Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Samo da pitam nesto.Jel se sjecat davnih dana kad su za igre postojali demoi?Sta je s tim?Di je to nestalo?To je bilo izvrsno za skeptike kao sto sam ja u vezi bilo koje igre.Danas nekom kazes demo odma pomisli na neki video na YT.

1 2 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Grand Theft Auto V PC
IvanDado kaže...

Danas nekom kazes demo odma pomisli na neki video na YT.

E ovo mi nije jasno. 

Zašto bi netko pomislio na youtube kad kažeš demo?

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Samo da pitam nesto.Jel se sjecat davnih dana kad su za igre postojali demoi?Sta je s tim?Di je to nestalo?To je bilo izvrsno za skeptike kao sto sam ja u vezi bilo koje igre.Danas nekom kazes demo odma pomisli na neki video na YT.

jbg... onda da skuzis da nevalja igra prije nego sta je i kupis...

ovako kad ti piratiziras onda mogu bar govorit kako je piratluk kriv za sve...

16 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Ako ti je davnih dana recimo 4-5 godina unazad (toliko se sjećam da su neki naslovi još uvijek imali demoe tipa FIFA i PES) inda se zbilja čudim što i dan danas znam ponekad instalirati demo igru sa Eneterovog CD-a, pa onda kasnije i DVD-a (primjer: Punisher igra, neki dan njuškao malo po starim CD-ovima i rekoh zašto se ne podsjetiti na demo koji traje 20-ak minuta sporog igranja i nema time limita).

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 18:59 (midzan21).
11 godina
odjavljen
pirat kaže...

E ovo mi nije jasno. 

Zašto bi netko pomislio na youtube kad kažeš demo?

Pogledaj naziv ovog videa i bice ti jasno na sto mislim:

11 godina
protjeran
IvanDado kaže...

early access je zamijenio demo, barem kako ja to vidim. no vremena se mijenjaju i zato imamo youtube da vidimo kakva je igra prije kupnje (tj. prije skidanja piratske verzije haha). uostalom, zašto izbaciti besplatni demo kad možeš iskeširati fine novce na early access i nekome kupiti novi auto, stan, platiti djeci fakultet itd? 

11 godina
odjavljen
Abomb kaže...

jbg... onda da skuzis da nevalja igra prije nego sta je i kupis...

ovako kad ti piratiziras onda mogu bar govorit kako je piratluk kriv za sve...

Ziva istina.

11 godina
odjavljen
Robocraft22 kaže...

early access je zamijenio demo, barem kako ja to vidim. no vremena se mijenjaju i zato imamo youtube da vidimo kakva je igra prije kupnje (tj. prije skidanja piratske verzije haha). uostalom, zašto izbaciti besplatni demo kad možeš iskeširati fine novce na early access i nekome kupiti novi auto, stan, platiti djeci fakultet itd? 

Words of wisdom.

16 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

je al early access se placa...

...

...

...

oooo....

ima smisla...

11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

A sto se tice videa na YT to nikad nece biti isto dok zapravo ne isprobas igru.

1 1 hvala 0
11 godina
odjavljen
midzan21 kaže...

Ako ti je davnih dana recimo 4-5 godina unazad (toliko se sjećam da su neki naslovi još uvijek imali demoe tipa FIFA i PES) inda se zbilja čudim što i dan danas znam ponekad instalirati demo igru sa Eneterovog CD-a, pa onda kasnije i DVD-a (primjer: Punisher igra, neki dan njuškao malo po starim CD-ovima i rekoh zašto se ne podsjetiti na demo koji traje 20-ak minuta sporog igranja i nema time limita).

Pa zadnjeg demoa kojeg se ja sjecam je bio Gothic 4 iz 2010 godine,a tada su i poceli nestajat.

16 godina

Pa zadnja Fifa ima demo. Igra koja je izašla prije pola godine. Zašto se ovdje raspravlja o tim glupostima uopće? Postaje li ovo Battlefield style tema?

šumski put je bio ravan.
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Te sportske igre su jedine koje imaju demo prije nego sto izadu.

Pa gle,da ne pricamo o glupostima ova tema bi sad imala 10 strana,a ne 50. 

1 1 hvala 1
14 godina
dreammaker kaže...

Pa zadnja Fifa ima demo. Igra koja je izašla prije pola godine. Zašto se ovdje raspravlja o tim glupostima uopće? Postaje li ovo Battlefield style tema?

Demo igre nisam vidio duže vremena, posebno za razvikanije igre. jbg, sad je u modi plaćanje alphe i bete + izrezani sadržaj kroz dlc.

@bold - za takvo nešto fali zdravoseljačke zaje8ancije. ova tema ima 50 strana hejtanja prema konzolama, svađanja oko preordera i rezanja žila zbog odgoda.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Pratim temu od pocetka... ali nema smisla,svaki dan bar 3 stranice beskorisnih postova,vrijedjanja...pametovanja a najaci su oni kako ce im igra raditi,pa nije jos ni izasla..ajmo se malo strpit i dok izadje da malo pricamo o optimizaciji i samoj igri a ne ovo.........

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Apachy kaže...
dreammaker kaže...

Demo igre nisam vidio duže vremena, posebno za razvikanije igre. jbg, sad je u modi plaćanje alphe i bete + izrezani sadržaj kroz dlc.

@bold - za takvo nešto fali zdravoseljačke zaje8ancije. ova tema ima 50 strana hejtanja prema konzolama, svađanja oko preordera i rezanja žila zbog odgoda.

Kak' nema demo igara. Destiny, Elder Scrolls Online, Battlefield Hardline su samo neke koje mi odmah padaju na pamet.

Apsloutno fali zezanja na ovoj temi. Ekipa previše emotivno doživljava izlazak ove igre.

Ne možeš ništa reći kontra podforumske mantre (mrzimo Rockstar jer igra nije izašla 2013, mrzimo Rockstar radi odgoda i mrzimo konzole peasante), a da ne ispadneš konzolaš, udbaš i jugosloven. 

PSN - DeniZg80
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Sutra bi moglo biti da objave odgodu. 1. April 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sinoc se nesto prevrcem u krevetu, nemogu spavat, mislim si, mogli smo vec stream gledati i dobiti kopiju igre na kucnu adresu da nismo sirotog Windforca protjerali, ali sto je, tu je 

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
David87 kaže...

Pa da, sutra je prvi maj

WOT- johibro *666+999=zlo i naopako
15 godina
johi bro kaže...
David87 kaže...

Pa da, sutra je prvi maj

kako vrijeme leti covjece 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

2.4 dolazi  

Dobro da nije 1.

EDIT: Vec je postano vidim, jedva cekam

To je kod nas u 16:00 ili?

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 21:08 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pokusavam pronaci od kud ste i jeste li preorderali al unutar zadnjih 10ak stranica ne nalazim nist smisleno, pa ako netko ima volje napisat bio bih mu zahvalan?

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 21:07 (R4ck0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Preorderao na Steamu. Kolega s foruma sredio za 10 ojra jeftinije :)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja sam uzeo na Steamu za 15 eura :) Ostatak platio prodajom CSGO itema :)

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja na Kinguinu za 45€

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sam također preordao na STEAMU.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
johi bro kaže...
David87 kaže...

Pa da, sutra je prvi maj

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako je 1. Maj onda idemo na grah. 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Marcuskac kaže...

2.4 dolazi  

Dobro da nije 1.

EDIT: Vec je postano vidim, jedva cekam

To je kod nas u 16:00 ili?

Da,kod nas dolazi oko 15 ili 16:00.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice