FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 654.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
TheMaverick kaže...

Mene je EA totalno demoralisao, a sve je počelo kada sam ostao bez krvavo zarađenik 300k. Još ih ne mogu prežaliti, jer stalno mi se vrte neke kombinacije po glavi, a ne mogu ih realizirati..., još kada vidim neke jeftine sbc, dođe mi da plačem...

Da stvar bude gora, očajnički pokušavam igrom sve nadoknaditi, ali ono ko u inat ništa neide. Sinoć u finalu popušim 1-0, a bio sam uvjeren da ga imam. Jest da je imao brutalnu ekipu (IF Costa, IF Kante, IF Luiz, A Sanchez, ma boli glava...) ali je bio na konopcima, međutim Lloris neda pa da ga jebeš. Jebena mačka na golu i kada ga savladaš isprječi se greda. Na kraju, nažalost jedan throwball na IF Costu je prošao i nije bilo spasa.

Nakon dugo vremena rekoh ajde da odigram koju diviziju jer sam stao u petoj i nisam dalje igrao. Uglavnom igram prijateljske jer mislim da me tu igra najmanje ebe. I tako krenemu s 4 pobjede. Mislim si lako je i brzo ću to proći. U ovoj igri nikada nije lako. Sljedeće dvije tekme vodim 1-0 do 90 minute i normalno likovi izjednače i odjednom sve se okreće pa sljedeće tri spljugam 2-1 i dođem u situaciju da zadnju moram dobiti. Nažalosnije kaj je tu zadnju lik solidan igrač a i ima bolju momčad od moje. Prvo poluvrijeme bez golova i u nastavku mu utrpam dva gola. Na kraju od nesreće sreća.

No kako me igra sinoć ebala da je to strašno. Oduzmem liku loptu i zabijem se u svog igrača a lopta ode u savršen for drugom njegovom napadaču. Za popisditi. I tako cijelo vrijeme. Dobijam glupe golove i gađam sve dijelove okvira njegovog gola. Gledam liku golman ima 16 obrana, sljedeću tekmu 20, pa 15 obrana. Sve su to tekme koje knap gubim. Ono, gledaš i ne vjeruješ. Stative i prečke te promašene zicere više niti ne brojim. Evo kako se moja dva igrača sudare i kako popijem gol za 1-0. Kada ti se tako otvori tekma kako igrati i ostati normalan?

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Znači kako su ujebali cijene s ovim SBC-ovima pa to nema nigdje, cijene su u nebesima na to malo igrača što je ostalo na marketu, ne možeš nikog život kupiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Kupio ga za 32k prosli tjedan, gledam sada i nema niti jednog na marketu, stavim maksimalnu cijenu i ode nakon mozda 5 sekundi 😂😂

edit:

Stvarno je kino na marketu, sad sam Lena prodao za 27k, imao ih 2 komada, zadnji sto sam kupio kostao me 13k  :D

Stavio jos jednog Lahma, Mullera na market, sve ode kroz par sekundi. 

Idem si sloziti neki propuh za 10k :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 10:09 (C3c1l).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Igrali tko tu karijeru sa jednim igračem taj the journey ? Tek jučer se sjetio uopće da to ima i zaigrao pola sata i za sada zanimljivo djeluje. Danas ću malo duže igrati. Isprika što ne pišem o coinsima, nadam se da nije problem:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ima li netko možda riješenje za ovaj problem

pozdrav ekipa,imam pitanje u vezi joysticka na pc,radi se o speedlink toridu,igra mi ga prepozna kao xbox 360 pa zato pitam ako netko mozda zna,uglavnom imam problema sa LB tipkom s kojom prebacujem igraca,kako ju namjestiti da kad ju stisnem i drzim npr. ona odradi jedan klik,dok ju ne kliknem ponovno,tipka RB mi tako radi pa mi cudno zasto ova drugacije,a to mi smeta jer kad se branim i prebacujem igraca konstantno mi prihvaca kao da ju dva puta stisnem,.,nemogu pronaci tu opciju u postavkama joysticka pa ako netko mozda ima iskustva s tim,.,ako mozete provjerit kako je kod vas,u glavnom menu u igri probajte stisnit LB i drzat,dali vam vrti onu gornju traku ili samo odradi jedan pomak u lijevo,posto meni sa RB npr. pomakne samo jedno mjesto bez obzira sto drzim stalno tipku,.,mozda je malo glupo pitanje al uzasno me smeta to dok igram jer promasujem svoje igrace stalno u obrani,.,

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 11:19 (kox1987).
17 godina
FIFA 17

Navodno ćemo za ove praznike dobiti dva mega packa. Sada da li će oba biti za Božić ili jedan za Božić a drugi za Novu godinu, vidjet ćemo uskoro. 

Krajem 11 mjeseca prodao sam sve bitnije igrače i od tada nisam puno visio na marketu. Tu i tamo kakva sitnija trgovina. Mislio sam da će cijene ubrzo pasti. No ovaj sbc je sve okrenio naglavačke. Cijene ne da padaju već svakodnevno rastu i bojim se da će tako ostati još jako dugo. Već mjesec dana nemam solidnog napadača. Stalno čekam i nikako da dočekam. Postao sam i škrt te se teško rastajem od coinsa. Jedan dan ću popustiti i sve potrošiti. No još uvijek se suzdržavam. Ugoagnom, uspjeli su zadržati fokus na marketu, smanjiti količinu coinsa u opticaju kao i broj igrača na marketu a samim time i zadržati i još povećati cijene igrača. Da, nije neka sreća za obične smrtnike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Svake godine se dobio mega pack i nisi mogao prodavati te stvari, ali i to je manje bitno posto ionako nemam nikakve srece u tim paketima..

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
kox1987 kaže...

Ima li netko možda riješenje za ovaj problem

Upravo zbog takvih problema većina nas igra s tri gamepada. Microsoft, DS4 ili već pomalo zastarjeli logitech. Ne mogu zamisliti igru bez DS4 ili microsoft gamepada. Probaj problem upisati na google jer ćeš tako najbrže doći do nekog konkretnog rješenja problema ako ga ima.

13 godina
FIFA 17
Ja sam dvije godine zaredom u božićnom free packu dobio CDM Lahma tako da se nadam da će se tradicija nastaviti.
Makar da imam nekog jačeg igrača sa SBC :)

BTW
Neki dan kupio Lukaku da probam jer igram s Musom od početka praktički pa mi dosadilo.
Igrao sam nekih 8-9 utakmica s njim i na jednoj je zabio 2 ili čak 3 gola i to je sve.
Šta taj može promašiti, to nisu istine.
Jedino mi je bio dobar da primi loptu i distribuira dalje i za ispucavanja golmana, ali za asistencije i ono najvažnije golove - jebena katastrofa.
Stavim ga jučer na bubanj i vratim Musu - odmah prva tekma i nekakva polušansa Musa zabije iz prvog udarca.
Lukaku bi to 100% promašio, a ovaj s lakoćom pospremio.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

po tvom odgovoru ispada kao da je ovo los kontroler,al kontroler je vrhunski,pogledaj recenzije,racunalo ga prepoznaje kao xboxovog,problem mi je sto je LB u postavkama postavljen kao za pucačine gdje kad drzis on puca rafalno npr.,ne znam kako da to drugacije objasnim,pa ako netko ima xbox na pc-u da kaze dali je tako i kod njega i dal je moguce to kako u postavkama promjeniti,da ima postavku kao RB tipka.,. ne znam ni kako bi guglo to,.,hehe

17 godina
kox1987 kaže...

po tvom odgovoru ispada kao da je ovo los kontroler,al kontroler je vrhunski,pogledaj recenzije,racunalo ga prepoznaje kao xboxovog,problem mi je sto je LB u postavkama postavljen kao za pucačine gdje kad drzis on puca rafalno npr.,ne znam kako da to drugacije objasnim,pa ako netko ima xbox na pc-u da kaze dali je tako i kod njega i dal je moguce to kako u postavkama promjeniti,da ima postavku kao RB tipka.,. ne znam ni kako bi guglo to,.,hehe

Pa čime imaš problema znači da je loš za fifu jer mi nitko nemamo problema. Inače ea podržava microsoftov i logitechov kontroler za igru. Svi ostali su lutrija. Da ne bi igrali lutriji koliko vidim svi igraju s jednim od tri gamepada koja sam naveo.. Samo mi reci jesu li u toj vrhunskoj recenziji s njim igrali fifu ili neki sasvim drugi tip igri?

