Nabavi si neki dobar quad od intela, skuplji su al jbga...ili idi na AMD FX X8( socket AM3+)i neku iz HD7900 serije ili 7870 i s tim ces doslovno rokat GTA5, iako nemoj to sve sad kupovat, nego kad vidis da potvrde GTA5 za PC, tek nakon sta je prije izlaska mjesec dva, onda pocni razmišljat o komponentama...jer bezveze ti je sad kupit neku konfu, a nakraju lupam gluposti GTA5 izađe za 2 godine i opet si u zaostatku...
Ja sam prosle godine kupio
Intel® Core™ i7-3960X Processor Extreme Edition 6 jezgra,12 threada default 3.30 ghz a na turbo dolazi do 3.90
Samo procesor izaso me nesto vise od soma eura...al ja sam prezadovoljan ovime...i ovo ce sljedecih 4-5 godina, pa cak i više moc sve pokretat na maximumu...Uzeo sam i dvije HD7970 graficke u crossfireu. Isto prezadovoljan.
Mozda ce izgledat vecini kao previše za jedan desktop kompjuter...al ako svake godine uzmete novu graficku, ili malo bolji procesor dođe vam na isto, ovako sam dao odma iz prve više i riješio se razmišljanja od godine do godine...
Uz toliko potroseno na PC...posebno sam ga osigurao...znaci dodatno je osiguran u kuci...
Mislim da ce ovaj moj PC bit i više nego dovoljan za GTA5...:)
GTA4 nije bila toliko graficki zahtjevna koliko procesorski, zbog RAGE engina, eudorphin fizike, i svega zivog sta se racunalo kroz procesor..znaci prva stavka je nabavit sto jaci proc..
ma rado bi kao i ti da imam toliko novaca za uloziti,jbg ovo ustedim trebam najbolje uloziti kako mogu,inace pametno ti je tako uloziti,i ja bi da mogu 
jako lijepa konfiguracija,ti nemas barem brige sa GTA V...
btw.novi artwork,sori ako je bilo,ali nisam primijetio u temi...evo