FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 17
goust78 kaže...

Kad igram kauc varijantu sa drustvom ,berba spin i slicne skilove izvodim bez problema ali online nema sanse .

Jednostavno ne stignem ?Kako to da popravim u igri ?Da li je zbog presinga jednostavno su mi preblizu protivnicki igraci online ?

Najvjerojatnije zato jer su u online bolji igraci od tvojeg drustva ili imas losiju konekciju pa ti igraci imaju input lag pa zbog toga nemozez radit skolove

9 godina
neaktivan
The_K kaže...
goust78 kaže...

Kad igram kauc varijantu sa drustvom ,berba spin i slicne skilove izvodim bez problema ali online nema sanse .

Jednostavno ne stignem ?Kako to da popravim u igri ?Da li je zbog presinga jednostavno su mi preblizu protivnicki igraci online ?

Najvjerojatnije zato jer su u online bolji igraci od tvojeg drustva ili imas losiju konekciju pa ti igraci imaju input lag pa zbog toga nemozez radit skolove

Bice da je ovo prvo ! hahahahah

PS4 mi je " prikljucen " na net preko wi fi ali opet nemam problema sa konekcijom ili nemam cesto problema.

Nekad steka jbg ali to je mozda do neceg drugog .Ima nacina da se ubije veza i na PS4 ako neko hoce !

Mnogo je bolja igra ipak na PS4 ,to je Movie skroz u pravu !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.7.2017 14:48 (goust78).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

da mi netko objasni kako ovo nije gol , 

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Izasla narodna verzija

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.7.2017 23:06 (soul_eclipse).

0 0 hvala 0
11 godina
Ryder007 kaže...

Trebao si stavit da gledas iz pticje perspektive jer ovako ne mogu sa sigurnoscu reci da je sigurno gol

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako sam se obradovao kada sam vidio sbc za Fernandinha i De Rossia (last chance...), kad ono 40 match loan. Bem ti škutore...,kao da je u pitanju neki super star.

Sjećam se tih futmas sbc-ova za kojim i dan danas žalim, jer sam sve coinse stukao na glupe futmas packove i doveo se u situaciju da samo gledam sa strane, neke od tih za mene jako interesantne sbc-eove.

0 0 hvala 0
17 godina
Ryder007 kaže..

Pa iz viđenog se ne može vidjeti da je lopta cijelim obujmom prešla crtu. Na prvu rekao bih da je dira, a ako jednim dijelom lopta dira crtu gol nije pa makar ona bila 99% iza crte.

soul_eclipse kaže...

Izasla narodna verzija

Da, dva mjeseca prije izlaska nove igre uspjeli su ovu srediti. Ne mogu se oteti dojmu da im je malo pomogao i ea sports, čisto zbog popularizacije igre. Ionako je ova fifa gotova a netko se možda zalijepi pa nakon što je proba kupi novu. Imali su 10 mjeseci za prodaju igre što je sasvim dosta. Srušili novi rekord i prešli preko 17 miljuna prodanih primjeraka igre. Svi zadovoljni.

9 godina
neaktivan
movie kaže...

Da, dva mjeseca prije izlaska nove igre uspjeli su ovu srediti. Ne mogu se oteti dojmu da im je malo pomogao i ea sports, čisto zbog popularizacije igre. Ionako je ova fifa gotova a netko se možda zalijepi pa nakon što je proba kupi novu. Imali su 10 mjeseci za prodaju igre što je sasvim dosta. Srušili novi rekord i prešli preko 17 miljuna prodanih primjeraka igre. Svi zadovoljni.

Fifa 17 je po meni najbolja fifa i nekom ko ne igra online bolja i ne treba za igru u drustvu cak i na duzi period .

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 8:53 (goust78).
16 godina
neaktivan

ma nazalost imam samo taj snimak,vjerovatno je pixel il dva ostao unutar crte jer iskreno pola sata sam vrtio poslije tekme replay iz svih mogucih kuteva i jednostavno nisam skuzio zasto to nije bio gol

11 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...

Izasla narodna verzija

Takodjer mislim da im je pomogao EA Sports,mada FIFA 17 je koristila malo stariji denuvo.

SP grupa je porucila da nema "nedodirljivi".

Drago mi je da je svi sada mogu probati barem offline :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 15:21 (soul_eclipse).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer sam kupio SIF Aguera (92) za 593k, što je ujedno i rekordan transfer od kada igram fut. Imam love za još jednog IF veznjaka i vjerovatno će to biti Y. Toure.

Neda mi se više zezati, jer sezona je pri kraju, + što se desio jedan veliki zaokret u mom životu..., a to je da sam postao otac, tako da ću svako malo morati ostavljati gamepad sa strane kada čujem plač.

7 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Neda mi se više zezati, jer sezona je pri kraju, + što se desio jedan veliki zaokret u mom životu..., a to je da sam postao otac, tako da ću svako malo morati ostavljati gamepad sa strane kada čujem plač.

Cestitam !

11 godina
FIFA 17

Jednostavno ne razumijem logiku da moj BPL tim koji je slabiji od mog spanjolskog tima po ratingu igra puno bolje njih.Diego Costa ima shooting 83 sve zabija Suarez ima shooting 94 nemoze zabit 1na1. Jednostavno kad se usporedjuju ta dva napadaca po ratingu i statsima svi bi rekli pa Suarez je bolji,Costa mu nije do koljena a kad ono u igri Costa zabija sa takvom lakocom takvom mirnocom to je divota za gledati a dok Suarez jedino sto zna je napucat golmana ili pucat pored vratnice. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Mislim slozit nekakav hybrid sa spanjolcima pa me zanima vase misljenje da li da ga slozim sa talijanima ili mozda sa francuzima kakav je Cavani jeli zabija ili promasuje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ako je vjerovati ovim stvarima oko pomaganja slabijim ekipama i blabla praznovjerjima mozda ti zato i je bpl ekipa jaca jer ima nizi rating. Probaj bronze benchat 45ice pa vidi sto bude. Isto tako, raspored workratea je dosta bitan za razlicite stilove igre. Imao sam hibrid sa sonom i lacazetteom u spici i igrivost mi je bila uzasna zbog njihovih h/h i zapravo mi nikog nije bilo u napadu da primi loptu. Izbacio lacazettea i stavio martiala sa h/m i sad se puno bolje igra. Meni je cavani smece.
11 godina
FIFA 17

Nemogu benchat broncane jer igram sa dvije momcadi i onda ih izmjenjujem dok jedna igra druga je na klupi i odmara se tako ne trosim coinste na fitness kartice.

Sto mislite o ovoj momcadi?

http://www.futhead.com/17/squads/7318850/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Nemogu benchat broncane jer igram sa dvije momcadi i onda ih izmjenjujem dok jedna igra druga je na klupi i odmara se tako ne trosim coinste na fitness kartice.

Možeš ubaciti dva brončana a to ti nešto smanji rating. Deset ti trebaju zbog fitnessa a golmanu ionako fitness padne svaku desetu tekmu pa njega ne moraš stavljati. Ja tako radim. U kombinaciji dva ST uvijek gledam da mi imaju wr jedan h/m a drugi m/m i da nisu isti tip napadača. Jedan brz i okretan a drugi visok i čvrst. Oba CDM su preofenzivni. Ja bih rađe stavio uz nainggolana casemira 88. Meni je to bila jebena kartica. Sam drži sredinu terena.

Inače danas odigrao jebenu tekmu i pol. Prvu dvije odlične ekipe nakrcane totsima. Tekma izjednačena 1-1 i na kraju dobijem klasična dva fifa gola i spljugam. Druga tekma preslika prve. Dobra tekma, reza 1-1 i oko 65 minute zabijem možda najljepši gol do sada u akciji u kojoj je sudjelovalo 5 mojih igrača a sve od prve. Nakon gola diskonekt. Mislim si, gle frajera popio gol i ode kad ono meni pukla veza. Pogledam na sat 16h 15 minuta. Vrijeme kada mi se restarta modem. Zaboravio na to jer sam jučer drkao po struji i u toliko mi pala sklopka i pošto modem svaka 24h mijenja ip adrese pao grah baš kada sam zabio gol. Toliko sam se naživcirao da mi srce izašlo iz ritma. Do sada sam ležao. Vratilo se prije pola sata... ebem ti fifu, stvarno će me života koštati.

Inače, što reći na ovaj gol kojeg sam jučer dobio. Na kraju pobijedim uvjerljivo ali ovakvi golovi me ubijaju. Centaršut na pet metara i boateng ne izbija loptu glavom što bi svatko normalan očekivao nego ide prsima na nju a onda igrač od 165 cm pored njega zabije mi gol glavom. Golman ode u prazno. Za popizditi. Vodim 3-0 i onda dobijem takva dva glupa gola da je to strašno, no do kraja zabijem još dva jer je lik bio loš, ali protiv dobrog protivnika ne bi tako lako išlo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2017 21:30 (movie).
11 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Možeš ubaciti dva brončana a to ti nešto smanji rating. Deset ti trebaju zbog fitnessa a golmanu ionako fitness padne svaku desetu tekmu pa njega ne moraš stavljati. Ja tako radim. U kombinaciji dva ST uvijek gledam da mi imaju wr jedan h/m a drugi m/m i da nisu isti tip napadača. Jedan brz i okretan a drugi visok i čvrst. Oba CDM su preofenzivni. Ja bih rađe stavio uz nainggolana casemira 88. Meni je to bila jebena kartica. Sam drži sredinu terena.

Inače danas odigrao jebenu tekmu i pol. Prvu dvije odlične ekipe nakrcane totsima. Tekma izjednačena 1-1 i na kraju dobijem klasična dva fifa gola i spljugam. Druga tekma preslika prve. Dobra tekma, reza 1-1 i oko 65 minute zabijem možda najljepši gol do sada u akciji u kojoj je sudjelovalo 5 mojih igrača a sve od prve. Nakon gola diskonekt. Mislim si, gle frajera popio gol i ode kad ono meni pukla veza. Pogledam na sat 16h 15 minuta. Vrijeme kada mi se restarta modem. Zaboravio na to jer sam jučer drkao po struji i u toliko mi pala sklopka i pošto modem svaka 24h mijenja ip adrese pao grah baš kada sam zabio gol. Toliko sam se naživcirao da mi srce izašlo iz ritma. Do sada sam ležao. Vratilo se prije pola sata... ebem ti fifu, stvarno će me života koštati.

Inače, što reći na ovaj gol kojeg sam jučer dobio. Na kraju pobijedim uvjerljivo ali ovakvi golovi me ubijaju. Centaršut na pet metara i boateng ne izbija loptu glavom što bi svatko normalan očekivao nego ide prsima na nju a onda igrač od 165 cm pored njega zabije mi gol glavom. Golman ode u prazno. Za popizditi. Vodim 3-0 i onda dobijem takva dva glupa gola da je to strašno, no do kraja zabijem još dva jer je lik bio loš, ali protiv dobrog protivnika ne bi tako lako išlo.

I meni ide to na zivce sto ti igrac ide stopat loptu umjesto da je opali glavom.Ja stisnem kocku i nezz hoce li je on stopat ili ce je izbit iz prve. Trebali su stavit neku tipku ili kombinaciju tipki  ili ako nista ne stisnes da stopa loptu a ne da meni protivnik ubaci loptu a meni igrac ide stopat loptu a ja utisnuo kocku na joysticku samo da on izbije ili kad ja ubacim pa mi napadac ide stopat loptu umjesto da je razvali iz prve.

11 godina
FIFA 17

Eto nakon napisanog posta o stopanju lopte EA me kaznila sto sam to pisao u ova dva videa moji igraci su stopali loptu u svoj gol sto je urnebesno glupo.Bila je jos jedna sumnjiva situacija ali zbog nekog razloga video mi se nije spremio uglavnom njegov Vardy je trcao prema mom sesnaestercu ja stisnem L1 dobijem Smallinga a moj Smalling se ukupao u zemlju i nemoze se pomaknut zbog toga Vardy lako uletava u sesnaesterac i puca i zabija dok moj Smalling je napravio ocajnicki standing tackle makar je bio 2m od Vardya.U tri utakmice tri propusta.Proslo je 10 mjeseci od izlaska igrice i fifa 17 je dalje nedovrseni skupi poluproizvod,overwatch vec postoji godinu dana i blizzard ubacuje nove stvari popravlja bugove slusa svoje kupce i po tome ispravljaju igricu zasto EA nije takav mozda zato jer oni i konami jedino rade nogometne igrice a oni su trenutno bolji od konamia pa si misle nabit cemo cijene izbacit cemo poluproizvod bugove nikad necemo ispravit a ljudi ce morat kupovat jer oni su mutavci koji ce morat prihvatit poluproizvod jer je i dalje bolji od PESa a nitko treci ne radi nogometnu igricu.Sto mi moramo cekat svakih godinu dana da oni isprave neke bugove i onda uvedu neke potpuno nove evo bas me zanima koje bugove ce imat sve fifa 18 bas me zanima sto ce mi tad dic zivce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Eto nakon napisanog posta o stopanju lopte EA me kaznila sto sam to pisao u ova dva videa moji igraci su stopali loptu u svoj gol sto je urnebesno glupo.Bila je jos jedna sumnjiva situacija ali zbog nekog razloga video mi se nije spremio uglavnom njegov Vardy je trcao prema mom sesnaestercu ja stisnem L1 dobijem Smallinga a moj Smalling se ukupao u zemlju i nemoze se pomaknut zbog toga Vardy lako uletava u sesnaesterac i puca i zabija dok moj Smalling je napravio ocajnicki standing tackle makar je bio 2m od Vardya.U tri utakmice tri propusta.Proslo je 10 mjeseci od izlaska igrice i fifa 17 je dalje nedovrseni skupi poluproizvod,overwatch vec postoji godinu dana i blizzard ubacuje nove stvari popravlja bugove slusa svoje kupce i po tome ispravljaju igricu zasto EA nije takav mozda zato jer oni i konami jedino rade nogometne igrice a oni su trenutno bolji od konamia pa si misle nabit cemo cijene izbacit cemo poluproizvod bugove nikad necemo ispravit a ljudi ce morat kupovat jer oni su mutavci koji ce morat prihvatit poluproizvod jer je i dalje bolji od PESa a nitko treci ne radi nogometnu igricu.Sto mi moramo cekat svakih godinu dana da oni isprave neke bugove i onda uvedu neke potpuno nove evo bas me zanima koje bugove ce imat sve fifa 18 bas me zanima sto ce mi tad dic zivce

Griješiš, nisu to bugovi u igri već načini kako da lošiji igrač dođe do gola. Igra cijelo vrijeme radi balans. Ako ti lik ne može zabiti onda igra ostaviti tvog CB u raskoraku, ili se lopta odbije od njega, ili štopa prsima, ili se sagne na centaršut. Uvijek igra nađe način kako ćeš popiti gol. Vidim da i ovi najbolji nisu imauni na takve golove. Njihova je prednost što uglavnom zabiju gol više od protivnika što meni svaki put ne uspijeva ma koliko lik bio lošiji od mene.

Stoga, u fifi18 neće se ništa promijeniti. Golova mora biti, ovakvih ili onakvih. Jučer sam odigrao dvije krasne tekme. Što fali ako ne padne gol?Idu mi na živce rezultati od 5-3, 6-4 i slični. No ea to voli, vole igrači i zato smo osuđeni na ovakve idiotske golove...

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Decko ima jedno 15 god.

Jebali mi sebe ..

hahahahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
Ako je vjerovati ovim stvarima oko pomaganja slabijim ekipama i blabla praznovjerjima mozda ti zato i je bpl ekipa jaca jer ima nizi rating. Probaj bronze benchat 45ice pa vidi sto bude. Isto tako, raspored workratea je dosta bitan za razlicite stilove igre. Imao sam hibrid sa sonom i lacazetteom u spici i igrivost mi je bila uzasna zbog njihovih h/h i zapravo mi nikog nije bilo u napadu da primi loptu. Izbacio lacazettea i stavio martiala sa h/m i sad se puno bolje igra. Meni je cavani smece.

Zasto placete kad gubite na skript ili sl. ?

Uzivajte u statistici ,broju suteva u okvir i sl.

To vam je dokaz da ste bolji .. :)

Samo vi volite da sa vrhunskim timom kantate nekog bjednika sa projescnim timom.

E tu uskace EA i kaze jok,ne moze ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2017 10:49 (goust78).
13 godina
movie kaže...

Griješiš, nisu to bugovi u igri već načini kako da lošiji igrač dođe do gola. Igra cijelo vrijeme radi balans. Ako ti lik ne može zabiti onda igra ostaviti tvog CB u raskoraku, ili se lopta odbije od njega, ili štopa prsima, ili se sagne na centaršut. 

Jep, ja sam već skužio kad to krene i znam unaprijed da pada gol, bez obzira što ja učinio.

Masu puta ste se našli u situaciji da radite tackle, a da se lopta odbije istom igraču ili njegovom suigraču.

Neki dan mi je lik od centra krenuo i do gola sam ga 3 ili čak 4 puta uhvatio i izbijao mu loptu, ali je ona svaki put ostajala u njegovim nogama i tako do gola gdje je na kraju zabio.

Obavezno mi se događa kad protivnik mora pobijediti da moj golman prvi udarac brani i lopta se odbija idealno njegovom suigraču na prazan gol, ili se čak povremeno i vrati tom što je pucao (ako nema nikog u blizini od njegovih) iz nemogućih odbijanaca i onda on završava.

Da se razumijemo, to se i meni ponekad događa - nisam ni ja imun na poklone FIFE :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 17
Odigrao za nadograđenog smallinga i butlanda. Nisu skupi pa neka stoje u klubu kada igram s englezima. Odigrao i ovog početnog bellarabia zbog 83 ratinga. Možda zatreba za još neku karticu engleza ako se pojavi. Mogao bi doći martial na ST. Bar se nadam. Ne znam koja bi mi druga kartica mogla pomoći niti koja bi me mogla interesirati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Jeli to vlada novi cheat,dns dva puta sam poveo 2:0 i u bas tom trenutku kad ja zabijem gol mene izbaci sa servera?Nekako mi je to sumnjivo da bas dva puta kada ja zabijem za 2:0 i vidi se da sam dosta bolji od protivnika mene izbaci to mi je nekako prevelika slucajnost

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2017 20:28 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Odigrao end of an era Lahma. Kartica izgleda brutalno a i Lahm mi simpa a ovo je i oproštaj s njim. Nije niti preskup. Došao me oko 135k coinsa. Aj da imam i jednu takvu karticu. Kupio još pet kartica ovrl 86/88 neka se nađu za ove pink kartice ako se pojavi Martial. I to je to. Coinsa više nemam. Što sam znao to sam otpjevao do nove fife. Naravno ako je dočekam. Pozvali me sljedeći tjedan na operaciju srca pa me neće biti koji dan. Bar se tako nadam.

Ostao sam na ove dvije momčadi plus još par igrača koje mogu uklopiti u svaku momčad tipa alaba, sbc muller, toprak, dele alli, can, fernandinho, ogbonna, pink butland.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2017 21:42 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima li neki poseban set komandi za be a pro? Za izvlacenje iz offside i za vracanje na piziciju? Koja bi camera bila najbolja?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The_K kaže...

Jeli to vlada novi cheat,dns dva puta sam poveo 2:0 i u bas tom trenutku kad ja zabijem gol mene izbaci sa servera?Nekako mi je to sumnjivo da bas dva puta kada ja zabijem za 2:0 i vidi se da sam dosta bolji od protivnika mene izbaci to mi je nekako prevelika slucajnost

mene jucer mislim 3 puta tako izbaci,kod prvog mislio da je veza al kod 2. i 3. puta sam imao ukljucen technobase.fm,a kad pukne veza on prestane svirat,a to se nije dogodilo,cuo sam da se je opet pojavio disconect bug kao otprije par mjeseci

9 godina
neaktivan
Vidim kolega movie se odlucio za Lahma, dok sam ja izabrao drugu legendu. Kada sam vidio sbc za Xabia, odmah uhvatio nemir i morao sam to rjesiti i dovesti ga u klub. Sjetio sam se kako smo zarili i palili sa njim jos u fifa 12.

1 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...
Vidim kolega movie se odlucio za Lahma, dok sam ja izabrao drugu legendu. Kada sam vidio sbc za Xabia, odmah uhvatio nemir i morao sam to rjesiti i dovesti ga u klub. Sjetio sam se kako smo zarili i palili sa njim jos u fifa 12.

Uzeo bih i njega ali nema više onih kartica kostura a za ovih par kojih još ima nedam 100k coinsa. Morao bih nešto prodavati pa mi se ne isplati. Nisam radio prvi dan sbc jer nisam znao i već drugi dan je bilo kasno.

edit: evo, žrtvovao tots plattenhardta, boatenga i thiaga 90 da bi složio i alonsa i sada sam stvarno gotov.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 23:30 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice