Mene je EA totalno demoralisao, a sve je počelo kada sam ostao bez krvavo zarađenik 300k. Još ih ne mogu prežaliti, jer stalno mi se vrte neke kombinacije po glavi, a ne mogu ih realizirati..., još kada vidim neke jeftine sbc, dođe mi da plačem...
Da stvar bude gora, očajnički pokušavam igrom sve nadoknaditi, ali ono ko u inat ništa neide. Sinoć u finalu popušim 1-0, a bio sam uvjeren da ga imam. Jest da je imao brutalnu ekipu (IF Costa, IF Kante, IF Luiz, A Sanchez, ma boli glava...) ali je bio na konopcima, međutim Lloris neda pa da ga jebeš. Jebena mačka na golu i kada ga savladaš isprječi se greda. Na kraju, nažalost jedan throwball na IF Costu je prošao i nije bilo spasa.
Nakon dugo vremena rekoh ajde da odigram koju diviziju jer sam stao u petoj i nisam dalje igrao. Uglavnom igram prijateljske jer mislim da me tu igra najmanje ebe. I tako krenemu s 4 pobjede. Mislim si lako je i brzo ću to proći. U ovoj igri nikada nije lako. Sljedeće dvije tekme vodim 1-0 do 90 minute i normalno likovi izjednače i odjednom sve se okreće pa sljedeće tri spljugam 2-1 i dođem u situaciju da zadnju moram dobiti. Nažalosnije kaj je tu zadnju lik solidan igrač a i ima bolju momčad od moje. Prvo poluvrijeme bez golova i u nastavku mu utrpam dva gola. Na kraju od nesreće sreća.
No kako me igra sinoć ebala da je to strašno. Oduzmem liku loptu i zabijem se u svog igrača a lopta ode u savršen for drugom njegovom napadaču. Za popisditi. I tako cijelo vrijeme. Dobijam glupe golove i gađam sve dijelove okvira njegovog gola. Gledam liku golman ima 16 obrana, sljedeću tekmu 20, pa 15 obrana. Sve su to tekme koje knap gubim. Ono, gledaš i ne vjeruješ. Stative i prečke te promašene zicere više niti ne brojim. Evo kako se moja dva igrača sudare i kako popijem gol za 1-0. Kada ti se tako otvori tekma kako igrati i ostati normalan?