Samo da pitam nesto.Jel se sjecat davnih dana kad su za igre postojali demoi?Sta je s tim?Di je to nestalo?To je bilo izvrsno za skeptike kao sto sam ja u vezi bilo koje igre.Danas nekom kazes demo odma pomisli na neki video na YT.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas nekom kazes demo odma pomisli na neki video na YT.
E ovo mi nije jasno.
Zašto bi netko pomislio na youtube kad kažeš demo?
Samo da pitam nesto.Jel se sjecat davnih dana kad su za igre postojali demoi?Sta je s tim?Di je to nestalo?To je bilo izvrsno za skeptike kao sto sam ja u vezi bilo koje igre.Danas nekom kazes demo odma pomisli na neki video na YT.
jbg... onda da skuzis da nevalja igra prije nego sta je i kupis...
ovako kad ti piratiziras onda mogu bar govorit kako je piratluk kriv za sve...
Ako ti je davnih dana recimo 4-5 godina unazad (toliko se sjećam da su neki naslovi još uvijek imali demoe tipa FIFA i PES) inda se zbilja čudim što i dan danas znam ponekad instalirati demo igru sa Eneterovog CD-a, pa onda kasnije i DVD-a (primjer: Punisher igra, neki dan njuškao malo po starim CD-ovima i rekoh zašto se ne podsjetiti na demo koji traje 20-ak minuta sporog igranja i nema time limita).
early access je zamijenio demo, barem kako ja to vidim. no vremena se mijenjaju i zato imamo youtube da vidimo kakva je igra prije kupnje (tj. prije skidanja piratske verzije haha). uostalom, zašto izbaciti besplatni demo kad možeš iskeširati fine novce na early access i nekome kupiti novi auto, stan, platiti djeci fakultet itd?
jbg... onda da skuzis da nevalja igra prije nego sta je i kupis...
ovako kad ti piratiziras onda mogu bar govorit kako je piratluk kriv za sve...
Ziva istina.
early access je zamijenio demo, barem kako ja to vidim. no vremena se mijenjaju i zato imamo youtube da vidimo kakva je igra prije kupnje (tj. prije skidanja piratske verzije haha). uostalom, zašto izbaciti besplatni demo kad možeš iskeširati fine novce na early access i nekome kupiti novi auto, stan, platiti djeci fakultet itd?
Words of wisdom.
je al early access se placa...
...
...
...
oooo....
ima smisla...
A sto se tice videa na YT to nikad nece biti isto dok zapravo ne isprobas igru.
Ako ti je davnih dana recimo 4-5 godina unazad (toliko se sjećam da su neki naslovi još uvijek imali demoe tipa FIFA i PES) inda se zbilja čudim što i dan danas znam ponekad instalirati demo igru sa Eneterovog CD-a, pa onda kasnije i DVD-a (primjer: Punisher igra, neki dan njuškao malo po starim CD-ovima i rekoh zašto se ne podsjetiti na demo koji traje 20-ak minuta sporog igranja i nema time limita).
Pa zadnjeg demoa kojeg se ja sjecam je bio Gothic 4 iz 2010 godine,a tada su i poceli nestajat.
Pa zadnja Fifa ima demo. Igra koja je izašla prije pola godine. Zašto se ovdje raspravlja o tim glupostima uopće? Postaje li ovo Battlefield style tema?
Te sportske igre su jedine koje imaju demo prije nego sto izadu.
Pa gle,da ne pricamo o glupostima ova tema bi sad imala 10 strana,a ne 50.
Pa zadnja Fifa ima demo. Igra koja je izašla prije pola godine. Zašto se ovdje raspravlja o tim glupostima uopće? Postaje li ovo Battlefield style tema?
Demo igre nisam vidio duže vremena, posebno za razvikanije igre. jbg, sad je u modi plaćanje alphe i bete + izrezani sadržaj kroz dlc.
@bold - za takvo nešto fali zdravoseljačke zaje8ancije. ova tema ima 50 strana hejtanja prema konzolama, svađanja oko preordera i rezanja žila zbog odgoda.
Pratim temu od pocetka... ali nema smisla,svaki dan bar 3 stranice beskorisnih postova,vrijedjanja...pametovanja a najaci su oni kako ce im igra raditi,pa nije jos ni izasla..ajmo se malo strpit i dok izadje da malo pricamo o optimizaciji i samoj igri a ne ovo.........
Demo igre nisam vidio duže vremena, posebno za razvikanije igre. jbg, sad je u modi plaćanje alphe i bete + izrezani sadržaj kroz dlc.
@bold - za takvo nešto fali zdravoseljačke zaje8ancije. ova tema ima 50 strana hejtanja prema konzolama, svađanja oko preordera i rezanja žila zbog odgoda.
Kak' nema demo igara. Destiny, Elder Scrolls Online, Battlefield Hardline su samo neke koje mi odmah padaju na pamet.
Apsloutno fali zezanja na ovoj temi. Ekipa previše emotivno doživljava izlazak ove igre.
Ne možeš ništa reći kontra podforumske mantre (mrzimo Rockstar jer igra nije izašla 2013, mrzimo Rockstar radi odgoda i mrzimo konzole peasante), a da ne ispadneš konzolaš, udbaš i jugosloven.
Trailer za PC verziju dolazi za dva dana :)
Sutra bi moglo biti da objave odgodu. 1. April
Sinoc se nesto prevrcem u krevetu, nemogu spavat, mislim si, mogli smo vec stream gledati i dobiti kopiju igre na kucnu adresu da nismo sirotog Windforca protjerali, ali sto je, tu je
Pa da, sutra je prvi maj
Pa da, sutra je prvi maj
kako vrijeme leti covjece
pokusavam pronaci od kud ste i jeste li preorderali al unutar zadnjih 10ak stranica ne nalazim nist smisleno, pa ako netko ima volje napisat bio bih mu zahvalan?
Preorderao na Steamu. Kolega s foruma sredio za 10 ojra jeftinije :)
Ja sam uzeo na Steamu za 15 eura :) Ostatak platio prodajom CSGO itema :)
Ja na Kinguinu za 45€
Ja sam također preordao na STEAMU.
Pa da, sutra je prvi maj
Ako je 1. Maj onda idemo na grah.
Da,kod nas dolazi oko 15 ili 16:00.