Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.026.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: GTA 5

Imam Q6600 koji po potrebi može kucat na 3.2GHz valjda će biti dostatan. Monitor mi ima maksimalnu razoluciju 1440x900 pa ni niže razolucije neće biti problem haha.

Nego tko kaže da je ne mogu napraviti zahtjevnom zbog konzola. Problem je što igru rade primarno za konzolu i onda portaju na PC tako da igre budu zahtjevne na PC bez obzira što nemaju Ultra dobru grafiku. Konzole koče razvoj PC gaminga i to mi diže živce. Ne govorim o GTA V, možda to i nije slučaj za tu igru ali općenito jest.

14 godina
protjeran
ruzcheHR kaže...

Imam Q6600 koji po potrebi može kucat na 3.2GHz valjda će biti dostatan. Monitor mi ima maksimalnu razoluciju 1440x900 pa ni niže razolucije neće biti problem haha.

Nego tko kaže da je ne mogu napraviti zahtjevnom zbog konzola. Problem je što igru rade primarno za konzolu i onda portaju na PC tako da igre budu zahtjevne na PC bez obzira što nemaju Ultra dobru grafiku. Konzole koče razvoj PC gaminga i to mi diže živce. Ne govorim o GTA V, možda to i nije slučaj za tu igru ali općenito jest.

e jbg, ako budu portali svi ce imati problema s igrom neovisno o konfi... bice slicaj ko s gta 4, jadan port i tako ej s vecinom portanih igara, nerade dobro na pc-u a grafika ko na konzolama

LooooooL
13 godina
neaktivan
GTA 5

Šta mislite koliko će izaći "patchova" za GTA V?

9 1-2
2 2-3
3 3-4
27 5
ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

pa konzole su stvorene za gaming

maxy
Moj PC  
0 14 hvala 0
13 godina
Prilika kaže...

Šta mislite koliko će izaći "patchova" za GTA V?

Fali ti preko 5 :)

16 godina
neaktivan
GTA 5

Trebaju se moderatori primit posla i brisat ovakve postove koji nemaju veze s igrom, ovo je prešlo u Moj tata je jači od tvoga.

Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koj je vama? Patcheva če biti koliko bude za PC ili sta vec...a sad za xbox i njegovu jacinu, dajte ne počinjite console wars...

Danas su izasli novi SS-ovi i komentirajte to...malo analizirajte slike, a ne tu rasprave cije je jace i bolje, ko mala djeca...

Jel tko zapazio na onoj slici di je onaj kamion koji prevozi aute, njegove prednje kotace? idu prema unutra...mozda kakav sitniji bug, ili je naletio na nesto sa tim teretnim kamionom...

Sta se tice vode, preljepa je, al nekako mi vegetacija izgleda još neizošteno...to ce vjerovatno sredit:)

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...
ruzcheHR kaže...

Fali ti preko 5 :)

Ne pretjerujmo.. {#}

Bit ce ih sigurno vise od 5.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Jel tko zapazio na onoj slici di je onaj kamion koji prevozi aute, njegove prednje kotace? idu prema unutra...mozda kakav sitniji bug, ili je naletio na nesto sa tim teretnim kamionom...

Sta se tice vode, preljepa je, al nekako mi vegetacija izgleda još neizošteno...to ce vjerovatno sredit:)

Vegetaciju treba srediti.. a za kamion.. ja mislim da taj lik zeli da skoci sa kamiona jer su kotaci blokirani i kamion unisten valjda od strane policije tako izgleda

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Koj je vama? Patcheva če biti koliko bude za PC ili sta vec...a sad za xbox i njegovu jacinu, dajte ne počinjite console wars...

Danas su izasli novi SS-ovi i komentirajte to...malo analizirajte slike, a ne tu rasprave cije je jace i bolje, ko mala djeca...

mozda kamion skrece ali ono okruglo mi se cini kao ona arena za aute u prvom gradu odmah kod kuce cj-a

ono di je avion ta suma je iz SA  tamo se odrzava neka utrka sa buggyma tog se sjecam,nesvida mi se sto je infernus isti nadam se da nece dosta auta biti isti :)

zadnja slika san fierro onaj crveni most a lik je vjerovatno na onom vojnom brodu kraj zracne luke vasa misljenja?

EDIT: mozda je onaj brod tamo di kupujete aute kada zavrsite sve misije pa ih morate podignut dizalicom

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 18:05 (zelenbic).
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
TheDarkSide kaže...

mozda kamion skrece ali ono okruglo mi se cini kao ona arena za aute u prvom gradu odmah kod kuce cj-a

ono di je avion ta suma je iz SA  tamo se odrzava neka utrka sa buggyma tog se sjecam,nesvida mi se sto je infernus isti nadam se da nece dosta auta biti isti :)

zadnja slika san fierro onaj crveni most a lik je vjerovatno na onom vojnom brodu kraj zracne luke vasa misljenja?

EDIT: mozda je onaj brod tamo di kupujete aute kada zavrsite sve misije pa ih morate podignut dizalicom

A jeste primjetili da da svi ti screenshotovi su podljenjeni... Transport, Leisure i Business...

Ovo nakraju me najviše zanima, pokazali su kao neku krađu auta, onda avion( mozda ima nešto veze sa dragom) onda infernus...trke, ili preprodaja, prodaja ukradenih ili importiranih auta?

I zadnja slika, nekakva luka, mozda cemo moc imat import/export biznis?

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

I zadnja slika, nekakva luka, mozda cemo moc imat import/export biznis?

Imat cemo SVE.

13 godina
neaktivan

Zadnja slika, ono mi se da čini kao onaj crveni most u SF-u po kojem je išao vlak..A i lik koj puca prema helicu koliko vidim je na ratnom brodu, i jedan je u pozadini......al sad se vidi u pozadini još nekakve zgrade i nešto, jel to znači da če biti SF?

14 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

vegetacija ista iz mafie 2, tako malo zamucena, znam iz parka grmlje i drvece

LooooooL
13 godina
neaktivan
GTA 5

Rockstar nije nigdje spominjao San Fierro niti Las Venturas nego su rekli da je igra smještena u  Los Santosu i okolnim brdima, selima i plažama... te da će to biti najveća i najambicijoznija igra koju Rockstar još nije stvorio.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

ja mislim da ce bit jel na tablicama pise san andreas a ne los santos.Evo novi GTA bi trebao prema NEslužbenim informacijama izaći 2010 a igra je navodno u razvoju već jednu godinu zasada još nema nikakvih detaljnijih informacija osim da bi igra mogla koristiti GTA 4 engine kad ovo vidim{#}

maxy
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 19:35 (PEXer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

sad sam  čito da će možda GTA V izać na konzolama sljedeće generacije Najnovije slike za GTA V počele strašiti gamersku javnost | GoodGame  al nevjerujem u tu tvrdnju ( jer bi nove generacije konzola "trebale" izać oko božića 2013)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Jeste primjetili da je isti lik na svim slikama osim na 4.

Mozda je ovo novi lik sa kojim ce mo igrat. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MaTa 96 kaže...

sad sam  čito da će možda GTA V izać na konzolama sljedeće generacije Najnovije slike za GTA V počele strašiti gamersku javnost | GoodGame  al nevjerujem u tu tvrdnju ( jer bi nove generacije konzola "trebale" izać oko božića 2013)

pošto još uvijek neznamo datum izlaska nemožemo reć da je ovo nemoguće :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
neaktivan
GTA 5

ko zna kad ce nove konzole

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Na ovom screenshotu, iza onaj neki objekat, čini mi se da je to onaj Stadion za onu borbu autima:

Ako jeste, znači da nam se ti Eventi vraćaju najvjerovatnije :D

Ljubav je smisao života...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Nije mi jasno koliko tu ima likova...Tu je crnjo i onaj sa balkona u trileru

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
GTA 5

Sljedeca gen. Konzola izlazi gotovo sigurno sljedece godine, negdje oko bozica ali nece gta cekat to. Do 3. Mjeseca ocekujem da je vani.

Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

Sljedeca gen. Konzola izlazi gotovo sigurno sljedece godine, negdje oko bozica ali nece gta cekat to. Do 3. Mjeseca ocekujem da je vani.

mozemo mi nagadad, ali o izlasnu se nema pojma, mozda u 12 mjesecu, ko zna, mozda do prve polovine sljedece godine, al je sigurno da izlazi za sadasnje konzole, jer mi ovi screenovi nedjeluju ko sa pc-a

LooooooL
14 godina
protjeran
GTA 5

evo, ovo je dosta staro, ali ako netko nije vidio neka pogleda, dosta zanimljivo, sad mi palo napamet da stavim
http://www.hcl.hr/vijesti-procurila-hrpa-gta-5-detalja-6262-27.html
nemojte zamjerit ako je netko prije stavio

EDIT: za onaj most nivjerujem da je SF jer je i s druge strane grad, a u sa nije bio, a i ovdje gore se navodi da ce biti samo los santos

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 20:23 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Na ovom screenshotu, iza onaj neki objekat, čini mi se da je to onaj Stadion za onu borbu autima:

Taj stadion je bio u Las Venturasu, u LS-u je bio onaj stadion sa trkama s onim nascar autima kao (Hotring racer).

14 godina
neaktivan
GTA 5

taj most vodi u pustinju

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PEXer kaže...

taj most vodi u pustinju

ili u SF ovisi u kojem smjeru gledas :P

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
AlienWare1 kaže...
Captain.Price kaže...

Taj stadion je bio u Las Venturasu, u LS-u je bio onaj stadion sa trkama s onim nascar autima kao (Hotring racer).

Bio je jedan u LS, u east beachu, i jedan u SF.

Idem na bratov SA:MP pa poslikat to.

Moguće je da je LV, jer ima stakla, a ode su stakla i na GTA V koliko vidim.

LS LS
LS LS
SF SF
SF SF
LV LV
LV LV
CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 22:32 (Vapor).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice