Za PC dolazi tjedan dana ranije ^^
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
7.1. cu ga preorderat :D
i odma prodat :S
Datum izlaska 26.3.2013., gotovo sigurno.
za PC?
Od kuda sad pak ovo?
od milana
Odkud odjednom 3. mjesec? 
Baš sam se nadao da će doć PC verzija taman kad ja kupim novi PC. ( 5. mjesec po prvim nagađanjima )
Jel se znaju 'System Requirements' ?
Baš sam se nadao da će doć PC verzija taman kad ja kupim novi PC. ( 5. mjesec po prvim nagađanjima )
Ma kakva pc verzija dajte molim vas
Jos vjerojatno nisu niti poceli radit na PC verziji
Tako sam i ja mislio, ali ova ekipa govori drukčije.
Sad me zanima jel trollaju il imaju provjerene informacije.
Tako sam i ja mislio, ali ova ekipa govori drukčije.
Sad me zanima jel trollaju il imaju provjerene informacije.
trolaju naravno :)
novih informacija osim slika bas i nema
pa par postova gore ti čovjek kaže da za PC dolazi tjedan dana ranije, daj se uozbilji molim te
pa par postova gore ti čovjek kaže da za PC dolazi tjedan dana ranije, daj se uozbilji molim te
not sure if trying to be sarcastic or just a retard
ne razumijem, pogle kolko thumb upova ima čovjek koji je reko da za PC izlazi tjedan dana ranije
Ma sta je vama? Drzi vas novogodišnje pijanstvo još uvijek? PC verzija i Wii U je TEK u razmatranju, a neki se vec razbacuju release date datumima i tako time...
Sva sreca sta imam X360 pa cu iskusit to cudo prvo na konzolama ( nazalost, iako ugodjaj PC-a je nezamjenjiv) iako mi jos uvijek nije jasno kako ce to sve funkcionirat na X360, radi velicine igre, koja mislim da ce bit dosta GB-a...
Sigurno je ranije spomenuto - Tema je u podforumu PC igre. Kako ironično.
Ma sta je vama? Drzi vas novogodišnje pijanstvo još uvijek? PC verzija i Wii U je TEK u razmatranju, a neki se vec razbacuju release date datumima i tako time...
Sva sreca sta imam X360 pa cu iskusit to cudo prvo na konzolama ( nazalost, iako ugodjaj PC-a je nezamjenjiv) iako mi jos uvijek nije jasno kako ce to sve funkcionirat na X360, radi velicine igre, koja mislim da ce bit dosta GB-a...
GTA V Disc 1 - East Los Santos
GTA V Disc 2 - Central Los Santos
GTA V Disc 3 - West Los Santos
GTA V Disc 4 - Red County

GTA V Disc 1 - East Los Santos
GTA V Disc 2 - Central Los Santos
GTA V Disc 3 - West Los Santos
GTA V Disc 4 - Red County

Ma to, iako malo vjervatno, ako bude kako si ti opisao, bit ce pravo sranje:)) Al ipak mislim da ce jedan DVD bit sa mapom igre, autima i svom grafikom...taj dvd prebacis na hard, i onda šaltaš druge kako prica ide.
Ma strpat će oni to na 2 dvda vjerojatno. DVd 1 će biti SP a dvd 2 će imat mp komponente. Tako ide u posljednje vrijeme.
tako je
moze imat samo vise
Sva sreca pa ps3 ima taj vrazji bluray pa nema problema s tim glupostima
Hoce li uopce biti gta v na pc-u?
I odakle vam ta informacija?
Hoce li uopce biti gta v na pc-u?
I odakle vam ta informacija?
Citam temu i nevjerujem.
Odakle da ce uopce biti GTA 5 za PC?
ONaj jos pita specifikacije o moj BOže
jeste dosadni sa time hoce ili nece, sve ce se saznat na vrijeme;)
i nemojte smarat temu, kad otvorim temu nadam se da su se neke novosti pojavile a kad ono opet prepitka dal ce doc za pc ili ne-.-
jedino kaj su rekli za pc je da trenutno nemaju planova za njega
sto ne znaci da se nece dogodit ,al opet ne zvuci najljepse za pc igrace
Ma Xbox je spreman, RGH napravljen tak da mi ni nije bitno kolko ima dvda kad sve ide direkt na hdd. Ajmo R* brže to malo.
Jel moguče da je to pravi gameplay video ?
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_334420&feature=iv&src_vid=eewX3uhCNkQ&v=NiFyFrAmW1w
Jel moguče da je to pravi gameplay video ?

Tocno to...
....to je staro vec neznam ni ja koliko, i vec i vrabci na grani znaju da je to napravio jedan lik jer je morao napravit kao mali demo za zaposlenje...nema veze sa GTA, al lik je stavio ime GTA5 Gameplay da skupi gledaoce i da vidi koliko ce ljudi nasjest :)
Nope, i to je samo animacija.
Da je to gameplay bilo bi na rockstaru