Football Manager 2016

poruka: 62
|
čitano: 25.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Football Manager 2016

Evo napokon i 16.2.0 updatea

FOOTBALL MANAGER 2016 [PC/Mac/Linux]

Updates include but are not limited to the following:

TECH AND PERFORMANCE

Improved match performance on Retina displays
Fixed rare crash on staff responsibilities screen
Fixed crash when trying to send assistant manager to tunnel interviews when no assistant appointed
Fixed game not launching in Full Screen modes on certain system setups
Fixed processing panel not disappearing when using alt-tab
Fixed attributes pop-up ordering attributes alphabetically by abbreviation not by full name
Fixed captain icon not displaying in-match
Fixed Ctrl+F shortcut
Fixed Average Positions & Heat Map options on ProZone panels showing incorrect information during live matches

GAMEPLAY

Improvements to AI transfer & contract negotiations
Players will no longer count being rested for minor cup games towards first team football unhappiness
Fixed issue where players would complain about being left out of a training camp squad when they were away on international duty
Fixed players asking for a new contract and then being unwilling to sign one

MATCH ENGINE

Improved defending of full backs who were tucking in inappropriately
Improved behaviour of backline when deciding to cover out of position players
Prevented ball getting stuck in the crossbar
Fixed instances of goalkeepers being stranded out of goal after being called over to be booked
Fixed some examples of dead time after ball is returned from a throw in following an injury
Improved system of players taking a penalty when on a hat-trick
Fixed some instances of poor back passes and goalkeepers lack of reaction to them
Fixed some problems with Specific Man Marking instruction
Refined referee decision making on offside calls
Improved defenders behaviour when reacting to a ball they are favourite to win
Improved goalkeeper decisions to parry ball back into play when they could let the ball go out
Improved goalkeeper decisions on when to come off their line
Improved accuracy of shots on goal
Refined passing decision making to reduce instances of unnecessary direct and rushed passes
Fixed some instances of a goal being awarded when the shot had hit the bar and not gone in

GRAPHICS

Improved Retina graphics benchmarking (requires cleared cache & preferences)
Fixed issue with black ball on Macs
Fixed extreme and sudden change from rain to shine

IN-GAME EDITOR

Age, Nationality and Wage editable on Profile page for Staff and Players
Fixes to help custom skin compatibility

STANDALONE EDITOR

Fixed Belgium league rules failing verification checks without being edited
Fixed a few editing kit colours issues
Fixed issue with stadium editing which caused some User files to crash
Fixed edit files using the wrong start date when extracted in to the game
Fixed various unhelpful error messages when verifying files
Fixed some crashes on verification on specific files
Fixed some issues extracting certain data edits in to the game

NETWORK

Fixed divergence of results when playing network game between Mac & PC

TOUCH MODE

Fixed obscure nations topping World Rankings at the start of new games

CREATE A CLUB MODE

Fixed created clubs keeping affiliations preventing them from being promoted.
Fixed created clubs not displaying their own kits on Team of the Week.

FANTASY DRAFT MODE

Fixed issue where fantasy draft budget left over is calculated incorrectly

3 0 hvala 3
10 godina
neaktivan
Football Manager 2016

sta mislite hoce li biti fm 2016 na snizenju na ovom holiday sale-u na steamu sljedeci tjedan?i ak bude kolko bi mogla bit cijena ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Football Manager 2016

e jeb9ga sad, to ti niko ne moze reci. ali, bit ce na snizenju sigurno. pitanje je samo kad. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2016
Ee pozz zanima me kako bi se mogli dogovorit za managera 16 da mi prodas..odakle si ako si iz st lako bi se dogovorili
10 godina
neaktivan
Tia bi kupit steam key negdi al priko paysafe carda...pokusa sam sam nac ali ne ide tj ide al bi me izaslo 60 70eura mada neznam kako... Ako ima netko link da mi da bez pustih taksi imam 350kn na pay safe

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hello!

Molim vas informacije o tome kako funkcionira kupovanje managera preko steama. Vidim da je akcijska cijena ovaj vikend. Jel me nakon kupnje preusmjeri na download site? Sto u slucaju da se download prekine zbog pucanja veze? Jel potreban key nakon kupnje original igrice?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
mirela_persia kaže...
Hello!

Molim vas informacije o tome kako funkcionira kupovanje managera preko steama. Vidim da je akcijska cijena ovaj vikend. Jel me nakon kupnje preusmjeri na download site? Sto u slucaju da se download prekine zbog pucanja veze? Jel potreban key nakon kupnje original igrice?

Hvala unaprijed

Kad kupiš preko Steama i download ide preko steama. Taj download možeš pokrenuti i pauzirati kolko god puta želiš, a isto tako ti je dostupan i na drugim računalima koji koriste isti Steam accout (jedino ne možeš igrati online na oba računala istovremeno). Key ti u tom slučaju ne treba jer je kupljeno preko Steama.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina

Ima mozda netko da bi posudio steam acc da skinem igru samo? Imam ja par origin acc-ova i steam-ova ako nekom nesta treba. 

14 godina
Football Manager 2016

Ima netko možda da želi dati steam da skinem igru i prijavljujem se offline? 
Naravno uz određenu uplatu preko paypala. Puno mi kada bih sam kupovao igru pa ako netko ima tko želi podijeliti troškove, PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cordas kaže...

Naravno uz određenu uplatu preko paypala. Puno mi kada bih sam kupovao igru pa ako netko ima tko želi podijeliti troškove, PM.

Izasao torent, sve radi.

10 godina
odjavljen
JohnnyBlaze kaže...
Cordas kaže...

Izasao torent, sve radi.

imas link? moze na pp. skinul sam nosteam verziju al nekaj mi ne radi

9 godina
neaktivan
ljudi instalirao sam FM 2016 uđem u igricu igraci sve izmisljeni likovi u bilo kojem klubu tako i treneri... znaci ocjene i slike igraca stvarnost ali imena i prezimena izmisljeno kako da to rijesim promjenim??? MOLIM POMOC
17 godina
marijofil24 kaže...
ljudi instalirao sam FM 2016 uđem u igricu igraci sve izmisljeni likovi u bilo kojem klubu tako i treneri... znaci ocjene i slike igraca stvarnost ali imena i prezimena izmisljeno kako da to rijesim promjenim??? MOLIM POMOC

kad pokreces igru ima negdje opcija da se koristi fake names, tu iskljuci, a za njemacku reprezantaciju moras skinut name fix

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
neaktivan
Football Manager 2016
to kad udem u igricu

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
jel to kad udem u igricu u performanse?
9 godina
neaktivan
Football Manager 2016
dal moze neko pomoc? udem u FM 2016 nova igra uzmem ligu nije bitno koju i izmisljena imena igraca i ostalih ali sa pravim ocjenama i slikama kako da to rijesim cuo sam iskljucit fake i jesam al opet isto kako da rijesim problem?

0 1 hvala 0
15 godina
marijofil24 kaže...
dal moze neko pomoc? udem u FM 2016 nova igra uzmem ligu nije bitno koju i izmisljena imena igraca i ostalih ali sa pravim ocjenama i slikama kako da to rijesim cuo sam iskljucit fake i jesam al opet isto kako da rijesim problem?

Udes u igru preko createnewgame ikone i odes create new game, cekas da se sve ucita i krene sezona, save game i onda izadi iz igre. Ponovo udi u igru i loadaj taj save i radit ce ti.

14 godina

Jel zna tko kako u ovom manageru postavit ekipu da igra iole normalno obranu ?? Igram s Tottenhamom i obrana mi igra kako god okrenem kao da igram s dva igrača manje. Jednostavno katastrofa i ne kontam s obzirom da imam godine iskustva u managarima od prošlih godina.

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Jel zna tko kako u ovom manageru postavit ekipu da igra iole normalno obranu ?? Igram s Tottenhamom i obrana mi igra kako god okrenem kao da igram s dva igrača manje. Jednostavno katastrofa i ne kontam s obzirom da imam godine iskustva u managarima od prošlih godina.

Jednostavno je ove godine to lose napravljeno. 

10 godina
neaktivan
Football Manager 2016

jeli ovaj laptop moze pokrenut fm16?  

http://www.njuskalo.hr/hp-prijenosnici/hp-6735s-oglas-17453775

0 0 hvala 0
17 godina
Domo1950 kaže...

moze svaka konfiguracija pokrenit u 2d match playu, cak i tablet sa windowsima....no pitanje je koliko ce ti brzo obradivat podatke itd, koliko imas ocitano liga.... jer puno ovisi o samom procesoru, al radit ce ti sigurno

9 godina
neaktivan
Pozz ljudii..evoo mozda ja kasnim ali nisam dugo igro fm jer sam otiso radit..alo evo citam svaki dan o transferima pa sam se zagrijo i ja da malo se bacim u te vode makar i u igrici samo..pa me zanima dali ima ovdje netko da prodaje fm2016 preko steama..mislim na taj kod ?hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Football Manager 2016

igram s hajdukom drugu sezonu,mozete li mi preporuciti MC i ST? imam 2 mil na raspolaganju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kexzoR kaže...

igram s hajdukom drugu sezonu,mozete li mi preporuciti MC i ST? imam 2 mil na raspolaganju.

ak imas dosta liga ucitanih, trazi regen-e

17 godina
Football Manager 2016

Prodaje netko offline key za FM? Vec sam kupio od jednog forumaša, reinstalirao windowse i koliko vidim on je otisao na rad van RH pa se ne javlja :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Penzo kaže...

Prodaje netko offline key za FM? Vec sam kupio od jednog forumaša, reinstalirao windowse i koliko vidim on je otisao na rad van RH pa se ne javlja :)

ne postoji off line key za fm. postoji steam key koji ukucas u steam account i onda ti je igra na tvom accountu. ako ti je tip prodo key koji on koristi to znaci da te lagano zaebo jer bi ti trebo prodat svoj steam account da bi ti mogao igrati s tim keyem fm.

12 godina
jovial kaže...
Penzo kaže...

ne postoji off line key za fm. postoji steam key koji ukucas u steam account i onda ti je igra na tvom accountu. ako ti je tip prodo key koji on koristi to znaci da te lagano zaebo jer bi ti trebo prodat svoj steam account da bi ti mogao igrati s tim keyem fm.

Zasto bi ga zajebao? Pa dao mu je pristup svom steamu preko kojeg on skine igru na svoj komp/laptop i postavi steam u offline mode i igra bez problema.

Koliko sam ja skuzio, on je reinstalirao win, a covjek u meduvremenu otisao van HR i ne moze ga kontaktirati. 

Zapravo je on "kupio" pristup tudem steamu preko kojeg instalira igru na svoje racunalo i to je to.

12 godina
neaktivan
jopaa991 kaže...
jovial kaže...
Penzo kaže...

Zasto bi ga zajebao? Pa dao mu je pristup svom steamu preko kojeg on skine igru na svoj komp/laptop i postavi steam u offline mode i igra bez problema.

Koliko sam ja skuzio, on je reinstalirao win, a covjek u meduvremenu otisao van HR i ne moze ga kontaktirati. 

Zapravo je on "kupio" pristup tudem steamu preko kojeg instalira igru na svoje racunalo i to je to.

moguce da grijesim, tj. nadam se da si u pravu i da je u pitanju neki frend. ako je neznanac tako najednom nesto u inostranstvu nakon sto mu je prodo key onda je sumnjivo.

12 godina
Football Manager 2016

Hocu da kazem kad on stavi steam u offline mode da nema vise problema s njim, tj. nebi ga trebao traziti taj access code ili kako se vec tocno zove. Sve dok si ti offline u steamu sve bi trebalo raditi normalno.

On je reinstalirao win (neki ti daju ponovo code, neki ne, ali ne vidim razlog ne dati) i automatski mu treba ponovo access code da bi "potvrdio" da se radi o vlasniku accounta.

E sad, covjek je otisao raditi van ili sto vec i vjerojatno ne moze ostvariti kontakt i jbg, ne znam.

Mislim znam kako to funkcionira jer i sam vec 3 god radim istim sistemom to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jovial kaže...
jopaa991 kaže...
jovial kaže...
Penzo kaže...

moguce da grijesim, tj. nadam se da si u pravu i da je u pitanju neki frend. ako je neznanac tako najednom nesto u inostranstvu nakon sto mu je prodo key onda je sumnjivo.

Tako najednom? di je on rekao da je najednom, napisao da je kupio vec od jednog forumasa nit je napisao kada niti ist...mogao je to kupiti prije godinu dana i sta sad, ne smije covjek otici u inozemstvu i tu je nest sumnjivo? hahahaha koji si ti lik majko moja..... imam ja fm al sry nedajem drugim ljudima, a sad ti je fm oko 10 eura....ako ti je to puno e onda ga *ebi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice