FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
mirkossam kaže...

pokusao sam i ja ali nije mi islo jednostvno kazu meni da sa tom karticom nemogu da kupujem stavrno neznam razlog ali sa odustao ne kraju.

Veceras sam kupio 1050 pointsa za 10 e ,platio sa paypal bez problema !Otvorim oko 10 pekova sto onih od 150 sto onih od 100 !Nisam dobio nista ,cini mi se da je bio samo 1-2 onaj pravi zlatni !

Bacene pare !

P.S Gledam neke kartice Teveza ,ima atribute 99 ?! Sut,dribling ,i sta vec ,sad ispade da je bolje kupiti tog Teveza je ako neko ima 3 atributa 99 ( brzinu,driblig i sut ) onda cemu kupovati Mesija ,Ronald ,Ibru i sl . ?!

14 godina
FIFA 15

milijun puta je dokazano da se ne isplate fifa pointsi jednostavno dobiješ pre malo packova za te pare

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Zna netko je li postoji negdje natjecanja u FIFI, nekakvi online turniri ili lige , preko neke stranice a da nije ESL ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
genius_ kaže...
mirkossam kaže...

pokusao sam i ja ali nije mi islo jednostvno kazu meni da sa tom karticom nemogu da kupujem stavrno neznam razlog ali sa odustao ne kraju.

Veceras sam kupio 1050 pointsa za 10 e ,platio sa paypal bez problema !Otvorim oko 10 pekova sto onih od 150 sto onih od 100 !Nisam dobio nista ,cini mi se da je bio samo 1-2 onaj pravi zlatni !

Bacene pare !

P.S Gledam neke kartice Teveza ,ima atribute 99 ?! Sut,dribling ,i sta vec ,sad ispade da je bolje kupiti tog Teveza je ako neko ima 3 atributa 99 ( brzinu,driblig i sut ) onda cemu kupovati Mesija ,Ronald ,Ibru i sl . ?!

kao prvo ne kupuj više te pointse. Sakupljaj i za svaku sezonu što prođeš zaradit ćeš otprilike 15-20k coinsa što može biti dosta za jednog ili dvojicu solidnih igrača, zavisno od toga koju ekipu praviš, englesku, talijansku ili neku drugu. Nekada će ti trebat i više od 50k za nekog INForm igrača(crna kartica), ali opet štediš i sakupit ćeš, kad tad. Kad pokupuješ sve igrače do tih nekih 50 do 100k, onda možeš otvarati paketiće jer je nemoguće sakupit 150-200k za nekog pravo dobrog igrača, te se nadaš da ćeš ga dobit u paketu. To za TEVEZA i ocjene 99 vjerovatno im je dodata kartica koja povećava sve ocjene (+10)  i ona važi za samo jednu utakmicu. Dosta ljudi se zaleti i da silne pare, misleći da ti igrači imaju takvu ocijenu uvijek...

17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

milijun puta je dokazano da se ne isplate fifa pointsi jednostavno dobiješ pre malo packova za te pare

Moze li se " legalno " kupiti coinsi?

17 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...
mirkossam kaže...

Bacene pare !

kao prvo ne kupuj više te pointse. Sakupljaj i za svaku sezonu što prođeš zaradit ćeš otprilike 15-20k coinsa što može biti dosta za jednog ili dvojicu solidnih igrača, zavisno od toga koju ekipu praviš, englesku, talijansku ili neku drugu. Nekada će ti trebat i više od 50k za nekog INForm igrača(crna kartica), ali opet štediš i sakupit ćeš, kad tad. Kad pokupuješ sve igrače do tih nekih 50 do 100k, onda možeš otvarati paketiće jer je nemoguće sakupit 150-200k za nekog pravo dobrog igrača, te se nadaš da ćeš ga dobit u paketu. To za TEVEZA i ocjene 99 vjerovatno im je dodata kartica koja povećava sve ocjene (+10)  i ona važi za samo jednu utakmicu. Dosta ljudi se zaleti i da silne pare, misleći da ti igrači imaju takvu ocijenu uvijek...

