tebi je na ps3 grafika jad i bijeda 
igrao sam gta4 na ps3 (prije nego je dobio ylod) i pc, mogu reć da je grafika na ps3 strava i užaš.
tebi je na ps3 grafika jad i bijeda 
igrao sam gta4 na ps3 (prije nego je dobio ylod) i pc, mogu reć da je grafika na ps3 strava i užaš.
grafika je odlicna na mom ps3 al na pc je bolja
ako si nemogu priustit ferrari pa onda bolje da i nevozim auto...
ja bi to rekao ovako:
ako si nemogu priustiti ferrari priustit cu si megane RS cup :) nije sve u konjima ;)
Novi screensi a ugasi mi se komp od vrućine xd ajde nek netko posta
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
We will be back with some more see in few weeks or so.
nadam se da će biti 2013 releae
Eto, ga, rekoh ja novi SS-ovi u 9:12...ovaj put 4...da bude zaokruzeno na 10...al taj 9:12 me zanima...znaci li to mozda da bi igra mogla izac u 12tom mjesecu?
nije li u americi prvo mjesec pa dan? da nebi to bilo da ce izac 12. 9 2013.
12.9.2013 je prekasno a 12.9.2012 prerano
Mozda su namjerno okrenuli...tko zna...mozda izađe pocetkom dva nestog ove godine, ako ne, onda ocekujem prvi kvartal 2013...al sad baš do 9 mjeseca sljedece godine, uh..
Jeste gledali malo likove sa slika...vrte se 3..neki hispanic, neki čelavi i onaj sa crnom kosom sa balkona...to moze bit da cemo imat 3 lika, a mozda i samo jednog od tih troje..
ja očekujem da ćemo čekati još mjesec-dva, onda će stavit još jedan trailer, par ss-a i release date u svibnju
ovaj u infernusu mi lići na onog iz trailera na 0:26
Neznam zašto se ode pojedinci prepiru oko gluposti....nema svatko danas od nas novca da priušti mega super računalo, nije svakom bitno da nabije detalje na ultra dok druga osoba zadovoljno igra na low ili je sretna što općenito može pokrenut a još da ne govorim kako su cijene igara paprene da općenito ikako dođe do igre..... kakve se glupe usporedbe rade između računala i xbox360.... prave usporedbe sa računalom koje posjeduje i7 generaciju procesora i grafičku jedinicu 7000 generacije debilizam a nitko ne zna da je xbox pušten u prodaju 2001 a kasnije se opet rade slim modeli koji su dosta poboljšani ali opet najveća glupost uspoređivat....svi dobro znamo zašto općenito služi xbox a zašto računalo i koje su prednosti i mane..... netko je zadovoljan sa konzolom jer općenito cilja na gaming i nema novca da priušti računalo koje bi se moglo nosit sa današnjim vremenom a da ne govorimo o nadogradnji pošto znamo kako danas sve napreduje...
igre za xbox 360 i dan danas se proizvode a konzola se uzme polovna za svega 900kn i igraj a što sa računalom.... većinom pljuju osobe dubljeg džepa, zahtjevni korisnici kojima je bit naprchit računalo od 15 000 i pljuvat po onom sa čime je netko zadovoljan i prodavat gluposti na forumu..... perfekcionisti..... Ma kakva kriza u RH
bez isprike
Ova prva slika čista perverzija.
Ako laseri na pušakama budu kao i u Maxu 3, ne trebaju ih ni stavljati. Zapravo, ne smiju ih staviti.
Neznam zašto se ode pojedinci prepiru oko gluposti....nema svatko danas od nas novca da priušti mega super računalo, nije svakom bitno da nabije detalje na ultra dok druga osoba zadovoljno igra na low ili je sretna što općenito može pokrenut a još da ne govorim kako su cijene igara paprene da općenito ikako dođe do igre..... kakve se glupe usporedbe rade između računala i xbox360.... prave usporedbe sa računalom koje posjeduje i7 generaciju procesora i grafičku jedinicu 7000 generacije debilizam a nitko ne zna da je xbox pušten u prodaju 2001 a kasnije se opet rade slim modeli koji su dosta poboljšani ali opet najveća glupost uspoređivat....svi dobro znamo zašto općenito služi xbox a zašto računalo i koje su prednosti i mane..... netko je zadovoljan sa konzolom jer općenito cilja na gaming i nema novca da priušti računalo koje bi se moglo nosit sa današnjim vremenom a da ne govorimo o nadogradnji pošto znamo kako danas sve napreduje...
igre za xbox 360 i dan danas se proizvode a konzola se uzme polovna za svega 900kn i igraj a što sa računalom.... većinom pljuju osobe dubljeg džepa, zahtjevni korisnici kojima je bit naprchit računalo od 15 000 i pljuvat po onom sa čime je netko zadovoljan i prodavat gluposti na forumu..... perfekcionisti..... Ma kakva kriza u RH
bez isprike
zrman mi igra gta 4 na medium-high sa 5770, g840 i 4gb rama, komp je u italiji platio 350eura, puno bolji izbor od ps3.
Evo screensa:
infernus se vraća :D
Evo screensa:
infernus se vraća :D
a kad to nije bilo infernusa pa se vraća?
Voda izgleda odlično, a vegetacija užasno.
Ako laseri na pušakama budu kao i u Maxu 3, ne trebaju ih ni stavljati. Zapravo, ne smiju ih staviti.
istina, laseri u maxu su bili uzas zivi.
Ljudi kaj se opce svadjate u vezi grafike? kao da je to tak jako bitno?? grafika na ps3 je super (imam plejku) ali naravno da je na PC bolja....i da nije bas tak puno bolja jer je vecina igara port s konzola,ali da netko bas hoce napravit npr. igru tupa bf3 samo za pc onda bi grafika pojela konzole....a i npr. pogledajte ljepotu killzone 3 na ps3....moze se mjerit s igrama za PC,skoro na high....a ja ionako ne igram igru zbog grafike,ako su gameplay i priča dobri i zanimljivi,onda cu bez obzira na grafiku odigrati igru(zato bas igram cs 1.6,nije mi bitna grafika,ali mi se igra jako svidja),a ako igra ima odlicnu grafiku,to je samo jos jedan +
Voda izgleda odlično, a vegetacija užasno.
Užasno !?!?
No comment....
Sve izgleda fantastiko :D
A ovaj laser na Kalasu znaci da ima weapon customization
jer je u traileru bui silencer :D
Nemogu vise cekat jednostavno.
Ups, tek sam sad skuzio da je laser sa helica...
ali svejedno, nema silencera, a u traileru ga ima :)
Nadam se da bu mogao igrat na HD5670 ako ne bude išlo ubost ću GTX 560 Ti samo radi te igre. Los Angeles, Santa Monica <3
Nadam se da bu mogao igrat na HD5670 ako ne bude išlo ubost ću GTX 560 Ti samo radi te igre. Los Angeles, Santa Monica <3
Ja se duboko nadam da če GTA5 za PC optimizirat kao MP3..to če onda bit super :))
Cisto sumljam da če si ponovit gaf zvan GTA4 PC :)
ma moces sigurno na low-med, ovisi o rezi
mislim isti engine, ako bude dobro optimizirano mozes bez problema jer nemogu oni cudo od grafike i zahtjeva napravit zbog konzola
jer nemogu oni cudo od grafike i zahtjeva napravit zbog konzola
Mogu.
Nadam se i ja. Trebalo bi sigurno ići bar na low-med ,ali naravno na nižim rezolucijama (1280x1024 i sl.)
A i vjerojatno će zahtjevati bolji procesor tj. quad zbog puno objekata, vozila i općenito otvorenog grada.