Pfff utopi ga sas za lovu...
Kad su stavljali upgrade trebali su stavit da samo ta kartica bude spanjolska,bilo bi bolje...u ostalom sad ce Diegu past cijena
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Pfff utopi ga sas za lovu...
Kad su stavljali upgrade trebali su stavit da samo ta kartica bude spanjolska,bilo bi bolje...u ostalom sad ce Diegu past cijena
Ibarbo 8 tekmi 11 golova. Užasno mi se sviđa kakva je zvijer. Doveo i Pirla za čistu siću i dodao karticu Architect i milina 
Ja sam ga koristio sad par tekmi i mogu reci da losijeg napadaca nisam jos imao. Obozavam njegov lob kad si nogu pretrgne ili nesto slicno tome :D
Moram priznat jak je. Drzis sprint i picis, ali kad dodes pred gol 80% ide kraj njega ili preko njega. Glavom je beskoristan. Skupljam za Balotellia i onda ce to bit fini napad.
Sad sam igro sa nekim likom Celuloza ime ekipe. Odlicnu ekipu ima BPL... Aguero, Rooney, sve te divlje u FUT.u. Ali je tuzno da sam ga ja sa http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=SBHFEBeCnKY83:pc nadigro potpuno. No, caka je u trokutu preko obrane. Makar imam Ogbonnu i Caceresa cisto iz tog razloga, lik je 45% svojeg posjeda iskoristio na to. A s druge strane Eto'o kraj Kompanya i Luiza nije nazalost nista mogo, zabio je gol, ali kasnije nula bodova.
Ibarbo 8 tekmi 11 golova. Užasno mi se sviđa kakva je zvijer. Doveo i Pirla za čistu siću i dodao karticu Architect i milina 
Ja sam ga koristio sad par tekmi i mogu reci da losijeg napadaca nisam jos imao. Obozavam njegov lob kad si nogu pretrgne ili nesto slicno tome :D
Moram priznat jak je. Drzis sprint i picis, ali kad dodes pred gol 80% ide kraj njega ili preko njega. Glavom je beskoristan. Skupljam za Balotellia i onda ce to bit fini napad.
Sad sam igro sa nekim likom Celuloza ime ekipe. Odlicnu ekipu ima BPL... Aguero, Rooney, sve te divlje u FUT.u. Ali je tuzno da sam ga ja sa http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=SBHFEBeCnKY83:pc nadigro potpuno. No, caka je u trokutu preko obrane. Makar imam Ogbonnu i Caceresa cisto iz tog razloga, lik je 45% svojeg posjeda iskoristio na to. A s druge strane Eto'o kraj Kompanya i Luiza nije nazalost nista mogo, zabio je gol, ali kasnije nula bodova.
Neznam zašto nikome ne paše, odličan je frajer. Trga stopere sve od redom :D
Ja sam nekog dečkića dobio, imo je IF i SIF igrače, stalno je pokušavao l1 i trokut al to kod mene više ne prolazi :P
Neznam zašto nikome ne paše, odličan je frajer. Trga stopere sve od redom :D
Ja sam nekog dečkića dobio, imo je IF i SIF igrače, stalno je pokušavao l1 i trokut al to kod mene više ne prolazi :P
Sve dok ne opali sa centra i onda hedaingom loba mog golmana u njegovom prostoru 
Paulinho kao CAM ? :D
Meni je taj Ibarbo dobar samo kada igra protiv mene. Od svih napadača u seriji A, Balo je definitivno najbolji.
igrac protiv koga najvise mrzim igrat je Remy...
Ozil? najlosiji cam u futu definitivno..
A kakv je Rooney na CAM poziciji? Malo se dvoumim između Rooneya, Silve, Suareza(druga šansa) i Nasria(???).
Cazorla i nadograđeni Oscar su već tu.
Nasri - Odlican, dosta sam ih zamijenio na toj poziciji ali on mi je najbolji za sada. De Bruyne mu je blizu... Rooneya nikako nebi tu stavljo... to je koda igras sa 3 spice onda.
A kakv je Rooney na CAM poziciji? Malo se dvoumim između Rooneya, Silve, Suareza(druga šansa) i Nasria(???).
Cazorla i nadograđeni Oscar su već tu.
Hmm rooney je ok igrac ali h/h workrate ga hebe.. ja bi ga preporucio na CM ima dobar workrate za CM ima strenght, dobar passing i odlican udarac. Silvu nisam probao.. suareza necu komentirat jer je za mene prelos u svakom pogledu.. a nasri isto odlican CAM.. po meni sto se tice engleza za CAM najbolji cazorla, nasri, de bruyne i eriksen nije los ima odlican passing ali mu je udarac banana...
Hmm, taj Nasri mi je inače antipatičan igrač i nikako ga ne bi volio vidjeti u svom clubu, a sa druge strane, svi ga hvale...Planiram igrati 4-2-3-1(2) i nešto mislim da bi se Rooney dobro uklopio bez obzira na h/h work-rate. Volim defanzivniju igru, vjerovatno zbog toga što sam igrao na CDM poziciji, i bio zadužen za razbijanje protivničkih napada.
Kupio sam Pogbu i mogu reć da je s upgrejdom odličan.
Planiram uzimat Ogbonnu, Ballotelija i El Faraonea.
Kupio sam Pogbu i mogu reć da je s upgrejdom odličan.
Ja sam sa Talijanima igrao u 4-4-2 formaciji, i mislo sam da ću baš guštati sa nadograđenim Pogbom i Vidalom u sredini kao CM-ovi, ali nažalost nije išlo i baš sam se razočarao. Statsi su stvarno obećavali. Općenito sam stekao dojam da su ovi iz serije A limitirani, bez obzira na ocjene pojedinih igrača u odnosu na igrače iz BPL. Bit će da cijena sve govori. Jbg.-a.
Meni Englezi opčenito ne leže tak da s njima ne želim ni pokušavati. Kad se zasitim talijana, krećem dalje :)
Moze koji savjet za ovu bpl squad
http://www.futhead.com/14/squads/8555773/
la ligu-bbva
http://www.futhead.com/14/squads/8556160/
i bundesliga
U ovoj igri nitko nema jače CB od talijana.
U ovoj igri nitko nema jače CB od talijana.
Sto je je...
Moze koji savjet za ovu bpl squad
http://www.futhead.com/14/squads/8555773/
la ligu-bbva
http://www.futhead.com/14/squads/8556160/
i bundesliga
Englezi više manje ok, španjolci malo čelavi u sredini, pogotovo u ovako ofenzivnoj formaciji a kod nijemaca bih na LB stavio schmelzera. Na CB mi igraju boateng i dante i meni je to najbolji stoperski par u nijemaca. Ne treba zanemariti još na toj poziciji i Howedesa....
talijanke su meni bolje, ali ko sam ja da ti sudim.
To svakako
.
talijanke su meni bolje, ali ko sam ja da ti sudim.
Volim ove debile sta zabiju 4 gola iz kornera pa se onda vecinu vremena dodavaju... ajde da nije bilo finale onog novog kupa nebi nista reko... mater usranu.
Volim ove debile sta zabiju 4 gola iz kornera pa se onda vecinu vremena dodavaju... ajde da nije bilo finale onog novog kupa nebi nista reko... mater usranu.
Zakaj bi čovjek bio debil ako zabije 4 gola iz kornera? Što je onda po tebi ovaj što ih je primio 4 iz kornera?
Zakaj bi čovjek bio debil ako zabije 4 gola iz kornera? Što je onda po tebi ovaj što ih je primio 4 iz kornera?
Nije debil sta je zabio 4 gola iz kornera... debil je sta se ostali dio tekme dodavo... Nisam ja hebeno kriv sta je Marchettiu 2 puta ispala lopta iz ruke a on poklopio u gol. I da, debil je.