9 godina
neaktivan

igrali su i fifu,isto tako meni u igri podrzava joystick kao da je xbox,kako sam ga ukljucio tako ga je i prepozno,.al opet ti trabunjas o kvaliteti joysticka,za tu cijenu mislim da je odlican joystick,al totalno nebitno jer nisam to ni pitao, ja lijepo pitam o postavci jedne tipke dali netko ima iskustva sa xboxovim,al nebitno,odustajem.,pozdrav

15 godina
neaktivan
Ja ne znam da li da prodam sve igrace sad oko 300k coinsa bi zaradio ali onda mogu gledat samo i cekat ko zna do kad

0 0 hvala 0
17 godina
kox1987 kaže...

igrali su i fifu,isto tako meni u igri podrzava joystick kao da je xbox,kako sam ga ukljucio tako ga je i prepozno,.al opet ti trabunjas o kvaliteti joysticka,za tu cijenu mislim da je odlican joystick,al totalno nebitno jer nisam to ni pitao, ja lijepo pitam o postavci jedne tipke dali netko ima iskustva sa xboxovim,al nebitno,odustajem.,pozdrav

Daj čitaj s razumijevanjem. Nisam spominjao kvalitetu gamepada već sam samo rekao da ea godinama preferira microsoft i logitech gamepade te stoga velika većina igrača igra upravo s njima. Isto tako sugerirao sam ti da ti je google najbolji prijatelj i već si odavno mogao od njega dobiti neku informaciju glede svoga problema. Ja koristim microsoft gamepad i uopće ti ne mogu odgovoriti na pitanje jer mi gamepad radi najnormalnije te nisam nikada imao potrebe čeprkati po postavkama gamepada. Stoga sumnjam da će ti netko moći dati neki odgovor za tvoj problem te ti google ostaje kao najbolja opcija.

nitro66 kaže...
Ja ne znam da li da prodam sve igrace sad oko 300k coinsa bi zaradio ali onda mogu gledat samo i cekat ko zna do kad

Ja sam sve prodao još krajem 11 mjeseca i sada mogu zijevati jer koliko vidim pad cijena se ne nazire. Sada sam škrt kupiti par igrača jer se onda pitam što sam ih uopće prodavao ako ih kupim po cijeni po kojoj sam ih prodao? Ništa trpim i dalje.

Inače vrag mi nije dao mira i složio sam sbc cana. Pojavila se najjeftinija kombinacija i na kraju me koštao 70k coinsa. Previše ali eto, nekako mi se kartica dopala a pošto igram s nijemcima i englezima brijem da ću ga moći koristiti u obje momčadi po potrebi. Statsi su mu interesantni a igrač je baš onakav kakav mi odgovara. Visok, jak ko bizon, dobar w/r, odlični statsi za CM poziciju. Moram naći dobar razlog zašto sam zapalio 70k coinsa...

15 godina
neaktivan
Movie pomiri se da si bezveze dao 70k :))))

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Movie pomiri se da si bezveze dao 70k :))))

Evo čitam recenzije i kažu ljudi da kartica vrijedi svakog coinsa i da im nije žao niti 100k dati za ovakvog cana. No dobro je ispalo. Ujutro sam se probudio i odmah sjeo da složim vidala no razum je prevladao..

17 godina
FIFA 17

Počeo sam pratiti ovog lika i plače gore nego mi na grupi. Svaki dan izbaci nekoliko fotki kako ga igra ebe. Znači, svugdje je isto. Nismo jedini...

Ovo bi bilo fora uvesti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 21:31 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Can je bolji od Tourea..To sam tek shvatio kad sam kupio Yayu..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Can je bolji od Tourea..To sam tek shvatio kad sam kupio Yayu..

Imam IF Tourea i SBC Cana. U ovih par tekmi što sam danas odigrao Toure nije imao nikakav učinak za razliku od Cana koji je i zabijao i asistirao. No volim Tourea pa nema šanse da ga ponovno prodam. Prodao sam ga krajem prošlog mjeseca jer mu je cijena enormno porasla i kupio sam ga neki dan za 100k manje nego što sam ga prodao i ta razlika mi je bila i više nego dovoljna za Cana. Sada mi sredinu drže IF Toure, SBC Can i crni Kante. Ne znam može li bolje u BPL. Kada malo cijene padnu na stopere ću staviti Chiellinia i brkatog Barzaglia a na gol IF Handanovića. Nisam izdražao i uzeo danas SIF Bentekea i mogu reći da je dobra kartica.

Više ništa ne kupujem do izlaska totya.

Kada dodam talijane to bu ovako izgledalo

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 0:01 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Bas sam se ponadao da cu barem 2 tekme odigrat bez da me igra jebe na vikend ligi, ali normalno da to nije tako . U prvoj sam dobio 4-2 ali su golovi pali tek u produzecima znaci 2-2 do kraja oba puta ja poveo on izjednacio na glupi gol, moji igraci su se zabijali jedni od druge a lopta mu se odbijala bolesno. Zatim neki kurac se desio i ja dobio. Na kraju sam imao 19-16 u okvir a on 6-5. Druga tekma ubijam majstora, Pogba mi zabije gol znaci sa ruba 16-erca je samo tapnuo kocku i lopta je prosla kroz ruke mom golmanu. Odma sam zabio za 1-1 i u 93 minuti mi frajer zabije za 2-1 opet sa ruba 16-era ovaj put Martial i to onako milimetar uz stativu. Na kraju opet velika razlika na mojoj strani. Ja stvarno ne znam sta rade to.

Moj golman Leno je do sad u sezoni odlican, ali ljudi moji trenutno majstora buse bolesno. Znaci do jucer je igro jebeno, ove 2 tekme je goli kurac. Prima golove iz daljine koje je inace branio ko bolestan.

0 0 hvala 0
12 godina

Kakav ti je sbc chadli? Meni je možda najbolji napadački vezni u bpl iako nema agility i balance koji mu ne fale nikako zbog 87 strength. Tko je imao coinsa, a nije ga uzeo, pogriješio je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 0:37 (jpantalon).
13 godina
neaktivan
Moze pomoc jer ne kuzim koji kurac.
Znaci radim sbc za Perrina i slozim isto kao lik za futheda i ne zeli mi prihvatiti..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...
Moze pomoc jer ne kuzim koji kurac.
Znaci radim sbc za Perrina i slozim isto kao lik za futheda i ne zeli mi prihvatiti..

Desni bočni nije rare?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 7:16 (movie).
13 godina
FIFA 17

Žena mi kupila za poklon xbox one controller, a pošto su u Microsoftu šupci pa nisu dali nikakvu dodatnu opremu ne mogu ga spojiti bežično sa kompom.

Imam xbox 360 wireless adapter, ali nisam uspio spojiti preko njega.

Znali li netko da li ima načina da ga spojim preko 360 adaptera ili moram kupiti poseban adapter za xbox one?

Inače, kontroler je super.

Uopće mi se ne znoje ruke s njim.

Sve je mekano i glatko radi.

D-pad napokon radi bez ikakvih problema.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Sbc insigne izgleda odlično.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Žena mi kupila za poklon xbox one controller, a pošto su u Microsoftu šupci pa nisu dali nikakvu dodatnu opremu ne mogu ga spojiti bežično sa kompom.

Imam xbox 360 wireless adapter, ali nisam uspio spojiti preko njega.

Znali li netko da li ima načina da ga spojim preko 360 adaptera ili moram kupiti poseban adapter za xbox one?

Inače, kontroler je super.

Uopće mi se ne znoje ruke s njim.

Sve je mekano i glatko radi.

D-pad napokon radi bez ikakvih problema.

http://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx?gid=137777

Moras puknit jos 30 eurica za wirelles..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
drakula789 kaže...

Moras puknit jos 30 eurica za wirelles..

Super su to smislili.

U paketu dobiješ 2 baterije i kontroler.

Adapter naravno ne, a bogami ni USB kabel za spajanje.

Kad kupiš sve što ti treba, ode 100€ samo tako.

Dobar je kontroler, ali su ga malo precijenili.

Sad sam se sjetio... sa xbox 360 dobiješ adapter, ali ne i baterije LOL

Šupačka posla... nije ni čudno da je Bill već godinama najbogatiji čovjek na svijetu - nabijem ga na kurac.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 17

Kaj lik dobije u jednom packu a ja u 30 packova ne dobijem igrača vrijednog 40k coinsa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja sam ludia sa njim,jednu jebenu utakmicu mi je odigra vrhunski,a ovo drugo ljuta zalost. Proda ga i kupia Vardya i bomba,trpa cesto 3 do 4 gola po utakmici.
17 godina
DONZI kaže...
Ja sam ludia sa njim,jednu jebenu utakmicu mi je odigra vrhunski,a ovo drugo ljuta zalost. Proda ga i kupia Vardya i bomba,trpa cesto 3 do 4 gola po utakmici.

Za kim?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice