FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Chkomatore kaže...

@hanteed

gk, cb i lb dobri, ubacio bih walkera na rba

cdm-matic i fernandinho dobri, fabregas out a ramires in ako imas coina, mislim da je oko 20-30k

lm-elia dobar, silvu ne volim, da je na camu bio bi klasa ali ovako ne. nemam neki predlog koga tu, hazard je skup a schurrle mi se ne svidja.

rm-nisam koristio ni jednog, ali willian igra dobro protiv mene cesto, a navasa retko srecem tako da pretpostavljam da nije nista posebno. Cuadrado je bog tu ali on je skuplji, posebno chelsea kartica. Ako imas coina kupi ga.

cam-ozil jako dobar, oskar mi se ne svidja, ima eriksen novu karticu na camu, pretpostavljam da je dobar ali je verovatno i skup. Proveri, pa ako nije, njega umesto oscara

st-sturridge je odlican, if carrol mi izgleda kao da je blato. RVP umesto njega

fabregas ostaje on je bolji od ramieresa samo je ovaj brzi i malo bolji u obrani

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
12 godina
FIFA 15

Malo sam dns gledao galeriju na PS4,pa reko idem na brzaka napravit jedan video. Nakon odigranih 160 online tekmi...stavil sam meni najdrazih 15 golova...Klik..

P.s. nemojte se tolko oslanjat na samu kvalitetu izrade videa jer nije bog zna kaj...gledajte golove  

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Malo sam dns gledao galeriju na PS4,pa reko idem na brzaka napravit jedan video. Nakon odigranih 160 online tekmi...stavil sam meni najdrazih 15 golova...Klik..

P.s. nemojte se tolko oslanjat na samu kvalitetu izrade videa jer nije bog zna kaj...gledajte golove  

Meni je iskreno tvoj 3 gol daleko najbolji, sjela je bale-u na volej i onda u sam kut. No malo sam se i nasmijao nekim golovima odnosno nerealnosti doticnih, pogotovo slobodnjak ronalda di golman stize u kut na vrijeme i onda se baca tek kad ga lopta prode =). 

Sve u svemu dobra kompilacija.

12 godina
toninho kaže...

Meni najdrazi  lob od Modrica... igram nogomet od ps1(sto PES/FIFA)  al takav gol sa tolke udaljenosti jos nisam nikad zabio. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 10:59 (Sandro HR Zagorje).
16 godina

Eto 1 od jučer , stavio bi još jedan (po meni najbolji u zadnje vrijeme), ali je lik ugasio plejku nakon tog gola  

Casual Bruynač 

15 godina
hanteed kaže...
Chkomatore kaže...

@hanteed

cdm-matic i fernandinho dobri, fabregas out a ramires in ako imas coina, mislim da je oko 20-30k

lm-elia dobar, silvu ne volim, da je na camu bio bi klasa ali ovako ne. nemam neki predlog koga tu, hazard je skup a schurrle mi se ne svidja.

rm-nisam koristio ni jednog, ali willian igra dobro protiv mene cesto, a navasa retko srecem tako da pretpostavljam da nije nista posebno. Cuadrado je bog tu ali on je skuplji, posebno chelsea kartica. Ako imas coina kupi ga.

cam-ozil jako dobar, oskar mi se ne svidja, ima eriksen novu karticu na camu, pretpostavljam da je dobar ali je verovatno i skup. Proveri, pa ako nije, njega umesto oscara

fabregas ostaje on je bolji od ramieresa samo je ovaj brzi i malo bolji u obrani

Ovog korisim na CAM, a ovaj je bog sredine 

10 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...
hanteed kaže...
Chkomatore kaže...

@hanteed

Ovog korisim na CAM, a ovaj je bog sredine 

ma znam ramiresa cu dovesti i ode fernandino ali fabregas mi treba na sredini radi kreacije, a na camu imam ozila i dovesti cu rooneya

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
15 godina
FIFA 15

Itko da bi bacio tekmu na plejci 4? nisam dugo igro s nekim s foruma..  PSN: Chov1ch

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Itko da bi bacio tekmu na plejci 4? nisam dugo igro s nekim s foruma..  PSN: Chov1ch

ocu ja ako ces igrati sa 3ipo star ili 4 ili 4ipo ali tek veceras iza barce,ima li vdje sto igraju fife 15 na ps4

15 godina
hanteed kaže...
Encyanix kaže...

ocu ja ako ces igrati sa 3ipo star ili 4 ili 4ipo ali tek veceras iza barce,ima li vdje sto igraju fife 15 na ps4

Sta ti mislis na obicnu ili? ja mislim na fut

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo da podijelim sa vama custom tactics koju sam sam napravio za svoje talijane u 4-3-1-2 formaciji. 

Kad me Ea ne zajebe, odlićno funkcionira. Dobra taktika za onoga tko voli posjed lopte i puno paseva u igri. 

Instrictions: Lb i Rb da rade po cijeloj dužini, Cdm ostaje otraga za vrijeme napada. Cam ide u šesnaest za cross, i oba napadača "get in behind".

Također bih želio imati dobru taktiku za talijane u 4-3-3 (2) formaciji, ali sam nikako da je nađem, pa bih molio nekoga od vas ako je to već prokljuvio da je isto tako podijeli sa ostalima.

0 0 hvala 0
15 godina

Ne znam. Imam i ja Fabregasa, ali Tioté ima prednost. Puno je bolji u oba smjera, snažniji...

15 godina
prcko_croatia kaže...

Evo da podijelim sa vama custom tactics koju sam sam napravio za svoje talijane u 4-3-1-2 formaciji. 

Kad me Ea ne zajebe, odlićno funkcionira. Dobra taktika za onoga tko voli posjed lopte i puno paseva u igri. 

Instrictions: Lb i Rb da rade po cijeloj dužini, Cdm ostaje otraga za vrijeme napada. Cam ide u šesnaest za cross, i oba napadača "get in behind".

Također bih želio imati dobru taktiku za talijane u 4-3-3 (2) formaciji, ali sam nikako da je nađem, pa bih molio nekoga od vas ako je to već prokljuvio da je isto tako podijeli sa ostalima.

Ja ti za 433-4 ovako: LW/RW Stay foward, get behind, cut inside, ST: ovisi kakav je igrac al npr Muller i Ibra get behind, CM: Jedan od njih koji je bolji u defazivnom dijelu stavim da ne ide u napad.. i to ti je to

Evo dva moja najbolja squada u fifi 15 koja skoro od pocetka fife imam sa par prepravka tjekom vremena..

Ibra: http://www.futhead.com/15/squads/17257328/

Muller: http://www.futhead.com/15/squads/24746618/

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 17:33 (Encyanix).
10 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
hanteed kaže...
Encyanix kaže...

moze i fut

12 godina
neaktivan
FIFA 15

pozdrav, imam Fifu 15 za Play station.

Prodaje li netko Team Of The Year Ronalda ili zna li netko gdje i kako kupiti/nabaviti tog igraca naj jednostavnije :-) 

Pozz

Davor

0 0 hvala 0
15 godina
hanteed kaže...
Encyanix kaže...
hanteed kaže...
Encyanix kaže...

moze i fut

Ok.. ak os i u futu da igram s slabim squadom reci napravit cu onda.

10 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
hanteed kaže...
Encyanix kaže...
hanteed kaže...
Encyanix kaže...

moze i fut

Ok.. ak os i u futu da igram s slabim squadom reci napravit cu onda.

neznam kakav imas ali ja imam squad koji se moze nositi sa toty igracima,

10 godina
FIFA 15

evo nakon 3 dana igranja fife dns mi je pocelo nesto stekat neznan stvarno zvog cega prije je sve savrseno radilo moze li ko pomoc molim vas reinstalira sam je isti k updejta drajvere , imam 12 gb ram stv nezz do cega je a proc mi se nakon 3 otp  sata igranja digne do 65 stupnjeva ima li to veze 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Meni je štekalo,jučer sam na 4GB dodao još 4GB rama,odigrao 3 tekme,bez greške prošlo,online malo štekalo,ali int. mi je wireless,sada čekam AP da imam stabilnu vezu,pa ćemo vidjeti jeli bilo do Rama...

10 godina

a nezz imam ja RAM-a proc mi je slab a mislim da je do toga jer sam malo gleda i vidia cpu usage kad igram fifu 100% ali i kad nis ne radim 70 sta nikad nije bilo pa sam stavija predzadnji driver graficke i evo popravilo se normalno kada nis ne radim je na oko 10% a kad igra max doe do 80  ali je ugl 70 i ne steka sad se nadam da ope nece bit nekih problema

16 godina
MaciStyle kaže...

a nezz imam ja RAM-a proc mi je slab a mislim da je do toga jer sam malo gleda i vidia cpu usage kad igram fifu 100% ali i kad nis ne radim 70 sta nikad nije bilo pa sam stavija predzadnji driver graficke i evo popravilo se normalno kada nis ne radim je na oko 10% a kad igra max doe do 80  ali je ugl 70 i ne steka sad se nadam da ope nece bit nekih problema

Jesi provjerio procese koji se koriste ? 
Evo jedan savjet , isprobaj program  "gamebooster ", pokreni ga kad ideš igrat i javi da li ima kakvih pomaka.

Inače možeš gomilati RAMa koliko hoćeš, procesor radi svoje i nećeš imati nikakvih pomaka, dal 8 gb ili 12 gb RAMa. 

Imaš li na procesoru neki hladnjak? Provjeri temperaturu procesora. 

10 godina

ma jesam ali mislim da je to sve normalno(mislim na procese koji su upaljeni) a nezz nakon npr 3,4 sata dode ono do 60% do 65% a ovako je ono kad se upali i igra nes malo 35-40. Jeli mislis na Razer game booster? 

Ali nije mi jasno prije mi nije stekalo i odjedanput jucer mi bas ono steka nemoze se dignit povise 40 fps dok sam sada instalira ovi predzadnji update graficke sad je vec to normalno ono zna malo steknit al to je sasvim neprimjetno

Imam 12gb ram ak si gori pita ono :D

16 godina

1. opcija - skini OVO  i provjeri temperaturu procesora i grafičke . Provjeri ih bez ičeg upaljenog, onda rokni fifa-u i igraj tekmu i tokom tekme stisni minimize i vidi koliko je onda.

- Ako je temperatura cpu previsoka, savjetujem čišćenje hladnjaka i promjenu paste

2. opcija (samo ukoliko su normalne temperature) - skini ovo i pokreni prije pokretanja igre. Ugasit će ti sve nepotrebne programe i onda pokreni fifa-u i vidi da li ti je pomoglo kod fps. 

10 godina
FIFA 15

Hvala ti na pomoci mislim da mi je malo bolje sa game boosterom ma ugl nije to stekanje puno nego ono nekad u tracanju ili pucanju se uoci malo zastajkivanje iako mislim da je to do ea servera jer u fut-u mi vise steka nego u singleplayeru jer u singleplayeru gotovo nista ne steka . Jer int mi je dobar bar mislim ugl kad mi se skidala fifa prosjecna brzina bila je 1.4mb/s a znalo je do 1.8 doc. Sad malo da se baziram na igrace posto neam puno para jer igram od nedilje pa me zanima imam 40k i mislim se izmedu RVP  i Diega coste u napadu pa ako ima ko iskustva da mi napise koga da uzmem i zasto ZNAN DA JE RVP SPOR ALI SUT  90 :p

0 0 hvala 0
16 godina

A to najbolje ti vidiš , Diego Costa je odličan što se tiče kombinacije brzine i fizikalija, RVP se zna da ima šut za rasparat 3 mreže.. 
Sve ovisi o tvojem gameplayu, ako voliš odigrat akciju u for, da čim prije stigneš do gola, uzmi Costu, a ako više voliš pametno igrat , duže akcije, onda si možeš priuštit čekanje RVPa za otkrivanje i šut. 

Osobno igram više "heavy metal" kako bi Klopp rekao tako da se nebi previše dvoumio - Costa 

10 godina

e fala ti puno care ;) stv si pomoga sad jos samo da smislim koi hybrid napravit hehe , ma spasilo me ono u ea catalogu 1000x10,15, itd uzea tih 5 stvari i roka i skupia lagano pare posto sam 59 lvl pa imam tih gluposti :P 

http://www.futhead.com/15/squads/25052318/ evo za ovi tim sam skupia u prvih 10 ut i stv sam prezadovoljan svi su vrhunski 30 pobijeda 5 poraza zasad i negdi oko 8 remija. Pa mi malo dosadili pa reka ae da nes novo slozim ;)

11 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

e fala ti puno care ;) stv si pomoga sad jos samo da smislim koi hybrid napravit hehe , ma spasilo me ono u ea catalogu 1000x10,15, itd uzea tih 5 stvari i roka i skupia lagano pare posto sam 59 lvl pa imam tih gluposti :P 

http://www.futhead.com/15/squads/25052318/ evo za ovi tim sam skupia u prvih 10 ut i stv sam prezadovoljan svi su vrhunski 30 pobijeda 5 poraza zasad i negdi oko 8 remija. Pa mi malo dosadili pa reka ae da nes novo slozim ;)

Bacam ti rukavicu u lice i sada palim komp.

Origin ID: prcko_croatia 

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovi idioti iz EA te tacno tjeraju da nikad vise ne upalis ovo govno od igre, pa danas odigram 4 tekme, 3 mi registruje ko poraz, tj na kraju tekme me izbaci, pa ko je ovde lud ? Ebem im sisu materinu idiotsku, kakvo govno prodaju nama igracima, a mi jos gluplji sto ovo kupujemo i sto cemo kupit i iduce godine, a Boga mi nastave li ovako tesko da cu iskesirat 450 kuna jer igram na PS3..

0 0 hvala 0
10 godina

hehe posla sam ti MaciStyle. Kad uvatim vrimena baci cemo hahah ;)

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Prodao Di Mariu i rezerve pa malo trejdovao i mislio da vratim Angela i kupim Tourea za te pare, ali onda vidim njega na marketu za 200-250k... Morace Yaya da saceka jos malo

Prva tekma u finalu kupa 2 gola i asistencija... Najbolji dribling uz Messija na igrici

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 13:27 (Chkomatore).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice