Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.029.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: GTA 5
TheDarkSide kaže...

Nabavi si neki dobar quad od intela, skuplji su al jbga...ili idi na AMD FX X8( socket AM3+)i neku iz HD7900 serije ili 7870 i s tim ces doslovno rokat GTA5, iako nemoj to sve sad kupovat, nego kad vidis da potvrde GTA5 za PC, tek nakon sta je prije izlaska mjesec dva, onda pocni razmišljat o komponentama...jer bezveze ti je sad kupit neku konfu, a nakraju lupam gluposti GTA5 izađe za 2 godine i opet si u zaostatku...

Ja sam prosle godine kupio

Intel® Core™ i7-3960X Processor Extreme Edition 6 jezgra,12 threada default 3.30 ghz a na turbo dolazi do 3.90

Samo procesor izaso me nesto vise od soma eura...al ja sam prezadovoljan ovime...i ovo ce sljedecih 4-5 godina, pa cak i više moc sve pokretat na maximumu...Uzeo sam i dvije HD7970 graficke u crossfireu. Isto prezadovoljan.

Mozda ce izgledat vecini kao previše za jedan desktop kompjuter...al ako svake godine uzmete novu graficku, ili malo bolji procesor dođe vam na isto, ovako sam dao odma iz prve više i riješio se razmišljanja od godine do godine...

Uz toliko potroseno na PC...posebno sam ga osigurao...znaci dodatno je osiguran u kuci...

Mislim da ce ovaj moj PC bit i više nego dovoljan za GTA5...:)

GTA4 nije bila toliko graficki zahtjevna koliko procesorski, zbog RAGE engina, eudorphin fizike, i svega zivog sta se racunalo kroz procesor..znaci prva stavka je nabavit sto jaci proc..

ma rado bi kao i ti da imam toliko novaca za uloziti,jbg ovo ustedim trebam najbolje uloziti kako mogu,inace pametno ti je tako uloziti,i ja bi da mogu {#}

jako lijepa konfiguracija,ti nemas barem brige sa GTA V...

btw.novi artwork,sori ako je bilo,ali nisam primijetio u temi...evo

http://imgur.com/WOUHP

13 godina
neaktivan

A shvatio sam, zasto svaku godinu-dve davat do 2 tisuce kuna za neki upgrade, kad je lakse dat odma iz prve puno više i miran si 4-5 godina, a cak i više...

Za GTA5, Far Cry 3, Crysis 3 i jos neke igre i više nego je spremna konfa...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Pa nemora kupit novu konzolu radi GTA5? Ja sam bio kupio polovni PS3 kad je GTA4 izaso samo radi njega, i igrao sam na PS-u GTA4 dok nije dosla PC verzija, tad prodao PS3...

Sad sam neravno kupio x360 radi nekih igra koje dolaze na njega, a i posluzit ce za GTA5..

Ti imas odlicnu konfu i steta je opce igrati igre na konzolama pored te konfe, ultra vs low, 60vs 30fps.

===============================================================
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa nemora kupit novu konzolu radi GTA5? Ja sam bio kupio polovni PS3 kad je GTA4 izaso samo radi njega, i igrao sam na PS-u GTA4 dok nije dosla PC verzija, tad prodao PS3...

Sad sam neravno kupio x360 radi nekih igra koje dolaze na njega, a i posluzit ce za GTA5..

Ti imas odlicnu konfu i steta je opce igrati igre na konzolama pored te konfe, ultra vs low, 60vs 30fps.

A kako da igram Halo, Forzu, Tekken Fifu street i tako te neke igre na PC-u? I ja bi naravno da sve to mogu vrtit na PC-u al ne pita se mene...

Kad dođe PC verzija GTA5 naravno da cu je na PC-u igrat...

14 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

A kako da igram Halo, Forzu, Tekken Fifu street i tako te neke igre na PC-u? I ja bi naravno da sve to mogu vrtit na PC-u al ne pita se mene...

E vidis ja tako sta opce neigram, ja igram najvise bf3 i to je jedna od igara koja ovna konzolasku verziju debelo. Ja konzolu nikad nisam koristio, osim kod frenda sto sma par puta igro gta 4 i cod black ops, mogu rec da je nemoguce igrat sa joystickom fps igru, gra 4 radi lijepo, i izgleda lijepo kad igras sa 3m udaljenosti na velikoj plazmi.

EDIT: ako netko planira skinuti nfs mw2, neka mi javi rezultate(fps) u pm, hebem im optimizaciju, fps pada na 25 nekad, a grafa sekoristi 50% dok je proc na 40-50%

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 18:00 (MARKOcVp).
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...

E vidis ja tako sta opce neigram, ja igram najvise bf3 i to je jedna od igara koja ovna konzolasku verziju debelo. Ja konzolu nikad nisam koristio, osim kod frenda sto sma par puta igro gta 4 i cod black ops, mogu rec da je nemoguce igrat sa joystickom fps igru, gra 4 radi lijepo, i izgleda lijepo kad igras sa 3m udaljenosti na velikoj plazmi.

EDIT: ako netko planira skinuti nfs mw2, neka mi javi rezultate(fps) u pm, hebem im optimizaciju, fps pada na 25 nekad, a grafa sekoristi 50% dok je proc na 40-50%

nemoguće je jer nisi navikao igrati na joystick

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
GTA 5

30 nije low

15 je low...

oce li tko staviti scan iz tog casopisa kad izade? zelim imat to u pdf-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zelenbic kaže...

nemoguće je jer nisi navikao igrati na joystick

A istina da nisma naviko, al gta je dobro igrat na joisticku smao je nezgodno sa kamerom, jer na kompu sam naviko stalno vrtit kameru oko auta sa misem dok vozim sa wasd, jos i nisanim i pucam u voznji, nezamislivo mi to sa joystickom, al nemogu rec da je nemoguce jer nekoristim konzolu. Ma gta je igra kod koje nije bitko kako i na cemu igras jer igra rula, sjecam se da sam na starom kompu sa HD4650 + e7500 igro gta 4 s uzitkom, a sad sam posto graphic whore otkad sma nabavio pristojan komp.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 19:00 (MARKOcVp).
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

30 nije low

15 je low...

Od tog preseravanja sa slikama u sekundi ne pročitaš post kako treba i postaješ padobranac. Unormali se.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

30 nije low

15 je low...

nace se digitalna verzija u to budi siguran

14 godina
neaktivan
GTA 5

Ako Gta 5 izlazi u prolječe kada izlazi za PC??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Ako Gta 5 izlazi u prolječe kada izlazi za PC??

6-8 mj nakon izlaska za konzole...vjerovatno...osim ako nas r*  ne iznenadi i izbaci igru mozda par tjedana ili mjesec dana nakon konzola sta je bilo sa max payneom 3..

17 godina
neaktivan
GTA 5

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 19:35 (dex3108).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ili uopće ne izbaci.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
GTA 5

Evo nova slika mislim da nije bila još...

0 0 hvala 8
17 godina
neaktivan
GTA 5

Da se malo podsjetimo, GT GTA retrospektiva.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GTA 5

Znači sada je gotovo pa sigurno da neće izaći za PC u skladu sa konzolama. Očekivano, mi se moramo nadati da će izbaciti za PC u toku iduće godine. Ukoliko ne, morat će se i konzola kupiti, previše dobrih igara se propušta ovako.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Mislim da se čak nebi ni bunio da na izađe, to bi me natjeralo da kupim konzolu, a onda, GTA 5, Uncharted Serijal, GT 5, Heavy Rain, RDR,...

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Ma isplatilo bi se uzet da ne kupujes starudiju od 7god, steta sto nisu pricekali nove konzole pa bi se ond iskoristio i potencijal pc-a, a i konzola bi se isplatila kupit jer je nova i sve uredno radi na 60fps, a ne ovako da pc pati radi starih konzola, a gta 5 ti se vrti na 30fps.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 12:17 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Ma isplatilo bi se uzet da ne kupujes starudiju od 7god, steta sto nisu pricekali nove konzole pa bi se ond iskoristio i potencijal pc-a, a i konzola bi se isplatila kupit jer je nova i sve uredno radi na 60fps, a ne ovako da pc pati radi starih konzola, a gta 5 ti se vrti na 30fps.

nije steta jos bolje da nisu pričekali zašto bi nas 70% sa lošijim i osrednjim pc.em isplaštalo zbog vas 30% sa od 10000 kn ovako je bolje i neznam šta smeda 30 fps 

14 godina
neaktivan
GTA 5

ma to ni nece doc na pc isto ko i rdr

maxy
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
GTA 5

ja bi rado cekao da izade za PC, ali se bojim da ce brat kupiti prije toga za PS3 i da cu morat igrat (ili barem samo pogledat) na PS3...

ocu na PC!!!!!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 12:35 (RuskeGTT).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

kako bi bio sretan da ne dode na pc  {#}

maxy
Moj PC  
0 16 hvala 0
15 godina
neaktivan
PEXer kaže...

kako bi bio sretan da ne dode na pc {#}

kako bi bio sretan da ti padne klavir na glavu

13 godina
neaktivan
PEXer kaže...

To je odraz na ono sta ti pise pod Moj PC? Pa cuj, u tom slucaju ti je isto dal izaso ili ne izaso za PC kad ga neces moc pokretat:) Al nevalja se "veselit" tuđom nesreci...tj vec kad ti nesto nemozes, zasto nebi netko tko moze?:)

16 godina
neaktivan
GTA 5

Ovo se čeka ko ozeblina sunce. Prvo di je taj 6 mj i tad će izać za konzole, ko zna kad će za pc. Bit će ista stvar La Noire PS3-PC. Nažalost

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...
PEXer kaže...

To je odraz na ono sta ti pise pod Moj PC? Pa cuj, u tom slucaju ti je isto dal izaso ili ne izaso za PC kad ga neces moc pokretat:) Al nevalja se "veselit" tuđom nesreci...tj vec kad ti nesto nemozes, zasto nebi netko tko moze?:)

Pa tocno to. Mislim sigurno ce izac za pc, isti scenarij ko za gta 4, potpuno isto, prvo nije bilo ni govora o pc verziji i onda izaslo normalno sa zakasnjenjem, zna se ca ce izac, ali oce bit kako spada kad izade to se jos nezna.

17 godina
MARKOcVp kaže...
TheDarkSide kaže...
PEXer kaže...

Pa tocno to. Mislim sigurno ce izac za pc, isti scenarij ko za gta 4, potpuno isto, prvo nije bilo ni govora o pc verziji i onda izaslo normalno sa zakasnjenjem, zna se ca ce izac, ali oce bit kako spada kad izade to se jos nezna.

Isti scenarij sa GTA 3, VC, SA, IV, EFLC, a sada i GTA V..... piratstvo je razlog sigurno, na konzolama se prodaje daleko vise, omjer 10:1 (ako racunamo jednu konzolu) odnosno preko 9 mil+ za samo jednu konzolu (dakle, 19+ mil za dvije), manje od 1mil za PC=update-ano je 2012 god ..... pogledajte malo VGCHARTZ (najvise se IV prodao za Xbox 360), pa neka onda netko kaze da piratizacija nije razlog, a nemojmo zaboraviti da je ovo visokobudgetna igra i 1mil za takvu igru su losi prodajni rezultati, Chinatown wars se tako npr. prodao u preko 1.2+ mil primjeraka za NDS i to je low budget igra odnosno bolji prodajni rezulati nego GTA IV za PC.

Kao sto je rekao @TheDarkSide: "nije se lijepo smijati tudoj nesreci".... svi vrlo dobro znamo da konzole i PC imaju svoje prednosti i mane.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 13:20 (lovac82).
14 godina
protjeran
GTA 5

Onaj na konzoli ce kupit igru izasla ona za pc ili ne, jer vjeorjatno nema pc koji ce pokrenit tu igru ako ima konzolu, stoce mu. Ljudi ce kupit i na pc, ako je igra dobra, ima dobar mp, dobro optimizirana, aj bi prvi kupio da zadovolji te kriterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOcVp kaže...

Onaj na konzoli ce kupit igru izasla ona za pc ili ne, jer vjeorjatno nema pc koji ce pokrenit tu igru ako ima konzolu, stoce mu. Ljudi ce kupit i na pc, ako je igra dobra, ima dobar mp, dobro optimizirana, aj bi prvi kupio da zadovolji te kriterije.

Ja znam dosta ljudi koji imaju vise konzola, konzole i PC i sl...... kupit ce prvenstveno za konzolu ako igra izdade prije ali isto tako imaju dosta dobro racunalo itd, al gle, ako R* pusti u isto vrijeme verziju za konzole i za PC sto ce biti? pa skidat ce se PC jer odmah pomislis na: "besplatno je ipak besplatno".

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice