Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.026.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTA 5

Možda će igra biti dostupna i na next gen konzolama kad izađu sa boljom grafikom,a za sada će to biti konzole ove generacije i PC(6 mj. kasnije nažalost vrlo vjerojatno)

BTW like su perverzija,pogotovo ova sa avionom!

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 22:44 (NFSPredator0010).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: GTA 5
NFSPredator0010 kaže...

Možda će igra biti dostupna i na next gen konzolama kad izađu sa boljom grafikom,a za sada će to biti konzole ove generacije i PC(6 mj. kasnije nažalost vrlo vjerojatno)

ako igra bude toliko kasnila, zna se sta ce ispast, znaci da portaju, sto znaci da ce bit opet slucaj ko s gta 4

LooooooL
16 godina
neaktivan
GTA 5

Svjesni su oni toga da ne smiju ponovit GTA IV, tako da su male sanse da ce se ponovit GTA IV. 

dzix
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
NFSPredator0010 kaže...

ako igra bude toliko kasnila, zna se sta ce ispast, znaci da portaju, sto znaci da ce bit opet slucaj ko s gta 4

Ne znam da li portaju tih 6 mjeseci,ali pravi razlog kašnjenja je to što će porasti prodaja konzola jer će mnogi PC gameri kupiti konzolu samo zbog GTA V.

Uostalom,a što si ti očekivao uopće,da neće biti port?Hahahaha,pa odavno su igre za PC čisti portovi sa konzola,ima možda par izuzetaka.

17 godina
GTA 5

sta vam uopce smetaju ti portovi tolko? Pa ako je port dobar u cem je problen? Pogledajte max payne 3, super port, najbolji po meni je port alana wake-a, ako port gta v bude takav ja se necu zalit na nikakvo portanje s konzola.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

sta vam uopce smetaju ti portovi tolko? Pa ako je port dobar u cem je problen? Pogledajte max payne 3, super port, najbolji po meni je port alana wake-a, ako port gta v bude takav ja se necu zalit na nikakvo portanje s konzola.

MP3 nije bio port...GTA4 je bio uzasan port :)

17 godina
GTA 5

Gta 4 i sto jos? Ne hvatajte se na taj gta iv ko muhe na govno. Rockstar je poslije gta iv izdo za pc la noire i max payne 3, obje super rade, nisam nijedan patch moro stavljat.

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Gta 4 i sto jos? Ne hvatajte se na taj gta iv ko muhe na govno. Rockstar je poslije gta iv izdo za pc la noire i max payne 3, obje super rade, nisam nijedan patch moro stavljat.

Istina, naucili su lekciju pa si sa LA Noire nisu to htijeli opet dozvolit, nadam se da ni sa GTA5 nece!

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Slazem se gta 4 je star 4 godine tako da neznam zasto se svi mislite da ce gta v biti isti kao gta 4 po pitanju opimizacije.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
16 godina
GTA 5

Sjecam se davvnoo kada sam na forum.hru bio registriran i svaki dan pratio gta 4 temu i uvijek ista prica, nadu se oni koji pricaju kakva ce bit, analiziraju slike, onda par padobranaca uleti " dali ce moc podrzat " pa jedan svoju staklenu kuglu pogleda i vidi zahtjeve za to i tak. Ista prica i danas {#} ( Da budem realan, sad su nam dali par slikica ali nista jos konkretno ne )

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...
mar123 kaže...

Slazem se gta 4 je star 4 godine tako da neznam zasto se svi mislite da ce gta v biti isti kao gta 4 po pitanju opimizacije.

Realno gledano, to im se nije smijelo desit, pogotovo ne sa brendom GTA...ajde da je nešto drugo...al da GTA4 PC verziju toliko "zajebu"...to im je loš marketing ispao nakraju...tako da vjerujem da če GTA5 letit sa optimizracijom :))

14 godina
neaktivan
GTA 5

Ovi kotači od kamiona su mi malo čudni na slici

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

evo ljudi sredio sam gta 4 da radi normalno na konfi, znaci sta sam napravio, stavio patch 1.4, prije sam uvijek neki krivi skido, stavio sve na very high i klizace sve na 30, ono shadow dest.. ugasio, nema razlike, vozila na 35, v-sync off
fps nikad nepada ispod 30, prosjek 40, najveci 120 u kuci

EDIT_ gpu ussage mi je 60%, nemogu vjerovat da je igrivo i jso super izgleda

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 18:38 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Drago mi je što vidim da policijski helikopter nije Maverick.Već mi je dosadio.Letio sam s njim u svim GTA igrama do sada,ovo je dobrodošla promjena,što ne znači da ga neće biti opet u igri.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Policijski heli ce sigurno ponovo biti Maverick, samo ovaj put zasnovan na drugom modelu iz rl. Prije je bio Bell 202, a cini se sa ce ovaj novi Maverick biti AS350. Isto kako je Infernus iz Honde nsx u sa postao Lamborghini u gta 4.
13 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Policijski heli ce sigurno ponovo biti Maverick, samo ovaj put zasnovan na drugom modelu iz rl. Prije je bio Bell 202, a cini se sa ce ovaj novi Maverick biti AS350. Isto kako je Infernus iz Honde nsx u sa postao Lamborghini u gta 4.

To mi je glupost...Infernus iz GTA SA mi je najbolji auto...zastosu morali nsx-r zamjenit lambom? ok i lambo je lijep, al onaj zvuk i izgled Infernusa iz GTA SA..ono je neprocjenjivo :))

15 godina
neaktivan
GTA 5

Da,pa mislio sam na model,bas me briga kako se zove,ali da vjerojatno ce biti opet maverick,a mozda ce biti vise vrsta policijskih helica

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

po meni bi bilo bolje da stave licencirane aute, neznam nekako bolje, ali ocito se nezele ganjati sa proizvodacima

LooooooL
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
AlienWare1 kaže...

po meni bi bilo bolje da stave licencirane aute, neznam nekako bolje, ali ocito se nezele ganjati sa proizvodacima

Ma to bi bilo bezveze da stave licencirane...bolje ovako...:)

16 godina
neaktivan
GTA 5

Najvjerovatnije nece bit licencirani auti, ali bit ce modovi, tako ko zeli neka ubacuje. 

dzix
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
AlienWare1 kaže...

Ja osobno nebi volio licensirane aute,a mislim da ni proizvođači auta nebi voljeli da se modeli njihovih auta razbijaju.Ali nemam ništa protiv modova koji ubace licensirane aute.U GTA IV sad možeš staviti kakav god auto hoćeš.To im je puno isplativije nego kupovanje license.Još čak mislim da licensu za Porsche nebi mogli dobiti ni da hoće jer je ta licensa izdana isključivo EA-u,zato u GT5 nema Porschea,a ja jako volim Comet.

13 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
MARKOcVp kaže...
AlienWare1 kaže...

Ja osobno nebi volio licensirane aute,a mislim da ni proizvođači auta nebi voljeli da se modeli njihovih auta razbijaju.Ali nemam ništa protiv modova koji ubace licensirane aute.U GTA IV sad možeš staviti kakav god auto hoćeš.To im je puno isplativije nego kupovanje license.Još čak mislim da licensu za Porsche nebi mogli dobiti ni da hoće jer je ta licensa izdana isključivo EA-u,zato u GT5 nema Porschea,a ja jako volim Comet.

Ma i da dobe licence, puno marka auta bi onda limitirali ili nadgledali ostecenja auta...jer sve je to njima "Promocija" i reklama...to je primjer zasto Ferari ne daje licence nigdje di se auti mogu unistit...a opcenito ni nevole davat licence da se njihovi auti nalaze u igrama, radi konkurentskih auta, i ljudi bi mogli uspoređivat aute iz igra pa "Mogucu kupovinu" promjenit radi tog modela u igri koj se ponaša neznam primjer lošije od lamba ili nešto drugo...

14 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...

ma je ti to, znam da sam u san andreasu bio izmjenio sve sto se dalo izmjeni, a u gta 4 sam samo neke aute stavio, tipa porsche umjesto cometa, ferari umjesto turisma.. i tako te sportske sam stavio prave

LooooooL
18 godina
neaktivan
Ja bas i volim nelicensirane aute u GTA serijalu jer nagadjas koji je auto koji.
17 godina
GTA 5

Svaka GTA igra je port za PC (zapravo je 99% sigurn oda je i svaka R* igra), vecina danasnjih igara su portovi sto ne mora biti lose jer to je jednostavno tako, bolje im je raditi igru za jedan sistem koji se ne mijenja 7 god (xbox360) pa portati na PC nego obratno...... za GTA IV i GTA SA ima vrlo jasnih dokaza, ne samo da trebas imati monstrumski PC za GTA IV vec ima bug u zadnjoj misiji koju ne mozemo proci ako nam FPS-i nisu oko 25- 30 (ili manje naravno, konzole ofc) to je ona misija kada trebate uci u helic s Jacobom.

GTA SA je isto bio port jer kada ukljucite frame limiter, igra bude lockana na 25 FPS-a (opet konzole) umjesto da maximalni FPS limit bude kao refresh rate monitora, takoder je dovoljno samo da udete u vodu i pocnete plivati, pritiscite SHIFT sto brze mozete (meni je shift trcanje, brze plivanje) i sto se dogodi? plivanje je isto kao na konzolama ako su vam FPS-i oko 25-30, poslije toga iskljucite frame limiter i FPS-i ce vam se dici u nebesa (npr. meni je i preko 100 FPS-a) i tada je nemoguce tako brzo plivati, jednostavno necete moci odnosno morate 4x brze pritiskati SHIFT nego inace (primjer: 4x 25 = 100) sto je totalno nemoguce da biste plivali istom brzinom kao kada igrate GTA SA na 25-30 ili manje FPS-a.

To su sve dovoljni dokazi da su sve GTA igre portovi... samo je pitanje hoce li biti ovako los kao GTA IV ili bolji kao GTA SA

BTW hocu orginalni GTA, sto se mene tice, ne zelim licence.... zelim R* imena.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 19:43 (lovac82).
Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

A ja sam se dugo pitao zašto mi tako sporo pliva u SA.Kad sam igrao igru davno kad je izašla na staroj kanti od kompa sjećam se da je bilo brže(jer sam imao malo FPS-a),a sad na novom kompu mi je bilo užasno sporo plivati.

14 godina
neaktivan
GTA 5

dal je itko ovo primjetio do sad ? :D

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomislav91 kaže...

drvo

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
14 godina
tomislav91 kaže...

Nema tog na original slici :P

13 godina
neaktivan
GTA 5

Jel Rockstar gotov sa informacijama (screenshots ) koje su najavili za ovaj tjedan ill će biti još ... ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice