta u njega..

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
GTA 5

Ja jedino znam da više ne mogu čekati taj drugi trailer. Nek se čim prije oporave od Sandya kaj možemo pogledat novi trailer. {#}

http://www.okm-centrometal.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

To sam ja napravio za GTA4 :) Otiso na godišnji 7 dana...rekao zarucnici da tko god zove da kaze da sam umro, da me nema, sta god...da ne smetaju :))...

Zove me mama, odnosno roditelji na telefon, Javi se zarucnica i govori "A nema njega, umro je na 7 dana radi neke igre" hahahaha... :))

16 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Niti ja bogami, ovo se čeka pun qurac, prvo ću uživat u igri istraživat i onda misije i zajebancija po gradu :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ni ja nemogu docekati nove informacije. Isto sam siguran da ce te nove informacije odusevit sve koji su ih cekali. 

GTA je jedna od rjetkih igara koja nudi cistu zabavu igracu, sa pregrst sadrzaja. 

dzix
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Jabulani kaže...

To sam ja napravio za GTA4 :) Otiso na godišnji 7 dana...rekao zarucnici da tko god zove da kaze da sam umro, da me nema, sta god...da ne smetaju :))...

Zove me mama, odnosno roditelji na telefon, Javi se zarucnica i govori "A nema njega, umro je na 7 dana radi neke igre" hahahaha... :))

Ja sam GTA 4 igro na PCu kad je izaso makar sam imo jedva 25FPS na low, ali igralo se {#}

14 godina
neaktivan

Mali hladan tus...za sve koji cekaju:) Od R*

Slika dole...

16 godina
GTA 5

Kako sad stvari stoje, ovo će biti vrhunska igra. Jedva čekam da izađe.

Ubosti neku bolju grafu i to je to.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

I ubost kakav proc minimalno quad...:)a mozda i X6-X8

R* Y 16 minutes ago 
@andywalnut We're glad you guys are excited, but please keep in mind that we aren't going to give out any timelines for news releases here in the comments.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 15:47 (TheDarkSide).
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
dv14 kaže...

I ubost kakav proc minimalno quad...:)a mozda i X6-X8

R* Y 16 minutes ago 
@andywalnut We're glad you guys are excited, but please keep in mind that we aren't going to give out any timelines for news releases here in the comments.

JA ću si ubost samo grafu i ramu neku u budučnosti. Ima vremena još.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
GTA 5

Ma poslužit će i Phenom X3 + neka GTS 450/GTX 460. Ionako ne patim za max detaljima. Meni da se vrti na med sa 30 FPS+, ja zadovoljan. :)

Samo da je dobro optimiziraju i to je to.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
lovac82 kaže...

Tetovaza (pik) = bikeri iz GTA VC

Lik mi u faci pomalo vuče na ostarjelog Vercettija {#}

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
14 godina
neaktivan

Vi koj ste pregledavali i analizirali trailer 1 kao i ja puno puta...dal ste znali da tommy u traileru za VC, isto drzi kalaš, i isto vozi plavi auto, i scene su slicne...

Toliko sam puta analizirao trailer 1 da bi mogao bibliju napisat...al uglavnom :)

14 godina
neaktivan

upravo gledajući ovu sliku koja prikazuje kartu i meni pomislim na sličnost gta IV  neoptimiziranost, bugovi i ostala shranja.... ne mora značit da će se to dogodit i sa V ali uvijek ovo ali ne valja ni očekivat previše.... samo se može nagađat što i kako će bit.... nikakve koristi ako žure a kasnije krpaju igru od silni bugova.... imali su dosta vremena....sad što su u to vrijeme napravili neće pokazat jedan trailer...pokazat će igra koja dospije u nečije ruke i na nečije računalo konzolu itd... ne valja prerano sudit i laprdat gluposti.... uz veliko iznenađenje stoji i ogromno razočaranje... {#}

14 godina
protjeran
GTA 5

rockstar ima obicaj tkao neke poveczice ubacivat i slicno

===============================================================
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

rockstar ima obicaj tkao neke poveczice ubacivat i slicno

Pa fala bogu, ipak je to cijeli univerzum u kojem su svakakve reference, od prethodnih (ponekad i budućih) igara, pa do stvarnog života.

14 godina
neaktivan

Ja sam uvjeren, da ce radi uragana koji je bio u NY, trailer doc, kako tako prije GI cover priče od 18 stranica...znaci prije 8.11...

15 godina
neaktivan
GTA 5

Mislim da se iz ove vijesti krije pozitiva :)

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 21:26 (WiNAmDGAMer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

hahahhahah pogledajte...(parodija)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 21:58 (MaTa 96).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Dok se cekaju vijesti o GTA V :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
12 0 hvala 4
14 godina
GTA 5

Evo jedan dio teksta koji sam iščupao: Ekipa iz Rockstara koja se bavi tehničkim detaljima naglasila je moć modernih PC-eva koje će GTA V iskoristiti u potpunosti te će postaviti neke nove standarde u gamingu, kao što je postavio i San Andreas. (Prevedeno)

Po ovome bi GTA V trebao doći na PC, kasniti će 5-7 mjeseci, nadam se da će zahtjevi biti kao za Max Payne 3!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

6 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

...nadam se da će zahtjevi biti kao za Max Payne 3!

Na to zaboravi. MP3 je igra koja se odvija na relativno malim linearnim hodnicima i s maksimalno deset-petnaest više manje skriptiranih NPC-eva. Ak će GTA V zbilja iskoristiti snagu modernih računala bit će sigurno dosta zahtjevniji.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 15:37 (ZC_Someone).
14 godina
GTA 5

Što se tiče mene nema veze, ja kupujem PS3 samo zbog GTA V, ali ostali PC gameri koji su uložili po 10k u konfiguraciju su opet ostali iznevjereni! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Što se tiče mene nema veze, ja kupujem PS3 samo zbog GTA V, ali ostali PC gameri koji su uložili po 10k u konfiguraciju su opet ostali iznevjereni! {#}

5000kn je sasvim dovoljno ako se zeli igrat na high postavkama. je malo skuplji sport nego PS3 to svakako, ali vjerujem da jednom PC gameru nije problem izdvojit 5000kn svake 3-4 godine. 10000kn je apsolutno nepotrebno.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Ja uzimam Xbox/PS3 jedino ako ce za PC kasnit dugo, dobije se za 600-800kn nešto.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
KiX777 kaže...

Evo jedan dio teksta koji sam iščupao: Ekipa iz Rockstara koja se bavi tehničkim detaljima naglasila je moć modernih PC-eva koje će GTA V iskoristiti u potpunosti te će postaviti neke nove standarde u gamingu, kao što je postavio i San Andreas. (Prevedeno)

Po ovome bi GTA V trebao doći na PC, kasniti će 5-7 mjeseci, nadam se da će zahtjevi biti kao za Max Payne 3!

Moze izvor?

I za ovog iznad sto pominje max payne 3, mp3 se neporedi sa open world igrama kao gta, u mp su tu samo 10tak ljudi okolo, mali prostor, nema vozila, nema promjene vremenskih uvjeta, nema toliko sjena okolo....

Ugl u gta procesor treba puno raditi zbog puno ljudi, vozila, svih okolnosti koje trebak ontrolirati, fizika je isto tu...

Bilo bi super da gta 5 podrzi physic, to bi olaksalo stvari procesoru ako dobro naprave, takoder ljudi s jakim karticama a slabijim procesorom ce bolje proci sto je cest slucaj.

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 9:58 (MARKOcVp).
15 godina
KiX777 kaže...

nadam se da neće 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
inri kaže...
KiX777 kaže...

5000kn je sasvim dovoljno ako se zeli igrat na high postavkama. je malo skuplji sport nego PS3 to svakako, ali vjerujem da jednom PC gameru nije problem izdvojit 5000kn svake 3-4 godine. 10000kn je apsolutno nepotrebno.

vidit ces ti kad to cudo izade, nece ti ni 10 k kuna bit dosta.

15 godina
neaktivan
GTA 5

moc ce se za 5000kn slozit da ce moc pokrenut na full postavkama.moj frend je slozio pc za 2000kn i moze pokrenut bf3 na najjace postavke ,skyrim...

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice