FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 15

zna li netko npr ako ja imam 6-7 totya i ostali igraci 85+,oce li meni doci protivnik sa momcadi slicnog ratinga,i kad imam momcad 82 ovr oce li mi doci momcad istog ovra

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Moze neko Njemce za 900k ? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

kMoze pomoc!zasto se dogđa kad igram protiv nekog napr.ja  imam igrace slozene u 443 a on u 451 i ja na poluvremenu vidim meni se promjeni u formaciju koju on igra.s tim da onda meni igraci nisu u prirodnim formacijama.to se nedogada uvijek ali vrcinom tada igram losije ...

Hala Madrid
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
TomdumReal kaže...

kMoze pomoc!zasto se dogđa kad igram protiv nekog napr.ja  imam igrace slozene u 443 a on u 451 i ja na poluvremenu vidim meni se promjeni u formaciju koju on igra.s tim da onda meni igraci nisu u prirodnim formacijama.to se nedogada uvijek ali vrcinom tada igram losije ...

Znalo se događati i meni, samo što ti uz to ne da niti bilo kakve promjene napraviti. Totalno si paraliziran.

A ono da spajaju protivnike po broju zvijezdica i ratingu, ne drži vodu sigurno. Iskreno bio bih sretniji da tako spajaju. Izgleda mi da je onda najpravednija igra.

Malo prije igram polufinale kupa online i spoji me sa likom što ima same korejance silvere i naravno ubacio je tri krumpira samo tako ( Hadanović je na trenutak zaboravio da igra nogomet a ne odbojku )  A Rossi i Higuain su se lijepo napromašivali dok nisu dva zabili. 

Često je tako što se više crveni protivniku između igrača ili su mu šugaviji . gubim.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel neko probao Reusa na ST ? kakva iskustva imate ? moze neko njemce oko 900k po mogucnosti s Marcom u spicu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Jel neko probao Reusa na ST ? kakva iskustva imate ? moze neko njemce oko 900k po mogucnosti s Marcom u spicu?

Od svih igrača koje sam probao u igri, Reus mi najbolje leži, ima brzinu, shooting, 4 weak foot i 4 skill moves.Igram ga na poziciji LW u formaciji 4-3-3.Ovo je moja postava, preporučam ti da probaš, eventualno aubameyanga na RW i zlatnog Bernata umjesto ovog mog silvera.Dosta ispod 900k je pa možeš piknut kojeg IF-a.Nebi ništa eksperimentirao za Reusom u špici, jer ako ga znaš koristiti, ovdje je po mome mišljenju najbolji.

http://www.futhead.com/15/squads/24731219/

11 godina
neaktivan
FIFA 15

A ne znam, skillat ti skoro nikako ne znam, pa zato ti kazem ne znam koliku ce mi ulogu igrat na krilu, a planiro sam Schurrlea stavit na LW a Marca u spic desno Aubameyanga, a i iskoristio bih svih 900k po mogucnosti.. ali hvala ti svakako

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam ga igrao kao cfa u 433, i mogu reci da je solidan, nije baš van persie/aguero/benzema, ali ok je... I oseti se da nije na 10 chem, malo je tromiji dribling nego kad je na krilu, ali možda je i placebo, šta znam...Ja sam ga koristio u ovakvoj nekoj ekipi, i ubacio sam pogbu pošto ga gotivim, ako hoćeš čist bundes samo ubaci gundogana i alabu i to je to

http://www.futhead.com/15/squads/24750152/

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Hvala, ovo cu sastavit, svidja mi se, kad da prodam trenutnu ekipu? kad su cijene najvise ? samo ne znam da li ga staviti na ST ili na CF, cini mi se da mu je na ST 7 chem..