Covjek uci citav zivot a umre kao budala !Sreca nisam kupio tog nabrijanog teveza vec obicnog crnog ! :)

Evo tima sadasnjeg!Sta da dodam ,oduzmem ?!

Imam i jedan tim Engleza,ono klasika,Remy,Sturridge,Oscar,Mata,Sterling,Schirle ,Nasri,Mangala,Koschielny,Walker itd. Da li da to sve prodam i da ulozim pare u Italijane ?!Pogbu da kupim i tako to?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 0:45 (genius_).
17 godina
genius_ kaže...

Covjek uci citav zivot a umre kao budala !Sreca nisam kupio tog nabrijanog teveza vec obicnog crnog ! :)

Pa ne kužim kaj se tu imaš zahebati? Pored svakog statsa imaš trokut koji označava da su statsi nabrijani a sama ocjena igrača je dodatno istaknuta zajedno s pozicijom igrača. Sama kartica u mnoštvu istih kartica se i više nego očito razlikuje i lako je upadljiva.

http://gyazo.com/70597ca5bc9e1c1f0f4e1beb23f380d1

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Pa ne kužim kaj se tu imaš zahebati? Pored svakog statsa imaš trokut koji označava da su statsi nabrijani a sama ocjena igrača je dodatno istaknuta zajedno s pozicijom igrača. Sama kartica u mnoštvu istih kartica se i više nego očito razlikuje i lako je upadljiva.

http://gyazo.com/70597ca5bc9e1c1f0f4e1beb23f380d1

I sta kazes das 1600 000 i ono vrijedi 1 tekmu?! Mama .....

11 godina
protjeran

ima li tko povoljno FIFA 15?

Sportska tribina: http://sportska-tribina.info/
10 godina
neaktivan
intelpro kaže...

Zna netko je li postoji negdje natjecanja u FIFI, nekakvi online turniri ili lige , preko neke stranice a da nije ESL ?

a sta fali eslu :)

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
14 godina
neaktivan
genius_ kaže...
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...
mirkossam kaže...

Bacene pare !

Imam i jedan tim Engleza,ono klasika,Remy,Sturridge,Oscar,Mata,Sterling,Schirle ,Nasri,Mangala,Koschielny,Walker itd. Da li da to sve prodam i da ulozim pare u Italijane ?!Pogbu da kupim i tako to?

ako misliš pretežno igrati sa talijanima a nemaš baš puno coinsa prodaj engleze i nadogradi talijane. Na prvi mah što vidim što možeš promjeniti jeste umjesto Buffona uzeti Handanoviča, te prilikom kupovine istog pazi da nađeš onog sa ocjenom 84. Na RB stavi Konka ili DE Sciglioa, možeš obojicu uzeti i vidjeti koji ti više odgovara. Na CDM stavi POGBU.

13 godina
FIFA 15

Mene zanima, ako netko zna, kako to da mi lik izađe iz tekme i ja dobijem neke sitne novce, ali bodove ne obračunava - kao da nismo igrali.

Meni kad pukne net ili rage quitam, obavezno dobijem poraz i još me upozorava da će mi manje para davat ubuduće zbog qiutanja.

To mi se događa svako malo pa mi polako počinje ići na živce.

Što ste fauliranja tiče, super mi je ova igjica.

Znači isti ili sličan faul u 16 metara nije penal, a na polovici terena sudac obavezno sudi.

Mene tako znaju izdevetat u 16-rcu, a penale dobivam na kapaljku.

Super mi je kad prođem golmana i pošto je on uletio u mene, naravno da me pokosi, a od penala ni "P".

Jučer super situacija - uvalim loptu napadaču i on sam trči na gol, a ovaj papak iza ga vuče za majicu i povuče ga jače i prođe ga k'o praćkom ispaljen.

Nikom ništa, nema prekršaja za to.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Mene zanima, ako netko zna, kako to da mi lik izađe iz tekme i ja dobijem neke sitne novce, ali bodove ne obračunava - kao da nismo igrali.

Meni kad pukne net ili rage quitam, obavezno dobijem poraz i još me upozorava da će mi manje para davat ubuduće zbog qiutanja.

To mi se događa svako malo pa mi polako počinje ići na živce.

Meni se to događa bar dvaput dnevno, jednostavno je igrica retardirana i to je to. Ako će ovako biti i u 16-ici neću ni uzimat, i još X stvari koje treba popraviti, jer je ova fifa stvarno sramota.

Kao i next gen golmani, imaju oko 500 (?) novih reakcija, a ne mogu obranit ništa. Šta nam onda znače bezvezne reakcije, nek budu makar 3, ali da brane normalno.

I always tell the truth.Even when I lie.
13 godina
Bruno_K!ng kaže...

Kao i next gen golmani, imaju oko 500 (?) novih reakcija, a ne mogu obranit ništa. Šta nam onda znače bezvezne reakcije, nek budu makar 3, ali da brane normalno.

Ja sam jučer dao gol tako da sam pogodio golmana.

Ustvari on se postavio i lopta ga pogodila u ruke, ali nekim čudom se odbila i preko njega u gol uđe.

Sva sreća da sam dao takav gol, a ne primio :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
genius_ kaže...

I sta kazes das 1600 000 i ono vrijedi 1 tekmu?! Mama .....

To je motm kartica i ona toliko vrijedi. Na PS4 vrijedi puno više. Ne vidim u čemu je problem? Raspon cijena je takav kakav je...

http://gyazo.com/2d375c219776a735d7c9c697b9889dc6

danas mi uleti u packu..      nije nešto ali čovjeka veseli..

http://gyazo.com/4cd05c7a614081c28e38716e5cd33d88

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 10:46 (movie).
15 godina
FIFA 15

Ajmo ljudi prijave za FIFA PC - ONLINE LIGA 

http://crofc.net/forum/index.php/board,57.0.html

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ustvari on se postavio i lopta ga pogodila u ruke, ali nekim čudom se odbila i preko njega u gol uđe.

U ovoj igri ludostima nema kraja. Uđem s pozicije desnog bočnog i presjećem loptu na visini svog peterca i tako paralerno s golom trčim prema poziciji lijevog bočnog. No očito sam bio preblizu svome golmanu koji ničim izazvan ukliže u mene i sruši me a lopta završi po sredini gola oko penala gdje je dočeka lik i vrati u praznu mrežu? Mislim, čemu uopće intervencija golmana kad je lopta u mojim nogama?

Jedna od omiljenijih situacija mi je kad lopta ide u gol aut a moj igrač iz petnih žila se trudi da ona tamo ne završi. Uglavnom, to je uklizavanje na loptu koju potom vraća u moj peterac gdje se obično nalazi sam protivnički napadač koji lagano zabija iz ničega. Sve pustim i čekam da lopta ode u gol aut ali ne, uvijek netko ukliže i shebe me. Kaj je to problem popraviti?

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Skilledžija kaže...

U ovoj igri ludostima nema kraja. Uđem s pozicije desnog bočnog i presjećem loptu na visini svog peterca i tako paralerno s golom trčim prema poziciji lijevog bočnog. No očito sam bio preblizu svome golmanu koji ničim izazvan ukliže u mene i sruši me a lopta završi po sredini gola oko penala gdje je dočeka lik i vrati u praznu mrežu? Mislim, čemu uopće intervencija golmana kad je lopta u mojim nogama?

Jedna od omiljenijih situacija mi je kad lopta ide u gol aut a moj igrač iz petnih žila se trudi da ona tamo ne završi. Uglavnom, to je uklizavanje na loptu koju potom vraća u moj peterac gdje se obično nalazi sam protivnički napadač koji lagano zabija iz ničega. Sve pustim i čekam da lopta ode u gol aut ali ne, uvijek netko ukliže i shebe me. Kaj je to problem popraviti?

Ma cisto smece,ja od birthday cupu ne mogu igrati finale niti jednog kupa,oni mi ne zele dati nista,svaki dan se samo zivciram i odlucio sam prestati igrati,kupit cu si gta 5 i gazit ljude i radit pi**arije po los santos i igrat online,jer znam da me nista nece nazivcirati kao ovo smece za koje sam dao 400 kn,a od kada je doslo sve sto naprave sve vise unisti igricu,price capovi su mi unistili cijeli buđet,gameplay necu komentirat zato sto mi svaka druga utakmica digne zivce,cheatere normalno nisu rijesili jer na njima oni nece izgubiti nikakav profit,a ovaj next gen je najvece sr*nje ikada,neki dan instaliram fifu 06 i odem u karijeru di sam stalno vrijeme ubijao i tada sam zavolio igricu(na prvome xboxu koji je izasao) i tadasnji gameplay je toliko zabavniji od ovoga da mi je veci gust igrati utakmice nego dovoditi igrace.EA vec godinama dokazuje da su najodvratnija i najomrazenija kompanija za proizvodnju igrica na svijetu.

17 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...
mirkossam kaže...

Bacene pare !

ako misliš pretežno igrati sa talijanima a nemaš baš puno coinsa prodaj engleze i nadogradi talijane. Na prvi mah što vidim što možeš promjeniti jeste umjesto Buffona uzeti Handanoviča, te prilikom kupovine istog pazi da nađeš onog sa ocjenom 84. Na RB stavi Konka ili DE Sciglioa, možeš obojicu uzeti i vidjeti koji ti više odgovara. Na CDM stavi POGBU.

Kupio Handanovica 84 odmah,za Pogbu nema para ,da mi je da prodam Teveza i da kupim sve sto mi fali, obicne igrace!Imam Ribery-a,dobio ga u packu i jos neke Njemacke igrace ,sad bi mozda bilo najlogicnije da prodam Engleze i da pravim Njemacki tim ?!Igram uglavnom offline cupove ,onako penzionerski polako ,kroz sredinu !Pravio sam hibride za Ribery-a ali mi nikako ne pase na poziciji LM ,da li ce dobiti loptu,dvije u cijeloj tekmi pitanje je !Da li mogu da ga koristim za zamjenu Tevezu i Doumbii u toku utakmice ?Znaci na poziciju ST ?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 20:12 (genius_).
14 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Ma cisto smece,ja od birthday cupu ne mogu igrati finale niti jednog kupa,oni mi ne zele dati nista,svaki dan se samo zivciram i odlucio sam prestati igrati,kupit cu si gta 5 i gazit ljude i radit pi**arije po los santos i igrat online,jer znam da me nista nece nazivcirati kao ovo smece za koje sam dao 400 kn,a od kada je doslo sve sto naprave sve vise unisti igricu,price capovi su mi unistili cijeli buđet,gameplay necu komentirat zato sto mi svaka druga utakmica digne zivce,cheatere normalno nisu rijesili jer na njima oni nece izgubiti nikakav profit,a ovaj next gen je najvece sr*nje ikada,neki dan instaliram fifu 06 i odem u karijeru di sam stalno vrijeme ubijao i tada sam zavolio igricu(na prvome xboxu koji je izasao) i tadasnji gameplay je toliko zabavniji od ovoga da mi je veci gust igrati utakmice nego dovoditi igrace.EA vec godinama dokazuje da su najodvratnija i najomrazenija kompanija za proizvodnju igrica na svijetu.

ja sam imao sličan problem oko nerviranja, brisao sam par puta igru. Problem sam počeo da riješavam na jednostavan način. Čim vidim da se nerviram napravim pauzu od makar 2 dana. Nema poente se nervirati u fudbalskoj simulaciji. Ja sam jedno vrijeme igrao kao kompjuter fifu bez ikakvog radovanja kod zabijanja a doduše vrištao sam, haman, kad god primim neki glup gol... *ebo to.. treba uživati u svakom golu i svakoj akciji i šansi, a kad izgubiš ko da je bitno... ne igraš poker :). Samo se sjetim ko mali na PS1 koliko sam se radovao da odigram koju utakmicu soccera, tako da eto probaj i ti da uživaš i kad gubiš i kad dobivaš... odmah ćeš bolje i igrati.

14 godina
neaktivan

Genius, sa tom formacijom (41212) nećeš imati puno koristi od Riberya na LM. Zato je bolje onda da ga prodaš i za njega kupiš možda boljeg boljeg RB i slično u toj talijanskoj ekipi. Tevez je inače strašan igrač a kao IF je sigurno još dosta bolji, on i Doumbia online ako ih znaš koristiti će maltretirati sve odbrane :).  Mada najbolje je da sam isprobaš koja ti liga najviše paše, ja sam jedno vrijeme englesku, pa 2 puta njemačku, pa špansku.. na kraju mi je francuska najbolje sjela... Ako znaš engleski prati ovog

ima pravo dobrih tutorijala, a eto u tom objašnjava koje da gledaš ocjene u toj formaciji koju i ti i ja igramo.

17 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Genius, sa tom formacijom (41212) nećeš imati puno koristi od Riberya na LM. Zato je bolje onda da ga prodaš i za njega kupiš možda boljeg boljeg RB i slično u toj talijanskoj ekipi. Tevez je inače strašan igrač a kao IF je sigurno još dosta bolji, on i Doumbia online ako ih znaš koristiti će maltretirati sve odbrane :).  Mada najbolje je da sam isprobaš koja ti liga najviše paše, ja sam jedno vrijeme englesku, pa 2 puta njemačku, pa špansku.. na kraju mi je francuska najbolje sjela... Ako znaš engleski prati ovog

ima pravo dobrih tutorijala, a eto u tom objašnjava koje da gledaš ocjene u toj formaciji koju i ti i ja igramo.

Hva na odgovoru ,Ribery bi ja vrlo rado prodao odmah ali mu je vrijednost 0 ! :)

Dobio ga u poklon peku ,jbg !

15 godina
FIFA 15

Ajmo ljudi prijave za FIFA PC - ONLINE LIGA 

http://crofc.net/forum/index.php/board,57.0.html

1 1 hvala 1
17 godina
AdisTM87 kaže...

Džaba ti svi tutorijali kad vidiš ovo a to je ono što inače svakodnevno gledamo dok igramo a onda ovdje komentiramo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 0:53 (movie).
14 godina
neaktivan

Jel to toliko stvarno bitno?

17 godina
AdisTM87 kaže...

Da nije bitno ostali bi na nivou sensible soccera 1992 god.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

Da nije bitno ostali bi na nivou sensible soccera 1992 god.

Logično da je bitno, upitao sam te "da li je toliko " bitno? Ova je igra bila hit uz FIFU te godine,

i vjerujem da je raja dosta manje zanovijetala od današnje koja ne zna uživati ni u jednoj igri, te im samo traži neke mane.

17 godina
AdisTM87 kaže...

Logično da je bitno, upitao sam te "da li je toliko " bitno? Ova je igra bila hit uz FIFU te godine,

i vjerujem da je raja dosta manje zanovijetala od današnje koja ne zna uživati ni u jednoj igri, te im samo traži neke mane.

FIFA se pojavila godinu dana kasnije, 1993 god. Nitko ne zanovijeta ali je nerazumljivo da igra koja zarađuje više od većine filmskih hitova iz godine u godinu boluje od istih bolesti. To govori da firma koja radi igru ne poštuje svoje kupce niti respektira novce koje ovi ostave. Nakon svih ovih godina volio bih igrati igru u kojoj suci poznaju pravila igre koja usput i nisu prezahtijevna te da se konačno pravilno označuju zaleđa, prekršaji, kartoni, penali i slično.

Zašto nam se od uvođenja svih novotarija, a prošle su gotovo četiri godine i dalje igrači sudaraju po terenu, igrači spašavaju bez moje volje golautove, terenom se kreću ko muha bez glave, zabijau protiv moje volje smiješne autogolove i niz drugih tragikomičnih situacija.

Ako ja svake godine kupim pošteno igru za PC i PS3 a sada PS4 i usput potrošim oko 200 eura na fifa pointse smatram da imam pravo u najmanju ruku tražiti da se igra riješi ovih dječjih bolesti kako bi uživao u igri a ne bio frustriran svaki put kada je pokrenem. S obzirom koliko im dajem mislim da ne tražim previše...

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ma najbolje onda vani da izađeš i da uživaš u fudbalu bez bugova :) ... problem je u tome što gledaš samo negativne stvari, a u dobrim ne uživaš, logično onda da nećeš biti zadovoljan. Igra ima milion problema, ali ima i 2 miliona dobrih stvari, pa se trudi da više uživaš u njima jer će bugova biti uvijek i zauvijek, inače ne bi zarađivali pare od nas.
P.S FIFA 97 je izašla '96 iste godine kao i ova igra.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 10:55 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AdisTM87 kaže...

Ma najbolje onda vani da izađeš i da uživaš u fudbalu bez bugova :) ... problem je u tome što gledaš samo negativne stvari, a u dobrim ne uživaš, logično onda da nećeš biti zadovoljan. Igra ima milion problema, ali ima i 2 miliona dobrih stvari, pa se trudi da više uživaš u njima jer će bugova biti uvijek i zauvijek, inače ne bi zarađivali pare od nas.
P.S FIFA 97 je izašla '96 iste godine kao i ova igra.

Vidim da nisi shvatio. Sensible Soccer je izašao prvi put 1992 god. FIFA je izašla prvi put 1993 god pod imenom FIFA International Soccer. Već sljedeće godine 1994 izlazi FIFA 95 i drži tradiciju do danasšnjih dana. Filmić koji si ti linkao u svome postu je Actua Soccer koji se na tržištu pojavio 1995 god. Znači pojavio se zadnji a neslavno se prvi ugasio već 1998 god.

Sensible Soccer i dan danas drži kultni status a u njemu smo uživali na jednako kultnim amiga i atari računalima.

S obzirom da sam se s nogometom prvi put susreo te davne 1992 i pratio njegov razvoj na svim konzolama i računalima kroz ovih dvadesetak godina bez zadrške mogu reći kako je prevaljen ogroman put od jednog nevinog početka dobre zabave do biznisa enormnih razmjera u današnje vrijeme.

Osim što u današnje vrijeme igra i dalje pokušava biti zabava ali zabava koja muze podosta novca, normalno je da su i moji zahtijevi postali veći nego u doba sensible soccera.

Stvar je vrlo jednostavna. Želite moje novce, dajte mi adekvatnu protuvrijednost za to.

Svi mi u svojim poslovima imamo milijun problema ali isto tako pokušavamo te probleme riješiti. EA Sports ima milijun problema ali ne pokušava riješiti niti jedan. Samo bez stresa i dalje žele prodati igru u 15 milijuna komada plus okrenuti milijune na fifa pointsima. I to je u redu ali majstore, daj mi adekvatnu protuvrijednost i nema problema a ne da u 2015 godini tvorci igre ne znaju što je zaleđe i što je prednost. To su elementarne stvari koje zna svako dijete od 7 godina.

Inače što se nogometa tiče, igram ga cijeli život.. i dan danas jednom do dva puta tjedno. Rekreativno i natjecateljski i ne mogu si pomoći..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice