- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@RuskeGTT
Ocean docks Los Santos 100%
Testa sam bratu neke modove, pa rekoh da otiđem tamo.
Ocean Docks 200%.
Sad se i meni igra San Andreas, jos sa modovima... Samo nemam vremena stavljat modove.
pa sta onda ako se mogu zivotinje ubijat to je igra i napravljena je da bi mogli radit stvari koje ne mozemo ili ne smijemo u stvarnom zivotu.npr skakanje iz helica bez padobrana,ubit stotine ljudi usred grada... to bi samo bolesnici radili u stvarnom zivotu.mislim da ce se moc ubit zivotinje al se nece moc oderat koza jel nemo potrebe al ko zna
Take-Two to open Las Vegas office?
http://www.gamespot.com/news/take-two-to-open-las-vegas-office-6399376
derat kozu kravama? koji ce vam to racku u igrici??jos najbolje da mos i pomust kravu...
joj ove zivotinje su super, kolko gluposti cu radit, pa zaletit cu se autom u kravu a drugu cu elisom helikoptera ispilit.
joj ove zivotinje su super, kolko gluposti cu radit, pa zaletit cu se autom u kravu a drugu cu elisom helikoptera ispilit.
Fantaziraš malo prenapredno. Nije to God of War.
Prema ovome drugi trailer možemo očekivati ovoga vikenda
Uskoro drugi trailer za GTA 5 :: Vijesti @ Games Master by Bug Online
Teksaški masakar motornom pilom...ovog puta u glavim ulogama...krave, kokoši, psi, macke...loool...
Teksaški masakar motornom pilom...ovog puta u glavim ulogama...krave, kokoši, psi, macke...loool...
U gostujućoj ulozi Mar123 sa svojom smrtonosnom elisom od helikoptera kojom će sijati smrt među lokalnim seoskim farmama i šumama.
U gostujućoj ulozi Mar123 sa svojom smrtonosnom elisom od helikoptera kojom će sijati smrt među lokalnim seoskim farmama i šumama.
Loool..ima valjda u igri i orao...valjda da se spusti na zemlju koj put...znaci i orla cemo moc "Osakatit" mislim, tko je voljan...al to je menit ako lijepa zivotinja...ja bi htio nabavit si rotia, i setat gradom onako ko frajer, sa rotijem na lancu...i recimo vidjet macku pa ga pustit:) pa da bude strke i kaosa dok se ovo dvoje jure...
Ili ona fora, setas gradom ekipa ti se sklanja, jos sa palicom kao onaj na artworku xd
to sa helicem sam i ja radio u gta iv :D pogotovo u mp(tbogt) frend leti s helicem ja sa treninerom za besmrtnost skocim padobranom na njega :D
to sa helicem sam i ja radio u gta iv :D pogotovo u mp(tbogt) frend leti s helicem ja sa treninerom za besmrtnost skocim padobranom na njega :D
Eh, kad vec pricamo u glupostima...U just Cause 2 uzeo bi vojnika kukom, drugi dio kuke zakacio za vjetrenjacu xd...pa nek se okrece, u nedogled, i jos spojis auto:D pa gledas ringispil xd
Loool..ima valjda u igri i orao...valjda da se spusti na zemlju koj put...znaci i orla cemo moc "Osakatit" mislim, tko je voljan...al to je menit ako lijepa zivotinja...ja bi htio nabavit si rotia, i setat gradom onako ko frajer, sa rotijem na lancu...i recimo vidjet macku pa ga pustit:) pa da bude strke i kaosa dok se ovo dvoje jure...
Ili ona fora, setas gradom ekipa ti se sklanja, jos sa palicom kao onaj na artworku xd
Navodno ćemo moći i dinosaure ubijati volanom od romobila...
Kakve će informacije biti otkrivene o igri na toj skoroj prezentaciji? Zna li se o čemu će se pričati?
Sta mislite koliko ce mapa od GTA5 biti veca od svog predhodnika? Neki kazu 2-3× a neki idu cak i preko 5× ...
Ja se nadam sto veca:) to bolja:)
Bilo bi im bolje da fizika auta i ostalih predmeta u okolini bude perfektna. To se jedino moze ocekivati od igre koja izlazi u 2013 godini. Ako ne bude u ovom stilu kao na video ja ne znam onda. Isto tako i fizika covjeka kao cijelog i dok pucas po njemu. Moraju malo to doraditi u GTA IV je bilo fenomenalno za svoje doba.
Grand Theft Auto V is being developed by Scotland-based Rockstar North (the same studio that made the previous games) and will be published by Rockstar Games.
The game will be released in 2012 or 2013.
GTAV Recession
There is emphasis on the recession.
Story
The man narrating the trailer is a main character. He moved to Los Santos in search of a better life, looking to put his criminal past behind him.
The game focuses on the pursuit of the almighty dollar in a re-imagined, present-day Southern California. Money is a major theme.
Setting
The game is set in Los Santos (Rockstar's take on Los Angeles, California) and surrounding hills, countryside and beaches.
The game takes place in the present day (i.e. 2012/2013).
Many cities and districts in Los Angeles County have been recreated in GTAV. These include, but are not limited to: Hollywood (Vinewood), Downtown Los Angeles (Downtown Los Santos), Koreatown (Little Seoul), Venice (Vespucci) and Santa Monica.
Characters
The old guy who features prominently in the trailer is voiced by actor Ned Luke.
Gameplay
For the first time in the series, animals feature as part of the game world. Dogs are confirmed.
Enterable nightclubs (with bouncers) are in the game.
A blimp (airship) is visible on the Los Santos skyline, near the downtown area, similar to the one featured in GTA: Vice City.
Missions
One mission involves robbing a high-end jewellery store in the GTAV equivalent of Rodeo Drive (in Beverly Hills).
GTAV Crop duster
The crop duster returns to the series.
Vehicles
Unlike previous games, cargo space can be used to seat characters - it is no longer just empty space.
Convertible cars with functional roofs are confirmed.
Jet-skis are among the new vehicles to feature in GTAV.
Several aircraft can be flown, including helicopters, sea planes, crop dusters, private jets and military jets.
Huge semi-trailer trucks can be driven, just like those featured in GTA: San Andreas.
Weapons
There is a strong possibility that weapons can be customized. In the debut trailer, three (silenced) AK-47s are shown with minor differences between them.
Multiplayer
Like Max Payne 3, GTAV multiplayer will feature "Crews". Join a team game with a fellow Crew member and you'll start receiving bonus XP for select, mutually-beneficial actions, such as rescuing them from near death or assisting them with a kill.
Soundtrack
The 1968 track Ogdens' Nut Gone Flake, by the British band Small Faces, will feature on the in-game radio.
Technology
GTA 5 runs on the latest version of Rockstar's proprietary game engine, RAGE (Rockstar Advanced Game Engine), allowing for an unprecedented level of realism and interactivity.
Like most of Rockstar's recent titles, GTAV uses Natural Motion's Euphoria character behaviour system. Animations are created on the fly and depend on the specific situation that the character finds himself in. As such, each player's experience is unique.
Sky effects in GTA V are the most realistic we have seen yet in the series. There are several layers of (different types of) clouds, with each layer behaving differently. Clouds also have shadows.
Ufff nerdgasm 
Evo napravio sam brzinski wallpaper iz one dve high-res slike, pa ako netko želi...
Full res DL link: http://img32.imageshack.us/img32/3986/gtavm.jpg (1920x1200)
Ovoj na majici pise "Love Fist" = GTA VC.
Oni rock luđaci?
Ono s bombom mi je jedna od zanimljivih misija.
aaaa quad...pustinja....game of the year :)
I sad me ovo podsjetilo, volio bi da poboljsaju nisanjenje sa snajperom, da se moze vise zumirat i da je ljepsi scope.
Bilo bi fora da možeš koristiti puške/snipere na stacionarnim motorima i biciklima :))
Tetovaza (pik) = bikeri iz GTA VC