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 22:42 (miikaa77).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Evo mog tima :)

Sanchez, Yaya i Di Maria su mi iduca pojacanja, ali treba njih zaradit :)  

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

@miikaa77 nema tu nekih pravila, stavi slobodno preko noći da se prodaju po nekoj ceni koja se tebi sviđa, pa šta se ne proda sutra relistuj uz mali popust... a i na cfu ce rojs imati 7 chem, smo mu treba menadžer, ali ako ti se ne sviđa formacija kombinuj nešto drugo.

Ja trenutno pikam sa ovim http://www.futhead.com/15/squads/22197185/

Def je najbolji tim koji sam dosad imao, i formacija je odlična mada sam mislio da će biti previše ofanzivna... Samo još da skupim coine za yayu i biće upgrade u ovo:

http://www.futhead.com/15/squads/24760124/

Ako je neko za tekmu nekad, nek me doda na originu, Chkomatore, pa da odigramo koju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 23:44 (Chkomatore).
11 godina
neaktivan

Juan Mata je meni Bog na camu kod engleza. Inaće sve pet.

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav,kupio sam original za novu godinu,bilo je sve o.k.,ali nakon mjesec dana počelo mi je trzati,a sada više nemogu niti zaigrati normalnu tekmu,a kamoli online,neznam više što da radim,imam komp sa I5-3350P 3.1GHz/1155,B75-D3V,Sapphire R9 270 2GB DDR5 i DDR3 4Gb Kingston 1600Mhz,neznam jeli moguće da je 4 Gb Rama premalo??? Inače očitava mi igru skoro 20 sekundi,jeli to normalno ili ne? Možda u postavkama negdje? Dajte neki savjet....

0 0 hvala 0
13 godina
JA sam skuzio da sz im serveri zestoko smece. Samo u jednoj od 20 nemam lagg... sve ostale tekme imaju prisutan taj neki mini lagg kojeg ne mogu pripisat svom hardwareu jer stavio ja 800x600 na low ili 1920x1080 na high i dalje je tu...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa fali ti RAMa.Mislim igra nebi trebala trzat,aliako igras na viskovim postavkama trzat ce.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pa kupim ja još 4Gb rama,samo mi nije jasno kako mi nije ispočetka počelo štekati...

16 godina

Jučer skupio za Gotzea 15k (ps4) i kupio ga na ST i mogu reći da sam prezadovoljan. 
U paru sa Ramosom ili Mkhitaryanom (isto na st) rastura, jedina mana je što voli pogađat grede dosta , ali dribling , passing , utrčavanja - bolje od očekivanog. 

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ma igra je sjebana, isto se meni događalo i moral sam nanovo instalirati sve da bi popravio te probleme s random štekanjima na konfi pod moj PC. Ali provjeri ti malo drivere, temperature i da nije došao koji BSOD zbog drivera.

A kaj se tiče lagova i diskonektanja, tu je jedino gdje mi je fifa 15 bolja od 14, nemam tih problema, a internet mi je shit. Na 14 me puno više puta izbacivalo. Igram 90% vremena Seasons, možda je tu bolje nego u FUT-u pa zato, to neznam...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 9:59 (GeraltTheWhite).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sada sam naručio još 4gb rama pa ću vidjeti... Već sam jednom deinstalirao Fifu i ponovna instalacija nije pomogla,čak je gore...

Jeli to normalno da mi dugo očitava igru (cca 20 sek.) ?

13 godina
FIFA 15

Imam pitanje za vlasnike PS4.

Treba li se praviti novi PSN acc. ako zelim igrati offline multiplayer FIFU (Ja protiv frenda)?

Ili je to samo ako zelim igrati multiplayer co-op (seasons sa frendom)

Ono, idem sad protiv frenda igrati (kick off match), stisnem PS tipku na drugom kontroleru, i hoce li on sad traziti da se logiram u PSN ako odaberem log in as guest?

Hvala.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
16 godina
KiX777 kaže...

Imam pitanje za vlasnike PS4.

Treba li se praviti novi PSN acc. ako zelim igrati offline multiplayer FIFU (Ja protiv frenda)?

