Remember, remember the 5th of November
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Wooho
gdje si sad to iskopo?
Na sve strane curi :)
Na sve strane curi :)
Samo postajte ovdje.Planine i county side izgledaju odlično!
Gta V cu 100% kupiti original
Ja sam to rekao za GTA IV pa kad je došao na torrente nisam odolio da ne isprobam.
Rekoh sebi ako je dobra kupiti ćeš čim dođu prve pare.Sreća da nisam kupio jer je igra radila
katastrofalno na mom PC-ju.Nebi si mogao oprostiti da sam iskeširao original pa da ne mogu igrati.
Ovaj puta imam konzolu pa ne bi trebalo biti takvih problema,ali sjećam se da kad je izašao GTA IV
ljudi uopće nisu mogli igrati dok nije R* izdao neki patch.Nadam se da se to ovaj puta neće ponoviti.
max payne novi je bio odličan na Pc-u možda su nešto naučili
Opet uspoređivanje max payna i gta -.- koliko puta moram napisat da se ne mogu uspoređivati te dvije igre
ma nije igra skroz gotova ima jos oko 7 mjeseci do izlaska
Sta mislite oce bit velikih brodova za vozit?
Teško.
Najveće što ćeš vozit je jedrilica
Što se tiče situacije u New Yorku....
Rockstar Games - We're OK, everything should be back to normal very soon. Thanks for the concern.
Los Santos ocean docks
Najveće što ćeš vozit je jedrilica
Tko zna,u GTA IV se mogao voziti tegljač,što je prilično veliko plovilo(naspram glisera).Možda nešto slično vidimo i ovdje,ali nešto veće od toga ne vjerujem da će se moći voziti,osim možda u nekoj misiji.
meni ovo iz SA izgleda SF, izmedu military base i aerodroma
E da,ljudi, krave su u igri!
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=529562&st=0
Biti će zabave!!!!
Baš me zanima kako če to sa životinjama funkcionirat,mislim hočemi li moč ubijat životinje ono zakolješ kravu ili psa s nožem.Kako su ljudi reagirali u gta 4 npr.upucaš ih u nogu a oni počnu šepat,pa tako sada sa životinjama.Hoče li biti toliko brutalni?
@RuskeGTT
Ocean docks Los Santos 100%
Baš me zanima kako če to sa životinjama funkcionirat,mislim hočemi li moč ubijat životinje ono zakolješ kravu ili psa s nožem.Kako su ljudi reagirali u gta 4 npr.upucaš ih u nogu a oni počnu šepat,pa tako sada sa životinjama.Hoče li biti toliko brutalni?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6kyeliHKnJo
Ako životinje slobodno šeću po farmama i u prirodi normalno da ćemo ih moći ubiti,jedino mislim da im nećemo moći oderati kožu(što je nepotrebno)
Ja bi volio da poboljsaju ostecenja aviona, recim oda moze krilo otpast, raspast se...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6kyeliHKnJo
Ako životinje slobodno šeću po farmama i u prirodi normalno da ćemo ih moći ubiti,jedino mislim da im nećemo moći oderati kožu(što je nepotrebno)
Pa se krava razljuti i ubi te! :)
Baš me zanima što će bit sa njima, jer svi se sjećamo uklanjanja štakora iz BF3 zbog protesta udruge za životinjska prava.
Baš me zanima što će bit sa njima, jer svi se sjećamo uklanjanja štakora iz BF3 zbog protesta udruge za životinjska prava.
Da se mene pita, stakori, komarci, muhe i ostala gamad nebi postojali-
E da,ljudi, krave su u igri!
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=529562&st=0
Biti će zabave!!!!
To ce biti zemlja krvi i mesa :))
Brutaljika :)) napokon životinje, sad ce se neki izivljavat nad zivotinjama...
Ma u RDR se moze oderat konja, tako da pas ili macka, krava ili nesto trece...ako za to budu radili probleme onda stvarno. Kao prvo, igra je 18+, tako da izvlacenje da je to previli zalogaj za klince uopce nemozse se ni uzet u obzir, jer lijepo je receno...i zna se 18+..svatko ispod igra na svoju odgovornost, odnosno, nebi ni trebao igrat. A to za zastitu zivotinja, zasto se ne zale na sve te silne filmove di se rade svakakve gadosti ne samo zivotinjama, nego i ljudima.
Di ovaj svijet ide? erotika i nasilje se nalazi na svakom koraku, al igra u kojoj mozes ubit stakora, ili psa macku i to, to je kao veci grijeh nego ubit covjeka, ili nekakva "Luda" erotika...
Ma u RDR se moze oderat konja, tako da pas ili macka, krava ili nesto trece...ako za to budu radili probleme onda stvarno. Kao prvo, igra je 18+, tako da izvlacenje da je to previli zalogaj za klince uopce nemozse se ni uzet u obzir, jer lijepo je receno...i zna se 18+..svatko ispod igra na svoju odgovornost, odnosno, nebi ni trebao igrat. A to za zastitu zivotinja, zasto se ne zale na sve te silne filmove di se rade svakakve gadosti ne samo zivotinjama, nego i ljudima.
Di ovaj svijet ide? erotika i nasilje se nalazi na svakom koraku, al igra u kojoj mozes ubit stakora, ili psa macku i to, to je kao veci grijeh nego ubit covjeka, ili nekakva "Luda" erotika...
Pa da mos istrebljivat ljude ali stakora nesmijes.
Ovo sa životinjama mi se ne sviđa...
Pa da, to je to danas...covjeka ubit...mah big deal...ubit zivotinju...5× gore...
Ja sam izriciti protivnik bilo kakvog maltretiranja zivotinja, jer ih smatram boljima od nas ljudi. Oni se isto da ubijaju jedni druge međusobno, jer im je to u krvi i to im je stvar prezivljavanja..ukratko...hranidbeni lanac...
Al mi ljudi, ubijamo se radi pohlepe, svakakvih gluposti, odnosno trebali bi se ugledat na zivotinje!
Danas bolje da te uhvate sa pistoljem u ruci i zrtvom nego sa lupam gluposti 5 grama trave...tako rec manje ces kaznu dobit za ubojstvo nego posjedovanje trave.
Poanta ovog posta je....DA NEMA LOGIKE! Mislim, naravno da ce se nac nekih u igri koj ce koristit priliku pa ubijat zivotinje i sta sve ne, al nakraju krajeva to je igra, i onaj tko nema mozga da shvati da je to samo igra i da stvari iz igre nebi NIKAD, ali baš NIKAD trebali prenijet u stvari zivot, taj onda ni nesmije igrat je, ili mu nesto u glavi nije bas nabroju...
Smijesno mi je vidijet horor filmove na RTL-u nose oznaku 16, znaci 16 godina, a u filmu svakakve gadosti, na to se ne zale, al na ovakve neke stvari ...eh eh...kud ovaj svijet ide...
Kad se samo sjetim da su iz FarCry 2 zbog takvih prigovora naknadno maknuli životinje -.-
Jer gađanje krda zebri s mortarom stvara psihopate. Al po gradu slobodno...