- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Moj mali je u subotu osvojio naslov u 2. diviziji i prvi put ušao u 1.
PS4 je dobio prije cca 4 mjeseca.
Prije toga je kod susjeda igrao FIFA 16 i kod mene je znao ponekad na PC-u igrat seasons ili što već.
Jbga, mladi brže uče i možeš ga jebat.
Prije toga je kod susjeda igrao FIFA 16 i kod mene je znao ponekad na PC-u igrat seasons ili što već.
tak je meni trebalo nekih 4,5 mjeseci da udjem u division 1 u Fifi 14 koja mi je bila prva fifa,prije toga sam igrao pes
tak je meni trebalo nekih 4,5 mjeseci da udjem u division 1 u Fifi 14 koja mi je bila prva fifa,prije toga sam igrao pes
Ja sam počeo sa FIFA 15 i mislim da do 1. divizije nisam dogurao tada.
Tek u FIFI 16 pred kraj sam uspio doći do 1. divizije.
U ovoj FIFI sam standardno 2-3 divizija i povremeno uđem u 1. ali još nisam osvojio 1. diviziju.
Valjda ću i to uspjeti u FIFI 18 :P
Jgba, mi stari konji sporo učimo.
Sad igram kvalifikacije za vikend ligu.
Već sam osigurao upad, ali je nekakva nagrada - neki birthday igrač - ne znam što je to?
Drugo kolo igram protiv degenerika, ali degenerika kojeg igra mazi.
Produžeci završe 3-3 - on ima 4 udarca na gol, a ja 17 - nebitno, pucamo penale.
Ja pogodim prvi, pogodi on - ja pogodim drugi, branim mu drugi i lik quita.
Meni igra uopće ne računa tu utakmicu - kao da nisam igrao.
Naravno fietness mi je uredno pojelo na igračima.
Eto, i to mi fali iz FIFE 15-16 - kad ti lik quita dobiješ pobjedu i zdravo, a ne ovako - ovo nije pošteno nikako.
Sad igram kvalifikacije za vikend ligu.
Već sam osigurao upad, ali je nekakva nagrada - neki birthday igrač - ne znam što je to?
Drugo kolo igram protiv degenerika, ali degenerika kojeg igra mazi.
Produžeci završe 3-3 - on ima 4 udarca na gol, a ja 17 - nebitno, pucamo penale.
Ja pogodim prvi, pogodi on - ja pogodim drugi, branim mu drugi i lik quita.
Meni igra uopće ne računa tu utakmicu - kao da nisam igrao.
Naravno fietness mi je uredno pojelo na igračima.
Eto, i to mi fali iz FIFE 15-16 - kad ti lik quita dobiješ pobjedu i zdravo, a ne ovako - ovo nije pošteno nikako.
Izgleda da je igra registrirala da ste igrali nerijeseno a kad je nerijesen rezultat onda ne dobijes nista koda nisi ni igrao samo izgubis vrijeme i fitness
Nervira li se mali dok igra Bogara li ? :)
Ovi moji klinci iz komsiluka ne mogu nikako,ne ide nam i to je to . :)
Zizo gaming koji je za mene vanzemanljac po igri ne moze nikako do 3 div , Mudja isto . jbg
Zizo gaming koji je za mene vanzemanljac po igri ne moze nikako do 3 div , Mudja isto . jbg
A da probate s košarkom ili hokejom?
A da probate s košarkom ili hokejom?
To nas ne zanima ,jbg ! :)
Mada ,ako se sjecas Sega Mega II ,tu je hokej bio u full-u . :)
Ja sam maloprije osvojio 2 ligu i dobio pozivnicu za fut champinship :)
Nervira li se mali dok igra Bogara li ? :)
Naravno.
Ne pada kruška daleko od stabla :)
Mada sam se ja u zadnje vrijeme malo smirio, ali zato on popunjava prazninu u deranju i lupanju :)
nije lose za osvojeni DKT dobio abatea easy 60 k u klub :D
Mirza Jahic ima kanal na YT cak i osvoji wl sa 40-0 skorom .Pitacu zemu da mi da neku instrukciju,uputu,jebem li ga sta ! :)
Svjetski prvak u duzini igranja PES-a !
Ja ne izdrzim odigrati poluvrijeme koliko mi je taj pes neigriv i glup a kamoli da bi igrao 40 sati u komadu
Ja ne izdrzim odigrati poluvrijeme koliko mi je taj pes neigriv i glup a kamoli da bi igrao 40 sati u komadu
Neki dan sam odigram jednu pes 17 online sa klubovima ,trial verzija ,mozes odigrati 3 tekme dnevno online PS4 .
Bilo 3:3 na kraju ! :)
Neki dan sam odigram jednu pes 17 online sa klubovima ,trial verzija ,mozes odigrati 3 tekme dnevno online PS4 .
Mozez sad igrat my club besplatno,igrao sam ja kod frenda na ps4
Odigrao sam onaj turnir i dobio sam Nanija i otisao je za 80k zadovoljan sam dobivenim igracem pa sam potom otisao odigrat draft i osvojio ga prvi put da nisam susreo cheatere i na kraju sam dobio 45k coinsta jumbo pack i rare players pack.Jos to nisam vidio da ti daju izravno coinste na kraju drafta.
Neograniceno ili 3 tekme/dan ?
P.S. Ovaj Ali Riza Bruma Aygun me odusevljava kako igra .
Jes da ima timcinu ,ne znam da li i ima bolji tim da se sastavi ali ipak veze .
Svjetski prvak u duzini igranja PES-a !
Nije niti čudo da je oborio rekord jer igru ionako igra uža rodbina zaposlenika konamia i par nostalgičara s balkana... uz problematičan nogomet sasvim dovoljno da se upišeš u knjigu rekorda.
Prestao sam gledati nakon prvog gola kojeg je zabio. Najprije davi loptu na korner zastavici a onda krivo doda. Protivnik mu primi krivo dodavanje i iznosi loptu a on se zabije u igrača a lopta iza njegovog igrača. Čisti faul. Uopće nije nišao na loptu. No to je fifa, faulira igrača, dođe do lopte i zabije gol. Ovaj trenutak je najodvratniji dio ove igre. Koliko sam samo takvih golova dobio. Iznosim loptu, lik me očito faulira, sudac ništa ne svira i ostalo je stvar tehnike.. Obratite pozornost na taj prvi njegov gol i vidjet ćete da ulazi u igrača a lopta je sa strane. Znači, čisti prekršaj u napadu.
Prestao sam gledati nakon prvog gola kojeg je zabio. Najprije davi loptu na korner zastavici a onda krivo doda. Protivnik mu primi krivo dodavanje i iznosi loptu a on se zabije u igrača a lopta iza njegovog igrača. Čisti faul. Uopće nije nišao na loptu. No to je fifa, faulira igrača, dođe do lopte i zabije gol. Ovaj trenutak je najodvratniji dio ove igre. Koliko sam samo takvih golova dobio. Iznosim loptu, lik me očito faulira, sudac ništa ne svira i ostalo je stvar tehnike.. Obratite pozornost na taj prvi njegov gol i vidjet ćete da ulazi u igrača a lopta je sa strane. Znači, čisti prekršaj u napadu.
Lik ima score 1816-0-130 sta reci a ne zaplakati ?!
Posto nema remija ispade da igra samo wl .
Te finese o kojima ti pricas ja ne vidim,vidim da lik dere da usi otpadaju i to na stna dodavanja ,koji skil .
U jednoj tekmi je sa Ibrom izbacio 2 igraca na onaj speed bust ,lik je momentalno izasao iz igre . Znaci rolnica u stranu pa l1 pa sprint R2 ,2 x za redom ...
Ibra pretrca sve i zabije ...
3:47 pocinje akcija !
Te finese o kojima ti pricas ja ne vidim,vidim da lik dere da usi otpadaju i to na stna dodavanja ,koji skil .
U jednoj tekmi je sa Ibrom izbacio 3 igraca na onaj speed bust ,lik je momentalno izasao iz igre . Znaci rolnica u stranu pa l1 pa sprint R2 ,3 x za redom ...
Prvo u jednu stanu pa u drugu i Ibra pretrca sve i zabije ...
Ja uopće ne pričam kako lik igra niti znam kako lik igra niti me interesira. Interesira me greška igre za koju nije on kriv. Pa pogle na početku kako je zabio prvi gol nakon što mu je protivnik prvi zabio. Lik iznosi loptu a on se sa svojim igračem guzicom zabije u protivnika, koji posrne a on uzme loptu i zabije. Za mene je to očiti prekršaj u napadu. Za sve ostalo mi se jebe, njegov score, vezenje, rolice itd...
Nemam ništa protiv kada lik zabije gol iz izrađene akcije ali me do bola smetaju golovi koje zabijaju nakon prekršaja dok meni koji lika niti ne pomaknem već se samo gradim od silovanja sviraju nepostojeće prekršaje. Balans prekršaja u igri je katastrofa.
U jednoj tekmi je sa Ibrom izbacio 3 igraca na onaj speed bust ,lik je momentalno izasao iz igre . Znaci rolnica u stranu pa l1 pa sprint R2 ,3 x za redom ...
Prvo u jednu stanu pa u drugu i Ibra pretrca sve i zabije ...
Ja uopće ne pričam kako lik igra niti znam kako lik igra niti me interesira. Interesira me greška igre za koju nije on kriv. Pa pogle na početku kako je zabio prvi gol nakon što mu je protivnik prvi zabio. Lik iznosi loptu a on se sa svojim igračem guzicom zabije u protivnika, koji posrne a on uzme loptu i zabije. Za mene je to očiti prekršaj u napadu. Za sve ostalo mi se jebe, njegov score, vezenje, rolice itd...
Nemam ništa protiv kada lik zabije gol iz izrađene akcije ali me do bola smetaju golovi koje zabijaju nakon prekršaja dok meni koji lika niti ne pomaknem već se samo gradim od silovanja sviraju nepostojeće prekršaje. Balans prekršaja u igri je katastrofa.
Zabije jedan gol iz prekirsaja, ok,sta je sa ostalim ? :)
Zabije jedan gol iz prekirsaja, ok,sta je sa ostalim ? :)
Pa čitaj s razumijevanjem. Rekao sam da mi se jebe jer takve stvari nikada ne gledam. Smetaju me propusti igre koji se ponavljaju iz godine u godinu. Ne sumnjam da će tako biti i na jesen te da EA neće niti ove godine znati što je prednost a da će i dalje bezveze prekidati igru nakon zaleđa ili prekršaja a lopta u mome posjedu a ja u kontri. Toliko mogu poboljšati sudačke odluke a ne rade ništa.
Neograniceno ili 3 tekme/dan ?
neograniceno
Svi ti koji ostvaruju 40-0 i slično igraju kao domaćini sve utakmice. Eto pogledaj kod tog lika gore. Svih 40 utakmica igrao kao domaći. Ukoliko bude kašnjenja domaćin će uvijek imat manji lag, delay ili problem sa vezom. Meni je mrsko kad igram da tražim da uvijek budem na svom stadionu jer nekad koliko god izađem puta stavlja me kao gosta. Nemam živaca da toliko tražim, ali to ima uticaja 100%. Neka testira ko god hoće pa će osjetit da je lagodnije igrat kao domaćin nego gost (naravno oboje probat u istom terminu pod identičnim uslovima).
Osim toga ja bar u DKT-u i vikend ligi nisam nikad dobio 5 crtica kao taj sa videa. Uglavnom su 3 ili 4, više 3 nego 4. Ne znam na koji me server spaja i koliko je daleko, ali je uglavnom dosta loše.
Isto tako prednost igranja kao domaćin je što ćeš uvijek igrat na stadionu koji ti odabereš. Kamera koju odabereš nije isto udaljena na svakom stadionu. Kad igraš na jednom prilagodiš se i onda ti je lakše. Dok sam ja npr. stavio custom kameru i skoro na svakom stadionu mi je različit pogled. Nekad mi je onakav kakav ja hoću, nekad viši i nekako oštrije postavljen, a nekad vidim manje terena nego što jest.
Postoje razne druge stvari koje imaju uticaj na samu igru, a koji predstavljaju skoro pa propuste. Na taj način ta jedna strana uvijek može da navuće sebi određenu prednost. Kolika je šansa da neka druga eSport igra sebi dozvoli tako nešto? Nikakva.
Meni je gameplay u zadnje vrijeme sve gori i gori. Nije bitno da li dobijam ili gubim. Ne prođe utakmica da mi se bar jedan igrač ne povrijedi. Ljudi mi udaraju igrače kako stignu, a faul mi postane pusta želja. Više golova primim radi toga što mi ne svira faul ili što se protivniku odbije lopta u posjed van svake logike nego što primim iz normalne akcije. Čitera je opet more na PC-u i ko god je rekao da su se izborili sa njima pogrešio je. U finalu DKT-a lik sa svim bronze igračima, svi van svoje pozicije, nema 20 chema ukupno i krene utakmica, a on samo pauzira i izađe. On dobija win, ja moram igrat opet tu utakmicu. Ono što rade redovno u divizijama sad se prenjelo u DKT. Da ne govorim da sad postoji neki propust da tebe mogu izbacit gdje ti dobijaš lose, a oni priliku da opet igraju utakmicu.
EAids golovi su posebna priča. Lik uputi centaršut izvan 16. Moj igrač u 16 digne ruku u zrak, udari ga u ruku i lobuje golmana. Štoper sa druge strane se zaleti da izbije, udari u stativu i on i lopta, vrati se lopta protivniku koji je bio u naletu gdje on odradi tap in.
I ono što me izbacuje iz takta je kad protivnik radi neki skill move, ja ga dočekam tačno gdje mu se završava skill move. On samo prođe kroz mene bez ikakve interakcije. Znači praktički kroz sredinu mog igrača prođe, a da nema fizičkog dodira. Kao da mi je igrač duh.
Ja sam još malo pa digao skroz ruke od online igranja fife. Da hoće obogatiti karijeru sa još nekim pogodnostima pa bi i bilo svrhe uzet fifu 18 i igrat je offline. Ovako mi je i online i offline nekako ili nedovršen ili suhoparan.
Ovaj SBC za futties Smallinga mi je baš sjeo na volej, jer se poklopilo da imam sve potrebno u klubu.
FUT sezona se lagano bliži kraju, a ja još u nedoumici, na koji način da potrošim 740k. Pratim neke igrače, ali cijena nikako da im padne, tako da ću još malo pričekati ili možda sve uložiti u nadolazeće sbc-eove.
Kad igram kauc varijantu sa drustvom ,berba spin i slicne skilove izvodim bez problema ali online nema sanse .
Jednostavno ne stignem ?Kako to da popravim u igri ?Da li je zbog presinga jednostavno su mi preblizu protivnicki igraci online ?