Ili je to samo ako zelim igrati multiplayer co-op (seasons sa frendom)

Ono, idem sad protiv frenda igrati (kick off match), stisnem PS tipku na drugom kontroleru, i hoce li on sad traziti da se logiram u PSN ako odaberem log in as guest?

Hvala.

Neće, bez problema igraš na tom accountu, registriran će biti kao guest na tvojoj konzoli.

14 godina
bucom kaže...

Sada sam naručio još 4gb rama pa ću vidjeti... Već sam jednom deinstalirao Fifu i ponovna instalacija nije pomogla,čak je gore...

Jeli to normalno da mi dugo očitava igru (cca 20 sek.) ?

Ma nije do Rama.. imam i ja 4gb pa normalno igram..

Ako ti je prije normalno radilo, trebalo bi i sad. Jel se sjecas ako si možda neki update skidao za fifu, pa da nakon njega ne radi kako treba?

Možda si instalirao neki novi program koj ti je upaljen pa usporava pc, ili si pobrao možda virus.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan

Neznam,mislim da ostale igre ne štekaju,samo fifa 15...,jednostavno svaki vikend je štekalo sve više i više,buraz ima neki slabiji laptop,na

kojem jedva igra,al mu očita za par sekundi,a meni cijelu vječnost...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Update drivera?

Mislim da je Movie ili netko drugi rekao da Fifa bas ne voli AMD\ATI grafulje i sabotira ih.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Update drivera?

Mislim da je Movie ili netko drugi rekao da Fifa bas ne voli AMD\ATI grafulje i sabotira ih.

Teška riječ sabotira ali da ima problema ima. Baš kao i neke igre koje imaju problema s nVidiom a na amd rade kao podmazane.. Točno se zna kome su amd i nVidia manekeni a koje firme baš i ne ljube.. sve je to biznis u kojem najviše štete imaju krajni potrošaći..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Vidim update u UT, odmah pomislio u sebi da je EA nakon odlučio updateati one monotone kopačke, ali njih i dalje nije briga.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

treba mi pomoc,imam tim engleza

gk-lloris

rb-zaba i bane ivanović

cb-kompany,koscielny i cahill rotiraju se

lb-felipe luis i azpilicueta

cdm-fabregas matić i fernandino

lm-silva i elia if

rm-navas i willian

cam-ozil i oscar

st-sturridge i if carrol mu zamjena

sa ovim timom dobro igram i sta mislite kogo bi trebalo izbaciti i zamijeniti i bi li bolje stajala 433 formacija i koga vi imate na cam pozicijama,i kakav vam je david silva ove godine je jeftin zato jer je lm

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Uradili su skill upgrade nekim igracima sa tim updateom

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/568891243209617409

10 godina
neaktivan

@hanteed

gk, cb i lb dobri, ubacio bih walkera na rba

cdm-matic i fernandinho dobri, fabregas out a ramires in ako imas coina, mislim da je oko 20-30k

lm-elia dobar, silvu ne volim, da je na camu bio bi klasa ali ovako ne. nemam neki predlog koga tu, hazard je skup a schurrle mi se ne svidja.

rm-nisam koristio ni jednog, ali willian igra dobro protiv mene cesto, a navasa retko srecem tako da pretpostavljam da nije nista posebno. Cuadrado je bog tu ali on je skuplji, posebno chelsea kartica. Ako imas coina kupi ga.

cam-ozil jako dobar, oskar mi se ne svidja, ima eriksen novu karticu na camu, pretpostavljam da je dobar ali je verovatno i skup. Proveri, pa ako nije, njega umesto oscara

st-sturridge je odlican, if carrol mi izgleda kao da je blato. RVP umesto njega

11 godina
neaktivan
FIFA 15

http://www.futhead.com/15/squads/24869642/ evo trenutne, najvise zadivljen Marcom, Alabom i Kevinom, Alaba dao gol u prvoj tekmi kao neko krilo izvuko se na desnu i pogodio raslje, ne cudim se sto je 100k..

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice