Evo na sluzbenim stranicama FM 2009 imate mogucnost downloada demo od fm 09.....ev ja sada upravo skidam pa budem vidio sata to ima novog u fm 09...koji izlazi 14.11
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala na obavijesti, već se skida . Ufff kako sam ovo dugo čekao...
Sad su i torrenti na čekanju
kada izlazi cijela verzija
jer je demo odličan
kada izlazi cijela verzija
jer je demo odličan
kako vec i napisah a i na sluzbenim stranicmama pise 14.11.2009.........demo mi se jos nije skinuo al kak sam gledo video i komentare siguran sam da je odlicna igra......mislim ovo cekam jos od 2. mj....
kako je dobar ovaj novi FM
hehe evo malo odigro i jaaako sam zadovoljan mogu rec......super FM samo et mal mi steka......al statistike i podataka ima sve vise i to je dobro......sam kad izajde novi Fm onda ce se igrat kak je red
odličan je samo mi ne valja 3d sve nešto ko lego i nekako zaje_ano
mani 3D super radi nemam nesto brz komp tak da neznam sta tebi nevalja al to ti nije bilo planirano da izgleda kao FOFA ili nest sl....face ni ne moras viditi (ni sami kreatori nisu htjeli to) eventualno boju kose br. dresa i naravno dres
zna ko zašto meni ne radi ja ga instaliram i onda mi dođe ono dend error report ono tamo kad oču uć u igru
zna ko zašto meni ne radi ja ga instaliram i onda mi dođe ono dend error report ono tamo kad oču uć u igru
mater
jesam sad klioknem i ništa nit mi se otvori ni nit mi se ništa ne pojavi
koji win imas?? koju konf??
i u mene se isto pojavi greska dont send i send report nikako mi nemoze
FM 2008 sam igrao kao lud i stvarno je zakon, ako je ovaj jos bolji sta ce meni CoD 4 MP, Crysis Warhead ili Far Cry 2....
neznam
Malo je bugovit, upisivanje teksta je nespretno (npr. modrić normalnim tipkanjem ispada mmoddric
) , 3D prikaz je ponekad čudan, recimo kod izvođenja penala lopta prolazi kroz golmana, kod tacklinga se tek vidi loš AI.
Primjer, solidni obrambeni igrač iz Premier lige oduzme loptu liku iz 3-4 engleske lige i lopta se odbije dva koraka a on ju ne vidi ili ju ne želi pokupit . Sreća da je ostao 2D prikaz pa ne moram gledat takve retardose.
Grafički izgleda bolje, statistika je poboljšana, novi fičeri itd. ali dojam ostaje da je malo nedorađeno, opet patch dva dana poslije izlaska igre u prodaju.
Što se tiće instalacije i problema, kod mene ništa takvoga, možda zato što je demo skinut preko steama.
Skinuo demo i jedva se skinuo s računala, odlican je napokon su uveli decimalno ocjenjivanje igraca i modric vise nije za K...c kao u 08 ima dosta novih stvari najbolje su mi press konferencije 3d sistem je pomalo spigan al za prvi put dobar, a interface bolji od proslogodisnjeg ogavnog. Sve u svemu s dva do tri patcha ce bit savrsen.
Nitko nema problema sa ozljedama?
Probao sam demo i moram reci da je 3D prikaz zanimljiv, normalno ne moze se ocekivati da bude kao PES :D , ali definitivno cu ga koristiti ... jedva cekam full verziju da preuzmem Dinamo ... :D
Upravo mi se skida. Jedva čekam da isprobam. A kad izađe full verzija mogu zaboravit na socijalni život na nekih tjedan dana.
Igram FM od vremena kad je još bio CM. I to od verzije CM 2. Meni je najbolji od cijelog serijala bio CM 3 2001/02 sezona. Tu igru sam igrao cijele 2 godine (CM 4 je tek izašao 2003),svaki dan bar jedno 3 sata, odigrao sam 30 i nešto kusor sezona. Više niti jednog pravog igrača nije bilo, sve generički generirani. Zaakon. Kasnije sam još imao takav žar za FM 2005 (kad se prvi puta pojavio 2D prikaz), ali s njim sam odigrao "samo" 10 sezona.
Jedva čekam 2009, jer ovaj 3D prikaz izgleda fora. Vidjet ćemo.
najace stvari u novom menageru su konferencije za novinare i kad ti pomocni trener govori o stsanju na terenu od psihe do kvalitete i slabosti tvoji i protivnickih igraca za vrijeme tekmen.......bit ce ovo dobar FM..mah odlican.....samo eto nest mi steka mal zbog tog 3d tak da ce ici sporo sve to
Nitko nema problema sa ozljedama?
da, i drugdje vidim da se hrpa ljudi zali da im pola momcadi ode u par tjedana...
da, i drugdje vidim da se hrpa ljudi zali da im pola momcadi ode u par tjedana...