Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.026.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5

sad su stali pa budu opet za par tjedana

17 godina
neaktivan
GTA 5

Gotovo tek za par nedelja nesto novo.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

GS News - Grand Theft Auto V - Even More Screens!

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
GTA 5

Bome su se razbacali ovaj tjedan. Sad su opet dobro izhypeali pa očekujem stanku od nekog vremena, rockstar uvijek ovo radi.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5
Da bar stave neke podmornice da mozes vozit ispod vode, nemislim one ogromne, nego one male.
LooooooL
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Bome su se razbacali ovaj tjedan. Sad su opet dobro izhypeali pa očekujem stanku od nekog vremena, rockstar uvijek ovo radi.

sad ce pocet sve cesce, tako je isto bilo i s max payne-om, prvo su dali par screenova, pa prvi trailer a onda je krenulo da svakih par tjedana novi video ide i skoro svakih par dana nove slike(al to tek mjesec-dva pred izlazak).

14 godina
protjeran
mar123 kaže...
thuglife kaže...

sad ce pocet sve cesce, tako je isto bilo i s max payne-om, prvo su dali par screenova, pa prvi trailer a onda je krenulo da svakih par tjedana novi video ide i skoro svakih par dana nove slike(al to tek mjesec-dva pred izlazak).

mozda i ugledamo gta ove godine, tamo u 12 mjesecu, kazem mozda, ko zna

LooooooL
17 godina
GTA 5

nema sanse, sta mislis da ce ti mjesec dana pred izlazak objavit datum izlaska? to rockstar ne radi, nisu cak ni napisali kvartal u kojem izlazi a kamoli datum, tako da 99% nista od ove godine. negdje u 11. mjesecu bi mogli objavit da izlazi u 1. kvartalu 2013.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Da li netko zna hoće li biti onih kapica za zrak na gumama u petici? Ono što se stisne pa zrak curi van. Mislim da je SA bilo a u IV sigurno nije.

0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

ja to prvi put sad cujem, to je bilo u sa?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Cadza kaže...

Da li netko zna hoće li biti onih kapica za zrak na gumama u petici? Ono što se stisne pa zrak curi van. Mislim da je SA bilo a u IV sigurno nije.

o cem ti pricas

LooooooL
14 godina
neaktivan
GTA 5

kakvih kapica za zrak tog nema ni u sa ni u 4

maxy
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma sta je vama, nikakve kapice za zrak na gumama nije bilo, ni u 4 ni u SA ni u nijednom drugom GTA...

14 godina
neaktivan
Cadza kaže...

Šta pričaš ti? Mogao si jedino propucati gume ili ih spaliti u GTA IV, ali u nijednom GTA nije bilo ventila za zrak na gumama.

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina
neaktivan
GTA 5

u gta 4 je glupo sta kad vozis sa probusenom gumom cijela guma padne i kad palis gume guma pukne i nestane

maxy
Moj PC  
0 16 hvala 0
15 godina
PEXer kaže...

u gta 4 je glupo sta kad vozis sa probusenom gumom cijela guma padne i kad palis gume guma pukne i nestane

A zašto je to glupo, meni je baš fora. U drugu ruku, realno je.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina
neaktivan
PEXer kaže...

To je inače normalno. Jasno da guma pukne pri visokim temperaturama.

Stručnjak za paranormalne pojave
13 godina
neaktivan
PEXer kaže...

A znate za onaj "bug" u gta 4..uzmete kakav americki muscle car i kretene palit gume malo, pa onda kretene i cijelo vrijeme radite drift/powerslide i iz jedne gume če iči dim stalno, i tako vozite i puknut če guma :)

Znaci krenete palit gume, pa gas i onda samo idete slalom lijevo desno po cesti i mora se nastavit dim iz jedne od guma i tako radite i puknut ce xd...

14 godina
neaktivan
GTA 5

da al da u stvarnoim svijetu to napravis pukla bi guma al nebi skrod da sam felga ostane.u gta 4 samo felga ostane a guma se raspuken u komadice

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

gledo sam sad gta 4 na low grafici i izgleda losije nego na mom ps3 koji je spojen na crt tv

maxy
Moj PC  
1 20 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

@ovo s gumama

I to tebi toliko smeta? Tebi je to velik problem?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 13:52 (thuglife).
Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PEXer kaže...

Nemoj bušit gume pa neče biti problema {#}

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

@ovo s gumama

I to tebi toliko smeta? Tebi je to velik problem?

Pa nije ogroman problem, ali mogli su staviti te kapice i u peticu. Što je to - 10 poligona?

17 godina
GTA 5

Kakve kur*eve kapice??

Moj PC  
18 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Kakve kur*eve kapice??

Ne mogu vjerovati da to nikad nisi vidio: 

14 godina
neaktivan
PEXer kaže...

gledo sam sad gta 4 na low grafici i izgleda losije nego na mom ps3 koji je spojen na crt tv

Dosadan si vise s tim svojim glupostima stalno.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
17 godina
Cadza kaže...
mar123 kaže...

Kakve kur*eve kapice??

ne pravi se pametan, u kojem gta je to bilo?

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Cadza kaže...
mar123 kaže...

Kakve kur*eve kapice??

ne pravi se pametan, u kojem gta je to bilo?

Ma pustite ga, lupa gluposti...

14 godina
neaktivan
Cadza kaže...
mar123 kaže...

Kakve kur*eve kapice??

Trool neki??:D

14 godina
neaktivan
GTA 5

ma ne smeta meni to sa gumama sam tak kazem da cu mogli napravit da je samo ispuhana guma kad pukne.daj nemoj zezat sa tim kapicama crkavam od smijeha KAPICE  {#}  {#}  BTW sta bi ti radio sa tim KAPICAMA da ih stave u gta 5 to bi se samo mogo vidit sa snajperom da zumiras

maxy
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 14:47 (PEXer).
Moj PC  
0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice