Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.406.560
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Napisali su po Britanskom vremenu u 15h, znači po našemu u 16 i u to vrijeme gotovo uvijek postaju najbitnije vijesti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Oldy kaže...

Ako je 1. Maj onda idemo na grah. 

Nadam se da budemo svi na 1. maj već igrali GTA5, mislim da ću ga danas preorderat

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
Oldy kaže...

Ako je 1. Maj onda idemo na grah. 

Nadam se da budemo svi na 1. maj već igrali GTA5, mislim da ću ga danas preorderat

Do 1. Maja single da se pređe 

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Je li OVO legitimno ili se Gaymreport ekipa igra šaljivdžija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Šala je.

Rockstar si to ne smije dopustiti. Smlavili bi ih

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
2 1 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Šta su svi zapeli za steam verziju, meni je bitno da igram GTA 5, a da li je steam verzija ili ne, čisto mi se hebe

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Zato što samo Steam verzija uključuje zadnji nivo i ružičaste hlače za trevora, a u ustalim verzijama će to biti dlc.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ReverseFlash kaže...

Šta su svi zapeli za steam verziju, meni je bitno da igram GTA 5, a da li je steam verzija ili ne, čisto mi se hebe

Zato što je bolje imati sve igre na okupu a ne se registrirati na 100 različitih servisa

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
10 godina
zelenbic kaže...
ReverseFlash kaže...

Zato što je bolje imati sve igre na okupu a ne se registrirati na 100 različitih servisa

Glupost, bmk gdje ću ju igrati, bitno da igram

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Nisam mogao čekati više, hype je bio jači od mene

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
zelenbic kaže...
ReverseFlash kaže...

Pa s fizickom verzijom se moras samo registrirat na R* social club, a sa Steam verzijom moras na R* social club i Steam. Bez obzira na to koju verziju uzeo, igrat ces na istim serverima (digitalna i fizicka, nema tu bas bolje/losije verzje... ovisi sto zelis).

BTW u Steam mozes dodati non-steam verzije odnosno preko Steam aplikacije mozes pokrenuti non-steam verzije ako ti je to bas bitno (dode ti na isto, opet ces moci komunicirati s prijateljima putem Steam-a). Fizicke kopije ipak imaju dvije prednosti:

- mozes je prodati

- za dugorocnost su bolje, npr. kada igre budu tezile po 70-100 GB, a prije ce se to dogoditi nego drasticno povecanje internet brzina (mnogi za vrijeme svog zivota nece dobiti 100-1000 Mbit/s brzine odnosno 12-120 megabajta po sekundi, mogu samo sanjati o tome). Tada ce ljudi prijeci na Bluray-eve ili nesto novo sto bude vec dostupno, a sto se tice "game streaminga", to vidim kao najinferiornije gaming iskustvo (nema modova, name self made fixeva ili non official dodataka tipa SweetFX i sl.).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 4:12 (lovac82).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jučer me kolega na poslu sprda  

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Jos 1 sat i 40 minuta do trailera 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

lažeš melita 1 sat i 28 minuta. 

Nego da pitam gdje ima sada najjeftinije steam verzija za kupiti da li netko zna? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 14:47 (Jim Carrey).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
C4R3ON kaže...

Jos 1 sat i 40 minuta do trailera 

koji thrill mozes imati za trailer od igre koja je vani vec dvije godine?

Sta mislis da ce prikazat nesto sta vec nije na youtube-u?

14 godina
odjavljen
Abomb kaže...

Ma pusti nas da se veselimo,da dobijemo bar nesto kad vec na samu igru toliko cekamo 

Negogdje ce bit objavljen trailer?

12 godina
protjeran
Zin8 kaže...
Abomb kaže...

Ma pusti nas da se veselimo,da dobijemo bar nesto kad vec na samu igru toliko cekamo 

Negogdje ce bit objavljen trailer?

Na rockstar newswireu.Evo link:

http://www.rockstargames.com/newswire

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Trailer za igtu stafu 2 godine... hahahaah :) genijalno. Ne znas tko je blesaviji, rockstar ili onaj koji se veseli traileru.

Daj trailer za Cossacks, bit ce brutalan.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
5 30 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Trailer za igtu stafu 2 godine... hahahaah :) genijalno. Ne znas tko je blesaviji, rockstar ili onaj koji se veseli traileru.

Od tebe nisam vidio pametan post u ovoj temi, jedino sto seres cijelo vrijeme po igri i po ljudima u temi. Neki mozda nemaju konzole pa nisu htjeli spoilat igru do sad, pa im je trailer isto toliko zabavan kao sto je bio onaj prvi ljudima pred 2 godine. A i kaj, ne bi smjeli biti nahajpani zbog trailera jer tebi smeta? Ako se i dalje mislis ponasati ko govno, molim te, odi u neku drugu temu...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Smiri dozivljaje,ako ti smeta makni se iz teme.

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

evo mene blesavog veseli jer je prvi gta kojeg igram

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 15:11 (R4ck0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
R4ck0 kaže...

evo mene blesavog veseli jer je prvi gta koji igram

Šteta. 

Po meni, GTA 3, Vice City i San Andreas su bile puno impresivnije igre (s obzirom na vrijeme kada su izašle).

A možda sam ja već star i čangrizav.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 15:13 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
R4ck0 kaže...

Šteta. 

Po meni, GTA 3, Vice City i San Andreas su bile puno impresivnije igre (s obzirom na vrijeme kada su izašle).

a dosad sam visio na FPS-ima, pa nažalost nisam probao. 

stignem još dva tjedna probat neki :)

16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Od tebe nisam vidio pametan post u ovoj temi, jedino sto seres cijelo vrijeme po igri i po ljudima u temi. Neki mozda nemaju konzole pa nisu htjeli spoilat igru do sad, pa im je trailer isto toliko zabavan kao sto je bio onaj prvi ljudima pred 2 godine. A i kaj, ne bi smjeli biti nahajpani zbog trailera jer tebi smeta? Ako se i dalje mislis ponasati ko govno, molim te, odi u neku drugu temu...

1. trailer je isti?!

2. nahajpan na trailer i jedva ceka da izadje iako vec postoji???

To je isto kao da sada DICe izda za BF4 nekakav novi trailer i ti cili sretan jer jos nisi igra BF4...

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pa netko mozda NIJE gledao ONAJ trailer jer nije htio SPOILATI dozivljaj dok igra ne izadje za PC. A i tko kaze da je isti trailer?

Vama tu smeta kaj smo mi koji jos nismo igrali uzbudjeni zbog svake nove informacija, bilo slika ili trailera. Cekaj, kakav si ti to iskompleksirani izrod da pises shitpostove jer je netko uzbudjen, ne kuzim.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 16:03 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Trailer is OUT

Svi navalili naravno i sad neće učitati stranicu

Evo 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 16:05 (vrinho).
Moj PC  
7 0 hvala 3
14 godina
odjavljen
vrinho kaže...

Trailer is OUT

Grafički vrlo impresivno,ali trailer je mogao bolje. Mogli su bar 3-4 sekunde akcije iz prvog lica prikazati,koji cockpit view i pad padobranom nad grad al ajd,dobro je 

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma trailer je kamilica, ništa posebno. Niti pravi gameplay se ne vidi.... Ajde barem su potvrdili izlazak za 12 dana ovim trailerom, kad se pojavilo Coming to PC već me malo stegnulo u želucu u iščekivanju koji će datum pisati ali dobro je

Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
R4ck0 kaže...

Šteta. 

jbg gta 3 je bio iz 2d u 3d

16 godina
alien20 kaže...
DeniZg kaže...
R4ck0 kaže...

Šteta. 

jbg gta 3 je bio iz 2d u 3d

Meni cak GTA 3 nije bio toliko impresivan, tranzicija s tehnicke strane je mozda drasticna (2D-3D i za to vrijeme relativno solidna grafika) ali sami sadrzaj u GTA 3 je bio meh, prakticki si dobio samo misije i od vozila samo aute, to je vise manje bilo to odnosno igra ti je brzo dosadila (pa vise sadrzaja imaju prva dva GTA nastavka) ali Vice City i pogotovo San Andreas su vec bili impresivni za svoje vrijeme (ukljucujuci i GTA V u novije vrijeme koji takoder ima pregrst sadrzaja).

Tako da, sve u svemu, nije mi cudno sto je jos uvijek velik hype za igru koja je dosla prije 2 god... ako je igra dobra, moze te drzati godinama, a ako je isprdak, zaboravis je za pola godine (GTA V ce biti dugo pamcen i mnogi ce natuci po 1000-2000h kroz sami "default" sadrzaj, modove, multiplayer kao sto je bio slucaj s recimo GTA SA).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 16:30 (lovac82).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice