- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok ja sam novi i da se uključim u temu,ja mislim da bi ovo moglo biti istinito jer sam već prije negdje pročitao da je igra pri kraju.
Da igra izlazi 2012. do sada bi je reklamirali ko' nikad. A od njih ni traga ni glasa.
Bok ja sam novi i da se uključim u temu,ja mislim da bi ovo moglo biti istinito jer sam već prije negdje pročitao da je igra pri kraju.
Teško! ima tu još dosta posla/poliranja i ispravljanja bugova!
Nemaju potrebe da reklamiraju kad smo mi sami toliko uzbudjeni i toliko digli prašinu da i naši djedovi znaju za GTA 5 
Nemaju potrebe da reklamiraju kad smo mi sami toliko uzbudjeni i toliko digli prašinu da i naši djedovi znaju za GTA 5 
Samo što glavna zarada dolazi od tzv. casual igrača, a ne nas.
Pa zato što casual igrač ne visi po forumima on ni ne zna da dolazi novi GTA dok mu tu informaciju netko ne servira na TVu, plakatu ili nekoj drugoj vrsti reklame. Nisu bez veze reklamne kampanje nekih AAA naslova tri puta skuplje nego sama izrada igre.
Takav je bas moj brat xD.... sada ga uopce ne zanima GTA V, bez obzira sto su mu gotovo sve GTA igre bile dobre, igra on to ali pomalo... dok ja predem igru sto puta i nadem bugove/glitcheve i sto sve ne, on mi se javi nakon 1god i kaze: "ej, vidi ovo!" 
ljudi ima sta novog?:D
evo nista, napio se sinoc nakon pol godine i vise...zabio se u stup na korzu, celo mi razvaljeno i nos...
a ti?

sta ce bit novo, kad ovi supci nedaju nikakve informacije, kao da ne razvijaju igru nikako :(
evo nista, napio se sinoc nakon pol godine i vise...zabio se u stup na korzu, celo mi razvaljeno i nos...
a ti?

sta ce bit novo, kad ovi supci nedaju nikakve informacije, kao da ne razvijaju igru nikako :(
Razvili su oni vjerojatno funkcionalnu igru. Sada rade sa BETA testerima kako bi ispravili bugove i kako to programeri, dizajnerni govore, finishing touches.
Nema ne nikakvih novosti...osim da je GTA5 Overview stranica updejtana sa Screehsotovima...pripreme za još SS-a vjerovatno...
A sta se tiče politike kod Rockstara...svi jako dobro znamo da oni nikad ne pokazuju "polu proizvod" nego rađe neče ništa pokazat 6 mj, pa onda pokazat gotovu stvar, i koja če se nači u igri...
Davno je rekao Dan Houser...da oni sta pokazu u traileru, to če biti...znaci nikakvih muljaža, nikakvih CGI trailera i tako to...Sta vidiš to i dobivaš...
Što se mene tiče ne trebaju ništa objaviti prije izlaska igre. Čim manje znam to mi igra bude zanimljivija kad ju počnem igrati 
Što se mene tiče ne trebaju ništa objaviti prije izlaska igre. Čim manje znam to mi igra bude zanimljivija kad ju počnem igrati 
i onda ju nemozes pokrenut xD
Moje misljenje je da ce igra izaci u decembru 2013. Od pocetka 2013 pocinje masovno reklamiranje, izbacit ce koji trailer, bit ce tu E3, GamesCom.
To je ipak malo prekasno, možda u petom mjesecu.
vraca se hydra(jumpjet :D)
bicikl mi izgleda kao neka specijalka pa mozda znaci da ce ih biti vise
To kralju, hvala na linku.
Čim sam vidio ovaj lovac/bombarder sjetio sam se ASI modova na GTA SA kad si mogao dodavati burst rakete, bombe, flareove, HUD-ove. Nadam se da će se moći i u 5.
@Zelenbic: nije ono Hydra, Hydra je zasnovana na Harrieru, a ovo je neki mješanac između F16, SU-27 ruskog i nadajmo se (ako će biti uopće jumpjet, a ne izgleda tako) da ispod i iza ima sklop motora od F-35 koj mu omogućava VTOL komponentu.
SS-ovi ne pokazxuju puno ali pokazuju dve stvari: igra je u alpha fazi najvjerovatnije i igra ce da iskoristi sve moguce resurse konzola. Dok ne vidim PC SS-ove necu da se radujem :D
SS-ovi ne pokazxuju puno ali pokazuju dve stvari: igra je u alpha fazi najvjerovatnije i igra ce da iskoristi sve moguce resurse konzola. Dok ne vidim PC SS-ove necu da se radujem :D
Baš me zanima di ti ovdje vidiš da je igra u Alpha fazi?
Ne kažem da nije, vjerojatno i je, ali se to stvarno ne vidi na SS-ovima.
Doživljaj San Andreasa. Bajkić i čilanje po gradu s cigarom u čubama. Jedva čekam.
Mene zanima kako znaš da ovo nisu PC SS-ovi? Pa na čemu su skrinovi uzeti, na kalkulatoru?
Napokon se jasno vidi glavni lik :)
Baš me zanima di ti ovdje vidiš da je igra u Alpha fazi?
Ne kažem da nije, vjerojatno i je, ali se to stvarno ne vidi na SS-ovima.
Nakon brda testiranih Alpha i Beta verzija kao i iz okvirnog datuma izlaska igre :D Proljece iduce godine najvjerovatnije ce izaci tako da je igra sad otprilike pri kraju alpha testiranja i onda krece beta i finalno poliranje igre.
@AlienWare
720p rezolucija, slabe teksture, uzasna vegetacija. SS-ovi su vjerovatno uzeti iz razvojnih alata ali konzolaski build ke koristen prilikom hvatanja SS-ova.
ljenčino xD
samo si skopirao text sa reboot foruma xD http://reboot.hr/community/multiplatform/gta-v/msg329068/#new
Ove felge na ovom autu Cheeta su predobre :D
Ove felge na ovom autu Cheeta su predobre :D
Cheetah. Ne vidi se "h" od odbljeska.
Lol, kakav Cheeta, to je Cheetah, auto koji je prije bio prisutan, ali je izbačen iz GTA 4. On je bio GTA verzija onog Ferrarija kojeg vozi Don Johnson u Miami Vice.