Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.096.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: GTA 5
lovac82 kaže...

Isti scenarij sa GTA 3, VC, SA, IV, EFLC, a sada i GTA V..... piratstvo je razlog sigurno, na konzolama se prodaje daleko vise, omjer 10:1 (ako racunamo jednu konzolu) odnosno preko 9 mil+ za samo jednu konzolu (dakle, 19+ mil za dvije), manje od 1mil za PC=update-ano je 2012 god ..... pogledajte malo VGCHARTZ (najvise se IV prodao za Xbox 360), pa neka onda netko kaze da piratizacija nije razlog, a nemojmo zaboraviti da je ovo visokobudgetna igra i 1mil za takvu igru su losi prodajni rezultati, Chinatown wars se tako npr. prodao u preko 1.2+ mil primjeraka za NDS i to je low budget igra odnosno bolji prodajni rezulati nego GTA IV za PC.

To sa ovog linka ?

A naravno da je ispod milijun kada u brojku nije uračunato digitalno preuzimanje...

0 komada za PC u NA... teško.

Mislim da je GTA IV za PC prodan u barem 3M primjeraka ( nagađam naravno), a i to po nekoj cijeni od recimo 30$ prosječno je i više nego dovoljno da plati taj "port" sa konzola na PC. Šteta što digitalni distributeri ne davaju informacije o prodanim primjerima.

14 godina
protjeran
GTA 5

Poluproizvod netreba placat, hvala bodu sto postoji torrent pa se to moze ustvrdit prije potencijalne kupnje.

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 16:36 (MARKOcVp).
Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Kolko ja znam na konzolama nemozes modat.

Tako da nista od ENB-a i modova za vozila na konzolama :P

A bas zbog tih modova je San Andreas bio zakon.

1 1 hvala 0
15 godina
GTA 5

GTA V sigurno ima budžet od 100 milijuna dolara najmanje.

To je ogroman budžet i ulog i moraju igrati na sigurno točnije na konzole. Ako im prodaja faila onda je Rockstar studio u gadnim problemima i ovo je jedna od igara jesi, nisi.

To nije igra koja se kupuje zbog multiplayera, poput BF3, pa da bi normalno igrao na PCu moraš kupit oriđiđi. Ovo je igra u kojoj je single player glavna stvar i takve igre se teško štite na PCu od piratstva.

EDIT: Zahvalite konzolašima što pokriju budžet igre, jer da ne pokriju velika većina bi bila prisiljena kupit igru da igraju na PCu jer bi Rockstar sigurno uložio puno više posla u sigurnost(anti-piratstvo) na PCu(non stop internet veza, itd.).

Da se razumijemo, čim dođe na Steam kupujem pod uvjetom da nije preko 350kn.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 17:30 (Vapor).
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Vapor kaže...

GTA V sigurno ima budžet od 100 milijuna dolara najmanje.

To je ogroman budžet i ulog i moraju igrati na sigurno točnije na konzole. Ako im prodaja faila onda je Rockstar studio u gadnim problemima i ovo je jedna od igara jesi, nisi.

To nije igra koja se kupuje zbog multiplayera, poput BF3, pa da bi normalno igrao na PCu moraš kupit oriđiđi. Ovo je igra u kojoj je single player glavna stvar i takve igre se teško štite na PCu od piratstva.

Istina, ali to neznaci da za 6 mjeseci trebaju izdati poluproizvod i ocekivat tu jos malo novaca.

Nije istina da su svi pc gameri pirati, a ovi na konzolama da kupuju, okladio bi se da ih tu pola sa foruma ima modane konzole (od onih sto opce imaju konzolu) i deru po piratima.

Ali to je tako vecinom na balkanu, jbg nema se para.

Ja kupim igru samo za mp, dosad sam kupio bf3, bc2, bf2, cod 4 davno i to je to, mislim nemam da pljunem 300kn kad izade neka sp igra od 10h, koju obrisem i zaboravim.

===============================================================
15 godina

Ja sam recimo kupio cijeli CS serijal, sve skupa oko 250kn.

Imam i cijeli GTA serijal na Steamu, ali njega sam upiknuo za 50kn {#}.

Ostalo ni ne igram nešto pretjerano pa mi nema smisla davat novce.

Pingu ;)
14 godina
neaktivan
GTA 5

Gta V cu 100% kupiti original

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Ja sam to rekao za GTA IV pa kad je došao na torrente nisam odolio da ne isprobam.

Rekoh sebi ako je dobra kupiti ćeš čim dođu prve pare.Sreća da nisam kupio jer je igra radila

katastrofalno na mom PC-ju.Nebi si mogao oprostiti da sam iskeširao original pa da ne mogu igrati.

Ovaj puta imam konzolu pa ne bi trebalo biti takvih problema,ali sjećam se da kad je izašao GTA IV

ljudi uopće nisu mogli igrati dok nije R* izdao neki patch.Nadam se da se to ovaj puta neće ponoviti.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Blazen22 kaže...

Ja sam to rekao za GTA IV pa kad je došao na torrente nisam odolio da ne isprobam.

Rekoh sebi ako je dobra kupiti ćeš čim dođu prve pare.Sreća da nisam kupio jer je igra radila

katastrofalno na mom PC-ju.Nebi si mogao oprostiti da sam iskeširao original pa da ne mogu igrati.

Ovaj puta imam konzolu pa ne bi trebalo biti takvih problema,ali sjećam se da kad je izašao GTA IV

ljudi uopće nisu mogli igrati dok nije R* izdao neki patch.Nadam se da se to ovaj puta neće ponoviti.

max payne novi je bio odličan na Pc-u možda su nešto naučili 

15 godina
neaktivan
Moj PC  
19 0 hvala 7
17 godina
neaktivan

Rockstar at its finest.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan

Pocelo ludilo sa svih strana...

CEO od Take Two je rekao da ce GTA5 imat jako zanimljive DLC-ove, i da nece bit kao sta je bio slucaj sa GTA4....Na sta tocno cilja, još se nezna, al predpostavke su da ce vecina DLC-ova bit za multiplayer, koji planiraju razgranat dosta...

Isto tako, potvrdio je izlazak igre u proljece....kad tocno nezna se, al vjerovatno 5. mjesec.

Isto tako potvrđeno je da Trailer 2 dolazi prije novembera 5. znaci, moze sutra, moze u subotu, moze u nedelju. tri dana fore imamo...al izac ce prije 5. Ja bi rekao petak ili subota...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
GTA 5

Sad je period u kojem ce se neke stvari razjasniti.{#}

Baš zbog toga sam se vratio na temu i čekam širom otvorenih očiju neku vijest a ne lavinu spama(Nedaj BOŽE){#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Isto tako potvrđeno je da Trailer 2 dolazi prije novembera 5. znaci, moze sutra, moze u subotu, moze u nedelju. tri dana fore imamo...al izac ce prije 5. Ja bi rekao petak ili subota...

ja mislim da će sutra jer sutra je 2. 11.

14 godina
neaktivan

Kolliko sam saznao R* nikad ne daje velike novosti vikendom..znaci petak, ili ponedeljak..odnosno 5.11 kad "oficijalno" pocinje kampanja...iako svi nalazu da ce se to desit prije 5.11

14 godina
neaktivan
GTA 5

CJ sa padobranom haha :),a i izgleda da i Rockstaru može nešto  procuriti makar slike 2 ili 3 dana prije službene objave.Prvo release godišnje doba,a sada možda slike sa trailera ili slike općenito.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Sutra stize vjerovatno jer je sutra godinu dana od prvog trailer-a :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Objavili bi cirka 5 dana prije.

18 godina
neaktivan
GTA 5

Zasto bi objavili? Najava trailera obicno bude samo za prvi. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Jedina stvar koja nije jasna...aljda bi se countdown trebao pojavit...dan-dva prije...ili ce mozda iz vedra neba samo stavit trailer...opet ce padat serveri rockstara hahaha xd

14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Zasto bi objavili? Najava trailera obicno bude samo za prvi. 

Tako je bilo prošli put,a na službenu stranicu su stavili countdown,pa kada je vrijeme isteklo svi su mogli vidjeti video,a i to je njihov stil,čak i sportske igre koje dolaze svake godine objave da im trailer dolazi za recimo 3 dana,a kamoli tek za GTA koji dolazi svake 4-5 godina.

18 godina
neaktivan
GTA 5

Trailer iz vedra neba je mnogo bolji hit. Isto kao sto su SS-ovi i Artwork bili.

P.S. Prezime policajke sa artworka je Vasquez

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Pa trailer iz vedra neba bi bio priznajem zanimljiv i ugudno iznenađenje,ali opet sumnjam.Mislim da žele stvorit nestrpljivost svojih fanova i poigravat se s nama ko s malim psima. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Trailer iz vedra neba je mnogo bolji hit. Isto kao sto su SS-ovi i Artwork bili.

P.S. Prezime policajke sa artworka je Vasquez

Trailer sa odbrojavanjem je još bolji...sve zive novine, odnosno cijeli internet se pripremi...i naravno padnu serveri rockstara xd

16 godina
GTA 5

hahaha DEL PIERO PIER placem e :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

nadam se da ce doc prije pon

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

AAaaaa pre****ni screenovi.

Gle samo planine i nebo...

Hype!

I evo usput napravio sam neki trailer remix ako bi netko

htio pogledat :P

I lajkat...i subscrajbat...salim se.

Evo link.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

We are working on a second trailer - unfortunately Hurricane Sandy has derailed our plans somewhat but we will have something to show soon. Its hard to be precise as we have no power whatsoever in our New York office. We hope everyone else in affected areas is doing okay.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kign kaže...

We are working on a second trailer - unfortunately Hurricane Sandy has derailed our plans somewhat but we will have something to show soon. Its hard to be precise as we have no power whatsoever in our New York office. We hope everyone else in affected areas is doing okay.

Ako ih je Sandy ozbiljnije oštetio(nadam se da nije) možemo slobodno pjevušiti još godinu dana do izlaska igre, a u drugu ruku ako će brzo nastaviti sa radom igra ce brzo izaći.

Trailer je još izašao prije godinu dana a igra je bila dobrim dijelom razvijena.. Ono što želim reći je to da je igra 100% gotova(logika) i da je samo jos par mjeseci ogroman broj uposlenika testira i naravno ispravlja bug-ove, mada, do sada su i oni istrebljeni.

Sada se diže hype, pa izlazi trailer/najava i igra stiže. {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 0:29 (Prilika).
14 godina
neaktivan

Znaci nista od trailera...do daljnjeg...eh eh...fuck you nature xd..btw ured R*a u NY je u donjem manhatnu, koj je najviše i nadrljao od uragana...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 0:40 (TheDarkSide).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice